2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Benimde sorduklarm mdf+lake boyama olacak onun için fiyat biraz daha artıyor, çilek mobilya için bazı yorumlarda çabuk deforme olduğunu memnun kalmadıklarını okumuştum ondan mıdır nedir hiç gidip sormadım bile, samsunda çok bilinen bir bebek mobilyacısı var ona gidip fiyat alacağım bakalım o ne diyecek. Sen ne güzel odayı hazırladın darısı bizlere

Garantili canım ben o yüzden çilek istedim ama işte kısmet olmadı. Evet mdf+lake işin içine girince rakamlar biraz fırlıyor
Anca koyabildik mobilyaları, daha perdeleri kestirilecek, kıyafet yıkamalar ütülemeler ıncık bıncık iş çok
Hoş o işleri benim kızlara ittirmeyi düşünüyorum

Bende de o aşamalar var ama aramızda 3 hafta varmış zamanında gelirse bizim bebiş yetiştiririz galiba, hem sen izmir sıcağından öne aldım buralar o kadar sıcak olmuyor, yaparız inşallah

Hepsi çok güzel güle güle kullansın bebiş

Bende de o aşamalar var ama aramızda 3 hafta varmış zamanında gelirse bizim bebiş yetiştiririz galiba, hem sen izmir sıcağından öne aldım buralar o kadar sıcak olmuyor, yaparız inşallah

Aynen canım. Birde benim sezercik olacağı için ağustosta gelir bebişim. Olurda aceleci çıkarsa herşeyi hazır olsun istiyorum. Şuanda klima altında yaşam sürdürüyorum, temmuz ağustos aylarında sıcaklığı sen hesap et
Zaten ütüden oldum olası nefret ederim, kızlar saolsun seve seve (zorla ) yapacaklar artık
Mobilyayı sipariş verdiğinde max 15 günde geliyor zaten hiiç sıkıntı yapma. Geriside halledilmeyecek şeyler değil

Bizim de büyüyen beşiğimiz gelmişti, yarın da sepet beşiğimiz geliyormuş , kargoda görünüyor, dolaplar için sipariş vermiştik, yarın onun malzemeleri de geliyormuş ,sanırım yarın evim atelyeye dönecek alışverişimiz araba ve ev tipi salıncak harici tamamlandı, yarın kurulum tamamlanınca haftasonundan itibaren yavaş yavaş yıkama ütüleme çalışmaları başlar artık. Ben yıkayacaktım babası ütüleyecekti ama kocişkom da oruç şimdi kıyamıyorum, temmuz ayına da bırakasım yok, yavaştan başlasam ancak biter zaten

Kızlar bir de ağustos ayı içerisinde vereceğim siparişleri ama, bebek şekeri, sabunu, kesesi vs için etiket bilgileri istiyorlar, hala oğluşuma isim bulamadık, hadi ağustos ayında ona karar veririz de, doğum tarihi olarak eylül 2016 mı yazdırılıyor, her derdim bitti bu kaldı, haklısınız ama kesin tarihi bilemeyince ay yıl şeklinde mi yazılıyor merak ettim, sonuçta doğum olduktan sonra, siparişiyle falan uğraşamam herhalde, herkes doğumdan sonra mı veriyor, nasıl oluyor bu işler? kese ve sabunları sonraya bıraksam, çikolata, lokum etiketleri için de aynı sorun var, ay benim bu saçma detaylarım birisi beni kurtarsın.

sinemnur çok tatlısın yaa:)heralde doğumdan sonra veriyolar o tür siparişleri yani eylül 2016 olmaz da detaylı tarih yazılır mantıken,bu konuda tecrübeli arkadaş vardır

Çikolatalarda çoğunlukla hoşgeldin bebeğim yada hoşgeldin isim ne ise o yazılıyor

