2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

ayyy negüzellll oda kuruluyo demek bence erken değil bende 27-28.haftamda kurucam odayı.az kaldı sabırsızlanyorum.fotoyu bekliyoruz

tubisimben ya hamileliğimizin yaza gelmesi bi açıdan cok kötü sıcaklarda cok hareket edemiycez üstelik son aylarımız ama bebeklerimiz hem sıcak hem serin havayı arada geçirip kışa alışıp gircek karadenizde bence cok güzel üstelik serin serin valla bugün hava buda 34 derece pişiyoruz daha haziran 1

valla çok sıcak olacak
yarın burda (denizli) aşrı scak uyarısı var gerçekten bizi zor bi yaz bekliyo.akşam klima araştırdık ve bugün alcaz evden çkmamayı düşünüyorum gündüzleri:)ve asıl gece uyumalarımız sıkıntı olacak.kolay atlatırız inşalllah

Ne guzel ypmissin canim. Merakla bekliyorum yerlesmis fotograflari da :)) hayirli olsun

Valla geceleri bende düşünemiorum üstelik iki gecedir sancılar oluo öyle uyuyorum suni sancılar olabiliomuş doğuma hazırlık olsun die yatarken hiç çekilmio valla üstelik sıcak benim klimaya alerjim var o yüzden koca yazı evde vantilatörle geçirioruz bide bu var banu86

Ben de taşınacağım ve daha evi bile bulamadık. Tatil bonusum da yok Düşünmemeye çalışıyorum, ama vakit iyice daraldı. Haftasonu bir yer olacak gibiydi. Hemen gidip oda baktık ama siparişi veremeden ev sahibinin yan çizdiği haberi geldi. Bayrama kadar bir yer bulsam çok iyi olacak. Yoksa artık stres verici düşünceleri kafamdan atamayacağım.

Bende kiracıyım ve 2 yıl sonra sinopa taşınmam gerekecek benim asıl kadrom orada olduğu için, oda yaptırmayacaktım aslında ama sonra düşündüm evleneli 5 yıl oldu 2 yıl sonra 7 yıl olacak ve benim bazı eşyalarımı değiştirmek istiyorum artık eskimeye başladı, en azından bebek odasını yapayım onun masrafı aradan çıksın diye düşündüm. Benim bebek odası yapacağım odada duvar kağıdı yok bunun için çıkarken alçı ve boya ile kapatırız diye düşünüyorum. Kirli sepetine üzüldüm aslında geri gönderebilirdin alıyorlar diye biliyorum ama hediye çeki de iyiymiş Benimde bayramda gezesim var ama sıcaklara ve kendime güvenemiyorum bakalım o günler gelsin eğer kendimi iyi hissedersem ufak bir tatil yaparız

Oh ne güzel yapmışsın zaten bu alışverişlerde çok düşününce işin içinden çıkamıyorsun bazen böyle olmak lazım, oda yerleşince bekliyoruz fotolarını

Evet canım gerçekten o bakımdan şanslıyız ama bizde buranın havasına alışınca biraz sıcak olduğunda öldüm bittim diyorsun ayrıca samsun çok nemli bir şehir ( akdenizdeki şehirler kadar değil çok şükür) o bile bizi boğuyor, olmadı bizde tatili doğu karadenizde ayder yaylasına falan gideriz artık

Biz de evleneli 3 hafta sonra 3 yıl olacak, bu 3.cü evimiz, ilk kiradaydık, sonra Ankara'da kendimize ev aldık, artık bebek de olur diye, bahçeli, 2 katlı, 5 odalı filan, güya çocuğu orada büyütecektik, yerleştik filan zevkimize göre, Konya'dan iş teklifi geldi hem eşime hem bana, geri çeviremeyince, Ankaradaki düzeni hiç dağıtmadan burada tekrar ev tuttuk, sıfırdan eşyalar aldık filan, normalde ben iç mimariye, detay düzen işlerine bayılırım, 3 yılda 3 defa yapınca aynı rutinleri gına gelmiş, koçtaşa bauhausa filan girince eşimle kaçarak çıkıyoruz. Planlar yapıyorsun hayat bambaşka gerçekleri gösteriyor işte o yüzden 3 yıl sonra ne olur bilemediğimden(5 dk sonrasını da bilemiyoruz ayrı da) şimdilik bebeğe teferruatlı bir oda mobilyası almayayım dedim, sen araştırma görevlisiydin sanırım canım, bölümün neydi ?
Kirli sepetinde de sıkıntı büyük değildi, kraft kartonlarla havalı poşetlerle filan sarmışlar, ofise gelmişti, oradan eşim eve götürdü, evde açtık filan, tekrar sarması paketlemesi zor olurdu, uğraşmaya da değmezdi, çok da rahatsız etmiyor diye çeki kabul ettik artık, sağlık olsun napalım,
Bayramda evde kalırsam psikolojim iyi olmaz biliyorum o yüzden 3-4 günlük bir organizasyon şart gibi, olmadı Alanyaya kayınvalidelerin yanına gidip denizden faydalansak yeter, sabahın 3'üne 4'üne kadar da sahil yürüyüşlerimiz vardır eşimle, en vazgeçilmezimiz, bayramda 30 haftalık mı olacağız, bakalım nasıl geçecek, belki bebişlerimiz içeride son bayramımız olur, kurban bayramında belki kucaklarımızda olur yavruşlar.
Hamileyken yeşillikli bol oksijenli ayder yaylası tatili daha cazip gelmiyor değil hani

