2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bu da çok sevimli , ismi kesinleşince ne güzel zevkli alışverişleri de hallediyorsun, bizim oğlan hala isimsiz de
bizde isimsiziz teyzesi,bi isim bulsam instagramda ne bulduysam isimli yaptrcam:)gerçekten isim bulmak çok zormuş tam şu diyoruz hemen birisi çıkıyo olumsuz bişey söylüyo soğutuyo yaa,ağlıcam artık günde 4-5 kez isim ne olsun diye düşünüyorum.en sonunda çıkııp herkese eeeeeeehhhhh ''anayım ben ana ben gönlümün istediğini koyarım uleyyyynnn'' diycem o olacak

Bende aynı başlarda ne isim desem bir kulp buldular kimseye demeyeğim artık dedim, en son beril ismini bulduk eşimle bu sefer ben demesemde 'eee bebeğin ismi belli mi ' demeye başladılar yok bulmadık diye yalan da söylemek istemedim şimdi kim ne derse kulağımı tıkıyorum biz annesi babası olarak beğendik artık başkasına beğendirmek zorunda da değilim dedim

İsim işi sahiden zor biz eşimle evlendiğimizden beri düşünüyorduk ben erkek ve kız isimlerini kabul ettirdim (biraz cadılık ettim kabul) ama o da ikinci adlara karar verdi kızımız olcak ilk ismi ben ikincisini eşim karar verdi... Kimselerede hala sölemiyoruz çünkü bundan 1 sene önce erkek olursa aras koyarız dedim birine oğlu oldu aylarca aras koycaz die dolandılar sonra varsa bi fikrin kimselere söleme son dakika söleyin gitsin fikirleride kendilerine kalsın banu86

Istagtamdan nisaca.minisler'den sipariş verdim canım.

Ay çok teşekkür ederim. Yarın bende oğluş tipinde sipariş edeyim bundan. Takı yastığımız kalmıştı onuda çıkarırım aradan. Keşke kapı süsü almasaydım dedim bu bayanın profilini görünce. Korkunç şirin şeyler var

R rootstock canım sen pijamayı hangi beden sipariş etmiştin ve denedin mi? Bolluk yada darlık bakımından soruyorum. Bedenlerimiz hemen hemen aynı seninle ama istediğim takımın sadece m bedeni kalmıştı. M alsam dar olur mu diye düşünüyorum

ohh en güzelini yapmışsssın,bende bulamadık desem iyi olacak o zaman,ablam bile az önce düşündüğümüz isme demediğini bırakmadı,insanda biraz bu ismi koyarlar belki bişey söylemeyim yorum yapmayayım der yani

Buluyor malesef canım. Ben kapı süsü hariç lavanta kesesi ve yastiga 320 verdim. Kapi susunu dedigim gibi hastahane yapicak, oda cok basit birsey ama olsun. Kapi susunde alternatif cok, onda biraz kisabilirsin istersen canim benim.

Buluyor malesef canım. Ben kapı süsü hariç lavanta kesesi ve yastiga 320 verdim. Kapi susunu dedigim gibi hastahane yapicak, oda cok basit birsey ama olsun. Kapi susunde alternatif cok, onda biraz kisabilirsin istersen canim benim.

Kuzu ben L aldım. Bence senin benden özellikle üst bedenin daha ince. Bana üst beden tam(hatta bi gıdım rahat) oldu. Aşağısı biraz bol ama pijamada hep bol giydiğim için sırıtmadı. Sanki M beden olur sana gibi geldi. Ben M almış olsaydım tahminen kol kısımlarım dar olmuş olacaktı ama alt beden tam olacaktı. Ara bir öğren bedenleri derim.

Yastığı çok beğendim güle güle kullan canım. Lavanta keselerini de aynı hesaptan mı verdin? Bir de kaç adet öğrenebilir miyim?

Böyle insanlara gıcık oluyorum, benimde arkadaşım kızı olursa ismini duru koymak istiyor, bana bu ismi önerdiklerinde olmaz onu arkadaşım koyacak diyordum, hemen ne alaka daha ortada bile bişey yok tapuladı mı ismi diye söyleniyorlar. Tapulalamış olabilir belki ama ben arkadaşıma böyle bişey yapamam bana yakışmaz, kimseye de yakışmıyor bence

Bebişe alınacak eşyalardan büyükleri kaldı yaa şimdi herşeyde cimrilik yapıyorum, ondan galiba sen hastanedeki süsü sadece hastane kapısında mı kullanacaksın ben bebek odasının kapısında kullanmayı düşünüyorum onun için iyi bişey olsun istiyorum. Yaptırmak istediğim kapı süsü bu diğerleriyle uyumlu olsun istiyorum, tabi önce oda siparişi vermem gerek onu da haftaya vereceğiz inş.

tubisimben ya şöle bişey var hayatta hiç tahammülüm yok dediğin şey sürekli önüne gelir bu benim tek sevmediğim şey taklittir vs aynı seyleri yapma ben ark alısveriş yaparken bile bi bluzu cok beğensem bile eğer o alcaksa bırakırım...isim zaten başlı başına özel insanın kaderini etkileyen bişey aynısını koyup napcan yani? Boşver kuzum zaten o kadar çok duru varki suanda bizim çevremizde 3 tane var ha güzel isim ama çokda nadir deil eşim ses çıkarmasa arya,lila,mira,nil gibi isimler çok koymak isterdim 2. İsim için ama kendisi inadçının önde gideni bizde o yüzden izmir koyucaz kendisi simirna yı bile kabul etmiyor...

Evet öyle canm zaten biz ismimizi bulduk BERİL olacak bende eşimde bu ismi çok beğendik, bende çok isim önerdim eşime beğenmedi, lina ya da zümra demiştim öncesinde beğenmedi, Beril nasıl dedim tamam işte beril olsun dedi. Eşin izmir sevdalısı anlaşılan kızınıza bile izmirin adını koyuyorsunuz çok nadiren duyduğum bir isim simirna da güzelmiş aslında gerçi oda izmirin eski ismiydi galiba, kapı her türlü izmire çıkıyor

Cok guzelmis canim. Ben extra bir masraf istemedigim icin yaptirmiycam. Hastanede kullanilani cikarip bebek odasinin kapisina takarim. Oda isini hallettim cok sukur. Cilek baby cotton aldım. Cok guzel hasarsiz bir urun geldi. Bugunde hali aradik bayag bulamayinca yine gittik cilek'ten aldik. Lamba var daha sirada. İhtiyac cok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…