- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
güle güle giysin canım, çok fenalar çok, zaten bizimkine alışveriş yaparken elim hala kız cicilerine gidiyor, etrafımda birilerinin bari kız bebeği olsa da ona hediye alsam diyorum, kendini tutmak çok zor bu güzelliklere karşı. ayakkabılara da bayıldım bu aradaTeyzoşlar bunlarda Yeni cicilerimiz
bende düşündüm de pantalon altına külotlu çorap işi galiba bebeği sıcağa alıştırmak olur. bu yüzden ben vazgeçtim. bu sefer daha fazla hasta oluyorlar. pantalon inceyse çok soğuk havalarda çok çok ince bi pijama daha giydirilir ama astronot montu olanlar bence buna da gerek duymaz. bizim burda da zaten pek soğuk olmuyor. bebekler nasıl alıştırılırsa büyüyünce de öyle olurmuş sonuçta bazı arkadaşlarımdan buna ben de ikna oldum. karadeniz soğuklarında bile kışın bi kere mont, bot giymeyen ama üşümeyen, hasta olmayanları kıskanırdım hep.
Canm benim teşekkür ederim benim de çevremde hep kız bebek var doğacak olanlarda kız, kız bakımından oldukça bereketliyizgüle güle giysin canım, çok fenalar çok, zaten bizimkine alışveriş yaparken elim hala kız cicilerine gidiyor, etrafımda birilerinin bari kız bebeği olsa da ona hediye alsam diyorum, kendini tutmak çok zor bu güzelliklere karşı. ayakkabılara da bayıldım bu arada.
Çok teşekkür ederim canm, gold olanı mı diyorsun onu pançodan aldım, kırmızı olan zaten hediye.tubisimben hepsi çok güzeller. Güle güle giysin Prenses. Özellikle ayakkabılara bayıldım. Onlar nerden?
Evet gold olan. Teşekkürler:)Çok teşekkür ederim canm, gold olanı mı diyorsun onu pançodan aldım, kırmızı olan zaten hediye.
Aslında ben çubuk olarak değilde yuvarlak olanları var yaa onları istiyorum ama bulabilir miyim bilmiyorum bulamazsam bunlardan alacağım bu çubuklu modeller çoğu yerde var, sen çubuğunu iki tane alıp ona göre yaptırıyorsun sanırım canm, ben perde yaptıracağım yaptırdığım yere de sormayı düşünüyorum onlar aynı zamanda dekorasyon işleriyle de ilgileniyorlardı bakalım neler çıkacak
Teşekkür ederim canm tam istediğim modeller ben sade düşünüyorum, bir kaç model aldım bakalım mobilyacım ne kadara yapacak, yeni projelerini de merakla bekliyoruzCanım yarım daire şeklinde olanlara bakmıştım, çok pahalılar, 480 -550 tl, bir beşik parası istiyorlar,ben öyle bir bütçe ayırmadım cibinlik aparatı için, daha tülü filan da var sonuçta, tanıdık bir mobilyacıya sorduğumda duralit ile yapılabilir ama hiç yaptığımız bir şey değil dedi, çok yetkin konuşmadı, ben de vazgeçmiştim,
http://www.suteworld.com/Cibinlik-A...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=2
Fiyatlar çok yüksek ama bakmak istersen burada modeller var, fikir olur belki, senin mobilyacı yaparım derse elinin altında model olur sana. Sadece 2 tane çubuğa da metal olursa 110-120 tl, düzgün ahşap bir şey olsun dersen 180-220 tl diyorlar, cimri modumdayım sanırım bugünlerde , kafamda başka bir proje var haftaya hayata geçirebilirsem taamamlayınca foto atarım
Günaydın kızlar,Kızlar bu soğuk buharlı hava nemlendiricilerden düşünüyorum. Alan yada araştıran var mı? Bazı doktorlar önermiyor diye okudum. Evimiz klimalı ve kışın ağzımız burnumuz kurudu saolsun. Marka model tavsiyesi varsa çok sevinirim
günaydın hanımlar bende ufaktan başladım bu hafta sonu alışverişe ama çorap konusunda kararsız kaldım. diğer kıyafetlerde göz aşinalığım var ama çorabı bilemedim işte. siz nasıl, nerden , kaç beden aldınız çorapları. herşeyim tamam sanki bir çorabım eksik
Bende düşünüyordum canm ama doktorların bazıları hijyenik olmadığını söylüyor, kimisi kaloriferin üstüne ıslak havlu veya biraz su konulmasının daha iyi olduğunu söyleyince bende almaktan vazgeçtim. Bazı şeylerin son zamanlarda alınması için cazip gösteriyorlar acaba böyle birşey mi değil mi bilmiyorumKızlar bu soğuk buharlı hava nemlendiricilerden düşünüyorum. Alan yada araştıran var mı? Bazı doktorlar önermiyor diye okudum. Evimiz klimalı ve kışın ağzımız burnumuz kurudu saolsun. Marka model tavsiyesi varsa çok sevinirim
Ben internetten aldım nereden aldığımı şuan hatırlamıyorum 12li paketti 0-3 ay için aldım, sonrasında birkaç çorap daha aldım onların üstünde de 3-6 ay arası olanlarından aldım, son aldıklarımı ebebekten almıştımgünaydın hanımlar bende ufaktan başladım bu hafta sonu alışverişe ama çorap konusunda kararsız kaldım. diğer kıyafetlerde göz aşinalığım var ama çorabı bilemedim işte. siz nasıl, nerden , kaç beden aldınız çorapları. herşeyim tamam sanki bir çorabım eksik
Ben öğrendiğimden beri alışveriş yapma peşindeydim bana da dediler erken hemen yapma diye ben kimseyi dinlemedim iyiki de yapmışım şimdi onlara baktıkça eşim ve bende bebişimizi seviyormuşuz gibi geliyor, inanılmaz güzel hissettiriyorUff ben almak istesem daha erken diyorlar..((ramazandan once alisveris yapmak lazim..
Kızlar bu soğuk buharlı hava nemlendiricilerden düşünüyorum. Alan yada araştıran var mı? Bazı doktorlar önermiyor diye okudum. Evimiz klimalı ve kışın ağzımız burnumuz kurudu saolsun. Marka model tavsiyesi varsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?