2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Canım bu beşikler sallanmıyor ya sorun olmaz mı. Ekstradan başka birşey alacak mısın

Evet ben bunu odasına koyacağım canım. İlk 3 aydan sonra gündüzleri bunda gece yanımda yatacak. 6. ayda tamamen odasına geçirmeyi planlıyorum. Kardeşim hediye olarak kraft dondy 5 almıştı. Yatak odasına ancak onu sığdırabilirim. Sepet beşikler çok yüksek oluyor. Al koy baya zorlanmıştı eltim, 2. aydan sonra ana kucağında yatırmıştı sürekli. Kraft dondy fonksiyonel olduğu için daha cazip geldi. Hem beşik hem ana kucağı hemde mama sandalyesi. Ayrıca düğmeye basınca kendi sallıyor bebişi.

Kızlar bunlarda Zeynep'imin hastane için kapı süsü ve lohusa şerbeti için bardak süsü. Erken oldu biraz ama kapı süsü uygun olunca almak istedim. Bardak süsü için malzemeleri de alıp yapıverdim :)

Eklentiler

• WP_20160526_008.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 120
  • WP_20160526_005.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 122
bizimde gardrobumuz bundan olacak inşallah şifonyerimizide ikeanın hemnes 3 çekmeceli kırmızı modelinden aldık dolabımızıda alacağız inşallah:)

Selam :) bebişlerinizin cicilerini ne zaman yıkayıp ütüleyeceksiniz? Şimdiden erken mi olur acaba 24 haftalığım

Beyazmelek16 erkenci deilsin kuzum iyi bile yapmıssın sıcaklar gelio dolanmak zor olcak bende bizim hastane paketinde süslemeler oldugu halde verilen lavanta keseleri az gelcek die ekstra bişey arama telaşındaım ya diorum keçeden bişeyler yapalım magnet gibi yada çikolata yaptıraım ama cokda pahalıya gelsin istemiorum eşim zaten hersey pakete dahil die sölenio şimdiden... Birde bende ikeadan beşik ve dolap alcam ama sallanan bişey almayı düşünmüorum ekstradan nedense bebekde sallamaya karşıyım biraz alışması ve sonrası bana daha büyük problem gibi gelio misal annem ve eşim halamı akşam uyurken ayaklarını sallarlar valla nasıl bi dürtü olduysa hala devam ben hiç sallanmadıgım için uykuya direk geçiyorum...gerçi uykuları gelince ayaklarını sallamalarından hemen anlıorum o da komik oluo

Selam :) bebişlerinizin cicilerini ne zaman yıkayıp ütüleyeceksiniz? Şimdiden erken mi olur acaba 24 haftalığım
Benim de evde 2 sele dolusu bekleyen ütüm vardı, yardımcı da bulamadım henüz, bir seleyi kendim bitirdim, 2. seleyi de bu hafta bitirip, haftaya bebişin kıyafetlere başlayacağım, bir de bebişin büyüyen beşiği hazır, onun fazlaca çekmecesi var ama, giyinme odasına extra dolaplar yaptıracağız, bebek eşyaları için, o yüzden biraz da dolapları bekliyorum, yıkayıp ütüleyince hemen yerine kaldırayım diye. Genelde çekmecelere ıvır zıvır, çorap, mendil, şapka vs koyup mümkünse kıyafetlerin çoğunu (zıbınlar dahil) askılı kaldırmak istiyorum, o şekilde daha ulaşılabilir geliyor, dolap içi askı seperatörleri var, 0-3 ay bölümü, 3-6 ay bölümü gibi, mesela şimdi her şeyi halletmiş gibi ona taktımkıyafetlerin etiket bölümleri yetişkinleri bile çok rahatsız ediyor, onları dikkatle kesmek bile zor iş, çünkü bazen dikişlerinden kıyafet de sökülüyor, onları kesince de kıyafetlerin kaç aylık olduğunu nasıl ayırt edeceğim bilemedim, hepsinin içinde baskı yok çünkü genelde etiket bölümünde yazıyor, göz aşinalığından bilirim desem hepsi el kadar zaten

