- 21 Mart 2016
- 265
- 711
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.041
Istagtamdan nisaca.minisler'den sipariş verdim canım.Ay buna öldüüüüm
Nerede yaptırdın canım ya
asarak kurutuyorum canım zaten hemen kuruyuveriyorlar bu havada. bi de ben aslen karadenizliyim ya hiç gelemiyorum sıcağa.Kolay gelsin canım, ben de bu hafta ya da önümüzdeki hafta bitirmeyi planlıyorum, kurutmaya atmıyorsun değil mi kıyafetleri, asarak mı kurutuyorsun? bence de alışverişin bitmesi özellikle senin için iyi olmuş, geçen hafta alanyadaydık, antalya üeerinden dönelim dedik, dönerciler çarşısına gittik, o cadde boyunca yürürken herhalde terden 0,5 kg kaybetmişimdir, feci sıcaktı, şimdi daha da bunaltıcıdır,Allah kolaylık versin, yol boyunca en az 8 tane bebek arabalı bayan vardı, bu sıcakta göbekte taşımak mı, arabada taşımak mı diye aklımdan geçti hatta
Benimde yaptırmayı düşündüğüm takı yastığı bunun kapı süsüyle beraber siparişini vereceğim bende, çok güzel olmuş canım kaça yaptırdın?
Ben kapı süsü yaptırmadım. Hastahane süslüycek inş, aldığım paket'in içinde var. Yastığı 60tl'ye yaptırdım canım. Ben bunun birde hediye olarak vermek için lavanta keselerinden sipariş verdim.Benimde yaptırmayı düşündüğüm takı yastığı bunun kapı süsüyle beraber siparişini vereceğim bende, çok güzel olmuş canım kaça yaptırdın?
hazırlıklar için sana da kolay gelsin canım. evet emzik konusunda benim de daha fazla araştırmaya ihtiyacım var, olumlu- olumsuz yönleri nelerdir vs. görümcemin dünyalar tatlısı üçüzleri var, 2 yaşına yaklaşıyorlar. biri emziğe düşkün ama olduğu yere koy uyur yani. diğer ikisi hiç emzik almadılar ve zar zor sallamayla uyuyorlardı yakın zamana kadar. diş gelişimi ile ilgili emzik alanın dişleri daha geriden takip ediyor ama önemli bir fark da yok. çok yönlü bir araştırma yapmak lazım yine de katılıyorum sana.O gün hastane koridorunda" emzik ve biberon teşviği ve teşvik edici reklam unsuru yasaktır, hastanemizde emzik, biberon kullanımına özendirme yasaktır" vs gibi pano vardı, çantaya emzik koymaya korktum o yüzdenşaka bir tarafa emzik konusunda ben de hala emin değilim, doktorumuza soracağım onu. alt açmaları ekleyeyim ben de, kendime taç, tarak, ayna, toka ekleyeyim. Teşekkür ederim canım.
Yerim ben o kuzucukların küçük bedenlerini, eşimle tvde bebek çıkınca çıldırıyoruz, "gelse de yavrumuzuu öpsek" diyoruz , sorma benim de içim eriyor.
Senin verdiğin yer daha ucuzmuş bana yastık için 90 tl demişti birde senin verdiğin yere sorayım o zamanBen kapı süsü yaptırmadım. Hastahane süslüycek inş, aldığım paket'in içinde var. Yastığı 60tl'ye yaptırdım canım. Ben bunun birde hediye olarak vermek için lavanta keselerinden sipariş verdim.
