- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.161
Teşekkürler bilen tecrübeli birilerinin tavsiyesi gerçekten çok önemli oluyor, bende senin gibi düşünüyorum, doğduğu günden itibaren kullanılacağını düşünüyorum. Acaba motorolanın hangi modeli çok modeller var hangisi olsa karar veremiyorumSelam yine ben, 2013 ağustos annesi
Hızlıca gözattım tam yazacaktım son yazıda seninkiydi kamera ile ilgili alımtıladım.
Benden size bir tavsiye , kapı süsü , lavanta kesesi vs harcadığınız paranın yanında hiiiç lafı bile edilmez bu kadar önemli bir ihtiyacın. İlk başta gece yanımda yatcak lazım olmaz diye düşünmeyin, gündüz uykusunda , wcye gittiğinizde vs lazım olur mutlaka. Kameralı alın almışken de 3 yaşına geldi hala kullanıyorum çoook faydasını görsüm, hatta 2 kere hayatı kurtuldu, kamera sayesinde. 2 aylıktı sabah 5 te emzirip gazını çıkartıp beşiğine yatırdım, ben wcye gittin eşim uyuyordu.
Monitörü aldım yanıma bir baktım morardı, hemen koştum çevirdim kustu, kusmuk boğazında kalmış yıtamamışta çıkartamamışta boğuluyordu ama ses yoktu yani sesli telsiz olsa anlamazdım yine. Aman çok mu önemli aman ne gerek var diyenlere bakmayın tedbirinizi alın ondan sonra Allaha emanet edin.
Weevel 1,5 yıl kullandım fiyatına göre iyi ama arızalandı, servisten gelmesini bekle vs zor
Motorola aldım daha iyi tavsiye ederim
İnşallah canım, oda takımı aradan çıktı yaa üzerimden büyük bir yük kalktı, şimdi sabırsızlıkla gelmesini bekleyeceğimAyy bayıldım resmen. Çok seviyorum bu tip takımları. Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Teşekkürler bilen tecrübeli birilerinin tavsiyesi gerçekten çok önemli oluyor, bende senin gibi düşünüyorum, doğduğu günden itibaren kullanılacağını düşünüyorum. Acaba motorolanın hangi modeli çok modeller var hangisi olsa karar veremiyorum
Ahh benim eşim onlarla kesin uğraşmaz bana kalır, kullanımı basit ama kullanışlı olsun istiyorum, ebebekteki modellere baktım olumsuz yorumlar vardı emin olamadım.Motorola 36 , eşimin 4 kamera ile bağlama hayali vardı oyüzden aldık ama kurmadık 4 kamera tabiki :)
Yani daha uygun modelleri de var onlarda olabilir kullanan başka arkadaşlarımda var motorolakullanlar hepsi memnun
bende çok güldümEvet canım 35 de doğum yapan 36-37-38 de yapan da var 41+3 lerde yapan da var. Tedbirli olmak şart. Ay benim herif mağazada prematüre kıyafetlerini bulup getiriyor doğduğunda bunlardan mı giyecek diye. yahu onlar erken doğanlar için diyorum, başka mağazaya giriyoruz yine prematürelere bakıyor. Tövbe tövbe dedim en sonunda
aynen dediğin gibi alt üst takımlardan da uydururuz birşeyler napalım, her an ikoncan olmasa da olur
Ahh benim eşim onlarla kesin uğraşmaz bana kalır, kullanımı basit ama kullanışlı olsun istiyorum, ebebekteki modellere baktım olumsuz yorumlar vardı emin olamadım.
Güle güle kullanın. Bizde baby cotton aldık, hatta kız kardeşimde aldı. Tutulan bir model anlaşılan.iyi günlerde kullanalım inşallah..
Canım çok saol. Ben perde olayında fazla önemsemedim. Sevimli olsun kolay kullanım olsun diye hazır aldım.
