- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Pazar günü yürüyüşü ganimetlerimiz böyle oldu. Biraz lüzumsuz şeylerde var ama napayım bayıldımhele ki ördekler ve tavşan kukla favorim
Banyo süngeri, göğüs ucu çıkarıcı, puset sinekliği, eldiven-şapka-çorapemzik olarak avent soothie almıştım ama paşa bey beğenmezse diye çeşit yapıyorum.
Eki Görüntüle 1837015
Ayrıca soğuk buhar olayını biraz araştırdım. Fiyat ve performans bakımından en çok memnun kalınan olarak weewell markası olduğunu gördüm. Ayrıca temassız ateş ölçerdeki övgüleride pek göz ardı edilmezdi. Onuda attım siparişe. Bunları hepsiburadadan aldım. Ayrıca lansinoh göğüs pedi 100 lü indirimdeydi onuda ekledim. Unuttuğum şey aventin göğüs kalkanı oldu, neyse ayın 2sindeki asıl alışverişte alırım artıkbu arada soğuk buhar mak. 120 tl
Eki Görüntüle 1837017 Eki Görüntüle 1837016
Güle gülle kullan canım, hepsi de çok ciciPazar günü yürüyüşü ganimetlerimiz böyle oldu. Biraz lüzumsuz şeylerde var ama napayım bayıldımhele ki ördekler ve tavşan kukla favorim
Banyo süngeri, göğüs ucu çıkarıcı, puset sinekliği, eldiven-şapka-çorapemzik olarak avent soothie almıştım ama paşa bey beğenmezse diye çeşit yapıyorum.
Eki Görüntüle 1837015
Ayrıca soğuk buhar olayını biraz araştırdım. Fiyat ve performans bakımından en çok memnun kalınan olarak weewell markası olduğunu gördüm. Ayrıca temassız ateş ölçerdeki övgüleride pek göz ardı edilmezdi. Onuda attım siparişe. Bunları hepsiburadadan aldım. Ayrıca lansinoh göğüs pedi 100 lü indirimdeydi onuda ekledim. Unuttuğum şey aventin göğüs kalkanı oldu, neyse ayın 2sindeki asıl alışverişte alırım artıkbu arada soğuk buhar mak. 120 tl
Eki Görüntüle 1837017 Eki Görüntüle 1837016
hayırlı olsun cicileriniz..
ya masallah butun arkadaslar o kadar guzel seyler almis ki baktikca benim icim aciliyor.onumuzdeki hafta atil, sonra tasinma derken ben iyice sona kaliyorum herhalde.
senin buhar makinesini gorunce aklima geldi otrinin burun acicisi var cok tavsiye ederim. eski model daha iyiydi sungerinin dayanikliligi falan acisindan ama yenisi de baya estetik olmus. bebek burnu dememek lazim o minik pompalar hic bir ise yaramiyor. yenidoganimin burnundan neler ciktigini gorsen sasardin :)) bi ara cocugun beynini mi cekiyorum falan diye dusunmutum 1 aylikken
Güle gülle kullan canım, hepsi de çok ciciben de araştırmalarım neticesinde weewellde karar kıldım,eltimde de weewell var, o da memnun, vücut içi noktalardan ısı ölçümü daha iyi makat ya da kulak içi dendiği için weewell kulaktan ateşölçer sepetimde bekliyor benim de. Sol göğsümde çok kaşıntı vardı, sabah lansinoh göğüs kremini kullanmaya başladım bile, doğumu beklemedim lansinoh göğüs pedlerinden ben de aldım, incecik ve her biri ayrı paketli olması çok güzel, göğüs koruma kalkanı da philips avent aldım, inşallah sütümüz olur da hepsinin hakkını vere vere kullanırız.
Canım bebek bezi stok yapma bence. Çünkü her bebek her bezi sevemeyebiliyor. Deneyip yanılarak karar verilmeli beze. Sonra elinde patlamasın onca bezben daha başlamadım alışverişe, aöf sınavları var. onun geçmesini bekliyorum. ondan sonra bir liste yapıp yavaş yavaş ağırlaşmadan alacağız. zaten yatak hazır. görümcemin kızının yatağı olacak, kıyafetlerde benim kız yeğenden geliyor. ben buna göre bir liste yapıp eksikleri tamamlayacağım. bebek bezi vs'de şimdiden stok yapmayı planlıyorum ama onlar en sona artık.
haklısınız onu hiç düşünemedim benCanım bebek bezi stok yapma bence. Çünkü her bebek her bezi sevemeyebiliyor. Deneyip yanılarak karar verilmeli beze. Sonra elinde patlamasın onca bez
Ya bu bebek bezi konusunda birde kiloya göre 2 ye ayırmışlar son aylarda almak cok daha mantıklı su büyük paketlerden bebek irimi olcak nasıl olcak hiç bilmioruzki
Aynen son ay en mantıklısı migrosda kipada her dakika indirimde birde benim evim cok güneş görüo bantları bozulur gibi bi korku var nasıl bi evhamsa artık benimkisi dolapları geçecek güneş direk pakete gircek ve bantları bozcak
Tezekkür ederim güle güle kullansın minik sağlıkla bol bol uykuluT thun benim park beşik için alanım dar olduğundan normal ahşap beşik alacağım. İkeada olan parmaklılardan. Ön bar kısmıda ileride çıkarabileceğim cinsten olduğu için daha cazip geldi.
Eki Görüntüle 1838065 Eki Görüntüle 1838066
ben de bundan aldım canım çok sade ve kullanışlı görünüyo bakalım memnun kalcaz mıT thun benim park beşik için alanım dar olduğundan normal ahşap beşik alacağım. İkeada olan parmaklılardan. Ön bar kısmıda ileride çıkarabileceğim cinsten olduğu için daha cazip geldi.
Eki Görüntüle 1838065 Eki Görüntüle 1838066
çok güzel sade ve şık ..bende hiçç sevmiyorum allı güllü dallı bol renkli hiç bişeyi,odayı tepeden tırnağa sade yapıcam ikea da buna çok uygunFiyatları uygun geldi. Birde benim evim genel olarak ikeadan döşendi hep beyaz. O renkli park yatakları hiç sevemedim bu yüzden. Odayı çok soft maviye boyadık, bu mobilyalardanda alırsak tam olacak.
Eki Görüntüle 1838267
Canım bu beşikler sallanmıyor ya sorun olmaz mı. Ekstradan başka birşey alacak mısınFiyatları uygun geldi. Birde benim evim genel olarak ikeadan döşendi hep beyaz. O renkli park yatakları hiç sevemedim bu yüzden. Odayı çok soft maviye boyadık, bu mobilyalardanda alırsak tam olacak.
Eki Görüntüle 1838267
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?