- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.001
Canım dalan roxy matik ve elde yıkama olanının 2 çeşidini aldım, lavanta ve bahar çiçekleri olanlarından, her ikisinin de kokusunu beğendim, ben kendi parfümlerimde de, bakım ürünlerimde de çiçek kokusu,ağaç kokusu ve pudra tercih ederim hep, belki o yüzden bana güzel geldi, friendly marka sadece biberon ve emzik temizleyici aldım, kokusuna da hiç bakmadım, kalıcı olmayacak diye, saf beyaz sabun kokusunu hep sevmişimdir, hacışakir güzel gelir o yüzden, dalin hiç bir fikrim yok.Kızlar ben koku konusunda çok takıntılı biriyimdir. O yüzden deterjanı netten sipariş vermeden önce gidip bir koklayayım dedim. Dalin ve friendly organik çok fena kokuyordu bana göre. Hacışakir sabun tozu da paketli olduğu için koklayamadım. Dalan roxy de yoktu. Bunlardan alıp kokusuna bakan oldu mu:)
Ben şuanda evde geçen sene kullandığım tayt ve gecelikleri kullanıyorum, henüz rahatsız etmiyor, onun için ekstradan bir şey almayı düşünmedim, sadece doğum zamanı söyle güzel bişeyler olsun diye bir kaç gecelik ve pijama alayım dedim. Bu arada ben gecelik giymeyi çok severim ( saten filan değil tabi penye ve kumaş geceliklerden) ama doğum sonrası evde başkaları olursa gecelik belki rahatsız olabilirTuba marka burda nerede satılır hiç bilmiyorum internetten almak hep daha kolayıma geliyor, Bakalım neler bulacağım, ince filan demişsiniz relax mode için onu almaktan vazgeçtim
http://www.lohusasepeti.com/tuba-5410-lohusa-gecelik-sabahlik-takimi
http://www.lohusasepeti.com/tuba-5501-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi
Bu üçünü çok beğenmiştim ama kalmamış canım, özellikle gecelikte bu modeli severim, göğüs kısmını çok iyi toparlıyor.
Ben de çiçek ve ağaç kokusu tercih ederim. O zaman alayım dalan roxy matik:)Canım dalan roxy matik ve elde yıkama olanının 2 çeşidini aldım, lavanta ve bahar çiçekleri olanlarından, her ikisinin de kokusunu beğendim, ben kendi parfümlerimde de, bakım ürünlerimde de çiçek kokusu,ağaç kokusu ve pudra tercih ederim hep, belki o yüzden bana güzel geldi, friendly marka sadece biberon ve emzik temizleyici aldım, kokusuna da hiç bakmadım, kalıcı olmayacak diye, saf beyaz sabun kokusunu hep sevmişimdir, hacışakir güzel gelir o yüzden, dalin hiç bir fikrim yok.
Şimdi gördüm mesajını canım. Benim boy 160, kilo 71 şuan. Balık etliyim ve kilolarım genelde üst bedenimde toplanıyor. L beden bana tam oldu . Sütyen konusunda biraz çekindim çünkü son zamanlarda göğüsler baya büyüyormuş. Sanırım son aya bırakacağım onu. Umarım seninkiler güzel gelir. Yorumlarını bekliyorum.Bende az önce baktım ürünlerine bir kaç tane beğendiğim oldu üstüne birde atlet ve sütyende ekledim bakalım beden konusunda bende tereddütlüyüm senin gibi sipariş notuna eklemeyi düşünüyorumBu arada senin boy kilo kaçtı sana ne dediler?
Baby&me çok güzel kokuyordu:) kaça aldın?Bugün e bebekten sipariş verdiğim birkaç ürünüm daha geldi kızlar. Hepsini güzel indirimlerle aldım. E-bebek in akşam 8 sabah 8 indirimlerini kaçırmayın derim. Ben manyak gibi 8 olmadan dikiliyorum karşısına ve inanın ilk yarım saatte çoğu şey tükeniyor. Bunlar da aldıklarım. (Deterjan baby&me)
Canım ben ikisini indirimle 30 tl ye aldım. Bir tanesi 2 kiloluk.Baby&me çok güzel kokuyordu:) kaça aldın?
