2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Sebamed i çok yakın arkadaşım kızına kullanıyor çok memnun ben hiç göz yakma problemini duymadım araştırdıklarım içinde bana en güvenilir bu marka gelmişti.
Aliexpressin en kötü tarafı çok uzun sürede geliyor çok sabırsızım hemen gelse istiyorum sanki hemen gelse ne olacak evde bekleyecek gecelik içinde relaxmode a baktım ben çok dantelli şeyleri çok sevmem onun için sade şeyler bakıyorum relax mode daki ürünleri seviyorum gecelik tercihim ama bir de pijama takımı alırım evde yazın bile penyeden ev elbisesi tercih ediyorum, evlenmeden önce de relax mode u evime taşımıştım sende aldığında yüklede bizde görelim sende sanırım sadelikten yanasın bana fikir olur kirli sepetinde hayırlı olsun
Ben uzun süre eşime isim beğendiremedim onun beğendiklerini ben beğenmedim benim beğendiğimi de o beğenmedi en son beril nasıl dedim tamam işte beril koyuyoruz dedi aileme söyledim herkes tarafından da beğenildi benim de içime sindi, artık kızımıza ismiyle hitap ediyoruz

sinemnur ve diğer arkadaşlar emzirme koltuğu aldınız mı aldıysanz sallanan sandalye şeklinde mi berjer şeklinde mi karar veremiyorun
Bende senin gibi kararsızım sanırım onu da bebek doğduğunda karar vereceğiz zaten ilk 6 ay yanımızda sepette olacak sonra odasına geçecek o zamana bir karara varmış olurum diye düşünüyorum sinemnur un dediği koltukta güzelmiş hiç onu düşünmemiştim ben de yaptırım galiba bi koltukçumuz var sağolsun yine ona yaptırmayı düşünüyorum, sallanan koltuklar güzel ama sanki büyük yer kaplıyormuş gibi düşünüyorum birde ahşap kısmı çok berjerler daha şık geliyor ayağımı uzatmak içinde puf yaptırırım diyordum ki o koltukda beni etkilemedi değil

bende tamamen kaydım sinemnurun önerisine..daha derli toplu duruyo. sallanan koltuk sonra kalacak öyle bi köşede elden çıkarmak istiycez.ama o yarım koltuğu ileride kızımda kullaıır o daha mantıklı geldi,birde sallanan koltuklar çabuk deforme oluyo,şimdilik bunu düşündüm bakalım sanırım bizde doğuma çok yakın bi zamanda odayı tamamlayınca alrız

banu86 benim bekar evinden kalma az kullandıgım bi koltuk vardı kullanılmamıs kılıfı var onu koycam odaya sinemnur da dediği gibi bence arada kestirmek içinde sallanan koltukdan daha ideal oluyor bence hemde ben alt değiştirme için mobilya almıycam burda hallederim die düşünüorum....

Eklentiler

• image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 97
çok hoş bi koltuk alt açma içinde kullanşlı gerçekten,bende almıcam alt açma ünitesi

Teşekkür ederim canım,

"Geçenlerde ilk kez sebamed şampuan (children's shampoo) aldım. Gözüne gelince elleriyle ovuşturdu, ağladı, huzursuz oldu. Ben de hemen kutusuna baktım, şöyle birşeyler diyor, göz yakmayan şampuandır ama yine de göze temasından kaçının."

"selam arkadaşlar ,
Lara doğduğu günden beri sebamed ürünleri kullanıyorum onun için .hastanede ilk kucağıma verdiklerinde de sebamed ile yıkamışlar saçı kokuyordu ilk günden beri hep aynı kokuyor .bana kalsa ömür boyu aynı koksun isterim ama sebamed göz yakıyor .Lara da kızıyor banyoda . haklı çocuk . gerçekten diğer çocuk şampuanları göz yakmıyor mu ?
mesela dalin falan .. ? "

smufy
12-10-10, 18:10
"Arkadaşlar Sebamed'in şampuanı göz yakıyor maalesef. Ben almadan önce beni de bir arkadaşım uyarmıştı, fakat ben en iyisi odur diye gidip aldım. Her banyoda bebeğimin gözüne aman şampuan kaçmasın gerginliğinden fenalık gelmişti. Ağlamaya başladımı susturamıyordum. Ben de gidip bildiğimiz Dalin şampuanı denedim, bundan memnunum şimdilik.

