2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

http://www.hepsiburada.com/baby-dec...uslemeli-minik-seker-kutulari-p-AILEDCRNBB204

http://www.hepsiburada.com/baby-decor-6-li-bebek-hediyelik-seker-kutusu-p-AILEDCRMMBD101MAVI

http://www.kullanatmarket.com/mavi-puantiyeli-kagit-seker-poseti-ve-etiketi

http://www.kullanatmarket.com/arama?B=Arama&q=mavi+büyük+karton+çanta

Canım sana bahsettiğim şekerleme kutuları için bunlardan aldım, sonuncusu da hediye çantamız, senin keseler lavanta için çok pahalı diye almamış,1. ci kutuyu şekerleme için almıştım,

http://www.hepsiburada.com/baby-dec...lu-mis-kokulu-lavanta-kesesi-p-AILEDCRNLBB206

http://www.hepsiburada.com/baby-dec...li-mis-kokulu-lavanta-kesesi-p-AILEDCRNLBB204

12 tanesinin fiyatı 70 ve 80 tl iken sen 25 tanesini 50 tlye mal etmişsin, 1/3 fiyatına gerçekten çok iyiymiş fiyat.

evet söylediğin şekilde sade ve zarif olur bence de. beyaz melek kanadı ve bebek sabun şeklinde google görsellerden aratınca görebilirsin, gayet güzel görünüyor. soru cevap bölümünden satıcıya sorularını sor bence en iyisi. gerekirse bi tane örnek ürün hazırlayıp fotoğraf da atarlar belki. resimlere baktığımda senin beğendiğin kutunun pembesine pembe kurdela koymuşlar diye gördüm. mavisine de mavi kurdela koyarlar büyük ihtimal. sanırım organze tül çalışmıyor bu satıcı. diğer beğendiğim kuzulu modelde de kurdela koymuşlar çünkü. yine de sormakta fayda var.
etiket seçimin de kutuyla uyumlu olmuş. ben de 7 no derdim. evet zevkler konusunda katılıyorum sana, zaten aldığın her şeye bayılıyorum. güzel ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. teyzesinden ve yavrusundan ikinize de sevgiler, öpücükler

Çok iyiymiş fiyatları. Dediğin gibi hiç uğraşmaya değmez. Güle güle dağıt:)

Evet kuzum ben ondan dedim internette baya kar koyuyolar insan emin olamıyor ama şimdi bende büyük kurdelemi alsam die içime kurt düştü senin linklerdekiler güzel gözükmüşler...birde pazarlık yapabiliyorsun dükkandakilerle o açıdan en güzeli oluo,biz eşimle nikah şekerlerimizide kemeraltında yaptırmıştık hem orjinaldi hemde uygun fiyata denk gelmişti,gelin başından atılan şanş parasından tutta aynalı nişan tepsisi ve kapı süs malzemelerini ben hep oralardan alıorum çok uygun oluo izmire gidince hemen bi kemeraltın yap bence çok memnun kalıcaksın... sinemnur

Çok sağol tatlım, evet epey bakmıştım ben keselere, 3,25 tlden aşağıya kese yoktu,saten ve dantelli olanlar, onda da illaki sağını soluna müdahele etmem gerekiyor, ben 1 cm ve 2 cm genişliğinde organze kurdele aldım, beyaz ve krem renklerinde, yine 2 cm eninde dantel kurdela aldım yine beyaz ve krem renklerinde, süsleme amaçlı lazım oluyor diye almıştım, saten kurdele hiç almadım. Senin kesenin rengi pudra pembesi olduğu için ince saten kurdela da hoş durmuş ama organze kurdelayla da çok zarif olurdu. Benim hayatımda neredeyse hiç yer vermediğim renktir mavi renk, o yüzden şimdi bebeğin hediyeliklerini bile maviden kaça kaça hazırlamaya çalışıyorum, mümkün mertebe krem beyaz hazırlayıp, sağına soluna mavi minik bir şeyler eklerim artık.bu fiyata dantelli saten kese bulursam mutlaka alırım canım kemeraltından, içleri de lavantalı mıydı, sen mi doldurdun. Ankara'da da çıkrıkçılar yokuşu vardır çok meşhur bu tarz malzemeler bulunur, bu halde girmeye pek gözüm kesmiyor , öyle kalabalık olur ki fenalık geçirirsin artık, en son 2 hafta önce eşimle dolaşırken,alışverişte eşime 2 limonata molası verdirdim altı üstü 2 saat dolaştık, adam da haklı benimle bir yere gitmemeyeİzmir'de hakkını veririm artık

