2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

asarak kurutuyorum canım zaten hemen kuruyuveriyorlar bu havada. bi de ben aslen karadenizliyim ya hiç gelemiyorum sıcağa.

Benimde yaptırmayı düşündüğüm takı yastığı bunun kapı süsüyle beraber siparişini vereceğim bende, çok güzel olmuş canım kaça yaptırdın?
Ben kapı süsü yaptırmadım. Hastahane süslüycek inş, aldığım paket'in içinde var. Yastığı 60tl'ye yaptırdım canım. Ben bunun birde hediye olarak vermek için lavanta keselerinden sipariş verdim.

hazırlıklar için sana da kolay gelsin canım. evet emzik konusunda benim de daha fazla araştırmaya ihtiyacım var, olumlu- olumsuz yönleri nelerdir vs. görümcemin dünyalar tatlısı üçüzleri var, 2 yaşına yaklaşıyorlar. biri emziğe düşkün ama olduğu yere koy uyur yani. diğer ikisi hiç emzik almadılar ve zar zor sallamayla uyuyorlardı yakın zamana kadar. diş gelişimi ile ilgili emzik alanın dişleri daha geriden takip ediyor ama önemli bir fark da yok. çok yönlü bir araştırma yapmak lazım yine de katılıyorum sana.

Senin verdiğin yer daha ucuzmuş bana yastık için 90 tl demişti birde senin verdiğin yere sorayım o zaman

Teşekkürler tatlım, ay üçüz müüüü, annemin de kuzenleri var üçüz, hep çok tatlı gelmişlerdir:) ben de emzikte olumlu olumsuz yönler açısından tereddütte kaldım, ne olur ne olmaz diye aldım ama doktora sorup ona göre kullanacağım, bazen de çocuk yönlendirici ve belirleyici oluyor, tek doğru da olamıyor, tabiri caizse el yordamıyla bebeğimiz ve bizim için doğru olanı bulacağız belki de, bizim endişemiz bebeklerimiz deneme tahtası olmasın bilinciyle yaklaşım.

ayy ben de bu duş işini soracaktım. Normal doğumda malum terleniyor. Duş almadan yeni pijamalarımı giymek istemem. Acaba doğumdan hemen sonra duş alma imkanımız olur mu? Bunu hastane ile mi konuşmak gerekir?
Evet canım hastaneye sormak lazım, ben başkent üniv hastanesine gidiyorum, gözlem odalarına bile çok temiz oda içerisine duş koymuşlar, zaten tek kişilik odada olacağım ve duş var içerisinde ama tek mesele , normal doğum olursa duş serbest , sezaryen olursa değil diye biliyorum, inşallah normal doğum olur, güzelce duşumu alır mis gibi bebeğimi öpe koklaya severim.

Listeye aklınıza gelen olursa ekleyin kızlar lütfen. Bizim bebeğin kıyafetlerini koyacağımız dolapların montajı bitti, o yüzden yıkayıp ütüleyip kaldıracağım, kapalı yerde toz olmaz herhalde. Dolapların mobilya kokusu çıksın diye 2-3 gündür kapaklar açık, içlerine de lavanta kesesi koydum, havalandırıyorum. Mobilyalar yeni gelecekse, oda da boyanacaksa, havalanma, kokusunun değişme sürelerini de hesap edin kızlar, yeni mobilya ağır kokuyor illa. Bence gecelik, pijama olarak yeterli görünüyor canım, güle güle kullan.Ben de mamas papas uyku arkadaşı aldım ama henüz gelmedi, o da tavşanlı, sizinki de çok şekermiş, minik bükre sarılıp misler gibi uyusun inşallah.

Amin canım benim. Bebişlerimiz güzel günlerde kullanır inş

Bu da çok sevimli , ismi kesinleşince ne güzel zevkli alışverişleri de hallediyorsun, bizim oğlan hala isimsiz de
Biz kızımızın ismini bulduktan sonra üzerimden büyük bir yük kalktı, Ona ismiyle hitap etmek de ayrı bir güzel oluyor, canm inş sizde en kısa zamanda oğluşunuza ismiyle hitap edersiniz, isim bulmayı babasına bırakma yoksa bebek arabası gibi sona kalır

Amin canım benim. Bebişlerimiz güzel günlerde kullanır inş
Az önce instagramdaki dediğin yere sordum takı yastığına 70 magnetlerine de 5,5 tl istediler, benim öncesinde bulduğum yerde ise magnetlerden 7,5 tl istiyorlardı ikisi de aslında bana göre pahalı ama çok sevimliler zaten hastane için yaptıracağım fazla yaptırmayı düşünmüyorum en yakınlarıma vereceğim ama hala kararsızım kapı süsü magnet takı yastığı sadece 500 tl yi buluyor. Ben mi çok abartıyorum yoksa gerçekten bu fiyatları buluyor mu arkadaşlar

Amin inş. İsteyen herkese Allah sağlıklı normal doğum nasip etsin.
Odada duş var da, odaya pijamalar giyinip mi gidilir diye düşünüyorum. Öyleyse doğumhanede duş lazım:))

Kızlar biberon alıp almama konusunda kararsız kaldım. Aventin manuel pompasını aldım, onun içinde bir tane var zaten. Bir de cam alırım diyordum ama camlar 6 aya kadar kullanılıyormuş. Gerek olmazsa boşuna almayayım diyorum. Sizin fikriniz ne?

canım benim tşk ettim düşünmen yeter. ben maalesef yurtdışında yım. yoksa bu siteleri çoktan talan etmiştim. bebişin iyi günlerde sağlıklı mutlu günlerde kullansınn

B Besyildiz canım koruyucu bantlar oluyormuş bunlarla duş alabiliyormussun ıslanması engelleniyormuş sezeryanlı bölgenin tubisimben ciciler çok şeker güle güle kullanın... Ben yeni doğan biberon seti ve süt sağmayı gerekli olmadıkca almayı düşünöüorum emziğide eğer yeterli olmazsa sütüm ve emzirme kapasitem öle alırım die düşünüorum birde hastanelerde onlarında sağma makinaları var sinemnur da dediği gibi yanımızda götürmeye gerek yok[/USER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…