Sebamed'in vücut şampuanını tavsiye ederim ama, (Baby Bubble Bath diye geçiyor)"

gibi gibi yorumlarla karşılaşınca ben mustela set aldım ama kullanıp memnun olan çoğunluk ta var sonuçta.

Hiç sorma, ben de dört gözle kargo yolu gözetliyorum sipariş verince

Evet ben de sade şeyleri seviyorum, Dagiden beğendim bir model, dagide 2. ürüne % 50 indirim var, dün trendyolda da indirimdeydi Dagi ama mağazada daha avantajlı oluyor. Relax mode'dan DIPTISDIPTIS almış bir gecelik, çok tatlıydı, haziranın en geç 2. haftası İzmir'e gideceğiz, oradan bakacağım relax mode mağazalarına, burada yok maalesef mağazası, netten de bakayım bir bulabilecek miyim. Ankarada olsaydım, Koray, Çarşıbaşı, Ay yıldız, Pijama dünyası bir sürü alternatif vardı, ahh benim Ankara alışveriş günlerimmm pijama dünyasının web sayfası varmış, oradan sipariş geçtim gerçi bir tane.
Ben de yüklerim aldıklarımın fotosunu, şimdi duvardan cibinlik bakıyorum büyüyen beşiğimize, tepesinde yuvarlak cibinlik var ama o da benlik değil hiç, fazla fırfırlı

https://dagistore.com/urun/8681261085351/dagi-lohusa-pijama-takimi?isComments=true&isZoom=true
https://dagistore.com/urun/8681261085412/lohusa-sabahlik?isComments=true&isZoom=true
https://dagistore.com/urun/8681261085382/lohusa-gecelik?isComments=true&isZoom=true

Relax mode da istediğimi bulamazsam bu pijama ve sabahlığı alabilirim, 2 tane de çarşıda beğendiklerim var, ben penyeden çok poplin kumaş mı diyorlar, bez gibi oluyor ya bu kumaş cinsini seviyorum, penye ince oluyor, iç belli ediyor, toplanıyor, kırışıyor filan hastanede rahat edemezsem diye biraz tok bir kumaş da istiyorum., bunun kumaşını beğendim, pijama dünyasından aldığımın da kumaşı çok enteresan lastikli jarse kumaş gibi terletmeyecek de bir şey o da hoşuma gitti.

Son düzenleme:

Bende sebamed düşünüyordum
Şunları okuyunca vazgeçtim açıkçası
Yaz için ince penyeler daha rahat oluyor ama dediğin gibi iç gösteriyor. Sabahlıklarını sanırım bu yüzden yapıyorlar.
kızlar hamile alt iç çamaşr kullanıyomusunuz ben bugünlerde zorlanmaya başladım
https://dagistore.com/urun/8691856509858/dagi-hamile-kulot?isComments=true&isZoom=true
bu tarz olanlardan

Ben çok düşündüm bunlardan ama sıkıntılı insanım. Heleki yaz sıcağında göğsüme kadar kumaşa hiç tahammül edemem galiba. Slip şeklinde bikini modelleri kullanıyorum. Sıkmıyor ve rahat

Canım ben de sebamed ürünlerinin yetişkin grubundakilerin kokusuna bayılırım, ilk bende bebek için sebamede yoğunlaşmıştım ama olumsuz yorumları okuyunca uzaklaşmak zorunda kaldım ama dediğim gibi seven , memnun olan da var.

