- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Evet o kişi benim oda yapılmadığı halde baya masraf yaptım ( tabi bu benimle de alakalı olabilir) dahası olacak. Olsun ama bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar gerisi önemli değilBiz de oda yapmayacağız masraf çok olmaz diyorduk, 6000 tl'leri buluyor yine de ıvır zıvır derken, oda yapınca ucu yok sonuçta ama oda yapanlar için bebiş masrafı minimum 10.000 civarı da tutar herhalde.
Merak ettim şimdi aldıklarını, güle güle kullanın canım, ilk fırsatta bekliyoruz fotolarıSebamedle ilgili biraz daha araştırayım bugün birine daha sordum sebamed kullandığını memnun olduğunu söyledi daha bol zamanım var nasılsa
Geceliklerde de hiç kendim mağazalardan bakmadım baktıklarım hep internetten oldu bende bi çarşı dolaşayım bakalım
Bende tam duvardan cibinlik modelleri bakıyordum nette pek bulamadım perdecilerde filan mı vardır acaba sen bulabildin mi nette?
Bugün çarşıya gittim, yine dayanamayıp bir sürü bebeğe kıyafet oyuncak aldım, çoğu şeyimi netten alınca dokunarak alışveriş yapmanın zevkine vardım bugün, çok yoruldum aldıklarımı bir ara yüklerim
Canım ben bu iki model arasında kaldım,3 lü mü, 2 li mi olması konusunda, bizimki büyüyen beşik olduğu için sanırım 1. fotodaki daha uygun olacak, onda da tülle ön kısmını kapatmak istediğimizde nasıl kapatacağız ölçü alırken zorlandım,sanırım çubuklarından tülü çıkartıp öne doğru perde gibi sarkıtılıyor, canlı canlı hiç görmediğim için yorumlayamadım kullanımını, ama 2. model daha çok hoşuma gidiyor, hem 2li olursa üzerine güzel bir raf yapıp, oyuncak dizmeyi de düşünüyorum üzerine.Sebamedle ilgili biraz daha araştırayım bugün birine daha sordum sebamed kullandığını memnun olduğunu söyledi daha bol zamanım var nasılsa
Geceliklerde de hiç kendim mağazalardan bakmadım baktıklarım hep internetten oldu bende bi çarşı dolaşayım bakalım
Bende tam duvardan cibinlik modelleri bakıyordum nette pek bulamadım perdecilerde filan mı vardır acaba sen bulabildin mi nette?
Bugün çarşıya gittim, yine dayanamayıp bir sürü bebeğe kıyafet oyuncak aldım, çoğu şeyimi netten alınca dokunarak alışveriş yapmanın zevkine vardım bugün, çok yoruldum aldıklarımı bir ara yüklerim
Çok güzelmiş ya. Uygun mu fiyatlar?Bu instagramı çok seviyorum
Carters ürünleri satan bir bayandan aldım.
Annemin evine kargo yaptırmıştım gelmiş, birazdan gidip alacağım. Emzik olarak aklımda 1-2 çeşit daha var. Ayın 2sinde alışverişe çıktığımda alacağım onları
Eki Görüntüle 1835443 Eki Görüntüle 1835445
Hastane çıkışları için ben hep bedenlerini aynı gördüm bi yenidoğan oluyor bir de prematüre ben yenidoğan için aldım. Diğerlerini ise karışık 0 da aldım 0-3 ay da 3 ay olanları da zaten bebeğin kaç kiloda doğacağını bile bilmiyoruz ki belki kilolu doğacak 0 ı giydiremicez belki zayıf doğacak 0 bedene daha çok ihtiyacımız olacakmerhaba arkadaşlar bebişlerinize aldığınız hastahane çıkışı ve ilk zaman giyecekleri kıyafetleri kaç beden alıyorsunuz. bir sıfır beden var birde üç ay var hangisi olmalı kafam karıştı. bende 0-3 ay olmasını bekliyordum ama çoğu yerde ikiye ayrılmış gibi hangisini alacağımı şaşırdım
Aslında ben çubuk olarak değilde yuvarlak olanları var yaa onları istiyorum ama bulabilir miyim bilmiyorum bulamazsam bunlardan alacağım bu çubuklu modeller çoğu yerde var, sen çubuğunu iki tane alıp ona göre yaptırıyorsun sanırım canm, ben perde yaptıracağım yaptırdığım yere de sormayı düşünüyorum onlar aynı zamanda dekorasyon işleriyle de ilgileniyorlardı bakalım neler çıkacakCanım ben bu iki model arasında kaldım,3 lü mü, 2 li mi olması konusunda, bizimki büyüyen beşik olduğu için sanırım 1. fotodaki daha uygun olacak, onda da tülle ön kısmını kapatmak istediğimizde nasıl kapatacağız ölçü alırken zorlandım,sanırım çubuklarından tülü çıkartıp öne doğru perde gibi sarkıtılıyor, canlı canlı hiç görmediğim için yorumlayamadım kullanımını, ama 2. model daha çok hoşuma gidiyor, hem 2li olursa üzerine güzel bir raf yapıp, oyuncak dizmeyi de düşünüyorum üzerine.
