2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

sinemnur Çantalar güzelmiş sahiden hamile kaldıgımda beri üstümden spor taytlardan başka bişey yok özledim valla şık giyinmeyi gerçi eskidende 6 gün spor yapınca hep tayt varmıs düşününce hem yaştaş olcaklar hemde o kadar böcek içinde bi çiçek benimkisi eşim şimdiden kimin şımarık olcağı belli dio bi çoğunuz çalışıo biliorum biraz içiniz açılsın die bi foto paylaşaın kızlar nede olsa yaz geldi

Eklentiler

• image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 77
Yaaa çok canım çekti ama, kurak Konya toprağını seyretmekten gına gelmişti, içim açıldı ama ofis de dar gelmeye başladı bu fotodan sonra
benim kız yeğenim de eşimin kız yeğeni de bizimkinin kız olmadığına nasıl sevindiler, tek prenses biziz diye

1 hazirandan itibaren yeni fiyatlar geçerli diyordu sayfada, sepet beşiğimizi de bugün sipariş geçtik, 2 güne elimizde inşallah, yarın da lansinoh 2 li süt sağma makinası ile weewell ya da omron kulaktan ateşölçer siparişini geçeceğiz, yine kala kala travel sistemimiz sona kaldı, alırsak bir de ev tipi salıncak, en zorlar en sona kaldı.

sinemnur ahahhha az kaldı izmire gelcen nasıl olsa bolca içine çekersin deniz havasını...Allah sağlıklı bol neşeli günler göstersin minik bebişlerimizle inşallah kız erkek ne farkeder hepsi evlat hepsi bebiş kokuo ben erkek çok istiodum suanda aklımdan bile geçmio hatta ikinci olursa o da kız olsun die içten içe istek olmaya başladı yürüyüş yolumda benim çok güzel yerler var arada çekeim koyayım bare bol martı bol deniz manzarası bide kokusunu yollasam tam olcak demekki

İnşallah canım yaa, bu hafta Ankara yolcusuyuz haftaya da İzmir inşallah ,artık tadını çıkartırız gelince, arkadaş planları yapmaya başlamış:)
Ben de hep kız bebek istiyordum, erkek olduğunu öğrenince cinsiyetine takılmadım hiç ama içimde bir yerde kız isteği de hep duruyor, 2. ciye kısmet ama eşim de bizim 2.ci de erkek olur gibi geliyor diyor kızlar çok minnoş oluyorrrr dediğin gibi hepsi mis kokuyor, hepsi masum melek, Allahım korusun denizi olan şehirde yaşamanın keyfini çıkart bakalım, ohhh

Bu foto iyi geldi bu sene benim tatil işim çok zor, üni de öğrenciler gitmeden bize izin verilmiyor sonrasında zaten ramazan geliyor temmuzda da benim bi yere gitmeye cesaretim yok, artık karadenizin çok beğenmesemde sularına atacağım kendimi

Oh ne güzel benim hala büyük alışveriş duruyor, odası yapılacak, perde halı mobilya sonra onun dekorasyonu derken yazın artık bunlarla uğraşacağım, bende lansinoh 2'li aldım bol bol sütümüz olsun da sağalım

canım ben araştırmadım ama bu kampanyaya rastlamıştım söylemek istedim. bilmiyorum fiyatı nasıl piyasaya göre iyi sanırım:
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lansinoh-2-si-1-arada-elektrikli-gogus-pompasi-220620972

Çok teşekkür ederim canım, çok sağol, hepsiburadadan 300 tlye 75 tl indirim çeki var, süt sağma makinası ve ateşölçer 2 'si tam 300 tl yapıyor, ateşölçeri bedavaya getireceğiz oradan, indirim çeki yarın aktif oluyor onu bekliyoruz, hepsiburada da 229 tl ama 20 tl değerinde mama ısıtma kabı hediyesi var, göğüs pedi almıştım ama bu kampanya da güzelmiş, indirim çekim olmasaydı buradan alırdım.

