2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bence o olmamalı. Temmuz ortası gibi oluyormuş asıl indirim sanırım. Bir de her ayın 15. de seçili ürünlerde %50 oluyormuş. Ben yarın ona bakacağım inş fırsat bulursam.
Süper. İnş ev tipi ana kucaklarina, donenceye ve oyun halisinada olur. Onlar kaldi benim. Ay birde kamerali telsiz var daha.

Canım dondy 5 ev tipi salıncak değil ki. Kullandığın sepet beşikten çok daha güvenli ve sağlam. Görsellik daha naif olsun dersen evet kraft bu konuda çok cici bici değil. Ayrıca yükseklik diz seviyesinde değil gayet masa hizasında, açıp denedim oradan biliyorum. Elinde yok diye giydirmiş amcamız sana anladığım kadarıyla En büyük avantajı kendi kendine sarsmadan sallanabiliyor olması. İlk 5-6 ay yatak odamda onun içinde uyutacağım. Ev tipi salıncak konusunuda ihtiyaç duyarsam 4.aydan sonra bakma taraftarıyım.
Arabayı sakın denemeden sipariş etme. Kocalara kalınca iş neler olabileceğini az çok tahmin edersin
Haftaya kıyafetlerini yıkasam mı az daha beklesem mi bilemedim. Erken gelecek olsa çanta vs hazır değil, dımdızlak kalırız ortada. Doğum çantası ne zaman hazır olmalı onuda bilmiyorum. Korkunç aklım karışık.

Son düzenleme:
Yani olabilir ama wifi açık olacak, bebişe o kadar da yakın olmasa iyi olur dersin eşine, kameralılarda da wifi özelliği olanlar var ama ben öyle almayı düşünmüyorum her tarafımız radyasyon zaten bari odasında olmasın ayrıca batarya meselesi var, alınacak telsizlerde de bataryasının iyi olması lazım sürekli şarjda olması zor olur

Ben bu takıma bayılmıştım ama odam çok küçük diye maalesef alamadım. Bana baya kullanışlı geldi

Bataryasını söyledim zaten fişte takılı durur demişti, radyasyon desem şimdi, ona da bir cevabı vardıröğlen baktım, bakıyor internetten araştırıyordu, zaten aklıma sokan da kendisi, ben desem neyse

Varsa alternatif bi fikri cidden mrk ediorum lütfen paylas bizlede... Belki uzun bi süre wrap sling tarzda bişeyle tasımayı planlıyordur ben alcam ama eşin muhtemelen benimkisi gibi yumurta kapıya dayanınca tutumu var...geçen kendi sokağımıza ters yönden girmiş çalışma var die fahri müfettiş ceza yazmıs 15 gün önceden ödersen indirimli ödüosun kendisi son gün ödüo gerisini sen düşün sinemnur

Adam çok hiddetlendi zaten, bir "neden kraft dondy 5 " diye sorgulayışı vardı, dedim eyvahhh dayak yiyeceğizEv tipi salıncak tabirini yanlış kullanmış olabilirim, ev tipi salıncaklara bakarken sallanma özelliğinden dolayı karşıma çıkınca listeme almıştım.

Bebek arabasını da % 100 eşime bırakmıyorum deniyorum mağazalarda ara ara ama sanırım içime sinen olmadığından budur diyemiyorum bir türlü.
Kıyafetlerini haziran içinde halletmiş olmak benim kafamı rahatlatacak canım ya, o yüzden yıkadım, ütü işi de babamızda, bak onu süper yapıyor En kötü senaryoyu düşünüp hazırlıklı olmak da fayda var bence, çantalar da hazır beklesin, kafadan gitsin telaşı. şimdiki evimizi de yeni kurduğumuz için Ankaradaki mutfak eşyalarımı 2'ye bölerek getirmiştim buraya, nasılsa burada misafirim olmaz vs düşüncesiyle, kendimize yetecek kadar getirmiştim, şimdi doğum için gelecekler olacak, bir de o alışverişler çıkıyor bana, yok kek fanusu, kurabiye tabakları, bardaklar, tepsiler filan... hiç olmazsa kafamdaki detayları hallediyorum yavaş yavaş iyi oluyor.

Hahahaha tamambak bu wrap slingi iyi hatırlattın bana , eşime "arabaya gerek yok sen bununla taşırsın" dersem kesin harekete geçer, market poşetlerini asansörle zor taşıyor adam hep mi aynı bu erkeklerin kuzum ya

Ben bu takıma bayılmıştım ama odam çok küçük diye maalesef alamadım. Bana baya kullanışlı geldi
bende çok beğendim eşim almışken halı perde avize hepsini takım alalım dio ama karar veremedim hepsi 4,250 fln tutuyor ama nekadar kullanabilir renkli falan ya bayaa karıştım baya

sinemnur çok şanslısın canım benimkine ütüleri bıraksam hayır demez eminim ama yanmayan tek noktası kalmaz kanımca hahaha
Hahaha eşim de yıllardır iş gereği, takım elbise gömlek giyince, kendi işini kendisi halletmeye alışmış, o yönden şanslıyım evet, bazen temizliğe yardım eder, temizliğe yardım etmediyse bütün ütüyü yapar

Orası kesin, onlara göre de "kadınları anlamak çok zor" hımmm ayrılık mı var, kaç gün? olsun arada ayrı kalıp özleyince de çok güzel oluyor wrap sling listeye attım, bitti dediğim alışverişime şu bu derken yine 8-10 kalem girdi mi bilmem

Bizde de durumlar olaylar hep aynı bir de bozuluyor beyefendi sormayın ondan bir şey istiyormuşum, sonra beklemeden kendim kalkışıyormuşum işe , ee 1 gün bekliyorum yok, 2 gün bekliyorum yok, sonra kalkıp kendi işimi kendim görüyorum, dayanamıyorum

Takvimime bakar mısınız, "anneler artık haftada 200-400 gram alırlar" diyor, ben bu hafta(8 günde) tam 400 gram aldım, yani üst limitten mi gidiyorum

haklısın canım ya ben daha başlamadım sizinkiler bitmiş bile maşallahh :) en iyisini yapmışşsınız valaa bende artık buay başlıcam oda da kararszm çokmu renkli kaç yaşa kadar kullanır oyuzden şüphelerim var açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…