2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Canım dalan roxy matik ve elde yıkama olanının 2 çeşidini aldım, lavanta ve bahar çiçekleri olanlarından, her ikisinin de kokusunu beğendim, ben kendi parfümlerimde de, bakım ürünlerimde de çiçek kokusu,ağaç kokusu ve pudra tercih ederim hep, belki o yüzden bana güzel geldi, friendly marka sadece biberon ve emzik temizleyici aldım, kokusuna da hiç bakmadım, kalıcı olmayacak diye, saf beyaz sabun kokusunu hep sevmişimdir, hacışakir güzel gelir o yüzden, dalin hiç bir fikrim yok.

http://www.lohusasepeti.com/tuba-5218-lohusa-pijama-takimi
http://www.lohusasepeti.com/tuba-5410-lohusa-gecelik-sabahlik-takimi
http://www.lohusasepeti.com/tuba-5501-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi

Bu üçünü çok beğenmiştim ama kalmamış canım, özellikle gecelikte bu modeli severim, göğüs kısmını çok iyi toparlıyor.

Kızlar lohusasepetinden aldığım pijamalar elime ulaştı bugün. Gelince tekrar yorumlayacağımı söylemiştim. Öncelikle özenli şekilde paketlemeleri çok hoşuma gitti. Hepsi ayrı ayrı jelatininde tertemiz. Ben L beden sipariş verdim ve hem pijamalar hem gecelik ve sabahlık cuk diye oturdu üstüme. Çok güzel kumaşları var. Hele sabahlık yumuşacık hepsinin üstüne giyebileceğim tarzdaydı. Boyum 160 olduğu için pijama paçaları biraz uzun geldi. Onu da yıkadıktan sonra değerlendirip terzide kestiririm. Bu arada bel kısımları ayarlı. Göbeğinize göre istediğiniz seviyede kullanabilirsiniz. Kısacası ben çok memnun kaldım. Düşünenlere tavsiye ederim. DIPTISDIPTIS pembeler çok soft, bence erkek anneleri de giyebilir. Bir de ekru renkteki pijama beyaz diye iç gösterebilir endişesi vardı ama hiç öyle bir sıkıntısı yok. İçine ten rengi bir çamaşırla belli bile olmuyor.

Eklentiler

• image.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 126

Stok durumunu telefon numarasından sorgulayabilirsiniz canım. En azından stoğa girince sizi bilgilendirirler. Çok ilgili müşteri hizmetleri var. Bu konuda da yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Ben de çiçek ve ağaç kokusu tercih ederim. O zaman alayım dalan roxy matik:)

Şimdi gördüm mesajını canım. Benim boy 160, kilo 71 şuan. Balık etliyim ve kilolarım genelde üst bedenimde toplanıyor. L beden bana tam oldu . Sütyen konusunda biraz çekindim çünkü son zamanlarda göğüsler baya büyüyormuş. Sanırım son aya bırakacağım onu. Umarım seninkiler güzel gelir. Yorumlarını bekliyorum.

Bugün e bebekten sipariş verdiğim birkaç ürünüm daha geldi kızlar. Hepsini güzel indirimlerle aldım. E-bebek in akşam 8 sabah 8 indirimlerini kaçırmayın derim. Ben manyak gibi 8 olmadan dikiliyorum karşısına ve inanın ilk yarım saatte çoğu şey tükeniyor. Bunlar da aldıklarım. (Deterjan baby&me)

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 141
  • image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 122
Baby&me çok güzel kokuyordu:) kaça aldın?

Stok durumunu telefon numarasından sorgulayabilirsiniz canım. En azından stoğa girince sizi bilgilendirirler. Çok ilgili müşteri hizmetleri var. Bu konuda da yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım, yarın telefon açayım en azından gecelik olanı alsam iyi olacak, english homedan aldığım düz kesim , bunun kesimi çok hoşuma gitti, başka sayfalarda da yok hiç.

Güle güle kullan canım, ben de internet alışverişini rahat oluyor diye seviyorum, iade etmek zor geliyor, içine sinmesine çok sevindim. Benimkilerin de boyu uzun geldi, yıkadım, kurutmaya attım, yine de küçülmemiş, 3-4 parmak terzide aldırdım alt tarafından. Bir de ben erkek annesi olacağım kısmetse ama maviyi oğlan giyecek ben neden giyiyorum düşüncesiyle pembe aldım, zaten mavi renk olarak hiç kullanmadığım bir renk, hastanede pembe gecelikliyim diye kız bebek getirip vermezler herhalde bu arada geçen haberlerde vardı, el salvadorda hastanede bebekler karışmış, 9 ay sonra kavuştular bebeklerine, çok etkilendim haberden, çok zor psikoloji olsa gerek.

Gamzecim dün geceyarısı ben buralardaydım, eğer hayal görmediysem senin foton ekliydi ve ben sana en fazla 55 kg derim, incecik bacaklar, top gibi de bir karnın vardı, 71 dedin şu an şoktayım, ya da ben dün gece hayal gördüm herhalde yorgunluktan...

Ahahah çok tatlısın. hayal değil canım ben eklemiştim ama iri kemik mi derler bilmem tahmin edilenden genelde 5-10 kilo fazla çıkarım tartıda. Bir bakıma iyi bir şey ama boya göre yine de çok fazla. :)

Yaaa çok güzeller güle güle kullan tatlım. Bugün bir arkadaşla konuştum. Aralıkta karataşta doğum yapmıştı sezercik. Pijama giymiş hiç rahatsız olmamış. Lohusa pijamaları zaten rahat oluyor kontrol ederlerken komple açmak yerine altını hafif sıyırıyorlar dedi. Gecelikten nefret ediyorum sırf bu yüzden alacaktım o böyle diyince vazgeçtim. English homedan 1 takım almıştım pudra renginde gecelik/sabahlık takımı. Şimdi sadece 1 mavi sabahlık ve yedek pijama alsam yeterli olacak. Relaxdan daha önce aldığım pijamanın sabahlığını alayım diyorum. Bir tanede başka daha uygun bir markanın pijamasınıda yedek alırsam kurtulurum bu dertten

Aynen zaten sezeryanda pijama giymek daha mantıklı. Beni de sezeryan doğum yapan arkadaşım külotlar konusunda uyarmıştı. Bitiş yerleri ameliyat yerini kesiyor diye yüksek belli hamile için olan çamaşırlardan al mutlaka demişti. Bu da bulunsun aklında.:)

Hamile olduğumu öğrendiğimde anane külotlarından almıştım 5 tane baya iş görüyor onları kullanırım olmadı hahaha

bu perdelik kumaşlar nerden ? :)

Aynen canım. Youtube da o kadar güzel açıklamalı videolar var ki bununla ilgili. Çok faydalandım çantamı hazırlarken. Ben temmuza kadar hastane çantamı bitirmek istiyorum. Kendim 30. Haftada doğmuşum ne olur ne olmaz dursun kenarda dedim. Çok az bir iki parça eşyam kaldı içine koyacak, onlar da bitip çantayı kapadım mı sanki çocuğun her şeyi bitmiş, geri kalan da sonra hallolsa da olur diyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…