2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Kaç tane aldın sinemnur bende daha hiç yok birazdan birer tane pijama gecelik ve sabahlık siparişi vereyim dedim

Emziği baya uyguna almışsın canım ben ne zamandır bakıyorum indirime girse de alsam diye bir türlü yakalayamadım, şimdi tekrar baktım 38 tl yazıyor. Güle güle kullansın bebişin

Emziği baya uyguna almışsın canım ben ne zamandır bakıyorum indirime girse de alsam diye bir türlü yakalayamadım, şimdi tekrar baktım 38 tl yazıyor. Güle güle kullansın bebişin
teşekkür ederiz canım evet bende heryerde 38 görüyordum ilk defa 31 gördüm. arkadaşım Havuzluhan' dan 25 liraya almış nakite indirim yapmışlar

Hahaha, babam da böyledir benim, çok hızlı düşünür çok hızlı hareket eder filan, ikimiz bir araya gelince eşim çok gülüyor bize:) Keman kursu maceram 2 yıl önceydi canım, maalesef iş yoğunluğundan zaman ayıramamıştım , kemanıma da yeğenim el koydu ama içimde aşktır hala devam eder, şimdilik sadece dinleyiciyim
Yoga için pazar günü görüşmeye gideceğiz eşimle beraber, eşim de oruç, ben de çamaşırları yıkamaya başlayacaktım, çalışırken hiçbir şey yetişmiyor, 10-12 hafta kaldı, bana zaman yetmiyor, çok hızlı olmam lazım

Sende ki bu enerjiye hayranım Ben sabah işe giderken giyinmek bile zor geliyor, eğilip kalkmakta çok zorlanıyorum, maşallah diyeyim sana
Teşekkür ederim canım Bu gece 3-4 saat uyudum sadece, işyerinde pcye bakması zor geliyor, enerji filan kalmadı tubisimben :) bir de bizimki içeride neler yapıyor bilmiyorum, sanırım ayaklarıyla patinaj filan yapıyor, sağ tarafımı nasıl acıtıyor sıpa

Güle güle kullanın canım , çok sevimli görünüyor, bu cicileriyle mi gelecek eve prenses

Kaç tane aldın sinemnur bende daha hiç yok birazdan birer tane pijama gecelik ve sabahlık siparişi vereyim dedim
:):)Canım ben 3 tane lohusa pijama takımı(2 adet pudra pembe bir tane ekru),1 tane de gecelik(pudra pembe) aldım ama içime tam anlamıyla sinen 2 si var, ekru renk olan ev için olacak artık, 2-3 takım da poplin kumaş pijama tişört şeklinde olan spor takımlardan aldım, eski pijamaların, taytların bel kısmı kasıyor. Takımlardan birisi sabahlıklı, gecelik de sabahlıklı, 3 tane sabahlığım da önceden vardı, gecelik-pijama-sabahlık kısmı tamam ama tuba marka bir pijama takımı beğenmiştim, kalmamış, olsaydı ondan almak isterdim, mağazası var mı bilmiyorum, aklında olsun, güzel ürünleri vardı

teşekkür ederiz canım evet bende heryerde 38 görüyordum ilk defa 31 gördüm. arkadaşım Havuzluhan' dan 25 liraya almış nakite indirim yapmışlar
Bizim buralarda havuzluhan diye biyer yok artık ebebekte kampanya olursa hemen alırım diye düşünüyorum olmasada veririz, ne yapalım

Ayy beni de heyecanlandırdın şimdi 10-12 hafta diyince, bende eşimi aradım mobilya için arkadaş vasıtasıyla fiyat alalım diye, çok iş var çok acele etmemiz lazım dedim İçinde ki keman hevesini belki oğlun gerçekleştirecek

Sanırım bu haftalarda bebişler alanın geniş olmasından mıdır güçlendiklerinden midir bilmiyorum bizimkide öyle sabah işe giderken arabayı sürüyorum nasıl tekmeler atıyor, böyle ne kadar süre araba kullanılır bilemiyorum

Ben şuanda evde geçen sene kullandığım tayt ve gecelikleri kullanıyorum, henüz rahatsız etmiyor, onun için ekstradan bir şey almayı düşünmedim, sadece doğum zamanı söyle güzel bişeyler olsun diye bir kaç gecelik ve pijama alayım dedim. Bu arada ben gecelik giymeyi çok severim ( saten filan değil tabi penye ve kumaş geceliklerden) ama doğum sonrası evde başkaları olursa gecelik belki rahatsız olabilir Tuba marka burda nerede satılır hiç bilmiyorum internetten almak hep daha kolayıma geliyor, Bakalım neler bulacağım, ince filan demişsiniz relax mode için onu almaktan vazgeçtim

