- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.181
Teşekkür ederiz, çok sağolun.Selam yine ben, 2013 ağustos annesi
Hızlıca gözattım tam yazacaktım son yazıda seninkiydi kamera ile ilgili alımtıladım.
Benden size bir tavsiye , kapı süsü , lavanta kesesi vs harcadığınız paranın yanında hiiiç lafı bile edilmez bu kadar önemli bir ihtiyacın. İlk başta gece yanımda yatcak lazım olmaz diye düşünmeyin, gündüz uykusunda , wcye gittiğinizde vs lazım olur mutlaka. Kameralı alın almışken de 3 yaşına geldi hala kullanıyorum çoook faydasını görsüm, hatta 2 kere hayatı kurtuldu, kamera sayesinde. 2 aylıktı sabah 5 te emzirip gazını çıkartıp beşiğine yatırdım, ben wcye gittin eşim uyuyordu.
Monitörü aldım yanıma bir baktım morardı, hemen koştum çevirdim kustu, kusmuk boğazında kalmış yıtamamışta çıkartamamışta boğuluyordu ama ses yoktu yani sesli telsiz olsa anlamazdım yine. Aman çok mu önemli aman ne gerek var diyenlere bakmayın tedbirinizi alın ondan sonra Allaha emanet edin.
Weevel 1,5 yıl kullandım fiyatına göre iyi ama arızalandı, servisten gelmesini bekle vs zor
Motorola aldım daha iyi tavsiye ederim
Bizim alışveriş bitti, kıyafetler yıkandı, ütü kısmı kaldı, sıfırdan bir bebek odası yapmayacağız, giyinme odasına dolaplar yaptırdık geçen hafta, 7. ayıma yeni girdim, normalde hareketli bir insanım ama bu haftada bile eğilip kalkarken, dolapları silerken, ortalığı toplarken zorlandım, ileri ki dönemlerde daha zor olabilir, bunu da hesap edin kızlar, artık 30. haftalara geliyoruz neredeyse. Eşim de acele etmeyelim dedi dolaplar konusunda, temizliğini yaparken yardımcı olmasına rağmen, zorlandığımı görünce aradan çıktığına seviniyor.kızlarrr alışverişiniz ne durumda ben daha yeni başladım diyebilirim herkes erken daha deyip duruo oyuzden ağırdan aldım :) bebiş odası ne yaptınız biz bu takımı çok beğendikk szce nasıll
https://www.cilek.com/Safari-Natura yorumlarmısınızzz
Wee well marka değil mi? onunla ilgili ben de olumsuz yorumla karşılaşmadım hiç.
12 ile 18 haziran arası internet sitesi için CVL20.magazasi için 1425325
Aklıma soktun zaten bir ara çok bakmıştım sonra alırım diye bırakmıştım, mobilyayı aradan çıkarttım yaa takip edecek bişeyler lazım. Kesinlikle kameralı olması çok güzel, ama bu konuda çok yorum var acaba mağazalara gidip sormak iyi olur mu bilmiyorum?İlk 6 ay bizim de yatak odasında olacak canım ama dediğin gibi gündüzleri filan odada uyurken mutfakta filan olursam ya da başka odada o yüzden ihtiyaç olur diye düşünüyorum, @olbey de kameralı olanları tavsiye etmiş, ben takipteyim, güzel bir ürün , güzel bir kampanya bulursak haberleşiriz
Teşekkür ederim canım. Bitsin odamız fotoğrafını atarım zatenGüle güle içinize sine sine kullanın inşallah canım, resimde çok güzel görünüyor model, inşallah istediğiniz gibi yaparlar, bitmiş halini gönderirsin artık
Bebişin eşyaları geldikçe, eşim "eminim içinde bana bir şey yoktur" diye takılıyordu, şimdi düşündüm de adam resmen haklı, ben kocişkomu hiç düşünmedim:) ona da uygun bir şeyler alayım
Tabi ki kullanabilirsin .canım çok teşekkürler ben kullanabilir miyim acaba bir şey beğenmiştim fakat almamıştım
sorma ya bana cuma günü kan uyuşmazlığından dolayı iğne yapılacak kaç haftadır stres içindeyim. kan alınırken bile kıyameti koparıyorum. tek güvendiğim nokta ilk gebeliğim de düşük yaptım. kendim ağrıyı çektim saatlerce ve tuvalette düştüğünü gördüm. o acıya dayandım sa dayanırım diye kendimi teselli ediyorımV vendetta42 canım korkulucak bişey yok aslında hem sezeryan hemde normal doğum... Normal doğumda 4 cm den sonra benim hastanemde epidural ile spinali bir kullanıyorlarmıs epidural omurilik çevresine spinal omurilik içine enjekte edilen ilaçlar bebek yerine yerleştikden sonra simdi içerdeki seviyeyi hatırlamıorum ama ilk bi omuz sonra diğeri çıkartılıyormuş eğer çıkmakda zorluk yaşanırsa ufak kesiler atabiliyorlar ama sezeryandaki kadar büyük deil elbette. Benim iğne fobim var ayılıp bayılıorum coğu zaman hastanedende çok çok hoşlanmam Allah yardımcımız olsun valla ben sakinleşmek için bi cok yöntem öğrenmeye çalışıorum,sende korkma sakın
Bence o olmamalı. Temmuz ortası gibi oluyormuş asıl indirim sanırım. Bir de her ayın 15. de seçili ürünlerde %50 oluyormuş. Ben yarın ona bakacağım inş fırsat bulursam.Arkadaslar suan Mothercare'de ikinci ürün %50 indirimli. Bahsettiğiniz indirim bu mu?
Tabi ki kullanabilirsin .
Civilimden indirim kazandım kullanmak isteyen arkadaşlar için kodu yazıyorum,cok fazla bi miktar değil ama olsun.benim kuzucuklarima kismet olmadi erken doğumla kaybettim Allah sizinkilere sağlık versin inş.
Büyük eşyalar aradan çıkınca iyi oluyor, kafa rahatlıyor:)Aklıma soktun zaten bir ara çok bakmıştım sonra alırım diye bırakmıştım, mobilyayı aradan çıkarttım yaa takip edecek bişeyler lazım. Kesinlikle kameralı olması çok güzel, ama bu konuda çok yorum var acaba mağazalara gidip sormak iyi olur mu bilmiyorum?
Teşekkür ederim canım. Bitsin odamız fotoğrafını atarım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?