Teşekkür ederim canım, yarın telefon açayım en azından gecelik olanı alsam iyi olacak, english homedan aldığım düz kesim , bunun kesimi çok hoşuma gitti, başka sayfalarda da yok hiç.Stok durumunu telefon numarasından sorgulayabilirsiniz canım. En azından stoğa girince sizi bilgilendirirler. Çok ilgili müşteri hizmetleri var. Bu konuda da yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Güle güle kullan canım, ben de internet alışverişini rahat oluyor diye seviyorum, iade etmek zor geliyor, içine sinmesine çok sevindim. Benimkilerin de boyu uzun geldi, yıkadım, kurutmaya attım, yine de küçülmemiş, 3-4 parmak terzide aldırdım alt tarafından. Bir de ben erkek annesi olacağım kısmetse ama maviyi oğlan giyecek ben neden giyiyorum düşüncesiyle pembe aldım, zaten mavi renk olarak hiç kullanmadığım bir renk, hastanede pembe gecelikliyim diye kız bebek getirip vermezler herhaldeKızlar lohusasepetinden aldığım pijamalar elime ulaştı bugün. Gelince tekrar yorumlayacağımı söylemiştim. Öncelikle özenli şekilde paketlemeleri çok hoşuma gitti. Hepsi ayrı ayrı jelatininde tertemiz. Ben L beden sipariş verdim ve hem pijamalar hem gecelik ve sabahlık cuk diye oturdu üstüme. Çok güzel kumaşları var. Hele sabahlık yumuşacık hepsinin üstüne giyebileceğim tarzdaydı. Boyum 160 olduğu için pijama paçaları biraz uzun geldi. Onu da yıkadıktan sonra değerlendirip terzide kestiririm. Bu arada bel kısımları ayarlı. Göbeğinize göre istediğiniz seviyede kullanabilirsiniz. Kısacası ben çok memnun kaldım. Düşünenlere tavsiye ederim.DIPTISDIPTIS pembeler çok soft, bence erkek anneleri de giyebilir. Bir de ekru renkteki pijama beyaz diye iç gösterebilir endişesi vardı ama hiç öyle bir sıkıntısı yok. İçine ten rengi bir çamaşırla belli bile olmuyor.
Gamzecim dün geceyarısı ben buralardaydım, eğer hayal görmediysem senin foton ekliydi ve ben sana en fazla 55 kg derim, incecik bacaklar, top gibi de bir karnın vardı, 71 dedin şu an şoktayım, ya da ben dün gece hayal gördüm herhalde yorgunluktan...Şimdi gördüm mesajını canım. Benim boy 160, kilo 71 şuan. Balık etliyim ve kilolarım genelde üst bedenimde toplanıyor. L beden bana tam oldu . Sütyen konusunda biraz çekindim çünkü son zamanlarda göğüsler baya büyüyormuş. Sanırım son aya bırakacağım onu. Umarım seninkiler güzel gelir. Yorumlarını bekliyorum.
Ahahah çok tatlısın.Gamzecim dün geceyarısı ben buralardaydım, eğer hayal görmediysem senin foton ekliydi ve ben sana en fazla 55 kg derim, incecik bacaklar, top gibi de bir karnın vardı, 71 dedin şu an şoktayım, ya da ben dün gece hayal gördüm herhalde yorgunluktan...
Kızlar lohusasepetinden aldığım pijamalar elime ulaştı bugün. Gelince tekrar yorumlayacağımı söylemiştim. Öncelikle özenli şekilde paketlemeleri çok hoşuma gitti. Hepsi ayrı ayrı jelatininde tertemiz. Ben L beden sipariş verdim ve hem pijamalar hem gecelik ve sabahlık cuk diye oturdu üstüme. Çok güzel kumaşları var. Hele sabahlık yumuşacık hepsinin üstüne giyebileceğim tarzdaydı. Boyum 160 olduğu için pijama paçaları biraz uzun geldi. Onu da yıkadıktan sonra değerlendirip terzide kestiririm. Bu arada bel kısımları ayarlı. Göbeğinize göre istediğiniz seviyede kullanabilirsiniz. Kısacası ben çok memnun kaldım. Düşünenlere tavsiye ederim.DIPTISDIPTIS pembeler çok soft, bence erkek anneleri de giyebilir. Bir de ekru renkteki pijama beyaz diye iç gösterebilir endişesi vardı ama hiç öyle bir sıkıntısı yok. İçine ten rengi bir çamaşırla belli bile olmuyor.
