- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Ben o siparişleri 2 hafta öncesine kadar da bekletemem kuzum ya, şimdi bile zor duruyorum:) sabırsızım ben sabırsız, bildiğin aceleci, tezcanlı bir şeyBende de aynı sorular vardı kafamda, biraz araştırdım kimisi sadece yıl yazmış kimisi ay-yıl yazmış. Doğum zamanı verilecek ikramlıklara ancak sen mevlüt için düşünüyorsan onu genelde doğum sonrasına bırakılır gün-ay-yıl olarak yazılır diye düşünüyorum, bu arada bazıları sezeryan oluyor ve tarihleri neredeyse 2 hafta öncesinden belli onlar tarihi tam olarak yazdırıyor olabilirler
Güle güle kullan canım, bebişinin salyaları, kusmuklarıyla üzerinde kirlensin inşallahKızlar ben de dün pijama siparişlerini verdim. Çok kararsız kaldım normal pijama ve lohusa olanları arasında. Üstümde de denedim ama yakıştırdığım bir model bulamadım. Ben de lohusasepeti.com dan bunları seçtim. Bugün kargoya verilecek umarım bedenler konusunda da sıkıntı yaşamam. 2 pijama takımı, 1 gecelik ve hepsine uyacağını düşündüğüm bir sabahlık siparişi verdim.
Henüz ürünleri almadım ama bence bu alanda düzenlenmiş çok güzel bir siteye sahipler. Beden konusunda kararsızlık yaşadığımı sipariş notuna eklemiştim. Hemen arayıp boy ve kilomu, doğuma ne kadar kaldığını sordular ve ona göre bedeni hazırladılar. Yine bir sıkıntı olması halinde beden değişimi yapabileceklerini söylediler.Canım çok güzeller güle güle kullan bende hala karar verip alamadım bir de lohusasepetine bakayım
Kızlar ben de dün pijama siparişlerini verdim. Çok kararsız kaldım normal pijama ve lohusa olanları arasında. Üstümde de denedim ama yakıştırdığım bir model bulamadım. Ben de lohusasepeti.com dan bunları seçtim. Bugün kargoya verilecek umarım bedenler konusunda da sıkıntı yaşamam. 2 pijama takımı, 1 gecelik ve hepsine uyacağını düşündüğüm bir sabahlık siparişi verdim.
sinemnur nasıl bi anlatım nasıl bi tarif ay okurken gülmekden öldüm vallaha... R rootstock çok güzeller canım güle güle kullan sağlıkla DIPTISDIPTIS boyner ve ykmye baktınmı canım birde selway de m ile başlayan bi bebek mağazadında da lohusa gecelikleri vardı olur ya bakmak istersen
Sağol canım. Aynen bende de aynısı oldu. Hepsini bir araya getirince pahalı oluyor. Ama içine sinen olması en önemli olanı galiba. Bence bir bak siteye. Taksit imkanları da güzel. Ürünler bir gelsin de denedikten sonra yorumlayacağım tekrar.Çook beğendim güle güle kullan gamzecim.
1 haftadır tırım tırım gecelik sabahlık bakıyorum aklımı kaçırıcam
İstediğim modelin bedeni yok, beden olsa rengi yokhepsi olsa aşırı pahalı
gerçekten çok beğendim güle güle kullan cnm sitesinde de güzel parçalar var,dışarda bulamazsam kesinlikle bu siteden alıcamKızlar ben de dün pijama siparişlerini verdim. Çok kararsız kaldım normal pijama ve lohusa olanları arasında. Üstümde de denedim ama yakıştırdığım bir model bulamadım. Ben de lohusasepeti.com dan bunları seçtim. Bugün kargoya verilecek umarım bedenler konusunda da sıkıntı yaşamam. 2 pijama takımı, 1 gecelik ve hepsine uyacağını düşündüğüm bir sabahlık siparişi verdim.
İndirimde vardı boynerde ama doğru diosun bitmiş olabilir indirim,ykm konakda görmüştüm gerçi ama aylar geçti o da ayrı mesele ayrıca bu bedenleri kime yapıolar anlamak mümkün deil tamam hamileyizde içimizde damacana taşımıoruz yani...kaç çarşaf dolancaz acaba vallahi zor ya ben daha almadım kısmetse temmuz diorum kocamın cüzdanını sömürdüm DIPTISDIPTIS
Sağol canım. Aynen bende de aynısı oldu. Hepsini bir araya getirince pahalı oluyor. Ama içine sinen olması en önemli olanı galiba. Bence bir bak siteye. Taksit imkanları da güzel. Ürünler bir gelsin de denedikten sonra yorumlayacağım tekrar.
