- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.101
Bugün pijama sorunsalımı çözdüm sonunda
Daha önce relaxdan bir takım almıştım. Yedek için yana yakına aranırken trendyolda kampanyaya denk geldim. Üstünede 25 lira hediye çekim varmıştotalde pijama + sabahlık 87 liraya geldi çok mıtlıyım cınlırım
Eki Görüntüle 1845998 Eki Görüntüle 1845999
Ayrıca perdelerimizin boyu ayarlandı şükür bende ütüledim astım. Aslında tozlanır diye asmayacaktım ama heveslendimoda daha tam yerleşmedi dağınıklığın kusuruna bakmayın
Eki Görüntüle 1846001
Canim evde degilim, birkac gunlugune annemlere geldim. Netten aldigimin resmini koyuyorum. Istersen eve donunce benimkini ceker kıyarim.Ooo baya iyi ben uyku setine alt açmasına ve çamaşır torbasına sadece 320tl verdim, daha cibinlik için ayrıyetten yaptıracağım. Yatağı nasıl eve gelince resmini atar mısın? Sanırım dediğin yatağa yavrulu yatak diyorlar bende öyle düşünüyorum. Eğer fiyat farkı çok koymazsalar. Yarın veya salı günü gideceğiz kesinleşecek artık.
Aslında merak ettim yatakları aynı bizim kullandığımız yataklardan mı, yoksa daha ince mi oluyor, birde başta küçük beşik yaa yatağı küçük mü. Yakından hiç incelemedim bugün gideceğiz bende modeli internetten beğendiğim için merak içindeyim, sanırım ben yatağını ayrı alacağımEki Görüntüle 1846119 Eki Görüntüle 1846118
Canim evde degilim, birkac gunlugune annemlere geldim. Netten aldigimin resmini koyuyorum. Istersen eve donunce benimkini ceker kıyarim.
Çok uyguna getirmişsin gecelik ve pijamayı, çok da güzel görünüyor, benim istediğim gibi sade ve şık güle güle kullan canım. Oda da artık bebek odası olmaya başlamış perdelerde gelince bebeğin huzurla sağlıkla yatsın uyusun odasındaBugün pijama sorunsalımı çözdüm sonunda
Daha önce relaxdan bir takım almıştım. Yedek için yana yakına aranırken trendyolda kampanyaya denk geldim. Üstünede 25 lira hediye çekim varmıştotalde pijama + sabahlık 87 liraya geldi çok mıtlıyım cınlırım
Ayrıca perdelerimizin boyu ayarlandı şükür bende ütüledim astım. Aslında tozlanır diye asmayacaktım ama heveslendimoda daha tam yerleşmedi dağınıklığın kusuruna bakmayın
Eki Görüntüle 1846001
Yok yatak ayni bizim kullandigimiz yataklar gibi. Iki yatakta ayni boyda. Sonradan cikan komidinlerin alti bos dolayisiyla ilk once kucuk sonra buyuk olmuyor. Direk buyuk olarak kullanilan yatak kullaniliyor.Aslında merak ettim yatakları aynı bizim kullandığımız yataklardan mı, yoksa daha ince mi oluyor, birde başta küçük beşik yaa yatağı küçük mü. Yakından hiç incelemedim bugün gideceğiz bende modeli internetten beğendiğim için merak içindeyim, sanırım ben yatağını ayrı alacağım
Teşekkür ederim canım benim de içime siniyor bakalım baba da tamam derse 2 isme selim tunamız gelecekBende erkeklerde tuna ismini çok seviyorum güzel bir tercih bence selim tuna
Beğendiğin kapı süsü çok güzel ama çok beğendim, sonra daima kapıda durabilecek bir şey, mevlüt,kutlama, misafirler gidince çıkartılacak bir şey değil, 200 tl biraz tuzlu ama güzelmiş yani, içine sindiyse al kuzucuk ya, ilk hevesimiz napalım, azıcık zıvanadan çıksak da napalım heves işteSorduğum kapı süsü 200 tl diyor, magnetler 5,5 tl tanesi bende 50 tane yaptıracağım çok değil aslında, takı yastığı da 70 tl olunca 545 tl oluyor, ayrıca ben magnetlerin yanına minik kolanya şişeleri de yapacaktım onu kendim yapmayı planlıyordum. Ee bunun hastane süslemesi var, fotoğraf çekimi için birini tutmayacağım kendi prof. Makinemiz var eşim kuzenler çeker diye düşünüyorum ( onu beleşe getirdim). Ayyy ilk olunca herşeye heves ediyoruz galiba
Kızlar hastahane çıkışını yeni doğan mı, 0-3 ay mı aldınız? Bende carters 2 tane yeni doğan var ama renkleri ikisininde mor oldu. 1'i hediye gelmişti. 1 tane düz daha sade birşey alayım diyorum. Mothercare bakicam. Alan var mi oradan? Nasil oluyor oraninkiler, ve ne kadar ucreti?
