- 21 Mart 2016
- 265
- 711
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.201
Cok tesekkur ederim canim! Edineyim 1 tane onlardan.Birde canım demsa die kartları var sana özel indirim oluomus indirimleri msjla bildiriolarmıs puan vs işleride varmıs gidersen al benceTour Guide
Kocaları unutmayalım canım yaaTour Guide sayesinde ben de düşünmeye başladım bunu. Eşlerin kıyafetini de atlamamak lazım:)
Süper. İnş ev tipi ana kucaklarina, donenceye ve oyun halisinada olur. Onlar kaldi benim. Ay birde kamerali telsiz var daha.Bence o olmamalı. Temmuz ortası gibi oluyormuş asıl indirim sanırım. Bir de her ayın 15. de seçili ürünlerde %50 oluyormuş. Ben yarın ona bakacağım inş fırsat bulursam.
Ben de dün itibariyle cicileri yıkama işini bitirdim, haftasonuna ütüye başlayacağız inşallah, hiç sorma beni de erken doğum stresi sardı, dün işyerinde misafirim vardı, 32. haftada 1400 gramla doğum yapmış, 1200 grama düşmüş, uzun zaman kuvezde kalmış 1600 gramla taburcu olmuşlar, 2,5 aylıkken filan emzirebilmiş ,biberonla beslemiş hep, kucağına bile alamıyormuş, minik sepet gibi bir şey yapmışlar onunla alıp koyuyorlarmış, ben stres oldukça etrafımda da erken doğum hikayeleri duyuyorum hep., zamanında sağlıkla gelsinler inşallah.
Mima xari travel sistemin camel rengini çok beğeniyorum ama aşırı pahalıkaç defa ihtiyaç duyacağımı bilmediğim bir şeye o kadar vermek istemiyorum ama çok şeker gerçekten. Sürekli park bahçe gezen dolaşan, evde kalacak birisi olsam kesin alırdım, çalışırken bir haftasonları boş olacak, onda da kaç gün kaç defa kullanılacağı muamma, şimdilik hevesimizi başka bahara saklayalım Rlx için en önemli fark sarsıntı önleme diyorsun, çok sağol tatlım, dediğin doğru bazılarına o sarsıntı ritmik geldiği için uyutuyor, bazılarının da uykusunu bölebiliyormuş, bebeğin uyku derinliğiyle alakalı sanırım, annesi gibi tavşan uykuluysa, çakıl tıkırtısına uyanır yolda seçeneklerimden birisi bu şimdilik, seçenekelri çıkartıyorum bakalım, babaya seçenek sunup birini al demekten başka çare yok, iş başa düştü Evet kraft dondy 5 de çok güzeldi, güle güle kullansın minik prens, ev tipi salıncağı doğum sonrasına bırakmıştım, ihtiyaç hissetme durumuna göre bakayım diye, bir de evi doldurup, 2-3 ay kullanıp sonra fellik fellik kaldıracak yer aramayyaım diye,özellikle büyük hacimli eşyalardan uzak durmaya çalışıyorum, burada büyük bir bebek mağazası var, eskiden kraft satıyormuş, dondy 5 sordum, resmen sinirlendi adam:) "neden kraft dondy 5 soruyorsunuz, artık yok ama kesinlikle tavsiye etmiyorum, 5 kademeli yükseklik deniyor, her kademe birbirine çok yakın, çok alçak , mama sandalyesi olarak kullanmak çok güç, masada sizinle aynı yükseklikte olmuyor, ağlıyor" filan diye bir sürü olumsuzluk saydı, ben de zaten doğum sonrasına bırakmıştım, o gün de hevesimi kaçırınca ertelemiştim, dün de instagramda bir bayan yazmış, " eşime söyleyemem , 2,5 yaşında kızım kanepeden düştü, kusma ve gözlerde kayma yok, ama çok korkuyorum " diye, herkes "2,5 aylık bebek kanepeye yalnız bırakılır mı, ya beşiğine ya da emniyet kemerli salıncağa bağlayın" diye yorumlar yazmış, ben de senaryolaru hemen kafamda üretmeye başladım, Allaha emanetler. Sepet beşiğimiz var ama salıncak da şart mı düşünüyorum hala.