Canim senin dogum yanlis hatırlamıyorsam sezeryan olacakti. Bence senin pijamadan cok gecelik ihtiyacin olacak. Cunku pijamlarin lastigi karnini acitabiliyormus. Gecelikle daha rahat edersin.Evden çıkıp 10 dk mesafedeki avmlere gitmek bile zorluyor canım ya. Ykm baya uzağımda kalıyor. Birde aynen dediğin gibi kocaman yapmışlar. Normal çamaşır pijama satan yerlerede baktım anane gecelikleri var hep. Kemeraltındaki mağazalarda güpürden süsten geçilmiyor
Canım baktımda ekru ve pembe hariç pek alternatif yok.Ekru hayatta almam sabahlıkla bile için olduğu gibi belli oluyor. Açık mavi istiyorum oda stoklarında kalmamış. Yoksa 1 aydır takipçisiydim bu sitenin
1 tane elle tutulur gördüm onunda bedenleri büyüktü bayaçok övüyorlar bu sitenin ürünlerini. Birde şahinler var oda meşhur baya
:)))gece yarısı oldu, şimdi girdik oğluşumla yatağa, mobilya montajı vardı, temizlik yarını bekleyemedi düşün, bir başladım iftardan sonra, kendimi kaybetmişim, dip köşe derken, baktım kapıları filan siliyorum, eşim durdurdu artık:))sinemnur nasıl bi anlatım nasıl bi tarif ay okurken gülmekden öldüm vallaha... R rootstock çok güzeller canım güle güle kullan sağlıkla DIPTISDIPTIS boyner ve ykmye baktınmı canım birde selway de m ile başlayan bi bebek mağazadında da lohusa gecelikleri vardı olur ya bakmak istersen
Evet evet kesinlikle doğru tespit, zaten penye gecelik pijma takımı pek sevmem, zar gibi kumaş yapıyorlar, sıcakta hamileye iyi belki inceliği ama hastane ortamında kullanılmaz yani, relax mode internetten indirim bölümünden sadece ekru renk kalmıştı, 60 tl civarında bir takım aldım, pijama takımı alt üst ve sabahlık şeklinde, altı bildiğin transparan penye:)yanlarda cepleri var, cep kumaşları belli düşün, takımın üstü ve sabahlık hatırına iadeyle uğraşmadım fiyat da iyi diye, temmuz ağustısta evde giyerim artık, burada bir haftadır hava hala serin çünkü, yaz gelemedi, aşırı sıcaklarda evde kurtarıcı olabilir, ha bir de bel kısımlarını ayarlı lastikli yapmışlar ama abartmışlar:)Evden çıkıp 10 dk mesafedeki avmlere gitmek bile zorluyor canım ya. Ykm baya uzağımda kalıyor. Birde aynen dediğin gibi kocaman yapmışlar. Normal çamaşır pijama satan yerlerede baktım anane gecelikleri var hep. Kemeraltındaki mağazalarda güpürden süsten geçilmiyor
Canım baktımda ekru ve pembe hariç pek alternatif yok.Ekru hayatta almam sabahlıkla bile için olduğu gibi belli oluyor. Açık mavi istiyorum oda stoklarında kalmamış. Yoksa 1 aydır takipçisiydim bu sitenin
1 tane elle tutulur gördüm onunda bedenleri büyüktü bayaçok övüyorlar bu sitenin ürünlerini. Birde şahinler var oda meşhur baya
Aynen canım. Daha önce bir pijama takımı almıştım aslında giyilir yumuş yumuş ama ilk gün sürekli muayne edileceğim için gecelik olması gerekiyormuşCanim senin dogum yanlis hatırlamıyorsam sezeryan olacakti. Bence senin pijamadan cok gecelik ihtiyacin olacak. Cunku pijamlarin lastigi karnini acitabiliyormus. Gecelikle daha rahat edersin.