sinemnur bende dolapların gelmesini bekliorum o zamana kadar madam cocodan hurç aldım onların içine koydum ne varsa hem dolap içinede sığar sonrasında yorgandı nevresimdi vs...birde arkadaşlar ben az önce kemeraltından geldim lavanta kesesi yapmaya karar verip çıktım evden birde baktımki toptancıda hazırları var 25 tanesini 35 e aldım kurdele ve taç süsüne hepsi 50 tl tuttu üstüne artık bişey yapmayı düşünmüorum bi tek baş harfli balonlardan almak istedim ondada harf kalmamıs onlarında tanesi 5 lira...şerbet için bardaklardan tutunda Ivır zıvır bütün süslerden var dükkan dükkan gezince uygun fiyatta bulunuyor...

Eklentiler

• image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 99

Fiyatı süpermiş haftaya kemeraltına bende gidiyorum alışverişe. Bunların satıldığını görmemiştim. Şekercilerin orada bir yerde mi?

Canim ben oglumun okul esyalari icin utu ile yapisan etiketlerden bastirmistim. Hani ev icin gereksiz aslinda ama etiketi kestikten sonra karisir gibi bi korkun varsa oyle bisi kuanabilirsin

Canım kesen çok tatlı, çok zarif olmuş, ben de eşimle yolda giderken bir sürü dükkan mağaza gözüme çarpıyor, gıcıklık yapıyor, sonra bakarız deyip beni atlatıyor, bu şehire de yeni geldik, evde tek araç var ve araç da hep eşimde oluyor, ben de bu halde kendime güvenip sonra aynı adresi bulamam diye tek başıma gidemiyorum, Ankara'da olsaydım hala evde durmazdım
Ben de madame cocodan büyük boy hurçlardan aldım, melek desenli olanlardan, giyinme dolabının içindeki misafir için olan nevresim, yorgan, yastık vs ne varsa o hurçlara koydum bazaya kaldırdım, dolapta bebiş için bir bölüm açtım, dolabın sağına soluna da ilave dolap geliyor, yine madame cocodan dolap içi düzenleme saklama kutularından da aldım, 5 boy aldım, onların da küçüklerine bebeğin kremini, şampuanını, masaj yağını filan koymayı düşünüyorum, büyüklerine de oyuncak filan koyarım diye planladım.
Ben de çok abartmayayım, o halde uğraşamam, gerek yok diyorum ama şehir değiştirdiğimiz için arkadaşlar, kuzenler filan gelecek, anneler babalar, kardeşler de derken maksimum 25 kişilik bir tebrik ekibi olacak gibi görünüyor, o yüzden hatıra bir şeyler kalsın istiyorum, yetişkinler için bebek sabunu ve bir adet iğnelik olarak da kullanabilecekleri lavanta kesesi düşünüyorum ben de, sabunlarımız ve keselerimiz bunlar gibi şimdilik,
http://urun.n11.com/kokteyl/es511-b...-kanatta-bebek-sabun-kutusu-25-adet-P29661609
http://urun.n11.com/kokteyl/babyshower-bebek-sekeri-kanatli-bebek-sabun-kutusu-25-adet-P25664174
http://urun.n11.com/kokteyl/hosgeldin-bebek-sabun-kanat-bebek-sekeri-sabun-25-adet-P24429013
http://nildabebek.com.tr/bebek-sekerleri/lavantali-tonton-bebek-sekeri-mavi
(sabunlardan 1. ciyi beğendim, karar vereceğiz artık eşimle)

Çocuklar için de şekerleme kutuları aldım, marshmallow, draje,jelibon ve sosyete şekeri alacağım, onlardan paketlerine koyacağım.

Büyük boy karton kutulardan aldım, giderken bir hatıra paketi yapacağız misafirlere.
1 adet lavanta kesesi, 1 adet sabun ve 1 adet şekerleme paketi olacak içinde...

