2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Teşekkürler bilen tecrübeli birilerinin tavsiyesi gerçekten çok önemli oluyor, bende senin gibi düşünüyorum, doğduğu günden itibaren kullanılacağını düşünüyorum. Acaba motorolanın hangi modeli çok modeller var hangisi olsa karar veremiyorum

Motorola 36 , eşimin 4 kamera ile bağlama hayali vardı oyüzden aldık ama kurmadık 4 kamera tabiki :)

Yani daha uygun modelleri de var onlarda olabilir kullanan başka arkadaşlarımda var motorolakullanlar hepsi memnun

https://www.e-bebek.com/wmv812-diji...M.zpc=WEE-WMV812&utm_campaign=homepage_widget
tecrübeli anneler bu modeli kullanan var mı e bebekte indirime girmiş ve yorumlarının hepsi güzeldi, motorolaya baktım her modelde bir olumsuz yönünü söylemişler, kimisi şarjı çabuk bitiyor, kimisi görüntü kalitesi iyi değil gibi şeyler vardı. Weewell in bu modelini çok beğendim indirim de varken almak isterim

Motorola 36 , eşimin 4 kamera ile bağlama hayali vardı oyüzden aldık ama kurmadık 4 kamera tabiki :)

Yani daha uygun modelleri de var onlarda olabilir kullanan başka arkadaşlarımda var motorolakullanlar hepsi memnun
Ahh benim eşim onlarla kesin uğraşmaz bana kalır, kullanımı basit ama kullanışlı olsun istiyorum, ebebekteki modellere baktım olumsuz yorumlar vardı emin olamadım.

bende çok güldüm

Ahh benim eşim onlarla kesin uğraşmaz bana kalır, kullanımı basit ama kullanışlı olsun istiyorum, ebebekteki modellere baktım olumsuz yorumlar vardı emin olamadım.

Ebebekteki yorumlara pek güvenmiyorum ben, yorum yazanlara ( en çok, en iyi vs). Hediye veriyor oyüzden gerçekten kullanmasa da yazıyor millet. Başka sitelerdeki yorumlara baktın mı? Ben ve çevremdekiler memnunuz diye önerdim ama yüDe yüz kefilim diyemem tabii. Monitörden hd tv kalitesibekleyenler oluyor onlar görüntüyü beğenmeyebiliyor.

Güle güle kullanın. Bizde baby cotton aldık, hatta kız kardeşimde aldı. Tutulan bir model anlaşılan.iyi günlerde kullanalım inşallah..

Merhaba sizi başka bir mesajınızdan buldum. Ben de feriha hanıma gitmek istiyorum bilgi verir misiniz.7 aydır bebegimiz olmuyo . Herşeyime baktırdım şuanda tek sorun tsh ım 4 ay önce 4.2 oldugunu öğrendim geçen ay bakınca 1.38 di ilaçla öğrendim.feriha hn nasıl bir dr ?kadın hastalıkları konusunda ve hamile kalma konusunda tecrübelimi bunu sorucaktım sen neler yaşadım birde sonuç alabildin mi?

Ben de dün itibariyle cicileri yıkama işini bitirdim, haftasonuna ütüye başlayacağız inşallah, hiç sorma beni de erken doğum stresi sardı, dün işyerinde misafirim vardı, 32. haftada 1400 gramla doğum yapmış, 1200 grama düşmüş, uzun zaman kuvezde kalmış 1600 gramla taburcu olmuşlar, 2,5 aylıkken filan emzirebilmiş ,biberonla beslemiş hep, kucağına bile alamıyormuş, minik sepet gibi bir şey yapmışlar onunla alıp koyuyorlarmış, ben stres oldukça etrafımda da erken doğum hikayeleri duyuyorum hep., zamanında sağlıkla gelsinler inşallah.

