- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.081
Hahaha benim herifi nasıl deşifre ettiysem herkes huyunu biliyor artık:)))ama hakkım var vallahi, hala bebek arabamız duruyor evet ve bebeğim isimsiz neden çünkü o işler babada:)Biz kızımızın ismini bulduktan sonra üzerimden büyük bir yük kalktı, Ona ismiyle hitap etmek de ayrı bir güzel oluyor, canm inş sizde en kısa zamanda oğluşunuza ismiyle hitap edersiniz,isim bulmayı babasına bırakma yoksa bebek arabası gibi sona kalır
Ben takı yastığı almayacağım canım, çok gerek görmedim nedense, ya da tam olarak gözüme güzel görünen bir şey karşıma çıkmamıştır. Kapı süsü 2 tane almıştım, 50 tl civarına, kese ve sabunlar için de toplamda 200 tl filan düşünüyorum, 500 tl biraz fazla geldi ama adet de önemli tabii, ben 30 civarında sipariş edeceğim, içine de sinmesi lazım canım,sindiyse, bütçeni de zorlamıyorsa, ilk hevesleri köreltmeme taraftarıyım.Az önce instagramdaki dediğin yere sordum takı yastığına 70 magnetlerine de 5,5 tl istediler, benim öncesinde bulduğum yerde ise magnetlerden 7,5 tl istiyorlardı ikisi de aslında bana göre pahalı ama çok sevimliler zaten hastane için yaptıracağım fazla yaptırmayı düşünmüyorum en yakınlarıma vereceğim ama hala kararsızım kapı süsü magnet takı yastığı sadece 500 tl yi buluyor. Ben mi çok abartıyorum yoksa gerçekten bu fiyatları buluyor mu arkadaşlar
Amin canım inşallah, Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla, yok zannetmem öyle olacağını, odaya ameliyathane önlüğüyle getirilir, odada gecelik, pijama giyilir, ameliyathaneye ya da doğumhaneye, steril ortama dış alan kıyafeti sokulamaz zaten, sokulmamalı yani:)Amin inş. İsteyen herkese Allah sağlıklı normal doğum nasip etsin.
Odada duş var da, odaya pijamalar giyinip mi gidilir diye düşünüyorum. Öyleyse doğumhanede duş lazım:))
Canım ben 120 ve 240 ml cam philips avent biberon aldım, süt sağma makinası da lansinoh 2 li elektrikli aldım, onun da içinde 2 tane biberon ve süt saklama kabı olarak kullanılabilecek aparatlar çıktı.Kızlar biberon alıp almama konusunda kararsız kaldım. Aventin manuel pompasını aldım, onun içinde bir tane var zaten. Bir de cam alırım diyordum ama camlar 6 aya kadar kullanılıyormuş. Gerek olmazsa boşuna almayayım diyorum. Sizin fikriniz ne?
Sezaryen da olsa bantla duş alabilmek fikri çok güzel canım ya, teşekkür ederim, öperimB Besyildiz canım koruyucu bantlar oluyormuş bunlarla duş alabiliyormussun ıslanması engelleniyormuş sezeryanlı bölgenintubisimben ciciler çok şeker güle güle kullanın... Ben yeni doğan biberon seti ve süt sağmayı gerekli olmadıkca almayı düşünöüorum emziğide eğer yeterli olmazsa sütüm ve emzirme kapasitem öle alırım die düşünüorum birde hastanelerde onlarında sağma makinaları var sinemnur da dediği gibi yanımızda götürmeye gerek yok[/USER]
Maşallah:)))ben de bugün bir tur yıkadım, 9 kg'lık çamaşır makinasında bir tur yıkadım, miniş miniş olunca as as bitmedi, kurutma telinde yer kalmadı:) eşim de ev mis gibi koktu, sanki bebek varmış gibi diye odasına bakıyor:)2 tur daha yıkanacaklar var, sonra da ütüsü varküçük parçaları fileye koydum canım ama onun dışında gerek görmedim. sorma, geçip geçip bakıyorum astığım zaman. eşim de öyle bakakalıyor bazen gülüşüyouz