Aynen canım. Aslında benim aldığım mavide çok farklı diyemem ama ekruya göre biraz daha gideri var. Hastanede nasıl olacak bilmiyorum. Hoş o şaşkınlıkla onu düşüneceğimizi bile sanmıyorumEvet evet kesinlikle doğru tespit, zaten penye gecelik pijma takımı pek sevmem, zar gibi kumaş yapıyorlar, sıcakta hamileye iyi belki inceliği ama hastane ortamında kullanılmaz yani, relax mode internetten indirim bölümünden sadece ekru renk kalmıştı, 60 tl civarında bir takım aldım, pijama takımı alt üst ve sabahlık şeklinde, altı bildiğin transparan penye:)yanlarda cepleri var, cep kumaşları belli düşün, takımın üstü ve sabahlık hatırına iadeyle uğraşmadım fiyat da iyi diye, temmuz ağustısta evde giyerim artık, burada bir haftadır hava hala serin çünkü, yaz gelemedi, aşırı sıcaklarda evde kurtarıcı olabilir, ha bir de bel kısımlarını ayarlı lastikli yapmışlar ama abartmışlar:)
Bitmez bizim dertlerimiz, eşim bazen kızıyor bazen gülüyor artık:))) extrede kalemleri soruyor, relax mode ne?pijama takımı, pijama dünyası? Sence aşkım?e bir tane daha var pijama dünyası, o da başka pijama:), english home? onlar ince gecelik sabahlık, e defactodakiler?haa onlar gündelik pijama...sorma hiç benim adam da bıktı artık:)))) mavi tonu görürsem aklımdasın kuzumAynen canım. Aslında benim aldığım mavide çok farklı diyemem ama ekruya göre biraz daha gideri var. Hastanede nasıl olacak bilmiyorum. Hoş o şaşkınlıkla onu düşüneceğimizi bile sanmıyorumbugün benim pijama takımının sabahlıklı geceliğine baktım. 170 liraya geliyor relaxda mavi aradığım için bulamıyorumda diğer markalarda. Bulduğumda ya market yufkası gibi kalın kumaş yada allı güllü güpürlü koca beni kesecek bıktı
haklısın canım sen o kadar beklemezsin, ben kendimi aceleci sanırdım seni tanıdıktan sonra ben senden daha az aceleci olduğumu gördümBen o siparişleri 2 hafta öncesine kadar da bekletemem kuzum ya, şimdi bile zor duruyorum:) sabırsızım ben sabırsız, bildiğin aceleci, tezcanlı bir şeyKeman kursuna görüşmeye gitmiştik eşimle, eğitmen "çok hızlı hareket gerektiriyor keman, ellerinizi beynin düşünme hızından daha hızlı hareket ettirmeniz gerekiyor" demişti, eşim de " karımın beyninde 7-8 paralel evren var, hepsi aynı anda çalışıp, düşünüp harekete geçebiliyor, bazen araba kullanırken, arabayı park etmeden inmeye bile çalışabiliyor, evrenleri değişiyor, biri devam ederken diğeri devreye giriyor, el çabukluğu , hareket hızında hiç sıkıntı olmayacaktır, ben eminim" demişti
Mevlüt için tesbih, yasin-i şerif, lokum olacaksa olacak, onları da evde değil, eşime cami çıkışında dağıttıracağım, onu neyseki şimdiden planlamıyorum dailk hafta ya da 2. hafta gelecek en yakınlarımız, onlar için olacak hatıralarda demiştim, artık boş etiketlerle gelmesi en iyisi sanırım.Teşekkür ederim canım.
Bende az önce baktım ürünlerine bir kaç tane beğendiğim oldu üstüne birde atlet ve sütyende ekledim bakalım beden konusunda bende tereddütlüyüm senin gibi sipariş notuna eklemeyi düşünüyorumHenüz ürünleri almadım ama bence bu alanda düzenlenmiş çok güzel bir siteye sahipler. Beden konusunda kararsızlık yaşadığımı sipariş notuna eklemiştim. Hemen arayıp boy ve kilomu, doğuma ne kadar kaldığını sordular ve ona göre bedeni hazırladılar. Yine bir sıkıntı olması halinde beden değişimi yapabileceklerini söylediler.
Sende ki bu enerjiye hayranım:)))gece yarısı oldu, şimdi girdik oğluşumla yatağa, mobilya montajı vardı, temizlik yarını bekleyemedi düşün, bir başladım iftardan sonra, kendimi kaybetmişim, dip köşe derken, baktım kapıları filan siliyorum, eşim durdurdu artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?