Çook aradım anlatamamçok içime sindi. Daha güzelleri senin olsun inşallah canım çok saol.
Hastanede yapılacak çekim için gayet ideal bence
Evde yeni doğan çekimi yaptıracaksan zaten fotoğrafçıların kostümleri oluyor. Bende kocaman bir torba var örneğin
Saol canım. Cicişleri yıkanıp ütülense bir çekim yapıp atacağımda sıcaktan popişi kaldıramıyorum. Birde korku basıyor işler azaldıkça. Şu erken doğum stresi fena sardı beni.
Saol canım darısı hepinize inşallah. Pijama birşeysi diye geçiyordu ama sanırım ben yazana kadar kampanya sona erdi
Canım ben özellikle çift yön olayında puseti yada ana kucağını söküp çevirip takma olayına gıcıktım. Elinde çocuk onunla uğraşmak hem sıkıntılı hem tehlikeli. 360 derece dönebildiği için hiçbirşey söküp çevirmiyorsun. Kolu tepeye çekip kendi etrafında döndürüp kolu indiriyorsun çıkarmadan. Rlx modeli şişme lastikli sarsıntı engelliyor. Açıkcası bebişler o sarsıntıyla mest olup uyuyorlar ve bu yüzden tercih etmedim. Ecodan sonra deco modeli çıkmış ama aralarındaki farkları bende anlayamadım açıkcası nebebekte 1750den 1400e düşünce saldırdım diyebilirim deco modelineözellikle teknik servis parça yönünden araştırdığımda kraf tercihim oldu. Biliyorsun ben sepet beşik yerine yine kraftın dondy5 sandalye+yatak olayınıda aldım. Tekerlekleri kolay çıktığı için bagajda korkunç yerde kaplamıyor
:):):) "geçen gün hamilelikte regl olunmuyor, ohh ne rahat filan" diye sohbeti geçti de arkadaşlarla, o kadar çok yerin ağrıyor, sızlıyor ki, regl olmamanın rahatlığı gibi bir durum hissetmiyorsun bile:)orkidin infinitysini cok begenerek kullaniyorum ben. ya da kullaniyodum :)) ne kadar zaman olmus kullanmayali garip geldi simdi..
ama herhalde rahimin temizenme kanamasi icin uygun olmayabilir. ilk bi kac gun zaten hastanede kocaman pedlerden koyuluyor. onlar da marka marka sanirim hastanede verdikleri super bisidi. biz cikinca medicalden aldirmistim esime ama memnun kalmamistim o kadar. adini hatirlarsam yazarim yine..
Teşekkür ederim canım, kısa süreli olarak aynı ya da yakın fonksiyonlu aletleri 2 defa almak, gereksiz masraf oluyor gerçekten, haklısın, kameralı olanları daha iyi olacaktır, chiccoya bulaşmam, titreşimli olan varsa onlardan alırız, çok mersicabuk ayiracaksan goruntulu bi model terch etmeni oneririm. biz motorola kullanmistik. ilk telsizimiz de weewellin sadece seli olaniydi. sonra her gakguka gitmemek gerektigini bazen uyanmadan geri uykuya donebildigini, bazen de sessiz sessiz isler cevirebildigini farkedince goruntulu almak gerekti :) oglum 4,5 yasinda hala kullaniyoruz seslenir de duyamayiz falan diye. tatilde vs odada uyutup cikmak amacli da cok kullaniyoruz. baya baya kullaniyoruz yani :))
bu arada chiccoydu sanirim beyaz sari dikdortgen bi telsiz vardi cok cizirti sikayeti okumustum onunla ilgili arastirirken ondan uzak dur diyebilirim :) bi de icimde kalmisti oglumda sonradan gormustum bi markanin kola takilan saat gibi devreye girince titresen modeli vardi. bi kac kez ev supururken oglumu duymayinca keske ondan olaydi demistim
İlk 6 ay bizim de yatak odasında olacak canım ama dediğin gibi gündüzleri filan odada uyurken mutfakta filan olursam ya da başka odada o yüzden ihtiyaç olur diye düşünüyorum,Ben bir ara çok baktım sanırım kameralı telsiz bakıyorsun dimi, bunun için wee nin telsizlerinde oldukça güzel yorumlar var, @ceren151115 de söylemiş, ben şöyle güzel bir kampanya olursa alırım diye düşündüm, ilk aylarda benimde yanımda olacak ama gündüzleri, akşam üstü odada uyurken bizde başka odada olursak rahatlıkla duymak için ihtiyaç olur diye düşünüyorum
Ben de aynı fikirdeyim, adı üstünde yan korumalık, dışarıdan takılınca koruma fonksiyonu kalmıyor:)Bende içine takmayı düşünüyorum, hatta dışarı takanlar için sanırım korumalıkları göstermek amaçlı takmışlar diye düşünmüştümamaç zaten bebişe zarar vermesin kafası eli hareket ettikçe vurmasın diye değil mi?