Ben oglumda isim kismini da tarih kisminin ay ve gun kismini da bosluk biraktirip kesinlesince kendim yazmistim :) benimkiler cok adetli degildi zaten 30ar adet cok ugrastirmamisti bizi :))

Tarih belli olmadığı icin sonradan kendin yapabilirsin o işi Benm de aklıma takılmıştı bu :) dogum sonrası gelmesi uzun sürer dogum anında hazır olması daha mantıklı sanki tarih olmadan yapmayı düşündüm ama o sonradan aklıma yatmadı zaten

Bende de aynı sorular vardı kafamda, biraz araştırdım kimisi sadece yıl yazmış kimisi ay-yıl yazmış. Doğum zamanı verilecek ikramlıklara ancak sen mevlüt için düşünüyorsan onu genelde doğum sonrasına bırakılır gün-ay-yıl olarak yazılır diye düşünüyorum, bu arada bazıları sezeryan oluyor ve tarihleri neredeyse 2 hafta öncesinden belli onlar tarihi tam olarak yazdırıyor olabilirler

Ohh ne güzel herşey bitti bir tek babanın karar vereceği şeyler kaldı galiba. Bizde de araya ramazan girince babayla yapacağımız alışveriş zorlaştı, sıcakta oruçlu gezdirmek pek istemiyorum. Ancak bayram sonrası geç olacak bakalım ne yapacağız. Odanın siparişi verilmesi gerekiyor artık

Kızlar ben de dün pijama siparişlerini verdim. Çok kararsız kaldım normal pijama ve lohusa olanları arasında. Üstümde de denedim ama yakıştırdığım bir model bulamadım. Ben de lohusasepeti.com dan bunları seçtim. Bugün kargoya verilecek umarım bedenler konusunda da sıkıntı yaşamam. 2 pijama takımı, 1 gecelik ve hepsine uyacağını düşündüğüm bir sabahlık siparişi verdim.

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 102
Canım çok güzeller güle güle kullan bende hala karar verip alamadım bir de lohusasepetine bakayım

Aynen tubisimben , babaya bıraktığım ama kontrol ettiğim alışveriş kalemleri kaldı, bir de çikolata , sabun, kese siparişlerimiz var malum:) grogren, şifon,organze filan kurdelalar almıştım, şeker kavonozlarını süslemek için, her hazırlık bitince keyfe keder onlarla uğraşırım diyordum, zaman hızlı geçiyor... ramazanda yavaş yavaş kendim ne yapabilirsem onları yapacağım, son kalemleri de bayramdan sonraya bırakacağız eşimle artık.
Bugün giyinme odasına yaptıracağımız modüler dolaplar gelecek, yorucu bir gün olacak, eşim haftasonuna kurulsun diyor ama aradan çıksın diyorum ben de, bekledikçe kafamda, sırtımda yük oluyor, size de kolay gelsin canım, A'dan Z'ye oda yapmak yorucu olsa da çok keyifli olacaktır, tadını çıkartın

sinemnur çok tatlısın yaa:)heralde doğumdan sonra veriyolar o tür siparişleri yani eylül 2016 olmaz da detaylı tarih yazılır mantıken,bu konuda tecrübeli arkadaş vardır
Hahaha , tatlı mıyım dersin benimle yaşamak istemezdin buna eminim profil fotondaki sloganı kendime hayat disiplini edinmeye karar verdim bundan sonra, gel de inan

Ben oglumda isim kismini da tarih kisminin ay ve gun kismini da bosluk biraktirip kesinlesince kendim yazmistim :) benimkiler cok adetli degildi zaten 30ar adet cok ugrastirmamisti bizi :))
Benimkiler de en fazla 30-35 tane olur olbey , teşekkür ederim, olmadı benimkiler de tarihsiz gelsin, kendim çözerim artık:):) bari ismini kesinleştirseydik iyiydi:):)

Aklın yolu bir, demek ki boş gelmesi en mantıklısı, teşekkür ederim canım, sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…