Teşekkür ederim canım, bizden de kokulu kokulu öpücükler size

önceden 1 beden prima almıştım 136lıydı sanırım. normalde alerji vs durumuna göre karar vericektim ama kampanyaya dayanamayıp 2 beden de aldım yine aynı adet civarı. bu bezler kaç gün yeter acaba bize çok merak ediyorum. 25 gün filan dayanır mı ortalama, bilen var mı kızlar?
yine indirim çekim olduğu için markafoniden çok da araştıramadan otri bebe aspiratör aldım, 10 yedek uç paketini de aldım. deniz suyu olarak da şunu buldum ama bilemiyorum: http://urun.n11.com/diger/sterimar-baby-deniz-suyu-burun-spreyi-100-ml-P67848986
markafonide unibaby çamaşır deterjanı vardı, artık yavaş yavaş bebişin kıyafetlerini yıkarım diye ondan da 2 tane aldım. alan var mı, kokusuz mudur acaba merak ediyorum, daha elime ulaşmadı ürünler. bir de yanına yumuşatıcısını da kullanmalı mıyız?

sinemnur Kuzucum içi dolu aldım full lavanta yok ama elyaf var sanırım ucu dikişli bişey gözükmüo o yüzden bişey diyemiorum,bende ankara doğma büyümeliyim sonra araya yurt dışı vs girdi ama son 15 senedir aralar olsada artık izmirliyim nede olsa kütük artık izmirde ankaranın kuru sıcağı bunaltıcı olabilio haklısın kemeraltı zaten hep düzayak rahat edersin bide bi türk kahvesi içersin tam kemeraltı gezmesi olur

merhaba hepsiburada.com üzerinden mi aldınız siz? daha mı uygun oldu?

merhaba hepsiburada.com üzerinden mi aldınız siz? daha mı uygun oldu?
Günaydın kızlar, iyi haftalar herkese,
Her bir ürünü aldığım sayfanın linkiyle etiketledim, 1. ve 2. şeker kutularını hepsiburadadan aldım, 3. ve 4. linkteki şeker poşetleri ve karton kutuyu da kullanatmarketten aldım. genel olarak baktım, fiyatlar uygun geldi ama son 2 kese çok pahalıydı internette almadım, zaten internette de en ucuzu 3.25 tl saten ve dantel keselerin, lavanta kesemiz hala belli değil, tonton bebe lavanta kesesi alternatifimiz var ama, organze kurdelalardan ve püsküllerden almıştım, uygun fiyata saten kese bulursam kendim yapacağım süslemelerini Dancing_Queen , İzmirden çok uygun fiyata aldı, ben çarşıya baktım ama maalesef burada bulamadım.