Güle güle içinize sine sine kullanın inşallah canım, resimde çok güzel görünüyor model, inşallah istediğiniz gibi yaparlar, bitmiş halini gönderirsin artıkBugün fena sıcak vardı ama baya dolaştık başka yerlere baktık en sonunda beğendik, resimdeki oda olacak ancak beşiğin korkuluklarını düz yaptıracağım, dolabın ve şifonyerin çizgileride çapraz değil artı şeklinde olacak, ekstradan şifonyerin üatüne raf yaptıracağım. Bize bunun fiyatını 4000 tl dediler ama bir arkadaşı araya soktuk 3750 ye düştüler yarın siparişi vereceğiz inşallah
Güle güle kullan canım , kapı süsü de magnetler de harika. Ben de burada bir mobilyacıya dilimin döndüğünce anlattım, "yokbiz yapmıyoruz öyle dedi" suteworld internet sayfasından açtım gösterdim, " 500 tl ise biz bunu yaparız 250 tlye " dedi, bizim cibinlik şimdilik duruyor, ev kira, duvarlar duvar kağıdı olunca kıyamadım delmeye, 2 tane duvar rafı istiyorum, peluş oyuncaklar için, yapıştırma bantlar 12-13 kg kaldırıyor diyorlar ama güvenemiyorum bebek odası olunca, düşme riskini hiç göze alamıyorum, Allah korusun.Aynen canım kesin yaptıracağım karar verdim artık bu arada mobilyacıya gittik bugün hatırlarsan yarım daire şeklinde cibinlik yaptırmayı düşünüyordum, gösterdim onlar pek yapmıyorlarmış ama kendisi de mağaza için düşünüyormuş, ben model gösterince onu da yaparız dedi hem bize de model olmuş olur filan dedi, bakalım 1 aya ancak gelirmişmagnetlerin fotosu yok eklememiştimEki Görüntüle 1846492 magnetlerde bu şekilde işte. Keşke benimde çevremde profesyonel fotoğrafçı olsaydı ama malesef bakalım bizimkiler nasıl olacak? minik bir fotoğrafçılık kursum var tabi hallederiz herhalde
Wee well marka değil mi? onunla ilgili ben de olumsuz yorumla karşılaşmadım hiç.ben henüz almadım fakat araştırma içerisindeyim phılıps güzeldir diye düşünüyorum
ablam wee diye bir marka kullanıyor ve çokta memnun sanırım bende wee alacağım .
Bebişin eşyaları geldikçe, eşim "eminim içinde bana bir şey yoktur" diye takılıyordu, şimdi düşündüm de adam resmen haklı, ben kocişkomu hiç düşünmedim:) ona da uygun bir şeyler alayımAynen bende ekru renk sabahlik ve gecelik olucak. Esimde cok guzel tonlu acik pembe koton gomlek aldik, altina beyaz keten pantolon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?