- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.121
Kızlar bebek telsizi aldınız mı bu arada, tavsiyeniz olan bir marka model var mı? philips avent, siemens seçeneklerine baktım ama hiç de anlamıyorum, neyine bakıp almak lazım, siz neye göre tercih ettiniz ya da edeceksiniz.
Bence dogru takmissin. Benim aldigim uyku setinin netten fotosunu buldum, onlarda icten asmis. Bende oyle yaparim.Güle güle kullanın canım,çok güzel görünüyor, biz de büyüyen beşik aldık, yatak odası için de bir tane de sepet beşik.
Ben büyüyen beşiğin uyku setinde yan korumalarını içeriden taktım, bazı fotolarda ön tarafa gelen yan korumayı dışarıdan takmışlar, öyle olunca parmaklıkların arasına ellerini sıkıştırma riski var gibi geldi, sanırım ön kısmı asansörlü diye o şekilde indirip kaldırması kolay oluyor diye yapılıyor ama ben içeriden taktım, bu konuda görüşünüzü merak ettim. Bir de 2. Fotoda şifonyer yanında tekrar raf var, o ayrı sanırım, beşikte monte değil çünlü ilk fotoda.
Bende suan arastiriyorum ama henuz karar veremedim. Sordugum ve cok begeni duydugum bir model var Motorola MBP36. İlk 6 ay ihtiyacim olmuycak odasinda yatirmiycagim icin. O yuzden kampanya yakalarsam alicagim.ben henüz almadım fakat araştırma içerisindeyim phılıps güzeldir diye düşünüyorum
ablam wee diye bir marka kullanıyor ve çokta memnun sanırım bende wee alacağım .
Güle güle kullanın. Bizde baby cotton aldık, hatta kız kardeşimde aldı. Tutulan bir model anlaşılan.iyi günlerde kullanalım inşallah..Eki Görüntüle 1846119 Eki Görüntüle 1846118
Canim evde degilim, birkac gunlugune annemlere geldim. Netten aldigimin resmini koyuyorum. Istersen eve donunce benimkini ceker kıyarim.
Çok güzel olmuşlar canım. Güle güle kullansın prens. Darısı başımıza:)Bugün pijama sorunsalımı çözdüm sonunda
Daha önce relaxdan bir takım almıştım. Yedek için yana yakına aranırken trendyolda kampanyaya denk geldim. Üstünede 25 lira hediye çekim varmıştotalde pijama + sabahlık 87 liraya geldi çok mıtlıyım cınlırım
Eki Görüntüle 1845998 Eki Görüntüle 1845999
Ayrıca perdelerimizin boyu ayarlandı şükür bende ütüledim astım. Aslında tozlanır diye asmayacaktım ama heveslendimoda daha tam yerleşmedi dağınıklığın kusuruna bakmayın
Eki Görüntüle 1846001
Çok iyi olur yakından çekebilirsen.Eki Görüntüle 1846119 Eki Görüntüle 1846118
Canim evde degilim, birkac gunlugune annemlere geldim. Netten aldigimin resmini koyuyorum. Istersen eve donunce benimkini ceker kıyarim.
Çok tatlı ya bayıldım:)Eki Görüntüle 1846144 Eki Görüntüle 1846145 İşte bunlar new born carters olanlar. Hastahanede foto çekimi olucak. Sanki pek resimlik olmadı dimi? Bir tanede düz renklerde 0-3 ay mothercare mi alsam?
Canım neden resimde renkli olmasın istiyorsun illa? Öyle daha mı iyi oluyormuş?Anladim canim. Bende 2 tane yeni dogan oldugu icin 1 tane 0-3 ay alayim o zaman. Ay karar veremiyorum. Aslinda almak istemiyorum cok 0-3 ay aldim ama hep rengarenk. Resimlik olmuycak derdindeyim. Set degilde sadece 1 tane tulum alip isin icinden cikayim galiba.
Bende suan arastiriyorum ama henuz karar veremedim. Sordugum ve cok begeni duydugum bir model var Motorola MBP36. İlk 6 ay ihtiyacim olmuycak odasinda yatirmiycagim icin. O yuzden kampanya yakalarsam alicagim.
Ya ne bileyim moralimi bozdular. Soft tonlar daha iyi olur sonra resimlere bakip pisman olma dediler. Bende inat hepsini giydirip giydirip cektircemCanım neden resimde renkli olmasın istiyorsun illa? Öyle daha mı iyi oluyormuş?
İnş canım benimGüle güle kullanın. Bizde baby cotton aldık, hatta kız kardeşimde aldı. Tutulan bir model anlaşılan.iyi günlerde kullanalım inşallah..
