2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Ben o siparişleri 2 hafta öncesine kadar da bekletemem kuzum ya, şimdi bile zor duruyorum:) sabırsızım ben sabırsız, bildiğin aceleci, tezcanlı bir şeyKeman kursuna görüşmeye gitmiştik eşimle, eğitmen "çok hızlı hareket gerektiriyor keman, ellerinizi beynin düşünme hızından daha hızlı hareket ettirmeniz gerekiyor" demişti, eşim de " karımın beyninde 7-8 paralel evren var, hepsi aynı anda çalışıp, düşünüp harekete geçebiliyor, bazen araba kullanırken, arabayı park etmeden inmeye bile çalışabiliyor, evrenleri değişiyor, biri devam ederken diğeri devreye giriyor, el çabukluğu , hareket hızında hiç sıkıntı olmayacaktır, ben eminim" demişti

Mevlüt için tesbih, yasin-i şerif, lokum olacaksa olacak, onları da evde değil, eşime cami çıkışında dağıttıracağım, onu neyseki şimdiden planlamıyorum da ilk hafta ya da 2. hafta gelecek en yakınlarımız, onlar için olacak hatıralarda demiştim, artık boş etiketlerle gelmesi en iyisi sanırım.Teşekkür ederim canım.

Güle güle kullan canım, bebişinin salyaları, kusmuklarıyla üzerinde kirlensin inşallah

Canım çok güzeller güle güle kullan bende hala karar verip alamadım bir de lohusasepetine bakayım
Henüz ürünleri almadım ama bence bu alanda düzenlenmiş çok güzel bir siteye sahipler. Beden konusunda kararsızlık yaşadığımı sipariş notuna eklemiştim. Hemen arayıp boy ve kilomu, doğuma ne kadar kaldığını sordular ve ona göre bedeni hazırladılar. Yine bir sıkıntı olması halinde beden değişimi yapabileceklerini söylediler.

Çook beğendim güle güle kullan gamzecim.
1 haftadır tırım tırım gecelik sabahlık bakıyorum aklımı kaçırıcam
İstediğim modelin bedeni yok, beden olsa rengi yok hepsi olsa aşırı pahalı

Canım ykm balçovada yok. Boynerdede maaşallah 200den aşağı birşey göremedim. Minada beğendiğim bir mpdel vardı ama hepsi 3-4-5 beden kalmıştı. Bana çok büyük geldi
Bu gidişle çarşaflara sarınıcam hastanede

İndirimde vardı boynerde ama doğru diosun bitmiş olabilir indirim,ykm konakda görmüştüm gerçi ama aylar geçti o da ayrı mesele ayrıca bu bedenleri kime yapıolar anlamak mümkün deil tamam hamileyizde içimizde damacana taşımıoruz yani...kaç çarşaf dolancaz acaba vallahi zor ya ben daha almadım kısmetse temmuz diorum kocamın cüzdanını sömürdüm DIPTISDIPTIS

Çook beğendim güle güle kullan gamzecim.
1 haftadır tırım tırım gecelik sabahlık bakıyorum aklımı kaçırıcam
İstediğim modelin bedeni yok, beden olsa rengi yok hepsi olsa aşırı pahalı
Sağol canım. Aynen bende de aynısı oldu. Hepsini bir araya getirince pahalı oluyor. Ama içine sinen olması en önemli olanı galiba. Bence bir bak siteye. Taksit imkanları da güzel. Ürünler bir gelsin de denedikten sonra yorumlayacağım tekrar.

gerçekten çok beğendim güle güle kullan cnm sitesinde de güzel parçalar var,dışarda bulamazsam kesinlikle bu siteden alıcam

Evden çıkıp 10 dk mesafedeki avmlere gitmek bile zorluyor canım ya. Ykm baya uzağımda kalıyor. Birde aynen dediğin gibi kocaman yapmışlar. Normal çamaşır pijama satan yerlerede baktım anane gecelikleri var hep. Kemeraltındaki mağazalarda güpürden süsten geçilmiyor

Canım baktımda ekru ve pembe hariç pek alternatif yok. Ekru hayatta almam sabahlıkla bile için olduğu gibi belli oluyor. Açık mavi istiyorum oda stoklarında kalmamış. Yoksa 1 aydır takipçisiydim bu sitenin
1 tane elle tutulur gördüm onunda bedenleri büyüktü baya çok övüyorlar bu sitenin ürünlerini. Birde şahinler var oda meşhur baya

Canim senin dogum yanlis hatırlamıyorsam sezeryan olacakti. Bence senin pijamadan cok gecelik ihtiyacin olacak. Cunku pijamlarin lastigi karnini acitabiliyormus. Gecelikle daha rahat edersin.