Canım ben de 56'lı bir paket 1 numaradan, yine 54 ya da 58'li olan 2 numaradan da 2 paket aldım, genel yorumlar günde ortalama 8 adet değiştirildiği yönünde, 2 saatte bir değişim tavsiye ediliyor sanırım, gece bu periyot değişiyordur sanırım bir nebze, yine tecrübeli anneler daha iyi bilir, yanlışsam düzeltirler zaten, bedenlerinin tuttuğunu, alerjik bir reaksiyonda gelişmediğini düşünürsek elimde 170 civarında bez var, sanırım 20 gün kadar yeterli olacaktır, bu arada ben prima pampers premium care aldım, yorumlara okudum karma görüşler vardı, genel çıkarttığım yorum; premium care kesinlikle sızdırmıyor ama altını açtığında kötü kokusu ve jel topaklanma durumu bazılarını rahatsız etmiş, aktif careda ise jel topaklanma ve kötü koku gibi bir durum yok ama ara ara sızdırmalar yaşayanlar olmuş, bezi bebeğin kasıklarına iyi oturttuğunda sızdırmaz diyen de çok, ben premium care paketini daha çok beğendim, önemli olan da sızdırma zaten diyerek premium care aldım, premium care her zaman uygun olmuyor pahalı diyenler oldu ama kampanyadan alınca fiyat zaten uygundu.
Yanlış hatırlamıyorsam otribebe burun aspiratörünü olbey tavsiye etmişti burada, zaten eczane ürünü sanırım, yorumlarda hep olumlu karşıma çıkmıştı diye hatırlıyorum, ben bebedorunkini almıştım şu puar şeeklinde olanlardan, gerekirse bir tane de bu nefesle çekilenlerden alırım, sadece yorumlardan olumsuz olarak , "nefesle filan burun temizliği olacak şey değil, eşim de ben de çekiyoruz olmuyor diyenler" vardı , tecrübeli anneler yorumlarlar umarım, doktorların bu aspiratörlere olumsuz yorumlarından bahsedenler de olmuştu ama bende sağlam bilgi yok, sormak lazım.
Diğer sorun da unibaby deterjan, unibaby marka olarak kullanıp memnun olmayan duymadım, ben unibaby yenidoğan mendillerinden aldım, deterjanları dalan roxy ve inatçı lekeler için omo sensitive(hipoalerjenik seri) aldım, yumuşatıcı noktasında gerek yok diyenler çoğunluktadır bence, ben yumoş sensitive(hipoalerjenik seri) aldım yine de minicik kapakla, beşik uyku setini yıkarken kullandım, bebeğin cildiyle alakalı olacağı için sanırım bu doğruları hep yaşayarak bulacağız kendimiz için, ama bebe çamaşırlarında çift durulama tercih eden çok, çok alerjen bir insan olmadığım için ben de normalde bu alışkanlık yoktur,, bebeğin kıyafetlerini yıkarken çift durulama yaptırırım artık kalıntı riskine karşı.

Aaaaa canım çok sevindim Ankara'da mı doğdun,toprak çekti demek ki ben de Ankara'da doğdum büyüdüm, 30 yıl sonra ilk defa şehrimi değiştirdim bu yıl 9 aydır filan Konya'dayız, dün çarşısına gittim, saten kese filan baktım, hiçbir şey bulamadım, instagramdan da baktım, ço kda beğenmediğim halde 3 tlden başlıyor, bana İzmir kemeraltı şart oldu

sinemnur Görümceminde konyalı eşi o da bi okul dönemi orda kaldı yeme içme konusunda güzelmiş de konya alışverişte biraz sanırım kıtmış ...evet sanırım kan çekti ama öle zaman geçtiki ankaraya gitsem kendimi izmirli izmire gelsem kendimi ankaralı hissediyorum umarım bulabilirsin tarifimden eğer bulamazsan buraya yazarsan cvp yazarım cnm telefondan giriom görürüm mutlaka,gönlüne göre biley bulursun inşallah ve mutlaka pazarlık yap ben mevlüt yapmama taraftarıyım biraz garip olcak ama kına bile yapmamış biri olarak ben mevlüttüde sadece hoca ben ve bebemle yapmayı planlıorum ama eşimin iş yeri baya büyük bi yer orda dağıtılması için gene kemeraltından lokum ve kücük kutular alcam dağıtılsın her kata die birde bina önünde pilav nohut dağıttırcam yada lokma döktürürüm...en azından ben yorulmam die düşünüorum....birde kızlar ben çok çok beğenmeme ragmen okiedog yada skiphop markalarını ve mağazalarda o kadar incelememe rağmen hala bebek bakım çantasına karar vermedim birincisi çok pahalılar, ebay abd ve almanyaya baktım amazon aliexpress vs hepsindemi aynı fiyatlar mana veremiorum hiç üstüne vergi vs konmadan türkiyede satışıda baya enteresan neyse bu markalara alternatif olcak bi bildiğiniz marka varmıdır?

