- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Babymall' dan aldım bile.https://www.trendyol.com/cocuk-Takim-9079120000000/UrunDetay/46690/18963281/cocuk
canım burada da varmış, nereyi tercih edersen, trendyolda kargo çıkmıyor diye yazayım dedim
Canım ben 3 tane 10'lu set(çorap ya da omuz beziyle 11 li yapmışlar artık) aldım, 2 tanesini internetten aldım,3. cüyü çarşıda gördüm, 40 tlye çok hoşuma gitti diye aldım, kundak battaniye fazla ihtiyacı oluyor diye, ayrı almaktansa takım aldım, 2 tane yeterli olur yoksa, genelde parça olarak toplayan da var, ben 2 tane olsun istemiştim, 3 oldu, biraz fazla oldu sanırım. ilk günler 8 defa patikli altını değiştirdim diyen var, o kadar sızma oluyor mu bilmiyorum ama evde kurutma makinası da olsa, her gün makinada bebek çamaşırı yıkanıp ütülenmez herhalde, o yüzden çok pahalı olmayan parçaları 3-5 fazla almaktan zarar gelmez dedim, aldım:)
Çok teşekkür ederim, çok sağolllMerhaba, 2013 ağustos annesiyim, indirimleri takip etmek için bebek hazırlık forumlarını takip ediyorum, internette gezmeye hele çarşıda gezmeye hiiiiç vaktim olmuyor. Aldıkların kalite olrak olarak çok güzel, hem de indirimleri takip edip almışsın daha güzel :) . Günde 7-8 kez çorap dahil tüm üstünü değiştiren annelerden biri de benim. Çamaşır makinasına , kurutma makinasına çok güvemmemek lazım, elektrik kesiliyor yada uykusuzluktan insan çalıştırmayı unutuyor :) . Ben de 3 hastane çıkışı(10lu) almıştım 0-3 ay giyer diye yetmedi , arkadaşım kızının küçülenlerini vermişti pembeli çiçekli onalrı giydirdim evde mecburen :)). Zaten 3 haftalıkken 3-6 aylık giymeye başladı oğlum, sonrada hep böyle önden gitti, persentil olarak çok iri değil ama erkek bebekler dar sıkı şeyleri hiç sevmiyor , giydirmek çok zor oluyor , hep biraz büyük alın aklınızda olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisn sana ve tüm hamilelere
Çok tatlıymışşş, güle güle kullan canım, fotodan anlayamadım, su yeşili mi, açık mavi mi rengi? Haziranın ilk haftası izmire arkdaşımın yanına geleceğiz sanırım, bornova tarafına, geldiğimde fırsat olursa izmir hatırası da bir şeyler bakarız hem oğluşuma hem kendimeDün akşam yürüyüşünde yine rahat duramadım bu pijamayı aldım
Yumuşacık çok sevdim. Sabahlığını almadığıma pişman oldum sanırım bir sonrakinde alırım
Relax mode diye bir mağazada denk geldim. Sade olması yedi bitirdi beni
Eki Görüntüle 1832533
Fiyat yazmışsın canım şimdi gördüm, suwen, reflection, dagi, obje gibi mağazalar sordum, beğendiğim pijama takımları hep 150 180 tl idi, gcelik ve sabahlıklarda aynı fiyat, bana nedense biraz yüksek geldi, lohusa deyince galiba fiyat otomatik yükseliyor, gelin başı, gelin makyajı misali düğün tarifesi mantığıyla galiba yine...Canım etiket fiyatı 140 tl, %30 indirimi vardı ve nakit indirimiyle 94 e geldi. Bende çok şaşırdım. Şubatta benzerine 250 küsür demişlerdi.
Fiyat yazmışsın canım şimdi gördüm, suwen, reflection, dagi, obje gibi mağazalar sordum, beğendiğim pijama takımları hep 150 180 tl idi, gcelik ve sabahlıklarda aynı fiyat, bana nedense biraz yüksek geldi, lohusa deyince galiba fiyat otomatik yükseliyor, gelin başı, gelin makyajı misali düğün tarifesi mantığıyla galiba yine...