:)))gece yarısı oldu, şimdi girdik oğluşumla yatağa, mobilya montajı vardı, temizlik yarını bekleyemedi düşün, bir başladım iftardan sonra, kendimi kaybetmişim, dip köşe derken, baktım kapıları filan siliyorum, eşim durdurdu artık:))

Evet evet kesinlikle doğru tespit, zaten penye gecelik pijma takımı pek sevmem, zar gibi kumaş yapıyorlar, sıcakta hamileye iyi belki inceliği ama hastane ortamında kullanılmaz yani, relax mode internetten indirim bölümünden sadece ekru renk kalmıştı, 60 tl civarında bir takım aldım, pijama takımı alt üst ve sabahlık şeklinde, altı bildiğin transparan penye:)yanlarda cepleri var, cep kumaşları belli düşün, takımın üstü ve sabahlık hatırına iadeyle uğraşmadım fiyat da iyi diye, temmuz ağustısta evde giyerim artık, burada bir haftadır hava hala serin çünkü, yaz gelemedi, aşırı sıcaklarda evde kurtarıcı olabilir, ha bir de bel kısımlarını ayarlı lastikli yapmışlar ama abartmışlar:)

Canim senin dogum yanlis hatırlamıyorsam sezeryan olacakti. Bence senin pijamadan cok gecelik ihtiyacin olacak. Cunku pijamlarin lastigi karnini acitabiliyormus. Gecelikle daha rahat edersin.
Aynen canım. Daha önce bir pijama takımı almıştım aslında giyilir yumuş yumuş ama ilk gün sürekli muayne edileceğim için gecelik olması gerekiyormuş hiç sevmem gecelik giymeyi sırf bu yüzden 1-2 gün giymelikte olsa tırım tırım gecelik arıyorum.

Aynen canım. Aslında benim aldığım mavide çok farklı diyemem ama ekruya göre biraz daha gideri var. Hastanede nasıl olacak bilmiyorum. Hoş o şaşkınlıkla onu düşüneceğimizi bile sanmıyorum bugün benim pijama takımının sabahlıklı geceliğine baktım. 170 liraya geliyor relaxda mavi aradığım için bulamıyorumda diğer markalarda. Bulduğumda ya market yufkası gibi kalın kumaş yada allı güllü güpürlükoca beni kesecek bıktı

Bitmez bizim dertlerimiz, eşim bazen kızıyor bazen gülüyor artık:))) extrede kalemleri soruyor, relax mode ne?pijama takımı, pijama dünyası? Sence aşkım?e bir tane daha var pijama dünyası, o da başka pijama:), english home? onlar ince gecelik sabahlık, e defactodakiler?haa onlar gündelik pijama...sorma hiç benim adam da bıktı artık:)))) mavi tonu görürsem aklımdasın kuzum

dün e bebek'e bir girelim dedik eşimle. bizim yenidoğan kıyafeti olarak hiçbirşeyimiz yok henüz. Eminönü Havuzluhan' a gidip toplu alısveriş yapıcaz inşallah. chicco'nun bu yenidoğan bulutlu setini %50 indirimde görünce kaçırmak istemedim. 30 tl idi. bir de avent soothie emzik heryerde olmuyor oda 31 liraya düşmüştü onu da aldım. ay ilk defa bu kadar minik şeyler aldım bakıp bakıp seviyorum

haklısın canım sen o kadar beklemezsin, ben kendimi aceleci sanırdım seni tanıdıktan sonra ben senden daha az aceleci olduğumu gördüm Bu arada keman kursu ne oldu başladın mı? Geçenki konuşmanda yoga kursuna gideceğini yazmıştın başladın mı? Bende konuştum haftaya gidip bi bakacağım bakalım belki nefes problemime iyi gelir

Bende az önce baktım ürünlerine bir kaç tane beğendiğim oldu üstüne birde atlet ve sütyende ekledim bakalım beden konusunda bende tereddütlüyüm senin gibi sipariş notuna eklemeyi düşünüyorum Bu arada senin boy kilo kaçtı sana ne dediler?

Sende ki bu enerjiye hayranım Ben sabah işe giderken giyinmek bile zor geliyor, eğilip kalkmakta çok zorlanıyorum, maşallah diyeyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…