Güle güle kullanın canım , çok sevimli görünüyor, bu cicileriyle mi gelecek eve prenses

teşekkür ederiz teyzesi Bu benim aldığım ilk hastane çıkışı, geçen bir arkadaşım geldi evime bebeği 6. ayını doldurmuş, normal doğum yaptı ve hemen sütü gelmiş dolayısıyla bol bol da emzirmiş ama her emmeden sonra mutlaka aralıklarla kustu dedi, ne kadar silsek de boynundan aşağı doğru üstüne bulaştırdı o yüzden 1 gecede 3 kere üstünü değişmek zorunda kalmışlar. Eve geldiğimizde temiz hiçbirşeyimiz yoktu ve sezeryan olup 1 gece daha kalsaydım kıyafetleri yetmezdi dedi. Ben kendim şöyle düşünmüştüm. 1 tane 10'lu hastane çıkışı seti alırım 1 tane de 5 li alırım yeter, ama şimdi 5'li takımlardan 2 tane bulunsun elimde diye düşünüyorum. Görümcem panço da şu takımı beğenmiş, yenge ben bunu alıcam ilk doğduğunda bunu giydirsinler dedi, tamam dedim benim de hoşuma gitti. Buna ek olarak 2 tane 5'li takımımızdan birisi de bu bulutlu olan olacak

Bizim buralarda havuzluhan diye biyer yok artık ebebekte kampanya olursa hemen alırım diye düşünüyorum olmasada veririz, ne yapalım

valla bende görünce alayım aklımdan çıksın dedim aldım. Yan yatış desteği indirimde olsaydı onu da alacaktım, şuan onun indirimini bekliyorum. Eşim onu görünce bu ne ya sırtına yastık dayasak olmuyo mu dedi, ay bak yine sinirlendim

Güle güle kullanın canım , çok sevimli oluyor bu bebiş cicileri, bakmaya doyulmuyor, eşim geçen gün üst bodysini aldı eline, "bu kadar mı olacak benim oğlumun sırtı" dedi, gözleri doldu, bakıştık, ağlaştık

Benim de genel olarak duyduğum en az 2 tane hastane çıkışı şart, 3 olması da makbul, o yüzden 3 tane aldık, hoş diğer alt üst takımlardan da var, çapraz zıbınlarından da var, hastane çıkışında ayrıyeten bir şey de yok esasında, battaniyesi takım olmasın dersen, diğer kıyafetlerden de giyer zaten. Uygun fiyatlı denk gelirse hastane çıkışı alınabilir, yoksa parça almak da makul olabiliyor.
Ben bir de tecrübeli annelerden doğum çantası listesi bekliyorum, şöyle reel şekilde, çünkü eylül 2015 annelerine bakıyorum, temmuzda doğumlar başlamış, Allah vaktinde hayırlısıyla versin ama temkinli olmak da fayda var.

Evet canım 35 de doğum yapan 36-37-38 de yapan da var 41+3 lerde yapan da var. Tedbirli olmak şart. Ay benim herif mağazada prematüre kıyafetlerini bulup getiriyor doğduğunda bunlardan mı giyecek diye. yahu onlar erken doğanlar için diyorum, başka mağazaya giriyoruz yine prematürelere bakıyor. Tövbe tövbe dedim en sonunda
aynen dediğin gibi alt üst takımlardan da uydururuz birşeyler napalım, her an ikoncan olmasa da olur

Allahım ya ofiste kahkahayla güldürdün beni erkekler bazen acemiliklerini çok çaylakça belli ediyorlar, benim eşimde de var öyle incilerCanım 35. haftalar iyi de, 31,32. haftada 5 tane yanılmıyorsam doğum vardı 2015 eylül annelerinde, neyse evhama gerek yok şimdi, ben tedbir amaçlı diyorum

Relax mode olanı giyip foto atsam , amacı dışında olur inan ekru renkli olanı bildiğin transparan yani, DIPTISDIPTIS aldığı mavi olanın üstünün modeli çok güzeldi ama alt onun da inceymiş, markayı yaftalamayayım belki mağazada başka ürünler de vardır ama bendeki hastanede giyilmez , evde de yabancı yanında yine giyilmez, sadece yataklık gece için uygun bir şey. Tuba markasının mağazasını ben de bilmiyorum, netten görüp beğendiğim vardı kalmamıştı, ben de tamamını netten sipariş geçtim, bedende sıkıntı olmadı, altları afaki uzun yapmışlar, paça boyu yaptırmak zorunda kaldım sadece ona da yapacak bir şey yok.

O da kullanmak istiyordur annesi, heyecan olmuştur, benim bebişimle böyle saçma ötesi muhabbetlerim var, her tepiğe bir anlam yükleme sohbetleri

Hahaha, eşim yeni bebeği olmuş arkadaşıyla konuşuyor, "2-3 kız bir araya gelince, birbirini gazlıyor diyordum, şimdi bir kulübe üye olmuş, Allahım hepsi birbirini gazlıyor" diyor eşime göre sitemizin tuhaf takma isimleri de var " kızlar yine mi soruyor.com" , " bu kızlar hiç susmuyor.com" , " kızlar birbirini feci gaza getiriyor.com"

İnşallah canım ya eğilimi olur, oğlumun keman çalmasını gerçekten çok isterim

Kızlar ben koku konusunda çok takıntılı biriyimdir. O yüzden deterjanı netten sipariş vermeden önce gidip bir koklayayım dedim. Dalin ve friendly organik çok fena kokuyordu bana göre. Hacışakir sabun tozu da paketli olduğu için koklayamadım. Dalan roxy de yoktu. Bunlardan alıp kokusuna bakan oldu mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…