güle güle kullanın inşallah canım :) carters ler ne kadar acaba fiyatlar uygun mu? satan bayanın adı ne acaba bizde baksakBu instagramı çok seviyorum
Carters ürünleri satan bir bayandan aldım.
Annemin evine kargo yaptırmıştım gelmiş, birazdan gidip alacağım. Emzik olarak aklımda 1-2 çeşit daha var. Ayın 2sinde alışverişe çıktığımda alacağım onları
Eki Görüntüle 1835443 Eki Görüntüle 1835445
Aman Allahımmm, yerim ben bunları, saç bantları, kurdelalar, pliseler, rengarenk kilotlu çoraplar... hepsi birbirinden güzel, güle güle giysin prensesTeyzoşlar bunlarda Yeni cicilerimiz
güle güle kullanın inşallah canım :) carters ler ne kadar acaba fiyatlar uygun mu? satan bayanın adı ne acaba bizde baksak
Çok güzelmiş ya. Uygun mu fiyatlar?
Teyzoşlar bunlarda Yeni cicilerimiz
Teşekkür ederim canm ben ilk aylarda bile gezdirebileceğimi düşünüyorum, gezen annenin gezen kızı olmalıAman Allahımmm, yerim ben bunları, saç bantları, kurdelalar, pliseler, rengarenk kilotlu çoraplar... hepsi birbirinden güzel, güle güle giysin prenses
Ben de erkek çocuklara da külotlu çorap giydiriyorlar ya hep komik gelmiştir o ayrı da, merak da ediyorum, ben hiç almadım ilk aylar evde olacak nasılsa diye, gerekirse 2 kat giydiririm diye düşünmüştüm, erkek anneleri naptınız , aldınız mı, alacak mısınız külotlu çorap?
Bu sene moda sanırım şalvarlı takımlar ya da ben önceden dikkat etmedim, bizde modaya uyalım dedikAyyykız bebi cicisiii
Hepsine bayıldım ama favorim kedili takım
Ayyy canım çok tatlılar yaa güle güle sağlıkla giysin prensesTeyzoşlar bunlarda Yeni cicilerimiz
Amin inşallah canmAyyy canım çok tatlılar yaa güle güle sağlıkla giysin prenses
Külotlu çorapların erkek bebeklerde zararlı olduğunu okumuştum. Yumurtalıkları sıkıştırıyormuşAman Allahımmm, yerim ben bunları, saç bantları, kurdelalar, pliseler, rengarenk kilotlu çoraplar... hepsi birbirinden güzel, güle güle giysin prenses
Ben de erkek çocuklara da külotlu çorap giydiriyorlar ya hep komik gelmiştir o ayrı da, merak da ediyorum, ben hiç almadım ilk aylar evde olacak nasılsa diye, gerekirse 2 kat giydiririm diye düşünmüştüm, erkek anneleri naptınız , aldınız mı, alacak mısınız külotlu çorap?
bende düşündüm de pantalon altına külotlu çorap işi galiba bebeği sıcağa alıştırmak olur. bu yüzden ben vazgeçtim. bu sefer daha fazla hasta oluyorlar. pantalon inceyse çok soğuk havalarda çok çok ince bi pijama daha giydirilir ama astronot montu olanlar bence buna da gerek duymaz. bizim burda da zaten pek soğuk olmuyor. bebekler nasıl alıştırılırsa büyüyünce de öyle olurmuş sonuçta bazı arkadaşlarımdan buna ben de ikna oldum. karadeniz soğuklarında bile kışın bi kere mont, bot giymeyen ama üşümeyen, hasta olmayanları kıskanırdım hep.Aman Allahımmm, yerim ben bunları, saç bantları, kurdelalar, pliseler, rengarenk kilotlu çoraplar... hepsi birbirinden güzel, güle güle giysin prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?