- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah küçük prens hepsi çok güzelBütün mobilyaları dün kurduk ama genel çekemedim henüz. Aşırı dağınık durumda perdeler takılmadı vs. Sadece aldıklarımızı dolaba yerleştirdim. Daha sonra yıkayıp ütüleyip daha düzgün fotoğraflarım. Şimdilik ön gösterim böyle
Eki Görüntüle 1841851 Eki Görüntüle 1841852 Eki Görüntüle 1841853 Eki Görüntüle 1841854 Eki Görüntüle 1841855 Eki Görüntüle 1841857 Eki Görüntüle 1841858 Eki Görüntüle 1841859
DIPTISDIPTIS valla herbirine ayrı ayrı bayıldım bakıp bakıp duruyorum anneme falan gösteriyorum çook zevkli ve kullanışlılar canım, güzel günlerde kullanın
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah küçük prens hepsi çok güzel
Çok güzel canım hepsi
Fiyatta görüntüde harikaymış, bende yaptırmayı düşünüyorum ama bana söylenen diyat 5500 tl bakalım başka bikaç yer daha var 4500 den fazla vermek istemiyorum bendeSaol canım. Birde tam yerleşsede içim rahat etse. Dakika başı odadayım
Şimdiden abone oldum odayaçok teşekkür ederim canım.
Dolabı 280 tl
Beşiği 400 tl
Şifonyer 200 tl
Beşiğin içindeki yatak 170 tl
Şifonyer ve dolap sunta mdf karışık.
Beşiği özellikle böyle tercih ettim komple ağaç ve ön barı çıkıyor.
Benzeri vardı mdf o 280 tl di yanlış hatırlamıyorsam.
Canım bende 2 tane 10 lu 1 tane de 5 li var, Arkadaşım yeni doğum yaptı ilk bebek doğduğunda bir tane veriyormuşsun ama bebek yeni doğduğu için kirleniyormuş bi tane daha ihtiyaç duyuluyormuş, ben bir tane de yedek olsun diye almıştımSelam kızlar.. Hastane çıkışı kaç tane aldınız yada alacaksınız? 1 tane yeterli olurmu yoksa 2 tane mi alayım?
Canım bende 2 tane 10 lu 1 tane de 5 li var, Arkadaşım yeni doğum yaptı ilk bebek doğduğunda bir tane veriyormuşsun ama bebek yeni doğduğu için kirleniyormuş bi tane daha ihtiyaç duyuluyormuş, ben bir tane de yedek olsun diye almıştım
Ayriyetten penye kundak sapka ve eldivenlerin varsa hepsini 10lu almana gerek yok daha cok ikili ayakli alt ust alabilirsinAnladım canım.. Bende bir tane 10 lu almıştım bir tane daha alayım o zaman
Fiyatta görüntüde harikaymış, bende yaptırmayı düşünüyorum ama bana söylenen diyat 5500 tl bakalım başka bikaç yer daha var 4500 den fazla vermek istemiyorum bende
hayırlı olsun cnm inşallah memnun kalırız. ben muslin örtüleri çarşaf niyetine kullanacağım. uyku tulumu kullanmayı düşündğüm için uyku seti almayacağım.Bugun chicco next2 me beşik aldım bendeeama daha kuramadık yorgunluktan alan arkadaşlar vardı sanırım yanlış hatırlamıyosam.. İçine şilte uyku seti vs aldınız mı ya da nerden almayı planlıyosunuz
İnşallah canım ya önce chicconun lulaby park yatağını almıştım kurulum sırasında sorun çıktı tam oturmadı kenarları falan içime sinmedi geri verdik bunu aldıkhayırlı olsun cnm inşallah memnun kalırız. ben muslin örtüleri çarşaf niyetine kullanacağım. uyku tulumu kullanmayı düşündğüm için uyku seti almayacağım.
ben ekstra şilte koymayacağım bana yeterli geldi şiltesi. boğulma vb durumlara engel olmak için uyku seti almayacağım sadece uyku tulumu giydireceğim. ekstra şilte ve uyku seti almayacağım ben.İnşallah canım ya önce chicconun lulaby park yatağını almıştım kurulum sırasında sorun çıktı tam oturmadı kenarları falan içime sinmedi geri verdik bunu aldık
Bunun üzerine extradan şilte koyacak mısın peki aldığım yer gerek yok falan dedi ama adam çok anlıyor gibi değildi
Uyku seti için kendi markasının varmış bu ürüne özel internetten gördüm aklıma gelse mağazadan bakardım bak şu
Eki Görüntüle 1842950
Beşiğin ölçüleri 60x90 olduğundan pek kolay olmayacak sanki birşeyler bulmak farklı ebatlarda görüyorum hep
Kızlar Bizde hafta sonu ikeadan alışverişimizi tamamladık geriye halı ve perdeler kaldı birde odanın boyanması mobilyalar eve geldi bugün ama anca ay sonunda bizde kurabilcez ağustos başıda ütülerimi tamamlar koyarım diorum birazcık anneliğe son kez mola verip güç toparlayıp annemin yanından anca döncem çünkühala anne kuzusuyum yalan yok perdenin kalın kumaşı olarakda gri zigzaglı kumaşı kullanmayı düşünüorum tabii bi gidip görmem lazım çift taraflımı kumaş bilmiorum birde ikinci kumaş fotosunda sağdan üsten ikinci renkli yıldızlı kumaşıda beşik korumalarına kılıf dikcez annemle... Kısmet işte hayaller hayatlar olmasında
Hepsi de çok güzeller arkadaşımmm, yerleşmiş halini bekliyorum heyecanla...güle güle kullanın inşallah...Kızlar Bizde hafta sonu ikeadan alışverişimizi tamamladık geriye halı ve perdeler kaldı birde odanın boyanması mobilyalar eve geldi bugün ama anca ay sonunda bizde kurabilcez ağustos başıda ütülerimi tamamlar koyarım diorum birazcık anneliğe son kez mola verip güç toparlayıp annemin yanından anca döncem çünkühala anne kuzusuyum yalan yok perdenin kalın kumaşı olarakda gri zigzaglı kumaşı kullanmayı düşünüorum tabii bi gidip görmem lazım çift taraflımı kumaş bilmiorum birde ikinci kumaş fotosunda sağdan üsten ikinci renkli yıldızlı kumaşıda beşik korumalarına kılıf dikcez annemle... Kısmet işte hayaller hayatlar olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?