Bugün e bebekten sipariş verdiğim birkaç ürünüm daha geldi kızlar. Hepsini güzel indirimlerle aldım. E-bebek in akşam 8 sabah 8 indirimlerini kaçırmayın derim. Ben manyak gibi 8 olmadan dikiliyorum karşısına ve inanın ilk yarım saatte çoğu şey tükeniyor. Bunlar da aldıklarım. (Deterjan baby&me)
Aynen zaten sezeryanda pijama giymek daha mantıklı. Beni de sezeryan doğum yapan arkadaşım külotlar konusunda uyarmıştı. Bitiş yerleri ameliyat yerini kesiyor diye yüksek belli hamile için olan çamaşırlardan al mutlaka demişti. Bu da bulunsun aklında.:)Yaaa çok güzellergüle güle kullan tatlım. Bugün bir arkadaşla konuştum. Aralıkta karataşta doğum yapmıştı sezercik. Pijama giymiş hiç rahatsız olmamış. Lohusa pijamaları zaten rahat oluyor kontrol ederlerken komple açmak yerine altını hafif sıyırıyorlar dedi. Gecelikten nefret ediyorum sırf bu yüzden alacaktım o böyle diyince vazgeçtim. English homedan 1 takım almıştım pudra renginde gecelik/sabahlık takımı. Şimdi sadece 1 mavi sabahlık ve yedek pijama alsam yeterli olacak. Relaxdan daha önce aldığım pijamanın sabahlığını alayım diyorum. Bir tanede başka daha uygun bir markanın pijamasınıda yedek alırsam kurtulurum bu dertten
Aynen zaten sezeryanda pijama giymek daha mantıklı. Beni de sezeryan doğum yapan arkadaşım külotlar konusunda uyarmıştı. Bitiş yerleri ameliyat yerini kesiyor diye yüksek belli hamile için olan çamaşırlardan al mutlaka demişti. Bu da bulunsun aklında.:)
bu perdelik kumaşlar nerden ? :)Kızlar Bizde hafta sonu ikeadan alışverişimizi tamamladık geriye halı ve perdeler kaldı birde odanın boyanması mobilyalar eve geldi bugün ama anca ay sonunda bizde kurabilcez ağustos başıda ütülerimi tamamlar koyarım diorum birazcık anneliğe son kez mola verip güç toparlayıp annemin yanından anca döncem çünkühala anne kuzusuyum yalan yok perdenin kalın kumaşı olarakda gri zigzaglı kumaşı kullanmayı düşünüorum tabii bi gidip görmem lazım çift taraflımı kumaş bilmiorum birde ikinci kumaş fotosunda sağdan üsten ikinci renkli yıldızlı kumaşıda beşik korumalarına kılıf dikcez annemle... Kısmet işte hayaller hayatlar olmasında
Aynen canım. Youtube da o kadar güzel açıklamalı videolar var ki bununla ilgili. Çok faydalandım çantamı hazırlarken. Ben temmuza kadar hastane çantamı bitirmek istiyorum. Kendim 30. Haftada doğmuşum ne olur ne olmaz dursun kenarda dedim. Çok az bir iki parça eşyam kaldı içine koyacak, onlar da bitip çantayı kapadım mı sanki çocuğun her şeyi bitmiş, geri kalan da sonra hallolsa da olur diyorum. :)Güle güle kullanın canım , çok sevimli oluyor bu bebiş cicileri, bakmaya doyulmuyor, eşim geçen gün üst bodysini aldı eline, "bu kadar mı olacak benim oğlumun sırtı" dedi, gözleri doldu, bakıştık, ağlaştık
Benim de genel olarak duyduğum en az 2 tane hastane çıkışı şart, 3 olması da makbul, o yüzden 3 tane aldık, hoş diğer alt üst takımlardan da var, çapraz zıbınlarından da var, hastane çıkışında ayrıyeten bir şey de yok esasında, battaniyesi takım olmasın dersen, diğer kıyafetlerden de giyer zaten. Uygun fiyatlı denk gelirse hastane çıkışı alınabilir, yoksa parça almak da makul olabiliyor.
Ben bir de tecrübeli annelerden doğum çantası listesi bekliyorum, şöyle reel şekilde, çünkü eylül 2015 annelerine bakıyorum, temmuzda doğumlar başlamış, Allah vaktinde hayırlısıyla versin ama temkinli olmak da fayda var.
Teşekkürler İzmir'de olmak varmış ya da İstanbulCanım kemeraltında bi dükkandan metresi 25 tlDrymlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?