Teşekkür ederim canım, çok sağol, koruma içerideyken asansör inip kalkmaz ama minişlerin emniyeti daha önemli sonuçtaEki Görüntüle 1846196
Bence dogru takmissin. Benim aldigim uyku setinin netten fotosunu buldum, onlarda icten asmis. Bende oyle yaparim.
Dogru demissin iki tane komidin var. Besik halinde yan yana durdugu icin rafli olan kismi arka tarafta kaliyor. Bende evde duvara dayadim o kisim gozukmuyor. Yatak olarak kullandigimiz zaman ancak kullanilabilecek.
Canım ya yazını okumaya başlayınca nefesimi tuttum, bir an çok korktum, Allahım korusun, çok şükür iyiymişsiniz. Bazen öyle hareketleri daha az olabiliyormuş, bir gün de benim başıma geldi ,sakin kalmaya çalıştım ,sonra bizimki tepinmeye başladı zaten, hele ki dün bildiğin dışarıdan izledim hareketlerini,Allaha emanet kuzucuklar.Kızlar dün yazılan bi çok şeyi okudum ama cevap vercek psikolojim yoktu cuma ve cumartesi hemen kasık bölgemde ağrı vardı bu sebeptenmidir bilmem bebiş sürekli kımıldadı tekme attı nerede okusam rahim genişler dedikleri için panik yapıp gitmedin doktora pazar günü ağrı kesildi ama kızımız bu sefer gün içinde hiç kımıldamadı eşime belli etmesemde aslında baya üzüldüm onada söleyince gitti geldi kızıyla dakikalarca konuştu onada hiç tepki vermedi aksam kalsiyum ve magnezyum sandozlarını içince kımıldamaya başladı çok şükür bugünde aynı hızla devam edio Allah şükür.sinemnur 2 isimde güzel ne eski ne yeni her döneme uyuyo bence...poyraz,rüzgar var izmirde çok bi dönemde yeliz,yelda isimleri çok moda olmuş valla isimleri gibi hepsinin kaderide güzel olsun... CennetBahcesi53 bu yağdanda bakayım canım zira hemen göbek altım kremlememe ragmen kasınıo ve acıo .... Tour Guide yatağı cidden çok güzelmiş kızının güle güle kullansın canım .... Birde burdan bi ark demişti ebebek mothercare falan haziran sonu bayramda vs indirimde olcak dedi ki bi bildiği varmış sordum evet dediler bende o zaman dönence almaya karar verdim,fisher price yada tiny love arasında kaldık onada eşim karar vercek diğer eksikler vs...kamera için 6.ayı bekliorum motorolanın bi modeli var 300 küsürdü indirimde ondan beğendi babası,birde ilk dönemde aslında oyun halısıda alcakdım o da tiny loveun bi modeli ama hastanenin yeni doğan ünitesinden sorumlu ebeyle konuştuk hemen ihtiyacı yok dedi 2/3 ay geçsin dedi... O da ertelendi bölece,ayak ve kollarına takılan çıngıraklı oyuncaklar var ondan alcaz...belki arabaya takılan çıngıraklı oyuncaklardan alırız...bizde gelişmeler böle gebe okuluda çok şükür bı cumartesi bitti, sinemnur sezeryan bantınıda ordaki ebe söledi canım inşallah herkesin öle olur sıcakda insan cok duş almak ister...birde aklıma gelmişken normal ped kanı içine çektiği için kontrol sırasında çok memnun kalmıolarmıs pamuklu pedler var biz onlardan kullanıoruz dediler.