Odası benim de bitmedi canım ya, dolapları kaldı da, o işi babaya pasladım büyük oranda, gerçi yine ben organize edeceğim ama alışveriş gibi görmüyorum nedense haftasonu gidip mobilyacıya sipariş vereceğiz, duvardan cibinlik demiştim ama kiradayız, duvarlar da duvar kağıdı olunca ev sahibinin evine kıyamadım, yazık günah, alçı duvar olsa çıkarken onarır çıkarız ama kağıt olunca duvarı en az 3 noktadan delmek olmayacak diye şimdilik vazgeçtim, kirli sepetimiz de geldi, kargoda köşesi azıcık çökmüş, biraz moralim bozuldu ama yapacak bir şey yok, evideadan almıştım arayıp şikayette bulundum indirim çeki verdiler, kendimize yatak örtüsü aldım artık onunla da:) ben de şimdiden temmuz ve ağustosu düşünüyorum, ramazan bayramında gezesim var, çok mu zor olur diye de gözüm korkuyor, kararsız kaldım, lansinoh 2 li memnun olan çok, inşallah biz de bol bol sağarız kuşum

Slm kızlar ben de 2015 eylül annelerindenim, burayı ara ara takip ediyorum, seviyorum alışveriş sayfalarını :) ben de konyadayım Can'ım, yazını görünce bi Slm vereyim dedim.

Canim icin acildiysa bi foto da ben paylasayim gunaydin niyetine. 3 gundur bu manzaraya uyaniyorum ve cooook iyi geliyor. Istanbulda evim adalar manzarali aslinda ama burda sonsuz deniz gormek cok daha baska geliyor bana hep.

Eklentiler

• image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 66
Canim icin acildiysa bi foto da ben paylasayim gunaydin niyetine. 3 gundur bu manzaraya uyaniyorum ve cooook iyi geliyor. Istanbulda evim adalar manzarali aslinda ama burda sonsuz deniz gormek cok daha baska geliyor bana hep.
Günaydııınnnn, ama bu haksızlıkkkk ofisi bir an evvel deniz kenarına taşımalıyım, Allahım manzaranın güzelliğine bak, neresi burası olbey , antaya- ? herkese bol güneşli, denizli, musmutlu tatiller...

Slm kızlar ben de 2015 eylül annelerindenim, burayı ara ara takip ediyorum, seviyorum alışveriş sayfalarını :) ben de konyadayım Can'ım, yazını görünce bi Slm vereyim dedim.
Merhaba, hoşgeldin canım topiğimize, bizim kuzucuklar da seninkiyle burçdaş olacak inşallah, nasıl gidiyor annelik? bizim burası alışveriş sayfamız ama 2 gündür arkadaşlar deniz manzarası fotolarıyla aklımızı çeliyor, ama bu da yapılmaz kiiii Ben Konya'ya geleli 8-9 ay oldu, sen Konya'lımısın?

Canim antalyada nereye baksan manzara boyle ) biz belekteyiz. Kaya palazzo golf resort diye bi otel secmistik daha bebekten haberimiz yokken. Agustosa aldigimiz tatili mayis sonuna cekmek gerekti. Biraz risk almis olduk ama sukur hava musade etti iyi gidiyor tatil.

Donuste ev tasiyacagim bonus bana bu gunler. Bu dinlenmenin acisi fazlasiyla cikacak yani :))) Ama sen yine de ofisi tasi, iyi fikir.

Ben bir çılgınlık yaptım
Dayanamadım dün ikeaya gidip odaya dair ne varsa aldım çıktım deli gibi
Yarın teslim edilecekler çok heyecanlıyım. Haftasonu kurarız sanırım.
Bugünde cicileri almaya gidiyoruuuz
Düzene otursun fotoğraf paylaşacağım

Ayrıca yaz erken geldi esmiyoooor

Canım tadını çıkartın tatilin, inşallah gönlünüzce geçer tatiliniz, Belek'e bayılırım, Cesars Temple Belek diye bir otelde kalmıştım 3-5 yıl önce, çok beğenmiştim Belek'i, özellikle Antalyanın boğucu yapış yapış havası yoktu, yeşilliği de müthişti.
Depoladığın enerjiyle ev taşıma işi de kolaylıkla çözülür inşallah, ofisi taşıyana kadar ofis camına deniz fotosu yapıştırtayım abri boydan boya, baktıkça havaya girerim

Wuhuu hıza bak sen, hadi hayırlı olsun canım patlama yaşamışsınfotoları bekliyoruz artık, güzel günlerde güzel anılarla kullanılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…