2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

tubisimben Bende aynen bekleyip bekleyip yapılmadıgında kendi işimi yapanlardanım bazen hiç bişey demeden yaparım 12 sene yalnız yaşadım valla bazen çok bozuluo bu duruma kızıo hemde cokk sallayan varmı hayır çünkü illa bişey diosam o anda olcak bitcek oğlak burcuyum huyum kurusun hem düzen hemde inadda en önde bayrak sallayanım... sinemnur 1 ay annemlerin yanına gitcem canım bol bol deniz yapcam...eşimi bütün gün evde beklememi,ondan uzak kalıp en azından vücuduma iyi gelicek bişeyler yapmakmı arasında kaldım ama denizi seçtim ben,özlesin kendiside biraz bizi 3/4 günlüğüne geçenlerde gittiğimde telefonda resmen ağladı bebekle olunca duyguları iyice depreşio heralde neyse onada kıyamıorum ama erkek ark hepsi çıkabildiğin kadar çık diolar ben yokken tüm arklarıyla bulussun zaten 1 ay bize tabii işten izin alcak doğumdan sonra beraber olcaz ilk ayımızda

Yaa ne güzel sıkıntı yaşamamışsın bak ben kullanamıyorum kemer çok rahatsız ediyor yanda otururken bile elim hep kemerde bollaştırıyorum sürekli

Ben de cybex irisi çok beğenmiştim, sonra tam yatmıyor diye vazgeçtim. Gerçi artık çoğu araba tam yatmıyor ama bende takıntı oldu sanırım.

Kocaları unutmayalım canım yaa Benim ikinci bebeğim o. Ben düşünmezsem birşey düşüneceği yok sağolsun
Merak etme benimki de aynı kafada. Kendi düşünmediği gibi artık benim araştırmalarımı da engellemeye çalışıyor. Aylardır bunlara bakıyorsun yeter filan diyor. Ama ben yine de onu da düşüneceğim:)

Ben de cybex irisi çok beğenmiştim, sonra tam yatmıyor diye vazgeçtim. Gerçi artık çoğu araba tam yatmıyor ama bende takıntı oldu sanırım.
evt cnm ilk 6 ay kullanılmaz ama ana kucağı kullanacağım için sorun olmaz diye düşündüm zaten kesin kararımı veremedim

Başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin birdenbire mi oldu, sen ikiz gebeydin diye hatırlıyorum. Çok üzgünüm
TSK ederim canım,evet birdenbire oldu doğum sancıları cekiyormusum ama anlamadım çünkü çok kucuklerdi 22 haftalıkken doğum yaptim ikisi de bir gün yaşayıp vefat etti.allah sizin yavrularinizi korusun.siz korkmayın benimkilerin nedensiz yere suları çoğaldı polihidroamnioz teşhisi konuldu o yuzden erken doğum oldu ama prof bile 38. Haftaları görürsün ikizlerde normal bu demişti ilaç kullanmana bile gerek yok demişti.kader işte.

İnstagramda doğum hikayelerini okuyorum, özellikle sezaryene giderken , "içimden bebeğimi çıkarmasınlar" diye ağlayanlar çok fazla, insan aynı bedende olmaya alışıyor gerçekten, bu wrap slinglerle de aynı bedende gibi oluyorsun yine minnoşlarla. Sling, kanguru, puset, port bebe, sineklik, yağmurluk ihtiyaçlarımız duruyor hala, babamız haftaya hindistana gidiyor bir haftalığına, dönünce halledeceğiz inşallah:)

sinemnur Valla alıştık tekmelere ilk kese gözüktü ikili test cinsiyet vs derken baya baya çok az kaldı...ayrılırken üzülürüz elbet ama ben öpmeyi koklamayı cok severim sevdiğimi babasıda bana benzio aramıza alıp çocuğun cılkını cıkarcaz hep planımız o babası poponu yicem çık biraz önce diyip duruo bende cok seviyorum wrap slingleri evde illa uzanmakda gerekmio sayesinde kanguru bakımı yapılırken...gerçi ben biraz babasınında koynunda uyumasından yanayım bazen görüyorum anneden uzak kalan çocukları zaptedemio babalar inşallah araları çok iyi olur bizimde yükümüz azalır...

Halledersin canım sen de, olup gidiyor bir şekilde hepsi
Ben evde renkli şeyleri hiç kullanmayan birisi olarak benim için gayet renkli bir seçimbunu olumsuz olarak söylemiyorum kesinlikle, halısı perdesi her şeyi uyumlu olduğunda çok güzel oluyor, ki zaten çocuklar renkli şeyler seviyor hep. Benim evimin her yeri neredeyse beyaz, krem, bej renklerde, giyinme odasına bebeğin eşyaları için mevcut gardroba uygun düz beyaz lake şeklinde dolaplar yaptırdık, beşiği de büyüyen düz beyaz lake beşik , beşiğin üzerinde 5 tane sarı, turuncu, kırmızı, yeşil,mavi filan çekmece dolap kulpları vardı, ben onları bile söktürdüm, başka model kulp taktırdım, o denli renk sevmiyorum ortamdapastel renkleri çok seviyorum, canlı renkleri de objelerde seviyorum, düz beyaz bir ortamda, turuncu renkli bir fil oyuncak çok hoşuma gider mesela ama mümkünse yatağında, halısında karmaşa yaratacak renkleri sevemiyorum., 3-4 yaşına kadar eşya zevki olmayacak bebeğin, şimdi oturduğumuz ev de kiralık, o yüzden şimdiki tercihimiz belki de bencilce oldu ama bebeğin zevki değil, benim göz zevkime göre oldu, kendi tercihleri oluştuğu dönemde ona göre bir oda yaparız inşallah kendi evimizde. Bebek tercihleri ne zaman oluşur, bulunduğu ortamın psikolojik gelişimine etkisi ne zaman başlar vs konusunda fikrim yok, cahilce de atıp tutmak istemem, çok öğreneceğimiz şey var çooookkkk
Bebeğin fotoğraflarında da hatıra kalıyor bebek odası diyenler var, içinden hevesle ne geliyorsa, imkanlar da el veriyorsa, gönlünün istediğini yap bence.
Sade bir odası olacak bizim minik prensin, duvar rafıyla filan, oyuncaklarıyla filan süsleyeceğiz artık.

Bence çok iyi yapmışsın, doğumdan önce çok iyi gelecektir eminim, doğumdan sonra derken doğumda beraber olmayacak mısınız canım?

sinemnur Yok kuzum olcaz marmarisden son haftalarda mecbur döncem ve inşallah doğuma bile girsin istiorum en büyük desteğim gözüme baksa yeterli,eşimin yıllık iznini doğumdan sonra kullancak 1 ay yanımızda olcak annelerimizden öte bizim çocugumuz bize alıssın ve biz biran önce ona alışalım die annem sadece 1 hafta yanımızda kalcak sonra tamamen yalnızız

Sana katılıyorum canim. Bende fazla renkli sevmeyenlerdenim. Bebegin mobilyasi beyaz'ın 1 2 ton kırık hali. Perdeyide aynı renk zebra stor yaptirdim. Az perdeci gezmedim. Bebek odasi deyince hemen cizgi film karakterli gosteriyorlar. Ben istiyorum ki onu daha sonra kendisi secsin kizim. Hali da ayni sekilde. Yine en sade olarak çilekten aldim. Halı tonu en azından cibinliği ve uyku setiyle aynı oldu. Görseli ekleyim, buldum en soft bu olabildi. Haftasonu tüm masko'yu dolaştık eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…