Mima xari travel sistemin camel rengini çok beğeniyorum ama aşırı pahalı kaç defa ihtiyaç duyacağımı bilmediğim bir şeye o kadar vermek istemiyorum ama çok şeker gerçekten. Sürekli park bahçe gezen dolaşan, evde kalacak birisi olsam kesin alırdım, çalışırken bir haftasonları boş olacak, onda da kaç gün kaç defa kullanılacağı muamma, şimdilik hevesimizi başka bahara saklayalım Rlx için en önemli fark sarsıntı önleme diyorsun, çok sağol tatlım, dediğin doğru bazılarına o sarsıntı ritmik geldiği için uyutuyor, bazılarının da uykusunu bölebiliyormuş, bebeğin uyku derinliğiyle alakalı sanırım, annesi gibi tavşan uykuluysa, çakıl tıkırtısına uyanır yoldaseçeneklerimden birisi bu şimdilik, seçenekelri çıkartıyorum bakalım, babaya seçenek sunup birini al demekten başka çare yok, iş başa düştüEvet kraft dondy 5 de çok güzeldi, güle güle kullansın minik prens, ev tipi salıncağı doğum sonrasına bırakmıştım, ihtiyaç hissetme durumuna göre bakayım diye, bir de evi doldurup, 2-3 ay kullanıp sonra fellik fellik kaldıracak yer aramayyaım diye,özellikle büyük hacimli eşyalardan uzak durmaya çalışıyorum, burada büyük bir bebek mağazası var, eskiden kraft satıyormuş, dondy 5 sordum, resmen sinirlendi adam:) "neden kraft dondy 5 soruyorsunuz, artık yok ama kesinlikle tavsiye etmiyorum, 5 kademeli yükseklik deniyor, her kademe birbirine çok yakın, çok alçak , mama sandalyesi olarak kullanmak çok güç, masada sizinle aynı yükseklikte olmuyor, ağlıyor" filan diye bir sürü olumsuzluk saydı, ben de zaten doğum sonrasına bırakmıştım, o gün de hevesimi kaçırınca ertelemiştim, dün de instagramda bir bayan yazmış, " eşime söyleyemem , 2,5 yaşında kızım kanepeden düştü, kusma ve gözlerde kayma yok, ama çok korkuyorum " diye, herkes "2,5 aylık bebek kanepeye yalnız bırakılır mı, ya beşiğine ya da emniyet kemerli salıncağa bağlayın" diye yorumlar yazmış, ben de senaryolaru hemen kafamda üretmeye başladım, Allaha emanetler. Sepet beşiğimiz var ama salıncak da şart mı düşünüyorum hala.

V vendetta42 canım korkulucak bişey yok aslında hem sezeryan hemde normal doğum... Normal doğumda 4 cm den sonra benim hastanemde epidural ile spinali bir kullanıyorlarmıs epidural omurilik çevresine spinal omurilik içine enjekte edilen ilaçlar bebek yerine yerleştikden sonra simdi içerdeki seviyeyi hatırlamıorum ama ilk bi omuz sonra diğeri çıkartılıyormuş eğer çıkmakda zorluk yaşanırsa ufak kesiler atabiliyorlar ama sezeryandaki kadar büyük deil elbette. Benim iğne fobim var ayılıp bayılıorum coğu zaman hastanedende çok çok hoşlanmam Allah yardımcımız olsun valla ben sakinleşmek için bi cok yöntem öğrenmeye çalışıorum,sende korkma sakın

:):):) "geçen gün hamilelikte regl olunmuyor, ohh ne rahat filan" diye sohbeti geçti de arkadaşlarla, o kadar çok yerin ağrıyor, sızlıyor ki, regl olmamanın rahatlığı gibi bir durum hissetmiyorsun bile:)
o zaman hastane çantasına normal pedlerden mi koymalı canım yoksa medicalciden ped mi almalı bilemedim şimdi.

Teşekkür ederim canım, kısa süreli olarak aynı ya da yakın fonksiyonlu aletleri 2 defa almak, gereksiz masraf oluyor gerçekten, haklısın, kameralı olanları daha iyi olacaktır, chiccoya bulaşmam, titreşimli olan varsa onlardan alırız, çok mersi

İlk 6 ay bizim de yatak odasında olacak canım ama dediğin gibi gündüzleri filan odada uyurken mutfakta filan olursam ya da başka odada o yüzden ihtiyaç olur diye düşünüyorum, olbey de kameralı olanları tavsiye etmiş, ben takipteyim, güzel bir ürün , güzel bir kampanya bulursak haberleşiriz

Ben de aynı fikirdeyim, adı üstünde yan korumalık, dışarıdan takılınca koruma fonksiyonu kalmıyor:)

Güle güle içinize sine sine kullanın inşallah canım, resimde çok güzel görünüyor model, inşallah istediğiniz gibi yaparlar, bitmiş halini gönderirsin artık

Güle güle kullan canım , kapı süsü de magnetler de harika. Ben de burada bir mobilyacıya dilimin döndüğünce anlattım, "yokbiz yapmıyoruz öyle dedi" suteworld internet sayfasından açtım gösterdim, " 500 tl ise biz bunu yaparız 250 tlye " dedi, bizim cibinlik şimdilik duruyor, ev kira, duvarlar duvar kağıdı olunca kıyamadım delmeye, 2 tane duvar rafı istiyorum, peluş oyuncaklar için, yapıştırma bantlar 12-13 kg kaldırıyor diyorlar ama güvenemiyorum bebek odası olunca, düşme riskini hiç göze alamıyorum, Allah korusun.
Bitince çok merak ediyorum prensesinizin odasını, fotoğraf işi hallolur gider, boşveeerrrr

Aynen bende ekru renk sabahlik ve gecelik olucak. Esimde cok guzel tonlu acik pembe koton gomlek aldik, altina beyaz keten pantolon.
Bebişin eşyaları geldikçe, eşim "eminim içinde bana bir şey yoktur" diye takılıyordu, şimdi düşündüm de adam resmen haklı, ben kocişkomu hiç düşünmedim:) ona da uygun bir şeyler alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…