- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Gerçekten yeşili ayrı bir güzel doğu karadenizin serinliği de çok iyi, biz bu yazdan geçtik artık seneye alacaz yavruşumuzu gezecez diyoruz eşimle, onun hevesiyle bu sene çok takılmadık tatile olursa olur olmazsa olmaz, bu taraflara gelirseniz seve seve gezdiririm sizleritubisimben karadenizin batı kısmını gezdim sanırım türkiyede bi gezmediğim doğu karadeniz kaldı oralarda en güzel yerleri valla izmir yeşil derler ama ankara bile daha yeşil yeşili bulmak için burdan baya bi yol yapmak gerekiyor oysa oralar ölemi offf valla şuan yemeğe fazla tuz atmanın etkisiyle şişkin şişkin yatakda Pestil halde yatarken çok cazip geldi o serinlik bu günden itibaren artık geri sayımım başlıo askerlik gibi oldu valla şafak 100
Allah kolaylık versin Can'ım , ben de öğretmenim canımAmin canım inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben kimyagerim, Konyada ikaç fabrikası kuruyoruz, şimdi proje ekibindeyim. Senin mesleğin nedir canım.
Bence gidip denemek lazım. Ben bir tane aldım. 85c ama kalıbı geniş. Yoksa o da olmazdı:)Kızlar emzirme sütyeni aldınız mı? Aldıysanız kaç beden aldınız ben karar veremiyorum gidip denemek mi lazım hiç de sevmem şu deneme işlerini
Hepsi çok zevkli olmuş canım. Güzel günlerde kullansın minik prens ve annesi tabii ki:)Bütün mobilyaları dün kurduk ama genel çekemedim henüz. Aşırı dağınık durumda perdeler takılmadı vs. Sadece aldıklarımızı dolaba yerleştirdim. Daha sonra yıkayıp ütüleyip daha düzgün fotoğraflarım. Şimdilik ön gösterim böyle
Eki Görüntüle 1841851 Eki Görüntüle 1841852 Eki Görüntüle 1841853 Eki Görüntüle 1841854 Eki Görüntüle 1841855 Eki Görüntüle 1841857 Eki Görüntüle 1841858 Eki Görüntüle 1841859
Cook güzeller tamamlanmış halini de görürüz inşBütün mobilyaları dün kurduk ama genel çekemedim henüz. Aşırı dağınık durumda perdeler takılmadı vs. Sadece aldıklarımızı dolaba yerleştirdim. Daha sonra yıkayıp ütüleyip daha düzgün fotoğraflarım. Şimdilik ön gösterim böyle
Eki Görüntüle 1841851 Eki Görüntüle 1841852 Eki Görüntüle 1841853 Eki Görüntüle 1841854 Eki Görüntüle 1841855 Eki Görüntüle 1841857 Eki Görüntüle 1841858 Eki Görüntüle 1841859
Bayıldım valla bizde aynı sifonyerden alcaz hatta yarın gidioruz ama bizim kurulması boya vs ayın sonu güzel günlerde kullanın inşallah annesi sağlıkla...DIPTISDIPTIS
Hepsi çok zevkli olmuş canım. Güzel günlerde kullansın minik prens ve annesi tabii ki:)
Cook güzeller tamamlanmış halini de görürüz inşbulutlu lambadan alcm bnde aklımda ikeadan cok güzel duruyor bulutlu yastık nerden aldın ? Bir de su renkli çizgili tulum cok hoş o nerden :) güle güle kullansın bebeğiniz hepsini
Carters olanı tanıdım takip ettiğim için renkli olanı demiştim denk gelirse alırım artık buralardan teşekkür ederimmmm :)Çok saol canımaslında o şifonyerin 4 çekmecelisini istemiştim ama kalmamıştı. Şimdi gelmiştir kesin. Çok bekletmeyin dün klima altında yapmamıza rağmen ölecektim yorgunluktan. Ağırlaşmadan büyükleri halletmek gerekiyormuş net anladım dün
Teşekkür ederim canım. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
Çok teşekkürleryastıkta ikeadan. Bebek reyonunda satılıyordu yeşil grili mi acaba? Carter's takımı oluyor o. Diğer rengarenk olan ise onu izmir kemeraltında barış bebeden aldık
Hepsi birbirinden guzel saglikla guzel gunlerde kullanin insallahBütün mobilyaları dün kurduk ama genel çekemedim henüz. Aşırı dağınık durumda perdeler takılmadı vs. Sadece aldıklarımızı dolaba yerleştirdim. Daha sonra yıkayıp ütüleyip daha düzgün fotoğraflarım. Şimdilik ön gösterim böyle
Carters olanı tanıdım takip ettiğim için renkli olanı demiştim denk gelirse alırım artık buralardan teşekkür ederimmmm :)
Hepsi birbirinden guzel saglikla guzel gunlerde kullanin insallah
Bütün mobilyaları dün kurduk ama genel çekemedim henüz. Aşırı dağınık durumda perdeler takılmadı vs. Sadece aldıklarımızı dolaba yerleştirdim. Daha sonra yıkayıp ütüleyip daha düzgün fotoğraflarım. Şimdilik ön gösterim böyle
Canim masallah ne guzel olmus herseyi :) Saglikla giydirmek nasib olsun insallah
DIPTISDIPTIS canım çok güzel görünüyor herşey bir de onlar yerleştiğinde bak bak doyamazsın. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hem sana gem küçük paşana o üçlü mobilyayaı ikea dan kaça aldın söyledin mi hatırlamıyorum canım
Canım maşallah hepsi birbirinden güzelBütün mobilyaları dün kurduk ama genel çekemedim henüz. Aşırı dağınık durumda perdeler takılmadı vs. Sadece aldıklarımızı dolaba yerleştirdim. Daha sonra yıkayıp ütüleyip daha düzgün fotoğraflarım. Şimdilik ön gösterim böyle
Canım maşallah hepsi birbirinden güzelgüzel günlerde kullanılsın inşallah, minik prensinizle güzel neşeli anılarınız olsun hep bu cicilerle, hepsine bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?