Hahaha aynı durumdayız canım hiç sorma, bizde başkası kulp taksa iyi, ne isim söylediysem eşim anında yapıştırıyor kulbubizde isimsiziz teyzesi,bi isim bulsam instagramda ne bulduysam isimli yaptrcam:)gerçekten isim bulmak çok zormuş tam şu diyoruz hemen birisi çıkıyo olumsuz bişey söylüyo soğutuyo yaa,ağlıcam artık günde 4-5 kez isim ne olsun diye düşünüyorum.en sonunda çıkııp herkese eeeeeeehhhhh ''anayım ben ana ben gönlümün istediğini koyarım uleyyyynnn'' diycem o olacak
Canım benim işim gerçekten zor ya:)benimki bir de 2 isim olayına karşı, ben de babası koysun, benim de içime sinsin istiyorum, selim tuna gibi duruyor şimdi ki tercihimiz, selim ismi eşimin ismine yakın ve uyumlu, kendisi istedi zaten, tunayı da ben istiyorum, tuna alp, kaan egemen, selim ege vs derken selim tunada ikna olacak gibi, bakalım ne olacak oğluşumun ismi:)İsim işi sahiden zor biz eşimle evlendiğimizden beri düşünüyorduk ben erkek ve kız isimlerini kabul ettirdim (biraz cadılık ettim kabul) ama o da ikinci adlara karar verdi kızımız olcak ilk ismi ben ikincisini eşim karar verdi... Kimselerede hala sölemiyoruz çünkü bundan 1 sene önce erkek olursa aras koyarız dedim birine oğlu oldu aylarca aras koycaz die dolandılar sonra varsa bi fikrin kimselere söleme son dakika söleyin gitsin fikirleride kendilerine kalsınbanu86
Taklitçi insanlardan bana da gına gelmiştir, dokunsan benden de bin ah işitilir bu konuda...tubisimben ya şöle bişey var hayatta hiç tahammülüm yok dediğin şey sürekli önüne gelir bu benim tek sevmediğim şey taklittir vs aynı seyleri yapma ben ark alısveriş yaparken bile bi bluzu cok beğensem bile eğer o alcaksa bırakırım...isim zaten başlı başına özel insanın kaderini etkileyen bişey aynısını koyup napcan yani? Boşver kuzum zaten o kadar çok duru varki suanda bizim çevremizde 3 tane var ha güzel isim ama çokda nadir deil eşim ses çıkarmasa arya,lila,mira,nil gibi isimler çok koymak isterdim 2. İsim için ama kendisi inadçının önde gideni bizde o yüzden izmir koyucaz kendisi simirna yı bile kabul etmiyor...
cnm 2 isim olursa 1.isim sklkla tercih ediliyo,benim eşimde 2 isimli 2.isim resmen boşakonmuş kendi bile o isimle çağrılınca dönüp bakmıyo banada çok yabancı geliyo düşündümde hiç 2.ismiyle seslenmedim,ya da ailesiCanım benim işim gerçekten zor ya:)benimki bir de 2 isim olayına karşı, ben de babası koysun, benim de içime sinsin istiyorum, selim tuna gibi duruyor şimdi ki tercihimiz, selim ismi eşimin ismine yakın ve uyumlu, kendisi istedi zaten, tunayı da ben istiyorum, tuna alp, kaan egemen, selim ege vs derken selim tunada ikna olacak gibi, bakalım ne olacak oğluşumun ismi:)
Ayyy benimde onlar var, şu oda gelse sonra perde halı ve lambası alınacak ama benim mobilya en kısa 1 aya gelirmiş benim işler sanırım ağustosa kaldı, mobilyalar yerleşmeden halı ve lambasını almak istemiyorum. Senin aldığın model de çok güzelmiş sen kaça aldın, ben 3700 tl ye yaptırıyorum. Bu arada beşiğinin içine nasıl bir yatak kullanacağız kızlarCok guzelmis canim. Ben extra bir masraf istemedigim icin yaptirmiycam. Hastanede kullanilani cikarip bebek odasinin kapisina takarim. Oda isini hallettim cok sukur. Cilek baby cotton aldım. Cok guzel hasarsiz bir urun geldi. Bugunde hali aradik bayag bulamayinca yine gittik cilek'ten aldik. Lamba var daha sirada. İhtiyac cok canim
Evet haklısın. Odada alırız artık duşu:)Amin canım inşallah, Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla, yok zannetmem öyle olacağını, odaya ameliyathane önlüğüyle getirilir, odada gecelik, pijama giyilir, ameliyathaneye ya da doğumhaneye, steril ortama dış alan kıyafeti sokulamaz zaten, sokulmamalı yani:)