Yani olabilir ama wifi açık olacak, bebişe o kadar da yakın olmasa iyi olur dersin eşine, kameralılarda da wifi özelliği olanlar var ama ben öyle almayı düşünmüyorum her tarafımız radyasyon zaten bari odasında olmasınBüyük eşyalar aradan çıkınca iyi oluyor, kafa rahatlıyor:)
Kamera telsiz işini eşime paslayayım dedim, Evde fazladan tabletler var, eşim skypeyi açarız yönünü bebeğe çeviririz, telefondan takip ederiz diyor, benim kocam cimri mi üşengeç mi yaaa
kızlarrr alışverişiniz ne durumda ben daha yeni başladım diyebilirim herkes erken daha deyip duruo oyuzden ağırdan aldım :) bebiş odası ne yaptınız biz bu takımı çok beğendikk szce nasıll
https://www.cilek.com/Safari-Natura yorumlarmısınızzz
Hahahaha, bebek arabasını da hala almadı, alternatif çözüm ne olabiliyor diye mi düşünüyor acaba
Bataryasını söyledim zaten fişte takılı durur demişti, radyasyon desem şimdi, ona da bir cevabı vardırYani olabilir ama wifi açık olacak, bebişe o kadar da yakın olmasa iyi olur dersin eşine, kameralılarda da wifi özelliği olanlar var ama ben öyle almayı düşünmüyorum her tarafımız radyasyon zaten bari odasında olmasınayrıca batarya meselesi var, alınacak telsizlerde de bataryasının iyi olması lazım sürekli şarjda olması zor olur
Adam çok hiddetlendi zaten, bir "neden kraft dondy 5 " diye sorgulayışı vardı, dedim eyvahhh dayak yiyeceğizCanım dondy 5 ev tipi salıncak değil ki. Kullandığın sepet beşikten çok daha güvenli ve sağlam. Görsellik daha naif olsun dersen evet kraft bu konuda çok cici bici değil. Ayrıca yükseklik diz seviyesinde değil gayet masa hizasında, açıp denedim oradan biliyorum. Elinde yok diye giydirmiş amcamız sana anladığım kadarıylaEn büyük avantajı kendi kendine sarsmadan sallanabiliyor olması. İlk 5-6 ay yatak odamda onun içinde uyutacağım. Ev tipi salıncak konusunuda ihtiyaç duyarsam 4.aydan sonra bakma taraftarıyım.
Arabayı sakın denemeden sipariş etme. Kocalara kalınca iş neler olabileceğini az çok tahmin edersin
Haftaya kıyafetlerini yıkasam mı az daha beklesem mi bilemedim. Erken gelecek olsa çanta vs hazır değil, dımdızlak kalırız ortada. Doğum çantası ne zaman hazır olmalı onuda bilmiyorum. Korkunç aklım karışık.
Hahahaha tamamVarsa alternatif bi fikri cidden mrk ediorum lütfen paylas bizlede... Belki uzun bi süre wrap sling tarzda bişeyle tasımayı planlıyordur ben alcam ama eşin muhtemelen benimkisi gibi yumurta kapıya dayanınca tutumu var...geçen kendi sokağımıza ters yönden girmiş çalışma var die fahri müfettiş ceza yazmıs 15 gün önceden ödersen indirimli ödüosun kendisi son gün ödüo gerisini sen düşün sinemnur
bende çok beğendim eşim almışken halı perde avize hepsini takım alalım dio ama karar veremedim hepsi 4,250 fln tutuyor ama nekadar kullanabilir renkli falan ya bayaa karıştım bayaBen bu takıma bayılmıştım ama odam çok küçük diye maalesef alamadım. Bana baya kullanışlı geldi
Hahahasinemnur çok şanslısın canım benimkine ütüleri bıraksam hayır demez eminim ama yanmayan tek noktası kalmaz kanımca hahaha
Orası kesin, onlara göre de "kadınları anlamak çok zor"sinemnur Ahh ahh aynılar onlara sorsan bizimde aynı olduğumuzu söler bunlar işin kötü kısmı kendilerini çok özlettiriolar yakında marmarise gitcem nasıl özliycem bu huysuzlukları Allah bilir....wrap sling her eve lazım
Bizde de durumlar olaylar hep aynısinemnur Dancing_Queen bütün erkekler böyle diyecem ama sanmıyorum bize öyle denk gelmiş demekki benimki de son ana bırakmayı çok sever bende dayanamaz en sonunda ben hallederim, bekleyemiyorum o kadar sabırsızım herşeyi halledip oh bitti demek beni rahatlatıyor
Takvimime bakar mısınız, "anneler artık haftada 200-400 gram alırlar" diyor, ben bu hafta(8 günde) tam 400 gram aldım, yani üst limitten mi gidiyorumHahahaeşim de yıllardır iş gereği, takım elbise gömlek giyince, kendi işini kendisi halletmeye alışmış, o yönden şanslıyım evet, bazen temizliğe yardım eder, temizliğe yardım etmediyse bütün ütüyü yapar
haklısın canım ya ben daha başlamadım sizinkiler bitmiş bile maşallahh :) en iyisini yapmışşsınız valaa bende artık buay başlıcam oda da kararszm çokmu renkli kaç yaşa kadar kullanır oyuzden şüphelerim var açıkçasıBizim alışveriş bitti, kıyafetler yıkandı, ütü kısmı kaldı, sıfırdan bir bebek odası yapmayacağız, giyinme odasına dolaplar yaptırdık geçen hafta, 7. ayıma yeni girdim, normalde hareketli bir insanım ama bu haftada bile eğilip kalkarken, dolapları silerken, ortalığı toplarken zorlandım, ileri ki dönemlerde daha zor olabilir, bunu da hesap edin kızlar, artık 30. haftalara geliyoruz neredeyse. Eşim de acele etmeyelim dedi dolaplar konusunda, temizliğini yaparken yardımcı olmasına rağmen, zorlandığımı görünce aradan çıktığına seviniyor.
Beğendiğin mobilya tam bir bebek odası , rengarenk, cıvıl, cıvıl, eğlenceli, güzel günlerde kullansın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?