Teşekkürler tatlım, ay üçüz müüüü, annemin de kuzenleri var üçüz, hep çok tatlı gelmişlerdir:) ben de emzikte olumlu olumsuz yönler açısından tereddütte kaldım, ne olur ne olmaz diye aldım ama doktora sorup ona göre kullanacağım, bazen de çocuk yönlendirici ve belirleyici oluyor, tek doğru da olamıyor, tabiri caizse el yordamıyla bebeğimiz ve bizim için doğru olanı bulacağız belki de, bizim endişemiz bebeklerimiz deneme tahtası olmasın bilinciyle yaklaşım.hazırlıklar için sana da kolay gelsin canım. evet emzik konusunda benim de daha fazla araştırmaya ihtiyacım var, olumlu- olumsuz yönleri nelerdir vs. görümcemin dünyalar tatlısı üçüzleri var, 2 yaşına yaklaşıyorlar. biri emziğe düşkün ama olduğu yere koy uyur yani. diğer ikisi hiç emzik almadılar ve zar zor sallamayla uyuyorlardı yakın zamana kadar. diş gelişimi ile ilgili emzik alanın dişleri daha geriden takip ediyor ama önemli bir fark da yok. çok yönlü bir araştırma yapmak lazım yine de katılıyorum sana.
Ayy asması bile çok tatlı minnoş minnoş, fileyle mi yıkadın çamaşırları, aramızda bir meraklı varasarak kurutuyorum canım zaten hemen kuruyuveriyorlar bu havada. bi de ben aslen karadenizliyim ya hiç gelemiyorum sıcağa.
Evet canım hastaneye sormak lazım, ben başkent üniv hastanesine gidiyorum, gözlem odalarına bile çok temiz oda içerisine duş koymuşlar, zaten tek kişilik odada olacağım ve duş var içerisinde ama tek mesele , normal doğum olursa duş serbest , sezaryen olursa değil diye biliyorum, inşallah normal doğum olur, güzelce duşumu alır mis gibi bebeğimi öpe koklaya severim.ayy ben de bu duş işini soracaktım. Normal doğumda malum terleniyor. Duş almadan yeni pijamalarımı giymek istemem. Acaba doğumdan hemen sonra duş alma imkanımız olur mu? Bunu hastane ile mi konuşmak gerekir?
Listeye aklınıza gelen olursa ekleyin kızlar lütfen. Bizim bebeğin kıyafetlerini koyacağımız dolapların montajı bitti, o yüzden yıkayıp ütüleyip kaldıracağım, kapalı yerde toz olmaz herhalde. Dolapların mobilya kokusu çıksın diye 2-3 gündür kapaklar açık, içlerine de lavanta kesesi koydum, havalandırıyorum. Mobilyalar yeni gelecekse, oda da boyanacaksa, havalanma, kokusunun değişme sürelerini de hesap edin kızlar, yeni mobilya ağır kokuyor illa. Bence gecelik, pijama olarak yeterli görünüyor canım, güle güle kullan.Ben de mamas papas uyku arkadaşı aldım ama henüz gelmedi, o da tavşanlı, sizinki de çok şekermiş, minik bükre sarılıp misler gibi uyusun inşallah.Eki Görüntüle 1845503 Listeler güzel olmuş kızlar. Bende kararsız kaldım ne zaman yıkamaya başlasam diye. Toz olur diye çekiniyorum. Hastahane çantam için tüm alışverişim tamam bayram dönüşü hazırlarım diye düşünüyorum. Bende gecelik olarak 1 tane pijama, gecelik ve sabahlık aldım Ten'den. Bunlar penye. Ek olarak resim çektirmelik ekru rengi gecelik sabahlık set aldım Ebru'dan. Yeter diye düşünüyorum. Ayrıca az önce kızım için sipariş ettiğim uyku arkadaşı geldi. Kollarının arasında da görürüm inş
Bu da çok sevimli , ismi kesinleşince ne güzel zevkli alışverişleri de hallediyorsun, bizim oğlan hala isimsiz de
Amin canım benim. Bebişlerimiz güzel günlerde kullanır inşListeye aklınıza gelen olursa ekleyin kızlar lütfen. Bizim bebeğin kıyafetlerini koyacağımız dolapların montajı bitti, o yüzden yıkayıp ütüleyip kaldıracağım, kapalı yerde toz olmaz herhalde. Dolapların mobilya kokusu çıksın diye 2-3 gündür kapaklar açık, içlerine de lavanta kesesi koydum, havalandırıyorum. Mobilyalar yeni gelecekse, oda da boyanacaksa, havalanma, kokusunun değişme sürelerini de hesap edin kızlar, yeni mobilya ağır kokuyor illa. Bence gecelik, pijama olarak yeterli görünüyor canım, güle güle kullan.Ben de mamas papas uyku arkadaşı aldım ama henüz gelmedi, o da tavşanlı, sizinki de çok şekermiş, minik bükre sarılıp misler gibi uyusun inşallah.