İkramlık da bir kutu lokumla bir kutu çikolata beğendim, bir de tuzlu ve tatlı kurabiyeler olur, onlar için de kavonoz, kurdela, kek tacı, kek kürdanı filan aldım, babyshower filan değil derdim ama en yakınlarım gelecek, o yüzden minimum boyutta kendime iş çıkartmadan halletmeye çabalıyorum, tabakları bardakları peçeteleri pipetleri komple kağıt kullan atlardan aldım, sonrasına ortalık toplama derdi olmasın diye, minik bebek mandalları ve nazarlık stickerları aldım sevimli geldiği için, hediyelerin sağına soluna iliştiririm diye, kendime neyime lazımsa 3 tane lohusa tacı aldım, şeker sunum sepetleri aldım, bebişime kadife kılıflı yasini şerif kitabı aldım,
Büyük babaanne ve büyük anneanneler hala hayatta onlar için de kokulu tesbihler de hoşuma gitti ama sabun daha çok hoşuma gittiği için tesbih hala kafamda beklemede, mevlüt olduğunda da tesbih yaptırırız inşallah, Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun da inşallah.

Canim ben oglumun okul esyalari icin utu ile yapisan etiketlerden bastirmistim. Hani ev icin gereksiz aslinda ama etiketi kestikten sonra karisir gibi bi korkun varsa oyle bisi kuanabilirsin
Teşekkür ederim pratik anne gözle kategorize edebileceğime aklım ermiyor pek.
Geçen gün eltimle konuşuyoruz, 2 tane çocuğu var, ne zaman kıyafet alsam, fazla alma dediler, her aldığım çerez gibi geldi çocuğa, yıkanıp yıpranan, kaka lekesi çıkmayan vs. derken hepsini de giydi , yalnız ben bazen dibe köşeye koyduklarımı unutmuşum, onlar büyük sonra giyer diye, orada unutmuşum, birkaç tane öyle oldu, onlara acıdım diyor, o yüzden dip köşe sokmadan hepsi askıda kategorili olsa iyi olacak sanırım,

DIPTISDIPTIS valla çok çeşit vardı su kadife olan keselerdende vardı cnm ama onların renklerini çok beğenmedim ondan almadım...yeri şöle tarif edeim karakolun sağından giriosun cami yanından devam ediosun doyuranı geçiosun balıkcıların orayı yıktılar biliosun ordan devam düz ilk sağdan dönüosun hemen köşede yapay çiçekci var onuda geçceksin canım dükkanın adı imaj doran ambalaj ve süs ahşap mallar satan dükkanın sırasında inşallah tarif edebilmişimdir sana aslında haritada çizip koycaktım anlamadıysan öle yaparım olmadı

sinemnur daha ne olsun diorum susuyorum maşallah valla herşey bitmiş ama o işler bitinceki iç huzurda hiç bişeyle değişilmez...bende o hurçlardan aldım aklında bulunsun h&m dede cok güzel düzenleyici kutular var hastane paketinde bizim 25 adet lavanta kesesi var ama annem ben kv görümce kuzenler derken herkesinde 1/2 alıcagını nedense düşündüm o maksatlı coğalttım bende sen genede 4/5 tane fazladan yap kuzum nemelazım belki eşe dosta almak isteyen olur...bu arada sabunları bende çok beğeniorum cok güzeller ama instagramdada yapanlar oluo sen bi onlardanda fiyat al canım daha ucuA gelebilir belki birde eğer tespih yaptırcaksan ben bugün ona süper olcak kutular gördüm renk renk eğer yolun kemeraltına düşerse DIPTISDIPTIS tarif ettiğim yere bi uğra bak sende... Hepsini güle güle kullan sağlıkla inşallah

Aaa biliyorum orayı. Geçen kontrol zamanı kemeraltına gitmiştim ama çok yoruldum diye oradaki dükkanlara bakamamıştım. Çok saol canım gideyim ben oraya en güzeli.