Evet canım kan çekmiş Konya yaşaması kolay ama sığ bir şehir, beklentiyi yüksek tutmazsan kolay yaşanıyor. Adres oldukça detaylıydı canım, teşekkür ederim, bulamazsam yazarım yine.
Mevlüt konusunda ben de kararsızım işte, yakınlarım ilk hafta gelir giderler diye düşünüyorum, 40 çıkınca gelirse tekrar annemler gelir, ben de tesbih ve yasini şerif yaptırıp camii çıkışında lokumla dağıttırayım diye düşünüyorum, bakalım o kısmına daha tam karar veremedim.
Bebek çantasına gelince, ben de çok baktım ve o renkli ve tuhaf kumaşlı şeyleri sevemedim(dediğin markalara baktım, güzelmiş ama gerçekten pahalı) , park yatakları da sevemediğim gibi. H&M nin büyük boy , bir nevi el valizi gibi olan çantalarını yıllardır kullanır ,severim, içi çift göz olanlardan bir tane alacağım, içerisine de bebeğin kremlerini, bezlerini, biberonunu ayrı ayrı koyacağım şekilde çanta düzenleyicilerim var zaten çokça, ben böyle bir çözüm buldum, bakalım çözüm olursa. zaten bebek olunca kendi çantan ya olmuyor ya küçülüyor diyorlar, kendime de bir cüzdan minik bir çantayla işi hallederim düşüncesindeyim.

eşimle ben biraz boğaza düşkünüz sırf gaziantep ve konyaya yemek için gidilir diyenler klübünden Benimde ailem şehir dışında olduğu için eşiminde kız kardeşiyle aramızda hafta oldugu için akrabalar bi mevlütten dier mevlüte gidemiycei için banada iş olmasın die ( tembel gelin) en güzeli seninde dediğin gibi bişeyler yapıp dağıtmak olcak sanırım... Böylece hem eksik kalmış olmayız hemde yorulmuş eşimin tarafında bu sene 4 torun var 3 de erkek geçen haftalarda birisi dünyaya geldi biri bu perşembe inşallah görümcem ve bende kısmetse ağustos olcak gibi Durdurak yok yani doğumdu mevlüttü oydu buydu...h&m divided kolleksiyonundamı bu çantalar hiç rastlamadım yoksa okul çantası gibi olan sırt çantalarımı olmadı bende öle düşünüorum eşim nike vs alalım demişti ergonomik olur die bide onlara bakaım dediğin gibi bi çantaya 300 lira vermek canımı sıkar sinemnur

Merhaba annişler, bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir site buldum. yeşilanne.com ya da mom's green diye de geçiyor organik ürünler satıyor bebeğinin çamaşır deterjanını ve pişik kremini kullanmış hala da bulaşık deterjanını kullandığını söyledi. Aklınızda bulunsun eğer böyle bir organik ürün tercih ederseniz, ben şimdilik bu ürünlerden kullanmayı düşünüyorum siparişini verdim, tabi bebeğin verdiği alerjenik etkiye göre sonrasında değişiklik gösterebilir.
Otribebe burun aspiratörünü çok yakın bir arkadaşım kullandı hiç şikayet duymadım onun için o ürünü almıştım, bakalım hepsini yaşayarak göreceğiz

merhaba arkadaşlar bende bakım çantası olarak bunu düşünüyorum ama çokta emin olamadım. kalitesi nasıl acaba kullanan bilen tecrübeli anneler var mı? bizimki mecbur sırt çantası olacak ikiz olduğu için taşıması kolay olmalı. Birde benden çok eşim kullanacağı için ona da uygun olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…