2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

kızlar günaydın bü ürünü ve yukardaki supermani n11 de gördüm szce kalitelimidir ya emin olamadım ama çok şirinlerr
Canm çok şirin görünüyor ama kalitesini bilemem eylül annelerinde konuşuldu arılı takımın rengi solmuş bu da kalitesiz se solabilir belki, ben böyle bi kaç kostümlü kıyafetleri fotoğraf çekimi için kullanmayı düşünüyorum. Uzun süreli kullanılır mı bilemedim.

Görüş için teşekkür ederim canım, çok büyük bir banyomuz yok, kendi kirli sepetlerimiz, çamaşır makinası ve dolaplar, lavobo dolabı, duşakabin, wc filan derken ortada kuş kadar yer var banyoda başka sepet sığmaz, bebek odasında duracak ama zaten bebek odası ilk 2-3yıl için bizim giyinme odamız oarak kullandığımız yer olacak, oranın mobilyasına da en uygun bu beyaz deri tura modelli olan sepet geldi. Bağımsız bir oda yapsaydım, perdesinden halısına, duvar kağıdından, lambaderine kadar sıfırdan eşyalar alsaydım o zaman çocuk odası sepetlerine bakardım ama şimdi fonksiyonu aynı olan görüntüsü mevcut mobilyaya uygun sepet bulmaya çalışıyorum, durum da böyle oluyor
Kendi kıyafetlerimiz de olsa, afedersin terli iç kıyafetlere, çoraplara tekrar ellemek içime sinmiyor, sepet filesiyle ayrılmış vaziyette doğru makinaya yolluyorum, bebişimin de kusmuklu kakalı cicilerini tekrar kurcalamadan, ayrılmış vaziyette filesiyle makinaya göndermeyi düşünüyorum

aldım bakalım nasıl çıkıcak malın kalitesinden emin değilim açıkcası ama olmadı foto çekerken vs giydiririmm elime ulaşsın burdada yazarım canım iyi çıkar umarım malıda :)

ben aldım ve doğumdan önce yıkımadan dolabına yerleştirmemek için yıkadım renginde bi solma görülmedi bence alabilirsin :)

Haklısın canm dediğin gibi oda tam değilse gerçektende kullanışlı görünüyor, benimde çalışma odası olarak yaptığım odayı bozuyorum şuan kitaplığı koymak için yer arıyorum evde. Normalde kitaplık çocuk odasında dursa olur ama kapaksız olduğu için biraz yürümeye başladığında onları döker duru onun için giyinme odasında bi yer bulup kitaplığı oraya koymayı düşünüyorum. Benim kafamda tam bir bebek odası yapmak olduğu için aldığım şeylerin modeli ve rengine kadar uyumlu olsun isyorum onun için demiştim.
Kıyafetleri ayrıma konusunda sen baya ince düşünüyorsun ben temizlik konusunda hiç o kadar ayrıtılı düşünemedim zaten
Ne yaptın siparişi verdin mi? aklıma soktun kirli sepetini dünden beri kirli sepeti bakıyorum

aldım bakalım nasıl çıkıcak malın kalitesinden emin değilim açıkcası ama olmadı foto çekerken vs giydiririmm elime ulaşsın burdada yazarım canım iyi çıkar umarım malıda :)
İnşallah güzel çıkarda güzel güzel giydirirsin, Ahsennur12 almış yıkamış zaten aynı yerden alındıysa malı da aynıdır.

Bebekli evlere gidince tüm dolaplar çocuk kilitli, ya kurdela bağlı , ya bir kilit takılmış vaziyette, bütün aksesuarlar yukarılara boylarının erişemeyeceği yerlere kaldırılmış filan, çok gülerdim, "evde bebek var, nasıl da belli" diyeşimdi sürekli evdeki eşyalara bakıyorum, ne fazla ne gereksiz, neye çarpar neyi döker filan diye Ben de çamaşır odasına kurutma makinası , valizler, elektrikli süpürge gibi ıvır zıvırları koymuştm, şimdi kurutma makinasını da içine alan 2 tane dolap yaptırıyoruz basit bir şey, bizim giyinme dolabımızın devamı gibi olacak, hem ıvır zıvırlar toplanacak odada hem de bebişin üzerine düştü, dağıttı tehlikesi kalmayacak diye düşündük, senin kitaplığın çok mu büyük, önüne kapak filan yaptırıp, kilitli hale getirsen de olabilir belki canım yerin yoksa evde. Her şeyiyle uyumlu bir oda olacaksa odayı tamamen boşaltmak en güzel fikir ama, sizin odanın görüntülerini de bekliyorum sabırsızlıkla

