2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

hayırlı olsun cicileriniz..

ya masallah butun arkadaslar o kadar guzel seyler almis ki baktikca benim icim aciliyor.onumuzdeki hafta atil, sonra tasinma derken ben iyice sona kaliyorum herhalde.

senin buhar makinesini gorunce aklima geldi otrinin burun acicisi var cok tavsiye ederim. eski model daha iyiydi sungerinin dayanikliligi falan acisindan ama yenisi de baya estetik olmus. bebek burnu dememek lazim o minik pompalar hic bir ise yaramiyor. yenidoganimin burnundan neler ciktigini gorsen sasardin :)) bi ara cocugun beynini mi cekiyorum falan diye dusunmutum 1 aylikken

Güle gülle kullan canım, hepsi de çok cici ben de araştırmalarım neticesinde weewellde karar kıldım,eltimde de weewell var, o da memnun, vücut içi noktalardan ısı ölçümü daha iyi makat ya da kulak içi dendiği için weewell kulaktan ateşölçer sepetimde bekliyor benim de. Sol göğsümde çok kaşıntı vardı, sabah lansinoh göğüs kremini kullanmaya başladım bile, doğumu beklemedim lansinoh göğüs pedlerinden ben de aldım, incecik ve her biri ayrı paketli olması çok güzel, göğüs koruma kalkanı da philips avent aldım, inşallah sütümüz olur da hepsinin hakkını vere vere kullanırız.

Teşekkür ederiz
Olsun ya izmir kadar sıcak olmuyor oralar. Biz mecbur erkene aldık alışverişi. Bana kalsa temmuzda yaparım ama cehennem gibi oluyor.
Aynen otri düşünüyorum bende. Diğerleri daha cazip duruyor ama çoğu kişi işe yaramıyor demişti banada

Saol canım
Weewell bir çok konuda baya başarılı. Benim cihazlar geldi. Tabi ben hemen açıp denedim ve soğuk buhar cihazı baya güzel. Ateş ölçeride çok beğendim gayet kolay ve tutarlı buldum dediğin gibi pedler tek tek paketlenmiş çok ilginç geldi. Fiyatına göre gayet özenli bir ürün olmuş. Dolsun memişler kullanılsın bolbol pedler

ben daha başlamadım alışverişe, aöf sınavları var. onun geçmesini bekliyorum. ondan sonra bir liste yapıp yavaş yavaş ağırlaşmadan alacağız. zaten yatak hazır. görümcemin kızının yatağı olacak, kıyafetlerde benim kız yeğenden geliyor. ben buna göre bir liste yapıp eksikleri tamamlayacağım. bebek bezi vs'de şimdiden stok yapmayı planlıyorum ama onlar en sona artık.

Canım bebek bezi stok yapma bence. Çünkü her bebek her bezi sevemeyebiliyor. Deneyip yanılarak karar verilmeli beze. Sonra elinde patlamasın onca bez

Ya bu bebek bezi konusunda birde kiloya göre 2 ye ayırmışlar son aylarda almak cok daha mantıklı su büyük paketlerden bebek irimi olcak nasıl olcak hiç bilmioruzki

Ya bu bebek bezi konusunda birde kiloya göre 2 ye ayırmışlar son aylarda almak cok daha mantıklı su büyük paketlerden bebek irimi olcak nasıl olcak hiç bilmioruzki

Misal 2,5 kg ve altında doğanlar var onlar "0" numara kullanıyor. Prematüre boyu oluyor.
2-5 kg civarı olanlar "1" numara onlar normal yeni doğan.
Ben açıkcası son aya bırakıcam. Stok düşünüyordum ama son kullanma tarihi varmış meğerse. Her türlü indirime sokan bir yer oluyor nasılsa

Aynen son ay en mantıklısı migrosda kipada her dakika indirimde birde benim evim cok güneş görüo bantları bozulur gibi bi korku var nasıl bi evhamsa artık benimkisi dolapları geçecek güneş direk pakete gircek ve bantları bozcak

Hahaha hiç güleceğim yoktu anne olma çılgınlığı böyle birşey olsa gerek

Slm kızlar bedik konusunda ne karar verdiniz acaba park yarak mi ahşap beşik mi bam bam beşik mi ben cok kararsız kaldım

çok güzel sade ve şık ..bende hiçç sevmiyorum allı güllü dallı bol renkli hiç bişeyi,odayı tepeden tırnağa sade yapıcam ikea da buna çok uygun

Canım bu beşikler sallanmıyor ya sorun olmaz mı. Ekstradan başka birşey alacak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…