2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah küçük prens hepsi çok güzel

DIPTISDIPTIS valla herbirine ayrı ayrı bayıldım bakıp bakıp duruyorum anneme falan gösteriyorum çook zevkli ve kullanışlılar canım, güzel günlerde kullanın

Teşekkür ederiz canım

Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah küçük prens hepsi çok güzel

Teşekkür ederiz inşallah sağlıkla gelsinler üstlerinde eskisin hepsinin

Çok güzel canım hepsi

Teşekkürler

Fiyatta görüntüde harikaymış, bende yaptırmayı düşünüyorum ama bana söylenen diyat 5500 tl bakalım başka bikaç yer daha var 4500 den fazla vermek istemiyorum bende

Selam kızlar.. Hastane çıkışı kaç tane aldınız yada alacaksınız? 1 tane yeterli olurmu yoksa 2 tane mi alayım?

Selam kızlar.. Hastane çıkışı kaç tane aldınız yada alacaksınız? 1 tane yeterli olurmu yoksa 2 tane mi alayım?
Canım bende 2 tane 10 lu 1 tane de 5 li var, Arkadaşım yeni doğum yaptı ilk bebek doğduğunda bir tane veriyormuşsun ama bebek yeni doğduğu için kirleniyormuş bi tane daha ihtiyaç duyuluyormuş, ben bir tane de yedek olsun diye almıştım

Anladım canım.. Bende bir tane 10 lu almıştım bir tane daha alayım o zaman

Anladım canım.. Bende bir tane 10 lu almıştım bir tane daha alayım o zaman
Ayriyetten penye kundak sapka ve eldivenlerin varsa hepsini 10lu almana gerek yok daha cok ikili ayakli alt ust alabilirsin
ben bugun oglumdan kalanlari yikadimda ne kadar cok kullaisim alt ust ayakli takim

deneyimli anneler; bebeğimiz gün içerisinde ortalama kaç takım giysi kirletir? gereksiz hiçbir şey almamaya çalışıyorum. her ne kadar alışverişimi hemen hemen tamamladığımı düşünsem de şimdi kafamda sorular oluşmaya başladı. yanımda bir büyüğüm ya da deneyimli bir tanıdığım da yok, bu şehirde yalnızım biraz. hastane çıkışları vs her şeyi katınca nerdeyse hepsi 0-3 aylık yani çok da küçük beden olmayan toplamda 12 takım giysim var. daha büyük giysiler var elimde onun dışında. ilk doğduğunda bebişim bu 0-3 aylıkları giyebilir değil mi, çünkü hastane çıkışlarım hep öyleymiş. diğer aldıklarımın çoğu da öyle. ben süsten püsten ziyade kullanışlı rahat olmasını istiyorum, her şey az ve öz olsun yani. gerekirse her gün makinede ya da elde yıkarım çamaşırını, o da sorun değil. ama yine de yeter mi bu kıyafetler bilemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Fiyatta görüntüde harikaymış, bende yaptırmayı düşünüyorum ama bana söylenen diyat 5500 tl bakalım başka bikaç yer daha var 4500 den fazla vermek istemiyorum bende

Canım burada büyuen beşikli takımlar (beşik-dolap-şifonyer) 3500 civarından başlıyor genelde. Bahsettiğim mdf ortalama ürünler. Daha ucuzlarıda var ama hep sunta ve maalesef çok dayanıklı olmuyor. Çilek mobilyanın ve meltem mobilyanın ürünlerinide incele istersen. Benim alan dar olduğu için takım olarak alamadım, parça parça topladım. Daha büyük bir eve geçersem çilek mobilyadan düşünüyorum genç odasını. Özellikle dolapları çok kullanışlı geldi bana.

hayırlı olsun cnm inşallah memnun kalırız. ben muslin örtüleri çarşaf niyetine kullanacağım. uyku tulumu kullanmayı düşündğüm için uyku seti almayacağım.

hayırlı olsun cnm inşallah memnun kalırız. ben muslin örtüleri çarşaf niyetine kullanacağım. uyku tulumu kullanmayı düşündğüm için uyku seti almayacağım.
İnşallah canım ya önce chicconun lulaby park yatağını almıştım kurulum sırasında sorun çıktı tam oturmadı kenarları falan içime sinmedi geri verdik bunu aldık
Bunun üzerine extradan şilte koyacak mısın peki aldığım yer gerek yok falan dedi ama adam çok anlıyor gibi değildi
Uyku seti için kendi markasının varmış bu ürüne özel internetten gördüm aklıma gelse mağazadan bakardım bak şu

Beşiğin ölçüleri 60x90 olduğundan pek kolay olmayacak sanki birşeyler bulmak farklı ebatlarda görüyorum hep

ben ekstra şilte koymayacağım bana yeterli geldi şiltesi. boğulma vb durumlara engel olmak için uyku seti almayacağım sadece uyku tulumu giydireceğim. ekstra şilte ve uyku seti almayacağım ben.

Kızlar Bizde hafta sonu ikeadan alışverişimizi tamamladık geriye halı ve perdeler kaldı birde odanın boyanması mobilyalar eve geldi bugün ama anca ay sonunda bizde kurabilcez ağustos başıda ütülerimi tamamlar koyarım diorum birazcık anneliğe son kez mola verip güç toparlayıp annemin yanından anca döncem çünkü hala anne kuzusuyum yalan yok perdenin kalın kumaşı olarakda gri zigzaglı kumaşı kullanmayı düşünüorum tabii bi gidip görmem lazım çift taraflımı kumaş bilmiorum birde ikinci kumaş fotosunda sağdan üsten ikinci renkli yıldızlı kumaşıda beşik korumalarına kılıf dikcez annemle... Kısmet işte hayaller hayatlar olmasında

Eklentiler

• image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 99

4lü şifonyer alman çok iyi olmuş. Ben gittiğimde kalmamıştı bir daha git gel yapmak istemedim. Aynı şifonyerin komidini vardı onunla idare edicem. Süper olmuş hepsi bitmiş halinide bekliyoruuum

Evet DIPTISDIPTIS valla nasıl bi yük kalktı üstümden anlatamam o şifonyerden bende bekarken kullandım şimdi annemler yazlıkda bizim odaya koydular hala sapasağlam iyi bi ürün,dediğin gibi git gel çekilmio o kalabalık insana yeterince eziyet edio bizimde istediğimiz yatak 3. Haftada gelcekmiş 100 tllik bişeydi o ilk sene için çokda pahalı bişey almak istemedim zaten bütçemizi çok fazla aştık bi sene sonra yataşdan düzgün bi yaylı yatak alırız die düşündük...babamla eşim kurar kurmaz çekcem fotosunu size ...bende sabırsızlıkla bekliorum valla

Hepsi de çok güzeller arkadaşımmm, yerleşmiş halini bekliyorum heyecanla...güle güle kullanın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…