Daha sipariş vermedim canım , fikri sindirme aşamasındayım, dün eve gidince ölçü aldım baktım, yerinde düşündüm filan, hala iyi fikir gibi geliyor, bugün yarın alırım herhalde Listedeki büyük çoğunluk tamamlanınca aklıma detaylar geliyor iyi oluyor, ev tipi salıncak çok mu önemli diyordum, dün yorumlara baktım, hayat kurtarıyor diyorlar, kendinden müzikli ve sallanan tipler için, salıncağı almadan wcye gidemiyordum, mutfağa su içmeye gidemiyordum, salıncakla çok rahat ettim diyen o kadar çok kişi var ki, eltimin kardeşinin yeni bebekleri oldu, 2,5 aylık oldu, komşudan ödünç almışlar salıncağı, nasıl rahat ettim diyor dün, sanırım bir tane de salıncak alacağız şu mama sandalyesi gibi de kullanılan tiplerden.Sen almış mıydın tatlım?

Kirli sepeti beğenince bana da gönder modelini Temizlik, kıyafet yıkama deyince o benim kendi öz septikliğimle alakalı bir durum, boşver sen beni

Kitaplığım aslında çok byük değil başta eskidi artık başka yaptıralım diyordum eşime kapaklı olsun diye ama beğendiğim kitaplıklar neredeyse 800-900 tl civarı zaten bebek odası takımı 4000-5000 tl arası araya bi de onun masrafını sokmak istemedim onun için şimdilik böyle bir çözüm buldum. Dediğin gibi ben eşime diyorum ki kapaklı kitaplık yaptıralım niye ki diyor açık daha güzel ee dedim artık evde bir bebiş olacak ona göre düzenlememiz lazım evimdiye sanırım anneler daha çok bu ayrıntıları düşünüyor salıncak ya da ev tipi ana kucağı almayı düşünüyordum, bana da çok kullanılmıyor bebek sevecek mi belli olmuyor filan denilince bende o zaman önce bir bebeğim doğsun sonra duruma göre alırım dedim. Bende senin gibi tamam bitti diyorum herşeyi aldım bi bakıyorum ayrıntıya girmişim odası için bir sürü aksesuar listesi çıkarttım kendi kendime, sonra yaa şu az biraz da alayım lazım olur diye diye alışveriş hiç bitmiyor dün gittim e bebek mağazasına eksikleri alayım dedim bir kaç oyuncak bi kaç bişey bi baktım 300 tl vermişim, az önce internetten geri kalanları sepete attım neredeyse 500 de ordan geliyor anlayacağın bizim alışverişeler bundan sonra hiç bitmeyecek sanırım diğer eksikleri alınca atarım fotoğraflarını bu arada ben hala oda siparişini vermedim sanrım onu da bi dahaki aya veririm.

e-bebekten neler aldın, yükle de bakalım cicilere ben de dün aliexpressten oyuncak aldırdım babamıza, 9 parça oyuncağa 50 $, verdik, yumuşak peluşlardan seçtim hep, odasına aksesuar amaçlı, fil, tavşan, ayıcık filan aldık... henüz renkli,plastik, öğretici olanlardan almadım, onları doğunca alırım artık. Kirli sepetini babamıza gösterdim, "amaaan aşkım hangisini istiyorsan onu al, ne önemi var " dedi, umursamadı yani, erkekler için çok önemi yok zaten iç mimarinin, dizaynın sanırım...
ben de tekstil harici;
- ıvır zıvıra(bebek bezi, ıslak mendil, alt açma pedleri, tırnak makası,tarak,fırça vs) 500 tl vermiştim,
- banyo aksesuarlarına da(küvet, kova, maşrapa, file vs) 150 tl filan verdim,
- bakım ürünlerine de(pişik kremi, şampuan, masaj yağı) 150 tl filan verdim,
- şu ana kadar sanırım toplamda 3000 tl civarında oldu harcama(komple tekstil, 1 beşik, ıvır zıvır tüm ihtiyaçları) fazlası varsa emin değilim ama aşağıda değil kesinlikle.)
- graconun ev tipi salıncağıyla, travel setini alacağız ikisi 1000 tl yapıyor.
- sepet beşiğimiz de 400 tl,
- süt sağma makinası 250 tl,
- ateşölçer 100 tl,
- kirli sepeti: 100 tl
- aksesuarlar, bebek şekerleri, saklama-düzenleme kutuları, oyuncaklar:400 tl
- odaya dolap: tanıdığımız halledeceği için:250 tl

