- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
sinemnur bende dolapların gelmesini bekliorum o zamana kadar madam cocodan hurç aldım onların içine koydum ne varsa hem dolap içinede sığar sonrasında yorgandı nevresimdi vs...birde arkadaşlar ben az önce kemeraltından geldim lavanta kesesi yapmaya karar verip çıktım evden birde baktımki toptancıda hazırları var 25 tanesini 35 e aldım kurdele ve taç süsüne hepsi 50 tl tuttu üstüne artık bişey yapmayı düşünmüorum bi tek baş harfli balonlardan almak istedim ondada harf kalmamıs onlarında tanesi 5 lira...şerbet için bardaklardan tutunda Ivır zıvır bütün süslerden var dükkan dükkan gezince uygun fiyatta bulunuyor...
evet söylediğin şekilde sade ve zarif olur bence de. beyaz melek kanadı ve bebek sabun şeklinde google görsellerden aratınca görebilirsin, gayet güzel görünüyor. soru cevap bölümünden satıcıya sorularını sor bence en iyisi. gerekirse bi tane örnek ürün hazırlayıp fotoğraf da atarlar belki. resimlere baktığımda senin beğendiğin kutunun pembesine pembe kurdela koymuşlar diye gördüm. mavisine de mavi kurdela koyarlar büyük ihtimal. sanırım organze tül çalışmıyor bu satıcı. diğer beğendiğim kuzulu modelde de kurdela koymuşlar çünkü. yine de sormakta fayda var.Teşekkür ederim canım, çok sağol, inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımıza.
https://www.sabunart.com/p-8503-Erk...Bebek-Sekeri-Kanatta-Bebek-Sabun-Kutusu-.html
Burada da 3,25 ti fiyatı ama minimum sipariş 50 adet diyordu, bize 25 yeterli olur diye düşünmüştüm ben, senin önerdiğin sayfa daha iyi oldu , adet bazında olması çok iyi, 30-35 tane alırım bu fiyata olunca.
Sabun renk seçeneği olarak beyaz istiyorum ben, seçeneklerde var ama görsellere koymamışlar, umarım bir sürpriz çıkmaz, bir de beğendiğim modeldeki organze tül hoşuma gidiyor, dantelli tüller de güzel ama organze tül hep daha zarif gelmiştir, bir de 1 nolu kutuyu beğendim 1'den 4'e kadar olanlarda kurdela yok görünüyor, o şekilde mi acaba emin olamadım, kutular kendinden desenli olduğu için kurdela süsü yok mu ki?öyleyse de problem değil elimde ince ve kalın organze tüller var, almıştım, onlarla da halledebilirim, etiket olarak da 4 ve 7 numaralar güzel:)zevklerimiz büyük oranda aynı senin de tercihlerini merak ettim, ondan detaylı detaylı yazdımsevgiler canım
Çok iyiymiş fiyatları. Dediğin gibi hiç uğraşmaya değmez. Güle güle dağıt:)sinemnur bende dolapların gelmesini bekliorum o zamana kadar madam cocodan hurç aldım onların içine koydum ne varsa hem dolap içinede sığar sonrasında yorgandı nevresimdi vs...birde arkadaşlar ben az önce kemeraltından geldim lavanta kesesi yapmaya karar verip çıktım evden birde baktımki toptancıda hazırları var 25 tanesini 35 e aldım kurdele ve taç süsüne hepsi 50 tl tuttu üstüne artık bişey yapmayı düşünmüorum bi tek baş harfli balonlardan almak istedim ondada harf kalmamıs onlarında tanesi 5 lira...şerbet için bardaklardan tutunda Ivır zıvır bütün süslerden var dükkan dükkan gezince uygun fiyatta bulunuyor...
