2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bilgiler için.

Canım bende nike sırt çantası aldım. Çok gözlü olanlardan. Çantayı sırtta taşımak daha kolay olur dedim bebekle uğraşırken koldan düşer bende çanta kesin. Hem bebek bakım çantalarından da daha uygun fiyat olarak

İki büyük gözü var altta ıslak mendilini koyabileceğim bir göz, sol tarafında biberon için fileli göz ve sağ tarafında da emzik gibi küçük parçalar için fermuarlı ufak bir gözü var. İşimi görür diye düşündüm bu modeli seçtim

Eklentiler

• WP_20160530_003.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 94
Canım unibaby de çamaşırlar için değil mi? Neden roxy ve omo da aldın? Bir de friendly diye birşey görmüştüm ben. Onunla ilgili bilgin var mı?

Bende bunlardan düşünüyorum
Hem çok sağlam ve kullanışlı hemde makul.
Dancing_Queen barçında pembişi vardı.

Süpermiş fiyatı ne kadardı canım bide bizimkisi kız farklı renkleri varmı? İçine olmadı ilerde termos özellikli kücük çantalardan alınabilir sanırım Beyazmelek16
Flo dan 80tl ye aldım canım. Farklı renkleri de vardı. Aslında bebişim kız ama turkuazı çok seviyorum ve gerektiğinde eşimde çekinmeden sırtına takabilsin ki bana yardımcı olsun istedim

DIPTISDIPTIS nerdeki barçından malum ksk deki cok kücük gerçi yalıyada bakmak lazım.... Beyazmelek16 ya işte arada bi renk olsun istiorum floya bakaım madem bende ama mavi tonlarda olursa kızımı erkek sanarlar paranoyası var Allahım nasıl paranoyak vesveseli bi insan oldum kocama sölenirdim hormonlar beni ondan beter etti

Kemeraltındaki barçında canım
Çok büyük bir mağazası var orada görmüşsündür. Nike ve adidas diye 2 ayrı yere bölmüşler. Girip kendini kaybedilesi olmuş

İyi de canım benim sen kızçene erkek sanırlar diye hiç mi mavi yada yeşil gibi renkler giydirmeyeceksin. Sürekli pembe kırmızı çocuğu o renklere koşullar, bir arkadaşımın kızı şimdi pembeden başka bir,renk giymek istemiyor. Ben ne renk olsa giydirmeyi düşünüyorum. Çantası da mavi olsun varsın. Hem onu bebiş değil ben kullanacağım

Canım bende buna benzer bir çanta bakmıştım nette sonra bunu ebebekte gördüm görünümden hiç hoşlanmadım daha doğrusu hışır hışır bir kumaşı var belki sağlamdır ama bana pek hitap etmedi bende ya deri çanta olsun ya da nike adidas gibi bi yerden sırt çantası bakim diyorum halen kararsızım, evde de var aslında sırt çantalarım ama bebişe yenisi olsun istiyorum

Benim de kız olacak bende mavi olsun istemiyorum ama gri veya siyah olabilir diye düşünüyorum, böylece babalarda kullanabilir

Gunde 8-10 arasi cisli bezle baslarsin kullanmaya sonra mide buyudukce islatma araligi degisik. Bi de bebisin poposunin hassasiyetini anlarsin pisik olmazsa vs daha uzun periyodlarla degismeye baslarsin. O yuzden tam su kadar gun demek mumkun diil.

Otriyi cok iyi yapmissin benim hala kullandigim bi urun oglum icin.

Yumusatici hic bi camasirina kullanma bence cunku durulanmiyor. Kullanacaksan da mutlaka camasirdan sonra tek durulama yaptir ki fazla kimysallari aksin gitsin.

Burun icin 5cclik plastiklerdeki serum fizyolojikleri -izotonik serum alip enjektorle de kullanabilirsin- kullanmak gerekiyor. Basincli kutular 2 yasindan sonra kullanilabiliyor. Henuz kulan zari cok yumusak oldugu icin zarar vermek istemeyiz.

Bezleri cok dogru arstirmissin :) premium care guzel ama jeller cikip bebegin poposundan topluyosun. Aktifbabynij 3 numarasinda sizma sorunu var huggies de iyidir bu arada alternatif olarak dusunebilirsiniz.

Otriyle ilgili tek olumsuz doktor yorumu cok sik kullanildiginda kronik odem yapabilme ihtimali. Yatmadan her gece rutin temizlikte kullanmakta bir sakincasi yok diye biliyorum.

Bebek bakim cantasi esasen cok gozlu bi catanin otesinde bisi diil. Ben ogljmda skipp hop ve fisher pricein iki ayri cantasini kullandim. Kizimda kendi cantamin icine bi biberon termoforu bi de travel changing pad alacagim cuzdan seklinde olanlardan bitii gitti iste. Sadece organize olmayi sahliyor o cantalar ki iyi bir planlama biraz pratikle pek ala sen kendin de halledersin.

Canım unibaby de çamaşırlar için değil mi? Neden roxy ve omo da aldın? Bir de friendly diye birşey görmüştüm ben. Onunla ilgili bilgin var mı?
Canım unibaby ıslak mendillerini aldım sadece, çamaşır deterjanı olarak dalan roxyden memnun olan çok diye onu aldım, bazen kaka lekesini çıkarmıyor diyenler olmuş, o ihtimale karşı da omo aldım, çıkmayan bir leke olursa onunla yıkarım diye.Friendly markasının emzik ve biberon temizleyicisini aldım ama açıkçası bir araştırma sonucu almadım, organik ifadesini kullanmışlar ne denli doğru bilmiyorum, malum her şeye doğal, organik, natürel der olduk.

Teşekkürler canım, çok sağol...

cevabın için teşekkürler canım. çantayı canlı canlı görmedim eğer öyle hışır hışır bir kumaşsa seveceğimi pek sanmam. en iyisi bizzat görerek almak olacak sanırım.

http://www.hm.com/tr/product/84234?article=84234-A
http://www.hm.com/tr/product/47694?article=47694-A
http://www.hm.com/tr/product/43357?article=43357-A

Canım klasik düz çantaları H&m 'nin. Sırt çantası kullanamıyorum ben, tarzım da genelde bu tip çantalar, içine düzenleyicilerle işimi görür diye düşünüyorum, tecrübe edeceğim baktım olmadı o zaman kendimin fazladan bir çantası olmuş olur

Benim görümcem de hamile, onun doğumu da benden 9 hafta sonra, o yüzden benim kayınvalidemler de çok kalamayacaktır diye düşünüyorum ben de, bir şeyler yaapr dağıtırız oldu bitti işte, bebişleriniz hayırlı olsun bu arada, ne güzel bir sürü kuzeni olacak sizinkinin
Yemek konusunda biz de eşimle yola çıkarken nerede durulur ne yenilire bakarız ilk önce oburluk başa bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…