İsim konusunda hala kararsız bakalım:):):)Kızlar dün yazılan bi çok şeyi okudum ama cevap vercek psikolojim yoktu cuma ve cumartesi hemen kasık bölgemde ağrı vardı bu sebeptenmidir bilmem bebiş sürekli kımıldadı tekme attı nerede okusam rahim genişler dedikleri için panik yapıp gitmedin doktora pazar günü ağrı kesildi ama kızımız bu sefer gün içinde hiç kımıldamadı eşime belli etmesemde aslında baya üzüldüm onada söleyince gitti geldi kızıyla dakikalarca konuştu onada hiç tepki vermedi aksam kalsiyum ve magnezyum sandozlarını içince kımıldamaya başladı çok şükür bugünde aynı hızla devam edio Allah şükür.sinemnur 2 isimde güzel ne eski ne yeni her döneme uyuyo bence...poyraz,rüzgar var izmirde çok bi dönemde yeliz,yelda isimleri çok moda olmuş valla isimleri gibi hepsinin kaderide güzel olsun... CennetBahcesi53 bu yağdanda bakayım canım zira hemen göbek altım kremlememe ragmen kasınıo ve acıo .... Tour Guide yatağı cidden çok güzelmiş kızının güle güle kullansın canım .... Birde burdan bi ark demişti ebebek mothercare falan haziran sonu bayramda vs indirimde olcak dedi ki bi bildiği varmış sordum evet dediler bende o zaman dönence almaya karar verdim,fisher price yada tiny love arasında kaldık onada eşim karar vercek diğer eksikler vs...kamera için 6.ayı bekliorum motorolanın bi modeli var 300 küsürdü indirimde ondan beğendi babası,birde ilk dönemde aslında oyun halısıda alcakdım o da tiny loveun bi modeli ama hastanenin yeni doğan ünitesinden sorumlu ebeyle konuştuk hemen ihtiyacı yok dedi 2/3 ay geçsin dedi... O da ertelendi bölece,ayak ve kollarına takılan çıngıraklı oyuncaklar var ondan alcaz...belki arabaya takılan çıngıraklı oyuncaklardan alırız...bizde gelişmeler böle gebe okuluda çok şükür bı cumartesi bitti, sinemnur sezeryan bantınıda ordaki ebe söledi canım inşallah herkesin öle olur sıcakda insan cok duş almak ister...birde aklıma gelmişken normal ped kanı içine çektiği için kontrol sırasında çok memnun kalmıolarmıs pamuklu pedler var biz onlardan kullanıoruz dediler.
Teşekkürler tatlım, emek emek yazmışsın, çok sağol, fotosunu çektim ekranınsinemnur sorma bende içten içe bi telaş yaptım hani hareketlensin die açıkcası göbeğimi bile zıplattım oynattım resmen rahatsız ettim ama hareket etmedi belkide çok yorgun düştü ondan die düşündüm hep,ebe de canım depend gibi bişey dedi bizim evde kullandıklarımızı deil,biz temin edioruz siz evde normal pede geçiosunuz dediler ben buraya eğitimde neler dediler kısaca yazayım bilen bilmeyen yararlansın olur ya karşılasırsak bişeylerle daha ihtiyatlı yaklaşırız...
Su bazlı yağlar kullanılmasını tembih ettiler bepanten gibi
Allah korusun sarılık olurlarsa eğer ilk kafadan başlıyormuş en sonda kafadan bitiyormuş(belirtileri çok uyur ve yemek hemez)
4/5 saatte bir çişini yapmalı yapmıyorsa yeterli beslenmiyor demekmiş
Bebeklerde hafif irkilmeler olabiliyormuş 1/2 aya geçer dediler
Islak mendil yerine ıslak pamuk kullanmayı tercih edin dediler
En geç 3 saatte bir bez değişikliği(günde 4/9 kez tuvaletini yapar)
Beslenmeden önce altını değiştir ve göbek kordonunu kontrol et (etil alkolle %90) 20 günden sonra düşer
Batikon kullanmayın
Yatma pozisyonlarını 2 saatte bir değiştirin
15 dak 4/5 saat arayla odayı havalandırın
20 saatte uyuyabilir 2 saatte emzirmek için uyanmasını beklemeyin
İlk 20 gün güneşle temas etmesin sabah ve akşam saatlerinde dışarı çıkarın
Gece ve gündüş arası ses farkı olsun
Verniks doku koltuk altından yok olduğu zaman banyo yaptırın
Beslenmeden 1.5 saat sonra masaj ve banyo yaptıeabilirsiniz
Kanguru bakımı 30 dak aşmasın
İlk 2 hafta kilo kaybı yaşayabilir normaldir eğer devamında almıyorsa problem
15 er dak arayla emzirilen gögüs değiştirilsin bitene kadar emmesi sağlansın ileriki zamanlarda 1er saatte bir değiştir
Sütlerini saklıycaklar oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukda 3 ay buzun kendi kendine çözülmesi gerekli
Yemek vs ile ilgili bilgilerde verdiler ayrıca normal doğum sezeryan dahil buraya o kadar bilgiyi yaz yaz bitmez mrk eden yazsın detaylıca anlatırım arkadaşlar
Teşekkür ederim canım, ben de söylüyorum arada kulağım da alışsın diyesinemnur ismi güzel bence dediğim gibi zaman dönem hiç çağrıştırmıo bi dönem efecan keremcan cem ,anıl,efe vs insanlar çok koymuş direk jenerasyon belli oluo 90 lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?