Ben toplam 4.250tl verdim ama icinde 2 tane yatak dahil. Besigin altinda cekmece var ve oraya da yatak konulabiliyor. Bizde oraya da aldik 1 tane yatak, birisi geldiginde yatsin diye ya da bebek uykuya dalana kadar anne baba yatsin diye. Ayrica fiyatin icine uyku seti ve cibinlikte dahil canim.Ayyy benimde onlar var, şu oda gelse sonra perde halı ve lambası alınacak ama benim mobilya en kısa 1 aya gelirmiş benim işler sanırım ağustosa kaldı, mobilyalar yerleşmeden halı ve lambasını almak istemiyorum. Senin aldığın model de çok güzelmiş sen kaça aldın, ben 3700 tl ye yaptırıyorum. Bu arada beşiğinin içine nasıl bir yatak kullanacağız kızlar
Sorduğum kapı süsü 200 tl diyor, magnetler 5,5 tl tanesi bende 50 tane yaptıracağım çok değil aslında, takı yastığı da 70 tl olunca 545 tl oluyor, ayrıca ben magnetlerin yanına minik kolanya şişeleri de yapacaktım onu kendim yapmayı planlıyordum. Ee bunun hastane süslemesi var, fotoğraf çekimi için birini tutmayacağım kendi prof. Makinemiz var eşim kuzenler çeker diye düşünüyorum ( onu beleşe getirdimBen takı yastığı almayacağım canım, çok gerek görmedim nedense, ya da tam olarak gözüme güzel görünen bir şey karşıma çıkmamıştır. Kapı süsü 2 tane almıştım, 50 tl civarına, kese ve sabunlar için de toplamda 200 tl filan düşünüyorum, 500 tl biraz fazla geldi ama adet de önemli tabii, ben 30 civarında sipariş edeceğim, içine de sinmesi lazım canım,sindiyse, bütçeni de zorlamıyorsa, ilk hevesleri köreltmeme taraftarıyım.
Bende erkeklerde tuna ismini çok seviyorum güzel bir tercih bence selim tunaCanım benim işim gerçekten zor ya:)benimki bir de 2 isim olayına karşı, ben de babası koysun, benim de içime sinsin istiyorum, selim tuna gibi duruyor şimdi ki tercihimiz, selim ismi eşimin ismine yakın ve uyumlu, kendisi istedi zaten, tunayı da ben istiyorum, tuna alp, kaan egemen, selim ege vs derken selim tunada ikna olacak gibi, bakalım ne olacak oğluşumun ismi:)
Bende tam tersini çok gördüm ilk isimden çok ikinci isim kullanılıyor sanki, üni de çok öğrenci var iki isimli hep ikinci ismi ile sesleniyorlar ama kısa ise iki isim de söylenebiliyor. Bende sırf bu yüzden tek isim istedim ama erkek olsaydı eşim iki isim koymayı düşünüyordu, kıza pek karışmadı sadece fikrini söyledicnm 2 isim olursa 1.isim sklkla tercih ediliyo,benim eşimde 2 isimli 2.isim resmen boşakonmuş kendi bile o isimle çağrılınca dönüp bakmıyo banada çok yabancı geliyo düşündümde hiç 2.ismiyle seslenmedim,ya da ailesi
Ooo baya iyi ben uyku setine alt açmasına ve çamaşır torbasına sadece 320tl verdim, daha cibinlik için ayrıyetten yaptıracağım. Yatağı nasıl eve gelince resmini atar mısın? Sanırım dediğin yatağa yavrulu yatak diyorlar bende öyle düşünüyorum. Eğer fiyat farkı çok koymazsalar. Yarın veya salı günü gideceğiz kesinleşecek artık.Ben toplam 4.250tl verdim ama icinde 2 tane yatak dahil. Besigin altinda cekmece var ve oraya da yatak konulabiliyor. Bizde oraya da aldik 1 tane yatak, birisi geldiginde yatsin diye ya da bebek uykuya dalana kadar anne baba yatsin diye. Ayrica fiyatin icine uyku seti ve cibinlikte dahil canim.
demekki 2 isimden biirine daha çok yük biniyoBende tam tersini çok gördüm ilk isimden çok ikinci isim kullanılıyor sanki, üni de çok öğrenci var iki isimli hep ikinci ismi ile sesleniyorlar ama kısa ise iki isim de söylenebiliyor. Bende sırf bu yüzden tek isim istedim ama erkek olsaydı eşim iki isim koymayı düşünüyordu, kıza pek karışmadı sadece fikrini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?