tubisimben karadenizin batı kısmını gezdim sanırım türkiyede bi gezmediğim doğu karadeniz kaldı oralarda en güzel yerleri valla izmir yeşil derler ama ankara bile daha yeşil yeşili bulmak için burdan baya bi yol yapmak gerekiyor oysa oralar ölemi offf valla şuan yemeğe fazla tuz atmanın etkisiyle şişkin şişkin yatakda Pestil halde yatarken çok cazip geldi o serinlik bu günden itibaren artık geri sayımım başlıo askerlik gibi oldu valla şafak 100

Tşkler Can'ım, annelik çok güzel :) ben 5 senedir konyada yaşıyorum, aslında ilçesindenim. İş nedeniyle geldik buraya.allahım sizlere de sağ salim sağlıkla yaşatsın inş bu duyguyu. Sizin meslek neydi?

Canim allah kolaylik versin. Ev isi cidden zor. Insallah yakin zamanda gonlunuze gore bir yer bulursunuz. Bizim de o kadar git gelli oldu ki hic dusunmedigimiz bi yere tasiniyoruz su an :) Ama ben biliyorum ki evimin icindeki huzur herseyden kiymetli iyi olacak bizim icin. Sizin icin de aynisini diliyorum..

Saol canım. Dediğin gibi önemli olan huzur. Ama Bebek gelmeden odası hazır olursa huzuruma huzur eklenir:)

Amin canım inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben kimyagerim, Konyada ikaç fabrikası kuruyoruz, şimdi proje ekibindeyim. Senin mesleğin nedir canım.

Kızlar dün avent natural biberon aldım ama tecrübesizlik işte başlığında 2 numara yazıyor. Yeni doğan için 1 no mu olması lazım?
Canım ben avent natürel cam biberon 120 ve 240 ml aldım, 0+month şeklinde yazıyor, 2 numara muhtemelen ynidoğan değil de bir sonraki safha için uygundur ama emin değilim, doğal akış, hızlı akış, yavaş akış gibi seçenekler oluyor, ben işin içinden çıkamayınca 0+month seçip sıyrıldım işin içinden.

Cevabın için saol canım
En iyisi netten 0+ siparişi vereyim. Bir kaç eksik daha vardı toplu halde halletmiş olurum.

Kızlar dün avent natural biberon aldım ama tecrübesizlik işte başlığında 2 numara yazıyor. Yeni doğan için 1 no mu olması lazım?

Canim en kucugu hangisiyse onunla basla. Biberonda anne sutu alan bebek icin emzikleri aya gore gitmek gerekmiyor. Hep en kucugunde bile kalabilirsin memeden vazgecmesin diye. Dr brownsda 0 numara ile basliyor ama aventi hatirlamiyorum :/

Canim en kucugu hangisiyse onunla basla. Biberonda anne sutu alan bebek icin emzikleri aya gore gitmek gerekmiyor. Hep en kucugunde bile kalabilirsin memeden vazgecmesin diye. Dr brownsda 0 numara ile basliyor ama aventi hatirlamiyorum :/

Biberon gerekir mi onuda bilemedim ama 1 tane olsun diye aldım. Tecrübesizlik işte 2 numaralıyı almışım. 0+ dan başlıyormuş. Kolik durumu olursa Dr browns almayı düşünüyorum. Bugün biberon emziğinide sipariş edeyim, çünkü araştırmama göre 3+ aylar içinmiş 2 nolusu. Tecrübesizlik ne kadar sinir bozucu

Evet canım hayat ne getireceği belli olmuyor, bende ev alma işini sonraya bıraktım nerde olacağım belli olmadığı için, benim bölümüm fizik ve ben kızımla beraber tez yazacağım kısmetse bizde akdeniz ege istiyoruz tatil olarak ama buradan kaç saatlik yol nasıl gidilir gelinir bilemiyorum onun için en mantıklısı doğu karadeniz duruyor, tabi az önce dediğimiz gibi çok plan da yapmamak gerek bebişler bizi ne hale getirecek bir aya kadar onu bile bilmiyoruz
Bazen aklıma gelmiyor değil ya bayramda doğurursak diye nasip kısmet sağlıkla doğsunlarda minnoşlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…