2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Canım model eve geldiyse parmaklığın kilit mekanizmasının resmini çekip atabilir misin? Ben özel yaptırcam da kullandıkları kilit çok içime sinmedi.

Hahaha benim herifi nasıl deşifre ettiysem herkes huyunu biliyor artık:)))ama hakkım var vallahi, hala bebek arabamız duruyor evet ve bebeğim isimsiz neden çünkü o işler babada:)

Ben takı yastığı almayacağım canım, çok gerek görmedim nedense, ya da tam olarak gözüme güzel görünen bir şey karşıma çıkmamıştır. Kapı süsü 2 tane almıştım, 50 tl civarına, kese ve sabunlar için de toplamda 200 tl filan düşünüyorum, 500 tl biraz fazla geldi ama adet de önemli tabii, ben 30 civarında sipariş edeceğim, içine de sinmesi lazım canım,sindiyse, bütçeni de zorlamıyorsa, ilk hevesleri köreltmeme taraftarıyım.

Amin inş. İsteyen herkese Allah sağlıklı normal doğum nasip etsin.
Odada duş var da, odaya pijamalar giyinip mi gidilir diye düşünüyorum. Öyleyse doğumhanede duş lazım:))
Amin canım inşallah, Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla, yok zannetmem öyle olacağını, odaya ameliyathane önlüğüyle getirilir, odada gecelik, pijama giyilir, ameliyathaneye ya da doğumhaneye, steril ortama dış alan kıyafeti sokulamaz zaten, sokulmamalı yani:)

Canım ben 120 ve 240 ml cam philips avent biberon aldım, süt sağma makinası da lansinoh 2 li elektrikli aldım, onun da içinde 2 tane biberon ve süt saklama kabı olarak kullanılabilecek aparatlar çıktı.

Sezaryen da olsa bantla duş alabilmek fikri çok güzel canım ya, teşekkür ederim, öperim

küçük parçaları fileye koydum canım ama onun dışında gerek görmedim. sorma, geçip geçip bakıyorum astığım zaman. eşim de öyle bakakalıyor bazen gülüşüyouz
Maşallah:)))ben de bugün bir tur yıkadım, 9 kg'lık çamaşır makinasında bir tur yıkadım, miniş miniş olunca as as bitmedi, kurutma telinde yer kalmadı:) eşim de ev mis gibi koktu, sanki bebek varmış gibi diye odasına bakıyor:)2 tur daha yıkanacaklar var, sonra da ütüsü var

Hahaha aynı durumdayız canım hiç sorma, bizde başkası kulp taksa iyi, ne isim söylediysem eşim anında yapıştırıyor kulbu @Fairy_tale84 de söylemiş, aras ismi hoşuma gidiyordu, o ne öyle kargo firması gibi dedi, bende enerji kalmadı artık, türetmiyorum yeni isim filan, aramızda geyik olan bir isim vardı, onunla sesleniyorum ben de bebiş,babası da alıştı o da gülüyor:)

Canım benim işim gerçekten zor ya:)benimki bir de 2 isim olayına karşı, ben de babası koysun, benim de içime sinsin istiyorum, selim tuna gibi duruyor şimdi ki tercihimiz, selim ismi eşimin ismine yakın ve uyumlu, kendisi istedi zaten, tunayı da ben istiyorum, tuna alp, kaan egemen, selim ege vs derken selim tunada ikna olacak gibi, bakalım ne olacak oğluşumun ismi:)

Taklitçi insanlardan bana da gına gelmiştir, dokunsan benden de bin ah işitilir bu konuda...

cnm 2 isim olursa 1.isim sklkla tercih ediliyo,benim eşimde 2 isimli 2.isim resmen boşakonmuş kendi bile o isimle çağrılınca dönüp bakmıyo banada çok yabancı geliyo düşündümde hiç 2.ismiyle seslenmedim,ya da ailesi

Ayyy benimde onlar var, şu oda gelse sonra perde halı ve lambası alınacak ama benim mobilya en kısa 1 aya gelirmiş benim işler sanırım ağustosa kaldı, mobilyalar yerleşmeden halı ve lambasını almak istemiyorum. Senin aldığın model de çok güzelmiş sen kaça aldın, ben 3700 tl ye yaptırıyorum. Bu arada beşiğinin içine nasıl bir yatak kullanacağız kızlar

Evet haklısın. Odada alırız artık duşu:)

Ben toplam 4.250tl verdim ama icinde 2 tane yatak dahil. Besigin altinda cekmece var ve oraya da yatak konulabiliyor. Bizde oraya da aldik 1 tane yatak, birisi geldiginde yatsin diye ya da bebek uykuya dalana kadar anne baba yatsin diye. Ayrica fiyatin icine uyku seti ve cibinlikte dahil canim.

Sorduğum kapı süsü 200 tl diyor, magnetler 5,5 tl tanesi bende 50 tane yaptıracağım çok değil aslında, takı yastığı da 70 tl olunca 545 tl oluyor, ayrıca ben magnetlerin yanına minik kolanya şişeleri de yapacaktım onu kendim yapmayı planlıyordum. Ee bunun hastane süslemesi var, fotoğraf çekimi için birini tutmayacağım kendi prof. Makinemiz var eşim kuzenler çeker diye düşünüyorum ( onu beleşe getirdim). Ayyy ilk olunca herşeye heves ediyoruz galiba

Bende erkeklerde tuna ismini çok seviyorum güzel bir tercih bence selim tuna

Bende tam tersini çok gördüm ilk isimden çok ikinci isim kullanılıyor sanki, üni de çok öğrenci var iki isimli hep ikinci ismi ile sesleniyorlar ama kısa ise iki isim de söylenebiliyor. Bende sırf bu yüzden tek isim istedim ama erkek olsaydı eşim iki isim koymayı düşünüyordu, kıza pek karışmadı sadece fikrini söyledi

Ooo baya iyi ben uyku setine alt açmasına ve çamaşır torbasına sadece 320tl verdim, daha cibinlik için ayrıyetten yaptıracağım. Yatağı nasıl eve gelince resmini atar mısın? Sanırım dediğin yatağa yavrulu yatak diyorlar bende öyle düşünüyorum. Eğer fiyat farkı çok koymazsalar. Yarın veya salı günü gideceğiz kesinleşecek artık.

demekki 2 isimden biirine daha çok yük biniyoevet dediğin gibi erkekte sanki 2 isim daha ağır daha erkeksi duruyo

Bugün pijama sorunsalımı çözdüm sonunda
Daha önce relaxdan bir takım almıştım. Yedek için yana yakına aranırken trendyolda kampanyaya denk geldim. Üstünede 25 lira hediye çekim varmış totalde pijama + sabahlık 87 liraya geldi çok mıtlıyım cınlırım

Ayrıca perdelerimizin boyu ayarlandı şükür bende ütüledim astım. Aslında tozlanır diye asmayacaktım ama heveslendim oda daha tam yerleşmedi dağınıklığın kusuruna bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…