Yani toplamda 5500 tl gibi harcama olmuş oluyor, tabii ki bu evdeki hesap, son ana kadar daha neler çıkar bilemiyorum.

Düşündüğün, beğendiğin oda fotoları varsa onu da atar mısın canım

Aldıklarımı yerleştirdim fırsat bulduğumda yüklerim. Bende oyuncak olarak bez bebek aldım bi tane çıngıraklı iki oyuncak iki tane de pusete takılan ses çıaran oyuncaklar var ya onlardan aldım. Aliexpresten bende bir iki şey sipariş ettim, ilk alışverişim olduğu için önce onlar gelsin nasıl bir bakim ayrıca ne kadar sürede gelecek deneme amaçlı aldım, eğer memnun kalırsam başka da alırım gerçekten çok ucuza geliyor.
Bende aldıklarımın tüm faturalarını bir araya koydum toplamaya korkuyorum sanırım baya oldu benim banyo bakım ürünleri kaldı sebamed almayı düşünüyorum, kendimle alakalı şeyler var gecelik filan, kendime bir türlü alamıyorum bebişe alışveriş yapmak çok daha zevkli geliyordeterjanları almadım, oyuncak olarak da oyun halısı beşiğine dönence alacağım yani aldım diyorum ama hala çıkıyor gördüğün gibi
Bebek odası mobilyası olarak mı beğendiğimi soruyorsun yoksa dekorasyon önerileri gibi bişey mi? Benim düşündüğüm mobilya görselde üzerinde bikaç değişiklik yaptıracağım sadece( kuzenim mobilya işiyle ilgileniyorlar onlara yaptırmayı düşünüyorum) kapı süsü beğendim instagramda onun resmini atıyorum, bugün fiyat istedim bakalım ne diyecek ismini sonunda belirledik onun için artık siparişlerini verebilirim diye düşünüyorum bu arada kızımın adı Beril olacak

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 103
Süper görünüyorlar canım,odaya da kapı süsüne de bayıldım aliexpressten eşim sürekli alışveriş yapar, maksimum 30-40 günde geliyor, biz hiç sıkıntı yaşamadık ama bakalım bebişinkiler nasıl gelecek, umarım sizinkiler de istediğin gibi çıkar.

Canım sebamedin göz yakma problemini okumuştum yorumlardan , o konuyu araştırdın değil mi?

Kendime gecelik ben de alacağım en az 2 takım , 250 tl de o var tabii alışveriş faslı epey uzun sürecek belli oldu, bu arada kirli sepetinin siparişini geçtim 25 mayısta gelir diyor bakalım.

Beril, beren en sevdiğim kız isimleri, yeğenim adı da mina berrak, çok güzel bir tercih olmuş ismiyle yaşasın fıstık

sinemnur ve diğer arkadaşlar emzirme koltuğu aldınız mı aldıysanz sallanan sandalye şeklinde mi berjer şeklinde mi karar veremiyorun
Canım benim en çok istediklerimden birisi ama yerim olmadığı için emzirme koltuğu alamayacağım maalesef, eğer alacak olsaydım, sallananlar çok keyifli geliyor bana, görüntüsü de çok hoş, bebeğin anne kucağındayken sallanması fikri de çok güzel ama yorumları okuduğumda koltuk ya da berjerden ziyade şu tek kollu kanepeler var ya, yarım kanepe formunda olanlar, onları tavsiye eden çoktu, bebek biraz büyüyünce ayakları sıkıştı, kolçağa çarptı derdi olmasın, yorulunca siz de kıvrılırsınız yorumlarını çok okumuştum.

evet canım daha güzel fikir..jozefin koltuk deniliyormuş ona yoğunlaşayım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…