2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

canım ya oda çok sevimli gözüküyor perdeleri falan bizde haftaya alaağız işalah 1 ayda gelir dediler :) perde nerde yaptıracağım onu bilemiyorum işte

Canim evde degilim, birkac gunlugune annemlere geldim. Netten aldigimin resmini koyuyorum. Istersen eve donunce benimkini ceker kıyarim.

Eki Görüntüle 1846119 Eki Görüntüle 1846118
Canim evde degilim, birkac gunlugune annemlere geldim. Netten aldigimin resmini koyuyorum. Istersen eve donunce benimkini ceker kıyarim.
Aslında merak ettim yatakları aynı bizim kullandığımız yataklardan mı, yoksa daha ince mi oluyor, birde başta küçük beşik yaa yatağı küçük mü. Yakından hiç incelemedim bugün gideceğiz bende modeli internetten beğendiğim için merak içindeyim, sanırım ben yatağını ayrı alacağım

Çok uyguna getirmişsin gecelik ve pijamayı, çok da güzel görünüyor, benim istediğim gibi sade ve şık güle güle kullan canım. Oda da artık bebek odası olmaya başlamış perdelerde gelince bebeğin huzurla sağlıkla yatsın uyusun odasında

Yok yatak ayni bizim kullandigimiz yataklar gibi. Iki yatakta ayni boyda. Sonradan cikan komidinlerin alti bos dolayisiyla ilk once kucuk sonra buyuk olmuyor. Direk buyuk olarak kullanilan yatak kullaniliyor.

Kızlar hastahane çıkışını yeni doğan mı, 0-3 ay mı aldınız? Bende carters 2 tane yeni doğan var ama renkleri ikisininde mor oldu. 1'i hediye gelmişti. 1 tane düz daha sade birşey alayım diyorum. Mothercare bakicam. Alan var mi oradan? Nasil oluyor oraninkiler, ve ne kadar ucreti?

Beğendiğin kapı süsü çok güzel ama çok beğendim, sonra daima kapıda durabilecek bir şey, mevlüt,kutlama, misafirler gidince çıkartılacak bir şey değil, 200 tl biraz tuzlu ama güzelmiş yani, içine sindiyse al kuzucuk ya, ilk hevesimiz napalım, azıcık zıvanadan çıksak da napalım heves işte magnetlerini görmedim sanırım, kaçırdım mı yoksa fotoğraf işi güzel olmş, bari oradan bütçe yaparsınız,aramızda profesyonel fotoğrafçılar var DIPTISDIPTIS duymasın

canım ben bir tane yeni doğan aldım , kalan hep 0 - 3 ay aldım

mother care den ben aldım hem çok sade hemde çok yumuşacık ve kiloya göre alıyorsun orda fakat biraz pahalıydı

2 adet bady bir onluk bır sapka eldiven bir tane tulum bir tane alt ust takımı bir tane battaniye yanlış hatırlamıyorsam 150 tl civarındaydı

Hahaha bizde de bu konuyla ilgili çok enterasan hikayeler var, bir tane resmi isim, bir tane de ailede kullanılan isim var, ya da 2 isim de resmi dediğin gibi ama birisi atılda kalmış, kullanılmıyor filan, eşimi aileyle tanıştırıyorum yeri geldikçe , ismini söylüyorum, sonra diğer ismini söylüyorlar "o da kim" diyor, zaten 2 isme takıkmış, böyle yaşadıkça daha da sabitleniyor fikri.

Anladim canim. Bende 2 tane yeni dogan oldugu icin 1 tane 0-3 ay alayim o zaman. Ay karar veremiyorum. Aslinda almak istemiyorum cok 0-3 ay aldim ama hep rengarenk. Resimlik olmuycak derdindeyim. Set degilde sadece 1 tane tulum alip isin icinden cikayim galiba.

Ben de iki isim koyarsam ikisini de söyleme ve söyletme taraftarıyım, selim tuna ağızdan bir çırpıda çıkıyormuş gibi geliyor bana ya da içime sindi öyle olsun istiyorum

Canım benim siparişi verdiniz mi, hayırlı olsun, fotosu var mı?

bencede çok hoş tulumlar var aslında zara da englısh home da da çok sade tulumlar var canım bakabilirsin

demekki 2 isimden biirine daha çok yük biniyoevet dediğin gibi erkekte sanki 2 isim daha ağır daha erkeksi duruyo
Selim Tuna yerine Tuna denmesi de rahatsız etmez beni, sonuçta Tuna benim tercihim, bu biraz vencilce oldu)) Şaka bir tarafa Selim isminin 3-4 kelime anlamı var, hepsi de çok güzel. Mehmet aslantuğ hayranıyımdır, yıllar önce dizide karakter adıydı selim, o zamandan severdim, eşim söyleyince ilk o geldi aklıma, bu güncel dizi karakter isimlerinden gına geldi derken, derinde bir yerde bende de kalmış etkisi, ama biraz nostaljik benimki, çınar, toprak, eymen, rüzgar, demir, emir gibi değil:) tabii bu isimleri sevip beğenip koyanlara saygım ayrı ama çok hızlı tüketiliyor her şey, furyalar bir başladı mı sonu gelmiyor...

Güle güle kullan canım, gecelik güzelmiş gerçekten. Odanın bitmiş halini de hevesle bekliyorum, epey kolayladın sen, ilk foto senden gelsin hadi

Eki Görüntüle 1846119 Eki Görüntüle 1846118
Güle güle kullanın canım,çok güzel görünüyor, biz de büyüyen beşik aldık, yatak odası için de bir tane de sepet beşik.
Ben büyüyen beşiğin uyku setinde yan korumalarını içeriden taktım, bazı fotolarda ön tarafa gelen yan korumayı dışarıdan takmışlar, öyle olunca parmaklıkların arasına ellerini sıkıştırma riski var gibi geldi, sanırım ön kısmı asansörlü diye o şekilde indirip kaldırması kolay oluyor diye yapılıyor ama ben içeriden taktım, bu konuda görüşünüzü merak ettim. Bir de 2. Fotoda şifonyer yanında tekrar raf var, o ayrı sanırım, beşikte monte değil çünlü ilk fotoda.

Mothercare chiccodan daha pahalı ama ürünleri de çok güzel, hastane çıkışı değil de tulum, müslin kumaş, çorap vs aldım, gayet güzel yumuşacık, tavsiye ederim. Ben hastane çıkışlarının 2 tanesini netten almıştım açıkçası bedeni ne bilmiyorum, hastane çıkışı oluncaadı üstünde diye yenidoğan diye düşündüm hep, 3. Hastane çıkışı da çarşıdan aldım onda da beden yok, bebitofun ürünüydü, sanırım daha bilindik markaların hastane çıkışlarında var beden.

Kızlar bebek telsizi aldınız mı bu arada, tavsiyeniz olan bir marka model var mı? philips avent, siemens seçeneklerine baktım ama hiç de anlamıyorum, neyine bakıp almak lazım, siz neye göre tercih ettiniz ya da edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…