2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Teşekkür ederiz, çok sağolun.

Bizim alışveriş bitti, kıyafetler yıkandı, ütü kısmı kaldı, sıfırdan bir bebek odası yapmayacağız, giyinme odasına dolaplar yaptırdık geçen hafta, 7. ayıma yeni girdim, normalde hareketli bir insanım ama bu haftada bile eğilip kalkarken, dolapları silerken, ortalığı toplarken zorlandım, ileri ki dönemlerde daha zor olabilir, bunu da hesap edin kızlar, artık 30. haftalara geliyoruz neredeyse. Eşim de acele etmeyelim dedi dolaplar konusunda, temizliğini yaparken yardımcı olmasına rağmen, zorlandığımı görünce aradan çıktığına seviniyor.
Beğendiğin mobilya tam bir bebek odası , rengarenk, cıvıl, cıvıl, eğlenceli, güzel günlerde kullansın....

Civilimden indirim kazandım kullanmak isteyen arkadaşlar için kodu yazıyorum,cok fazla bi miktar değil ama olsun.benim kuzucuklarima kismet olmadi erken doğumla kaybettim Allah sizinkilere sağlık versin inş.

Aklıma soktun zaten bir ara çok bakmıştım sonra alırım diye bırakmıştım, mobilyayı aradan çıkarttım yaa takip edecek bişeyler lazım. Kesinlikle kameralı olması çok güzel, ama bu konuda çok yorum var acaba mağazalara gidip sormak iyi olur mu bilmiyorum?

Güle güle içinize sine sine kullanın inşallah canım, resimde çok güzel görünüyor model, inşallah istediğiniz gibi yaparlar, bitmiş halini gönderirsin artık
Teşekkür ederim canım. Bitsin odamız fotoğrafını atarım zaten

Tour Guide sayesinde ben de düşünmeye başladım bunu. Eşlerin kıyafetini de atlamamak lazım:)

Kızlar hayırlı günler bende 29 haftalık hamileyim.İnş kizim olacak.ismide başak düşünüyoruz burcuda başak olacak :) gelelim cicileri konusuna henüz sadece 2 takım 10 lu hastane çıkışı ce bir kaç parca takim aldık.beşiği arabası puseti henüz almadık.beşiğini kraftin oyun parkını düşünüyorum.oda takimi çok hoşuma gidiyor ama alamicaz.bebek zaten yanımızda uyuyacak.ve doğumdan sonra taşınma durumumuzda olabilir o yüzden oda takimi düşünmüyoruz.bebek arabasinida nasıl almalıyız neye dikkat etmeliyim bilemedim.ramazan sonuda inş alışverişi tamamlayıp evi temizletip yıkama ütüleme yi yapıp hastane çantasında hazırlamayı düşünüyorum.yani 33 haftalıkken hazırlığım bitmiş olcak geç olur mu bilemedim.hastane çantamada bebek bezi hasta bezi ıslak mendil 2 bebek takimi kendim için 1 gecelik 1 de pijama takimi terlik havlu şimdilik bunlar aklımda bilmiyorum hazırlayan arkadaşlar bunlarla birlikte başka neler koydu ekstra.

sorma ya bana cuma günü kan uyuşmazlığından dolayı iğne yapılacak kaç haftadır stres içindeyim. kan alınırken bile kıyameti koparıyorum. tek güvendiğim nokta ilk gebeliğim de düşük yaptım. kendim ağrıyı çektim saatlerce ve tuvalette düştüğünü gördüm. o acıya dayandım sa dayanırım diye kendimi teselli ediyorım

Civilimden indirim kazandım kullanmak isteyen arkadaşlar için kodu yazıyorum,cok fazla bi miktar değil ama olsun.benim kuzucuklarima kismet olmadi erken doğumla kaybettim Allah sizinkilere sağlık versin inş.

Başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin birdenbire mi oldu, sen ikiz gebeydin diye hatırlıyorum. Çok üzgünüm

bebek arabası arayışındaki arkadaşlar cybex iris m-air modeline de bi göz atabilir misniz?
bende kraftın modelleri arasında kararsız kalıp tüm modellerini mağazada inceledim görünüş olarak hepsi birbirine benziyor. ben sürdüm en çok kraft xx modelini beğendim.
antalya markantalya joker mağazasında cybex modeli gördüm ana kucağı, yağmurluğu vb. aksesuarları ekstra satılıyor ama tek elle kapanması beni cezbetti. denedim tek elle kapatıp bu halimle kaldırdım krafttan daha hafif.
bayramda amcası alacak tedavi döneminde söz vermişti. onun için almadım bende karar aşamasındayım.

Büyük eşyalar aradan çıkınca iyi oluyor, kafa rahatlıyor:)
Kamera telsiz işini eşime paslayayım dedim, Evde fazladan tabletler var, eşim skypeyi açarız yönünü bebeğe çeviririz, telefondan takip ederiz diyor, benim kocam cimri mi üşengeç mi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…