Hahaha bizde de bu konuyla ilgili çok enterasan hikayeler var, bir tane resmi isim, bir tane de ailede kullanılan isim var, ya da 2 isim de resmi dediğin gibi ama birisi atılda kalmış, kullanılmıyor filan, eşimi aileyle tanıştırıyorum yeri geldikçe , ismini söylüyorum, sonra diğer ismini söylüyorlar "o da kim" diyor, zaten 2 isme takıkmış, böyle yaşadıkça daha da sabitleniyor fikri.cnm 2 isim olursa 1.isim sklkla tercih ediliyo,benim eşimde 2 isimli 2.isim resmen boşakonmuş kendi bile o isimle çağrılınca dönüp bakmıyo banada çok yabancı geliyo düşündümde hiç 2.ismiyle seslenmedim,ya da ailesi
Anladim canim. Bende 2 tane yeni dogan oldugu icin 1 tane 0-3 ay alayim o zaman. Ay karar veremiyorum. Aslinda almak istemiyorum cok 0-3 ay aldim ama hep rengarenk. Resimlik olmuycak derdindeyim. Set degilde sadece 1 tane tulum alip isin icinden cikayim galiba.canım ben bir tane yeni doğan aldım , kalan hep 0 - 3 ay aldım
mother care den ben aldım hem çok sade hemde çok yumuşacık ve kiloya göre alıyorsun orda fakat biraz pahalıydı
2 adet bady bir onluk bır sapka eldiven bir tane tulum bir tane alt ust takımı bir tane battaniye yanlış hatırlamıyorsam 150 tl civarındaydı
Ben de iki isim koyarsam ikisini de söyleme ve söyletme taraftarıyım, selim tuna ağızdan bir çırpıda çıkıyormuş gibi geliyor bana ya da içime sindi öyle olsun istiyorumBende tam tersini çok gördüm ilk isimden çok ikinci isim kullanılıyor sanki, üni de çok öğrenci var iki isimli hep ikinci ismi ile sesleniyorlar ama kısa ise iki isim de söylenebiliyor. Bende sırf bu yüzden tek isim istedim ama erkek olsaydı eşim iki isim koymayı düşünüyordu, kıza pek karışmadı sadece fikrini söyledi
Canım benim siparişi verdiniz mi, hayırlı olsun, fotosu var mı?Ayyy benimde onlar var, şu oda gelse sonra perde halı ve lambası alınacak ama benim mobilya en kısa 1 aya gelirmiş benim işler sanırım ağustosa kaldı, mobilyalar yerleşmeden halı ve lambasını almak istemiyorum. Senin aldığın model de çok güzelmiş sen kaça aldın, ben 3700 tl ye yaptırıyorum. Bu arada beşiğinin içine nasıl bir yatak kullanacağız kızlar
Anladim canim. Bende 2 tane yeni dogan oldugu icin 1 tane 0-3 ay alayim o zaman. Ay karar veremiyorum. Aslinda almak istemiyorum cok 0-3 ay aldim ama hep rengarenk. Resimlik olmuycak derdindeyim. Set degilde sadece 1 tane tulum alip isin icinden cikayim galiba.
Selim Tuna yerine Tuna denmesi de rahatsız etmez beni, sonuçta Tuna benim tercihim, bu biraz vencilce oldudemekki 2 isimden biirine daha çok yük biniyoevet dediğin gibi erkekte sanki 2 isim daha ağır daha erkeksi duruyo
Güle güle kullan canım, gecelik güzelmiş gerçekten. Odanın bitmiş halini de hevesle bekliyorum, epey kolayladın sen, ilk foto senden gelsin hadiBugün pijama sorunsalımı çözdüm sonunda
Eki Görüntüle 1846001
Güle güle kullanın canım,çok güzel görünüyor, biz de büyüyen beşik aldık, yatak odası için de bir tane de sepet beşik.Eki Görüntüle 1846119 Eki Görüntüle 1846118
Canim evde degilim, birkac gunlugune annemlere geldim. Netten aldigimin resmini koyuyorum. Istersen eve donunce benimkini ceker kıyarim.
Mothercare chiccodan daha pahalı ama ürünleri de çok güzel, hastane çıkışı değil de tulum, müslin kumaş, çorap vs aldım, gayet güzel yumuşacık, tavsiye ederim. Ben hastane çıkışlarının 2 tanesini netten almıştım açıkçası bedeni ne bilmiyorum, hastane çıkışı oluncaadı üstünde diye yenidoğan diye düşündüm hep, 3. Hastane çıkışı da çarşıdan aldım onda da beden yok, bebitofun ürünüydü, sanırım daha bilindik markaların hastane çıkışlarında var beden.Kızlar hastahane çıkışını yeni doğan mı, 0-3 ay mı aldınız? Bende carters 2 tane yeni doğan var ama renkleri ikisininde mor oldu. 1'i hediye gelmişti. 1 tane düz daha sade birşey alayım diyorum. Mothercare bakicam. Alan var mi oradan? Nasil oluyor oraninkiler, ve ne kadar ucreti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?