Bu arada yazmıştım geçenlerde pijama dünyasından aldığım pijama takımı kurutma makinasının aziliğine uğradı, yarım kolluydu, mini kol yapmıştım onu, yakın bir modeli relax mode'da outlet kısmında görünce alayım dedim, ekru rengini aldım bu sefer.

http://www.pijamadunyasi.com.tr/gumus-hamile-pijama-takim-pmu1675 ilk aldığım model buydu

http://www.relaxmode.com.tr/UrunDetay-9655-Kadin-Pijama-25301.html bunun ekru rengini aldım, pudra rengi yoktu.

Bir de arkadaş bu modelin dantel kısmının hiç rahatsız etmediğini, çok yumuşak bir yapısı olduğunu söyledi, bir de bu pijama takımındna aldım.
http://www.pijamadunyasi.com.tr/flz-hamile-pijama-takim-pmu1981

Gule gule kullan canim. Beden secerken nasil karar verdin? Ben kendi bedenimi mi bir buyugunu mu alsam karar veremedim. O yuzden internetten baktigim modellerde cekiniyorum. Ben de bunu cok begendim. Acik pembe olanini.
http://www.lohusasepeti.com/feyza-1921-ince-lizoz-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi

Teşekkür ederim canım, ben hamilelikten önce bazen small bazen medium giyen bir insandım , alt bedenim de 36-38 işte, hamilelikte 2 beden büyüme öngörülüyor, L beden normal oluyor bana şimdilerde, daha rahat ve salaş olsun dersen XL bile olur ama omuzlar filan bol olur o zaman, ben bazen de beden bulamayınca bir büyük beden alıp kurutma makinasında sıcakta kurutup bir beden küçültüyorum:) doğum sonrası karın biraz iniyor, 6 aylık hamile karnı gibi oluyor deniyor, yani şimdiki karınlarımız muhtemelen minikler içimizden çıkıncaki hali kadar.

Pijama takımı çok tatlıymış bu arada, buna yakın modelleri parça olarak defactodan aldım uygun fiyatlı diye, ama seninki sabahlıklı ve 100 tl de gayet iyi, sen de güle güle kullan şimdiden.

Cok tesekkur ederim canim. Besik 700 tl, ana kucagi 330 tl. Biraz pahali ama cok begenince atin olumu arpadan olsun dedim. Oda yapmayacagim icin biraz rahat davrandim bunlarda.
Biz de oda yapmayacağız masraf çok olmaz diyorduk, 6000 tl'leri buluyor yine de ıvır zıvır derken, oda yapınca ucu yok sonuçta ama oda yapanlar için bebiş masrafı minimum 10.000 civarı da tutar herhalde.

Sebamedle ilgili biraz daha araştırayım bugün birine daha sordum sebamed kullandığını memnun olduğunu söyledi daha bol zamanım var nasılsa
Geceliklerde de hiç kendim mağazalardan bakmadım baktıklarım hep internetten oldu bende bi çarşı dolaşayım bakalım
Bende tam duvardan cibinlik modelleri bakıyordum nette pek bulamadım perdecilerde filan mı vardır acaba sen bulabildin mi nette?
Bugün çarşıya gittim, yine dayanamayıp bir sürü bebeğe kıyafet oyuncak aldım, çoğu şeyimi netten alınca dokunarak alışveriş yapmanın zevkine vardım bugün, çok yoruldum aldıklarımı bir ara yüklerim

canım bugün aldm ben yüksek bellerden yumuşacık belde var yok belli deil çok rahat.tavsiye ederim
Yüksek bellerde bende hep rahatsız olacakmışım gibi düşünüyorum zaten göğüslerim büyük altta hamile pantolonu taa göğsümün altına kadar çıkıyor birde iç çamaşırı eklersem oraya yazın sıcaktan duramam galiba, ben pentiden aldığım iz yapmayan iç çamaşırlarımı kullanıyorum dikişsiz olduğu için galiba hala beni rahatsız etmiyor ama sonraki aylarda nasıl olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…