tüm aldıkların hayırlı olsun canım. o heyecanlı günlerde gelecek yakında bebişimizi kucağımıza alacağız inşallah. düşündüğün sabun benim de favorilerimdeydi ama farklı satıcıdan, sanki bu satıcı daha ucuza yapıyor 25 tanesi 71.25tl hesapladım ben. çok beğendim bunu ve bi de kuzulusu var yine aynı satıcıdan, onunla arada kaldım. önceden hiç bebek şekeri düşünmüyordum, çok süslü püslü abartılı geliyorlardı bana ama bunlara bayıldım. satıcı nasıldır bilemiyorum henüz ama yorumları iyi. sen de bir bak istersen. kutusunu, rengini vs sen seçiyorsun hem:
http://urun.n11.com/hediyelik-esya/bebek-sekeri-kokulu-sabun-melek-kanadi-ve-bebek-P78448125

sinemnur ben size geliyorum aç kapıyı ne kadar güzel detaylı hazırlanmşssn yaa kendimden utandım şuan.bize gelecek misafirlere acıdım ya da

Günaydın kızlar,
Teşekkür ederim canım, hepimiz mutlu sağlıklı günlerde kullanalım inşallah. Maalesef bulunduğum şehirde 1 tane H&M var orada da doğru düzgün hiçbir şey bulamıyorum, haftaya Ankara ve İzmir gezilerimiz var eşimle, o zaman H&M'ye de bakarım, zaten daha emzirme sütyeni de alacağım H&M den.
Evlenirken de, kına gecesi için yetişkinlere farklı kına kutusu almıştım, gençler için kına kalbi vardı, daha az sayıda ondan almıştım, ki sadece gençlere verilecekti fazla fazla yeterdi, herkesin hoşuna gittiği için "kızıma, gelinime, diğer kızıma..." diye diye millet 3-4 tane almış, aldıklarım yetmemişti sonra en yakınlarım bile alamamış hatıra istedi de aldığım yerden tekrar istemek zorunda kalmıştım, onun için haklısın biraz da fazla yaptırmakta fayda var, instagrama da bakayım tatlım, çok sağol, benim bir de kafa doldu sanırım bugünlerde böyle süs püs işleriyle uğraşıp relax olmaya ihtiyacım var, çok iyi geliyor, İzmire gelince elim dolu döneceğim anlaşılan.

Teşekkür ederim canım, çok sağol, inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımıza.

https://www.sabunart.com/p-8503-Erk...Bebek-Sekeri-Kanatta-Bebek-Sabun-Kutusu-.html

Burada da 3,25 ti fiyatı ama minimum sipariş 50 adet diyordu, bize 25 yeterli olur diye düşünmüştüm ben, senin önerdiğin sayfa daha iyi oldu , adet bazında olması çok iyi, 30-35 tane alırım bu fiyata olunca.
Sabun renk seçeneği olarak beyaz istiyorum ben, seçeneklerde var ama görsellere koymamışlar, umarım bir sürpriz çıkmaz, bir de beğendiğim modeldeki organze tül hoşuma gidiyor, dantelli tüller de güzel ama organze tül hep daha zarif gelmiştir, bir de 1 nolu kutuyu beğendim 1'den 4'e kadar olanlarda kurdela yok görünüyor, o şekilde mi acaba emin olamadım, kutular kendinden desenli olduğu için kurdela süsü yok mu ki?öyleyse de problem değil elimde ince ve kalın organze tüller var, almıştım, onlarla da halledebilirim, etiket olarak da 4 ve 7 numaralar güzel:)zevklerimiz büyük oranda aynı senin de tercihlerini merak ettim, ondan detaylı detaylı yazdım sevgiler canım

sinemnur ben size geliyorum aç kapıyı ne kadar güzel detaylı hazırlanmşssn yaa kendimden utandım şuan.bize gelecek misafirlere acıdım ya da
Canım benim buyur gel, başımla berabersin böyle yazınca teferruatlı görünüyordur, eminim sen de çok güzel hazırlanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…