2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Gerçekten yeşili ayrı bir güzel doğu karadenizin serinliği de çok iyi, biz bu yazdan geçtik artık seneye alacaz yavruşumuzu gezecez diyoruz eşimle, onun hevesiyle bu sene çok takılmadık tatile olursa olur olmazsa olmaz, bu taraflara gelirseniz seve seve gezdiririm sizleri

Ooo süper teklif etmen yeter kuzum çok teşekkürler inşallah bi gün valla eşimle gezmeyi çok seviyoruz ama senelerdir deniz tatili yapıp duruoruz kendisi denizden korkup çıkmayanlardan sizde inşallah gönlünüze göre güzel bi tatil yaparsınız valla eve tıkılmak zor oluo sıcakda tubisimben

Kızlar emzirme sütyeni aldınız mı? Aldıysanız kaç beden aldınız ben karar veremiyorum gidip denemek mi lazım hiç de sevmem şu deneme işlerini
Bence gidip denemek lazım. Ben bir tane aldım. 85c ama kalıbı geniş. Yoksa o da olmazdı:)
Kruvaze olanlar hoşuma gitti ama benimkiler için uygun değil sanırım. Belki mothercare de denemek kolay olur.

Hepsi çok zevkli olmuş canım. Güzel günlerde kullansın minik prens ve annesi tabii ki:)

Cook güzeller tamamlanmış halini de görürüz inş bulutlu lambadan alcm bnde aklımda ikeadan cok güzel duruyor bulutlu yastık nerden aldın ? Bir de su renkli çizgili tulum cok hoş o nerden :) güle güle kullansın bebeğiniz hepsini

Bayıldım valla bizde aynı sifonyerden alcaz hatta yarın gidioruz ama bizim kurulması boya vs ayın sonu güzel günlerde kullanın inşallah annesi sağlıkla... DIPTISDIPTIS

Çok saol canım aslında o şifonyerin 4 çekmecelisini istemiştim ama kalmamıştı. Şimdi gelmiştir kesin. Çok bekletmeyin dün klima altında yapmamıza rağmen ölecektim yorgunluktan. Ağırlaşmadan büyükleri halletmek gerekiyormuş net anladım dün

Hepsi çok zevkli olmuş canım. Güzel günlerde kullansın minik prens ve annesi tabii ki:)

Teşekkür ederim canım. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

Çok teşekkürler yastıkta ikeadan. Bebek reyonunda satılıyordu yeşil grili mi acaba? Carter's takımı oluyor o. Diğer rengarenk olan ise onu izmir kemeraltında barış bebeden aldık

Carters olanı tanıdım takip ettiğim için renkli olanı demiştim denk gelirse alırım artık buralardan teşekkür ederimmmm :)

Hepsi birbirinden guzel saglikla guzel gunlerde kullanin insallah

Carters olanı tanıdım takip ettiğim için renkli olanı demiştim denk gelirse alırım artık buralardan teşekkür ederimmmm :)

Netten aradım ama bulamadım. Bulabilirsem mutlaka paylaşırım

Hepsi birbirinden guzel saglikla guzel gunlerde kullanin insallah

Teşekkür ederiz inşallah hepimiz güzel günlerde giydirir süsler gezeriz bebişlerimizle

Canim masallah ne guzel olmus herseyi :) Saglikla giydirmek nasib olsun insallah

DIPTISDIPTIS canım çok güzel görünüyor herşey bir de onlar yerleştiğinde bak bak doyamazsın. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hem sana gem küçük paşana o üçlü mobilyayaı ikea dan kaça aldın söyledin mi hatırlamıyorum canım

Canim masallah ne guzel olmus herseyi :) Saglikla giydirmek nasib olsun insallah

Saol canım. Birde tam yerleşsede içim rahat etse. Dakika başı odadayım

Şimdiden abone oldum odaya çok teşekkür ederim canım.
Dolabı 280 tl
Beşiği 400 tl
Şifonyer 200 tl
Beşiğin içindeki yatak 170 tl
Şifonyer ve dolap sunta mdf karışık.
Beşiği özellikle böyle tercih ettim komple ağaç ve ön barı çıkıyor.
Benzeri vardı mdf o 280 tl di yanlış hatırlamıyorsam.

Canım maşallah hepsi birbirinden güzel güzel günlerde kullanılsın inşallah, minik prensinizle güzel neşeli anılarınız olsun hep bu cicilerle, hepsine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…