Biz kızımızın ismini bulduktan sonra üzerimden büyük bir yük kalktı, Ona ismiyle hitap etmek de ayrı bir güzel oluyor, canm inş sizde en kısa zamanda oğluşunuza ismiyle hitap edersiniz,Bu da çok sevimli , ismi kesinleşince ne güzel zevkli alışverişleri de hallediyorsun, bizim oğlan hala isimsiz de
Az önce instagramdaki dediğin yere sordum takı yastığına 70 magnetlerine de 5,5 tl istediler, benim öncesinde bulduğum yerde ise magnetlerden 7,5 tl istiyorlardı ikisi de aslında bana göre pahalı ama çok sevimliler zaten hastane için yaptıracağım fazla yaptırmayı düşünmüyorum en yakınlarıma vereceğim ama hala kararsızım kapı süsü magnet takı yastığı sadece 500 tl yi buluyor. Ben mi çok abartıyorum yoksa gerçekten bu fiyatları buluyor mu arkadaşlarAmin canım benim. Bebişlerimiz güzel günlerde kullanır inş
Amin inş. İsteyen herkese Allah sağlıklı normal doğum nasip etsin.Evet canım hastaneye sormak lazım, ben başkent üniv hastanesine gidiyorum, gözlem odalarına bile çok temiz oda içerisine duş koymuşlar, zaten tek kişilik odada olacağım ve duş var içerisinde ama tek mesele , normal doğum olursa duş serbest , sezaryen olursa değil diye biliyorum, inşallah normal doğum olur, güzelce duşumu alır mis gibi bebeğimi öpe koklaya severim.
canım benim tşk ettim düşünmen yeter. ben maalesef yurtdışında yım. yoksa bu siteleri çoktan talan etmiştimben yeni sipariş geçtim daha elime gelmedi tabi ama henüz almayanlara da haber vermiş olayım, bu banyo seti indirimdeymiş. sevi bebenin, 5 parçadan oluşuyor, 34.90tl :
http://www.civilim.com/Store/ProductDetails.aspx?productid=239586
şeffaf olanını aldım ben. 90 tl üzeri kargo bedava olunca da diğer ihtiyaçlarından aldım. alışverişine fazla başlamamış arkadaşlar @ceren151115 , V vendetta42 indirimlere bi bakın derim; çıtçıtlı bodylerde ve mycey ürünlerinde de indirim vardı:
Eki Görüntüle 1845444 Eki Görüntüle 1845445 Eki Görüntüle 1845448
Eki Görüntüle 1845439 Eki Görüntüle 1845440 Eki Görüntüle 1845449
çok teşekkür ederim canım.canım benim tşk ettim düşünmen yeter. ben maalesef yurtdışında yım. yoksa bu siteleri çoktan talan etmiştim. bebişin iyi günlerde sağlıklı mutlu günlerde kullansınn
küçük parçaları fileye koydum canım ama onun dışında gerek görmedim. sorma, geçip geçip bakıyorum astığım zaman. eşim de öyle bakakalıyor bazen gülüşüyouzAyy asması bile çok tatlı minnoş minnoş, fileyle mi yıkadın çamaşırları, aramızda bir meraklı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?