Çok sağol tatlım, evet epey bakmıştım ben keselere, 3,25 tlden aşağıya kese yoktu,saten ve dantelli olanlar, onda da illaki sağını soluna müdahele etmem gerekiyor, ben 1 cm ve 2 cm genişliğinde organze kurdele aldım, beyaz ve krem renklerinde, yine 2 cm eninde dantel kurdela aldım yine beyaz ve krem renklerinde, süsleme amaçlı lazım oluyor diye almıştım, saten kurdele hiç almadım. Senin kesenin rengi pudra pembesi olduğu için ince saten kurdela da hoş durmuş ama organze kurdelayla da çok zarif olurdu. Benim hayatımda neredeyse hiç yer vermediğim renktir mavi renk, o yüzden şimdi bebeğin hediyeliklerini bile maviden kaça kaça hazırlamaya çalışıyorum, mümkün mertebe krem beyaz hazırlayıp, sağına soluna mavi minik bir şeyler eklerim artık.Evet kuzum ben ondan dedim internette baya kar koyuyolar insan emin olamıyor ama şimdi bende büyük kurdelemi alsam die içime kurt düştü senin linklerdekiler güzel gözükmüşler...birde pazarlık yapabiliyorsun dükkandakilerle o açıdan en güzeli oluo,biz eşimle nikah şekerlerimizide kemeraltında yaptırmıştık hem orjinaldi hemde uygun fiyata denk gelmişti,gelin başından atılan şanş parasından tutta aynalı nişan tepsisi ve kapı süs malzemelerini ben hep oralardan alıorum çok uygun oluo izmire gidince hemen bi kemeraltın yap bence çok memnun kalıcaksın...sinemnur
Teşekkür ederim canım, bizden de kokulu kokulu öpücükler sizeevet söylediğin şekilde sade ve zarif olur bence de. beyaz melek kanadı ve bebek sabun şeklinde google görsellerden aratınca görebilirsin, gayet güzel görünüyor. soru cevap bölümünden satıcıya sorularını sor bence en iyisi. gerekirse bi tane örnek ürün hazırlayıp fotoğraf da atarlar belki. resimlere baktığımda senin beğendiğin kutunun pembesine pembe kurdela koymuşlar diye gördüm. mavisine de mavi kurdela koyarlar büyük ihtimal. sanırım organze tül çalışmıyor bu satıcı. diğer beğendiğim kuzulu modelde de kurdela koymuşlar çünkü. yine de sormakta fayda var.
etiket seçimin de kutuyla uyumlu olmuş. ben de 7 no derdim. evet zevkler konusunda katılıyorum sana, zaten aldığın her şeye bayılıyorum. güzel ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. teyzesinden ve yavrusundan ikinize de sevgiler, öpücükler
merhaba hepsiburada.com üzerinden mi aldınız siz? daha mı uygun oldu?http://www.hepsiburada.com/baby-dec...uslemeli-minik-seker-kutulari-p-AILEDCRNBB204
http://www.hepsiburada.com/baby-decor-6-li-bebek-hediyelik-seker-kutusu-p-AILEDCRMMBD101MAVI
http://www.kullanatmarket.com/mavi-puantiyeli-kagit-seker-poseti-ve-etiketi
http://www.kullanatmarket.com/arama?B=Arama&q=mavi+büyük+karton+çanta
Canım sana bahsettiğim şekerleme kutuları için bunlardan aldım, sonuncusu da hediye çantamız, senin keseler lavanta için çok pahalı diye almamış,1. ci kutuyu şekerleme için almıştım,
http://www.hepsiburada.com/baby-dec...lu-mis-kokulu-lavanta-kesesi-p-AILEDCRNLBB206
http://www.hepsiburada.com/baby-dec...li-mis-kokulu-lavanta-kesesi-p-AILEDCRNLBB204
12 tanesinin fiyatı 70 ve 80 tl iken sen 25 tanesini 50 tlye mal etmişsin, 1/3 fiyatına gerçekten çok iyiymiş fiyat.
Günaydın kızlar, iyi haftalar herkese,merhaba hepsiburada.com üzerinden mi aldınız siz? daha mı uygun oldu?