Ohh ohh ne güzel ciciler bunlar güle güle giysin oğluşun canmFotoğraf boyutları izin verdikçe yüklemeye çalışıyorum bizim miniğin cicilerini:)
Ehh boşuna geç yüklemedin ne zamandır bekliyordukBunlar da minik prensin
:))çok teşekkür ederim canım, hepimizin bebişleri sağlıklı mutlu giysin cicilerini inşallah.Ehh boşuna geç yüklemedin ne zamandır bekliyordukbu kadar kıyafeti çek çek bitmez. Sağlıkla giysin kuzucuk
Kucaktayken beli açılan, eşofmanın, pijamanın paçası yukarı sıyrılan bebikler hep üşüyor gibi gelir bana, komple tulumları sevmişimdir hep o yüzden, bu amaçla tavsiye eden de oluyor, bebek rahat gerinip esneyemiyor ve tulumun ömrü kısa oluyor diye tavsiye etmeyen de var, ufak gelmeye, ayaklardan çekmeye başlayınca ilk ayakları keseceğiz tulumun, baktık olmuyor, tulum şort yapacağız:)bir şekilde giyilecek giydirelecek o tulumlarOhh ohh ne güzel ciciler bunlar güle güle giysin oğluşun canmbol bol tulum almışsın iyi yapmışsın
Çok teşekkür ederim canım, biliyordur arkadaş o zaman. Ben de emzirme sütyenlerini hm den diye listeme yazmıştım, nette 30 tl kaplı modellerini görmüştüm, netten satış yok diye alamadım, suwende 59 tl, 3 al 2 öde vardı, hm daha ekonomik oluyor.DIPTISDIPTIS yarın gidip bakıyorum hemen süpermiş indirim sende güle güle kullan canım sinemnur izmirde her semtte var canım nerdeyse bu mağaza arkadasın biliodur zaten DIPTISDIPTIS dediği gibi kemeraltında gezmediğim yer kalmamıştı o saçma allı pullu seylere ne kadar çok fiyat istiolar anlamsız geliyor...birde denk gelirseniz dün h&m mavibahçede emzirme sütyenleri gelmiş netteki bütün modeller var ve cok cok şıklardı ben bedenim ne olur emin olamadıgımdan almadım ama ilerki aylarda güzel bi seçenek olabilir 2 li set 60 tlydi
Çok sağol canımAynen canım lohusa geceliği/pijaması olunca fırlıyor rakamlar. İndirime denk gelince iyi oluyor. Birde kemeraltı vs gibi yerlerde çoğunlukla güpürlü janjanlı şeyler satılıyor. Seven için iyi birşey ama ben hayatta giymem. Sade aradığımda ancak markalı şeylerde bulabiliyorsun. Onlarda 150-300 arası değişiyor. Farklı güzel model çoktu. Bu arada pijama açık mavi. Pembe istemiştim ama krem ve mavisinin bana uygun bedeni vardı. Ben balçova palmiye avmdeki relaxdan aldım. Bornova mağazası adresi şöyle
- Adres : Mustafa Kemal Cad. No:123/D Özkanlar Migros Yanı Bornova/İzmir
Güle güle kullan canım sen de, fotoları bekliyoruz sizlerden de,ayrı oda yapacaklar için, odanın duvar kağıdı, badanası ve büyük mobilyaların baştan halledilmesi daha güzel, biz de yatak odasında 6 ay kalacağı sepet beşiği kararlaştırdık haziran ayına bıraktık almayı, kendi odasına büyüyen beşik aldık, ayrı bir boş odamız yok, ütü, çamaşır odamız vardı, giyinme odası olarak kullanıyorduk, kendi gardrobumuzun yanına gizli bir dolap yapıp, bebek dolabı olarak kullanacağız, büyüyen beşiğin de dolap ve çekmeceleri ile en azından 3 yıl idare edilir diye düşünüyorum, odamızın duvar kağıtları krem, dolaplarımız beyaz, beşiğimiz beyaz, uyku setimiz krem, beyaz.... artık oyuncaklarla filan bebişe göre renklendireceğiz...bugün babamız bebişin uyku setini ütüledi, benim ütümü de yapar sağolsun ama oğlumuzun eşyasını ütülerken gözlerim doldu, tutamadım kendimi, dün nette geçen yılki doğum hikayelerini okudum, kötü etkilenmişim, rüyamda doğumdayım, doğumda bana bir şey olursa eşimle oğlum naparlar bir başına idare edemezler filan diyorum, kabustan zor uyandım, öğlen de eşimi bebişin ütüsünü yaparken görünce gözyaşlarımı tutamadım, eşimi de ağlattım, bu hormonlarla işimiz çok zorMerhaba guzel eylul anneleri.Foruma cok yazamasamda vakit buldukca takip ediyorum.Bebislere cok guzel alisversler yapmissiniz hepsi cok tatlislar.Ancak ben oncelikle buyuk alisveristen basladim.bebek odasi takimizi aldik.Buyuyen karyolasi sifonyeri 3 kapili dolabtan olusuo ayrica ilk 6 ay yanimzda uyumumasi icin bambu besigimizide aldik.tekstil alisverisine cok baslamamistm.Sadece 5-6 adet zibin tulum arti battaniye ve uyku seti aldm.Artik odamz gelince bende butun kiyafet alisverisine baslayip odasina yerlestirmeyi dusunuyorum.Allahim hepimizin bebeklerini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.Iyi pazarlar herkese.
Çok sağol canımbornova giriş, balçova çıkış di mi izmirde, farklı iki uç, bornovadakine bakarım artık, başka tavsiye edeceğin yer var mı izmirde, arkadaş da gezdirir ama o şimdi komple gezilecek görülecek yenecek içecek yer planı yapıyordur, alışveriş düşünmüyordur hiç, ben kendimi götürteyim alılverişe
Teşekkür ederim canım, oğluşumun birkaç izmir hatırası da olsunForum bornova, selway outlet, illaki kemeraltı, mavibahçe. Aklıma şimdilik gelen yerler. Giriş çıkış şeklinde değil aslında. Bornova ortada kalıyor. Araları tabi baya uzun ama İstanbul gibi aşırı yoğun bir trafiği ve mesafeleri yok. Balçova genel olarak avm semti diyebilirim
Ben 13 sene Bornovada oturdum son 1 senedir Balçovadayım. Alışveriş delisiysen pek iyi olmuyorakşam yürüyüşünde bebek arabası lohusa pijaması alıp dönebiliyorsun
Teşekkür ederiz canım, sizlerden de bekliyoruz artık fotoğrafları, bebek fotosu da gelmiyor hiç bugünlerde, topiğimizin ritmi azıcık düşüyor mu neMerhaba kızlar çok güzel şeyler almışsınız. Özelliklesinemnur bu işin gurusu olmuş:)
Ben de funnababy nin uyku setinden almak istiyorum. Ama kendi sitesinde çok pahalı. Kanz ve Jokerde indirime girmiş, ama istediğim modeller bitmiş. Alışverişleriniz esnasında yeni indirim görürseniz haber verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?