2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Teyzoşlar bunlarda Yeni cicilerimiz
güle güle giysin canım, çok fenalar çok, zaten bizimkine alışveriş yaparken elim hala kız cicilerine gidiyor, etrafımda birilerinin bari kız bebeği olsa da ona hediye alsam diyorum, kendini tutmak çok zor bu güzelliklere karşı. ayakkabılara da bayıldım bu arada .

Sonra içlik giyen erkekler mi yetişir bende karadenizdeyim kışın bile çok kalın giyinmem annem beni bebekken öyle çok sıkı giydirmezmiş sanırım ondan kaynaklanıyor

Canm benim teşekkür ederim benim de çevremde hep kız bebek var doğacak olanlarda kız, kız bakımından oldukça bereketliyiz bende önceden arkadaşlarımın kızlarına alırdım bu cicileri, kısmet benimde oldu

Canım yarım daire şeklinde olanlara bakmıştım, çok pahalılar, 480 -550 tl, bir beşik parası istiyorlar,ben öyle bir bütçe ayırmadım cibinlik aparatı için, daha tülü filan da var sonuçta, tanıdık bir mobilyacıya sorduğumda duralit ile yapılabilir ama hiç yaptığımız bir şey değil dedi, çok yetkin konuşmadı, ben de vazgeçmiştim,
http://www.suteworld.com/Cibinlik-A...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=2

Fiyatlar çok yüksek ama bakmak istersen burada modeller var, fikir olur belki, senin mobilyacı yaparım derse elinin altında model olur sana. Sadece 2 tane çubuğa da metal olursa 110-120 tl, düzgün ahşap bir şey olsun dersen 180-220 tl diyorlar, cimri modumdayım sanırım bugünlerde , kafamda başka bir proje var haftaya hayata geçirebilirsem taamamlayınca foto atarım

Teşekkür ederim canm tam istediğim modeller ben sade düşünüyorum, bir kaç model aldım bakalım mobilyacım ne kadara yapacak, yeni projelerini de merakla bekliyoruz

Kızlar bu soğuk buharlı hava nemlendiricilerden düşünüyorum. Alan yada araştıran var mı? Bazı doktorlar önermiyor diye okudum. Evimiz klimalı ve kışın ağzımız burnumuz kurudu saolsun. Marka model tavsiyesi varsa çok sevinirim

günaydın hanımlar bende ufaktan başladım bu hafta sonu alışverişe ama çorap konusunda kararsız kaldım. diğer kıyafetlerde göz aşinalığım var ama çorabı bilemedim işte. siz nasıl, nerden , kaç beden aldınız çorapları. herşeyim tamam sanki bir çorabım eksik

Günaydın kızlar,
Canım eşimin bekarlıktan kalma uyduruk bir sinbo buharlı makinası vardı, ikimizde de burundan nefes problemi olduğu için, şimdi bulunduğumuz şehirde de nem seviyesi % 30 larda, o yüzden biz sürekli çalıştırıyoruz evde, normalde sinboyu başka grup ürünelrde 2 defa denedim ikisi de çok kötüydü, o yüzden normalde eve almayacağımız bir marka ama çalışıyor mu dersen 3 yıldır da çalışıyor nemlendirme konusunda da sadece geceleri yatarken çalıştırıyoruz, %30 olan nem seviyesini sabaha % 45 gibi okuyoruz, diğer marka modellerde performans,durum nasıl hiç bilmiyorum.

Günaydın canım,
Aldıklarının fotosunu bekliyoruz meraklaÇorabı beden olarak mı sordun anlayamadım canım, çoraplar esnek olduğu için çoğu markada ben beden göremedim bile, zaten çoraplar minnak minnak çok tatlı olduğu için gözüme güzel görünen ne kadar varsa almışım, sanırım 50 çift çorap oldugiydirmesem de bebekten kalacak en güzel hatıra, yıllarca saklarım o miniş ayakların çoraplarını.sadece mother care ve f&f den aldığım havlu gibi çoraplar epey büyük, onlarda beden vardı zaten, onları 6-9 ve 9-12 ay olarak aldım, diğerleri hep bedensiz, n11den, lcw dan filan aldıklarım, chicconun patik çorapalarında da beden yoktu hatırladığım kadarıyla.

Arkadaş evlenirken çeyiz tamamlamada çok zorlanmıştı, "annem, ablam bir tane tuzluk aldık dese seviniyorum" diyordu, eksik kalemi çok olunca çorap da önemli

Bende düşünüyordum canm ama doktorların bazıları hijyenik olmadığını söylüyor, kimisi kaloriferin üstüne ıslak havlu veya biraz su konulmasının daha iyi olduğunu söyleyince bende almaktan vazgeçtim. Bazı şeylerin son zamanlarda alınması için cazip gösteriyorlar acaba böyle birşey mi değil mi bilmiyorum

Ben internetten aldım nereden aldığımı şuan hatırlamıyorum 12li paketti 0-3 ay için aldım, sonrasında birkaç çorap daha aldım onların üstünde de 3-6 ay arası olanlarından aldım, son aldıklarımı ebebekten almıştım

Uff ben almak istesem daha erken diyorlar..((ramazandan once alisveris yapmak lazim..
Ben öğrendiğimden beri alışveriş yapma peşindeydim bana da dediler erken hemen yapma diye ben kimseyi dinlemedim iyiki de yapmışım şimdi onlara baktıkça eşim ve bende bebişimizi seviyormuşuz gibi geliyor, inanılmaz güzel hissettiriyor

kızlar mrhba bişey danısmak istiyorum sizlere bende park yatak dusunenlerdenim sizler hangi marka ve modeli tercih ettnizi acaba ??*kraft calipso dusunuyorum fakat burda sanki okumustum ama hangii sayfada kaldı hatırlamıyorum chicconunkinide biri tavsiye etmişti sanırım???

bizde vaaaarr :)) bakimini duzenli yaptigin surece muhtesem bisi bence. ben medisananinkini kullaniyorum. evlerimiz malesef hava almiyor camlar pimapen boyalar kirec degil vs vs. oyle olunca da kalorifer kisin, klima yazin hep kurutuyor.

ciddi rahatsizliklari atlatmak icin hep buhar makinesi kullandik. cunku hasta olan bebege yapabilecegin iki sey var biri sik emzirmek, digeri burnunu acik tutmak. onun yolu da soguk buhardan geciyor.

Pazar günü yürüyüşü ganimetlerimiz böyle oldu. Biraz lüzumsuz şeylerde var ama napayım bayıldım hele ki ördekler ve tavşan kukla favorim
Banyo süngeri, göğüs ucu çıkarıcı, puset sinekliği, eldiven-şapka-çorap emzik olarak avent soothie almıştım ama paşa bey beğenmezse diye çeşit yapıyorum.

Ayrıca soğuk buhar olayını biraz araştırdım. Fiyat ve performans bakımından en çok memnun kalınan olarak weewell markası olduğunu gördüm. Ayrıca temassız ateş ölçerdeki övgüleride pek göz ardı edilmezdi. Onuda attım siparişe. Bunları hepsiburadadan aldım. Ayrıca lansinoh göğüs pedi 100 lü indirimdeydi onuda ekledim. Unuttuğum şey aventin göğüs kalkanı oldu, neyse ayın 2sindeki asıl alışverişte alırım artık bu arada soğuk buhar mak. 120 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…