Canım ben de 56'lı bir paket 1 numaradan, yine 54 ya da 58'li olan 2 numaradan da 2 paket aldım, genel yorumlar günde ortalama 8 adet değiştirildiği yönünde, 2 saatte bir değişim tavsiye ediliyor sanırım, gece bu periyot değişiyordur sanırım bir nebze, yine tecrübeli anneler daha iyi bilir, yanlışsam düzeltirler zaten, bedenlerinin tuttuğunu, alerjik bir reaksiyonda gelişmediğini düşünürsek elimde 170 civarında bez var, sanırım 20 gün kadar yeterli olacaktır, bu arada ben prima pampers premium care aldım, yorumlara okudum karma görüşler vardı, genel çıkarttığım yorum; premium care kesinlikle sızdırmıyor ama altını açtığında kötü kokusu ve jel topaklanma durumu bazılarını rahatsız etmiş, aktif careda ise jel topaklanma ve kötü koku gibi bir durum yok ama ara ara sızdırmalar yaşayanlar olmuş, bezi bebeğin kasıklarına iyi oturttuğunda sızdırmaz diyen de çok, ben premium care paketini daha çok beğendim, önemli olan da sızdırma zaten diyerek premium care aldım, premium care her zaman uygun olmuyor pahalı diyenler oldu ama kampanyadan alınca fiyat zaten uygundu.önceden 1 beden prima almıştım 136lıydı sanırım. normalde alerji vs durumuna göre karar vericektim ama kampanyaya dayanamayıp 2 beden de aldım yine aynı adet civarı. bu bezler kaç gün yeter acaba bize çok merak ediyorum. 25 gün filan dayanır mı ortalama, bilen var mı kızlar?
yine indirim çekim olduğu için markafoniden çok da araştıramadan otri bebe aspiratör aldım, 10 yedek uç paketini de aldım. deniz suyu olarak da şunu buldum ama bilemiyorum: http://urun.n11.com/diger/sterimar-baby-deniz-suyu-burun-spreyi-100-ml-P67848986
markafonide unibaby çamaşır deterjanı vardı, artık yavaş yavaş bebişin kıyafetlerini yıkarım diye ondan da 2 tane aldım. alan var mı, kokusuz mudur acaba merak ediyorum, daha elime ulaşmadı ürünler. bir de yanına yumuşatıcısını da kullanmalı mıyız?
Aaaaa canım çok sevindim Ankara'da mı doğdun,toprak çekti demek kisinemnur Kuzucum içi dolu aldım full lavanta yok ama elyaf var sanırım ucu dikişli bişey gözükmüo o yüzden bişey diyemiorum,bende ankara doğma büyümeliyim sonra araya yurt dışı vs girdi ama son 15 senedir aralar olsada artık izmirliyim nede olsa kütük artık izmirde ankaranın kuru sıcağı bunaltıcı olabilio haklısın kemeraltı zaten hep düzayak rahat edersin bide bi türk kahvesi içersin tam kemeraltı gezmesi olur
Güle güle kullanın canım gerçekten çok sevimli oyuncaklarıAslında farklı bir marka düşünüyordum dönence için ama bunun oyuncaklarına aşık olunca dayanamadık aldık bugün
Eki Görüntüle 1839537
Evet canım kan çekmişsinemnur Görümceminde konyalı eşi o da bi okul dönemi orda kaldı yeme içme konusunda güzelmiş de konya alışverişte biraz sanırım kıtmış ...evet sanırım kan çekti ama öle zaman geçtiki ankaraya gitsem kendimi izmirli izmire gelsem kendimi ankaralı hissediyorum umarım bulabilirsin tarifimden eğer bulamazsan buraya yazarsan cvp yazarım cnm telefondan giriom görürüm mutlaka,gönlüne göre biley bulursun inşallah ve mutlaka pazarlık yap ben mevlüt yapmama taraftarıyım biraz garip olcak ama kına bile yapmamış biri olarak ben mevlüttüde sadece hoca ben ve bebemle yapmayı planlıorum ama eşimin iş yeri baya büyük bi yer orda dağıtılması için gene kemeraltından lokum ve kücük kutular alcam dağıtılsın her kata die birde bina önünde pilav nohut dağıttırcam yada lokma döktürürüm...en azından ben yorulmam die düşünüorum....birde kızlar ben çok çok beğenmeme ragmen okiedog yada skiphop markalarını ve mağazalarda o kadar incelememe rağmen hala bebek bakım çantasına karar vermedim birincisi çok pahalılar, ebay abd ve almanyaya baktım amazon aliexpress vs hepsindemi aynı fiyatlar mana veremiorum hiç üstüne vergi vs konmadan türkiyede satışıda baya enteresan neyse bu markalara alternatif olcak bi bildiğiniz marka varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?