- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.261
Çok sağol canım. Madem içinde zararlı birşey varmış, artık gönül rahatlığıyla unibaby alabilirimben de almadan önce araştırmıştım canım baby&me önerilen bir ürün evet daha da uygundu fiyatı. bi yerde içerdiği bir maddenin zararlı olduğunu okumuştum, şimdi maddenin adını unuttum. o yüzden en azından yenidoğan için unibaby daha iyi olur diye düşünüp bi kampanyada aldım 12li paketlerden. 12x40 diye geçiyor. hangisi gerçekten en iyisidir bilmek olanaksız gibi. mümkün olursa evdeyken yıkamayı veya ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum, inşallah yapabilirim. bebek temizleme pamuğu da aldım ben. dışarda ve acil durumlarda ise unibabyye devam ederim memnun kalırsam sanırım.
kızlarrr alışverişiniz ne durumda ben daha yeni başladım diyebilirim herkes erken daha deyip duruo oyuzden ağırdan aldım :) bebiş odası ne yaptınız biz bu takımı çok beğendikk szce nasıll
https://www.cilek.com/Safari-Natura yorumlarmısınızzz
Yani olabilir ama wifi açık olacak, bebişe o kadar da yakın olmasa iyi olur dersin eşine, kameralılarda da wifi özelliği olanlar var ama ben öyle almayı düşünmüyorum her tarafımız radyasyon zaten bari odasında olmasınayrıca batarya meselesi var, alınacak telsizlerde de bataryasının iyi olması lazım sürekli şarjda olması zor olur
Büyük eşyalar aradan çıkınca iyi oluyor, kafa rahatlıyor:)
Kamera telsiz işini eşime paslayayım dedim, Evde fazladan tabletler var, eşim skypeyi açarız yönünü bebeğe çeviririz, telefondan takip ederiz diyor, benim kocam cimri mi üşengeç mi yaaa
TSK ederim canım,evet birdenbire oldu doğum sancıları cekiyormusum ama anlamadım çünkü çok kucuklerdi 22 haftalıkken doğum yaptim ikisi de bir gün yaşayıp vefat etti.allah sizin yavrularinizi korusun.siz korkmayın benimkilerin nedensiz yere suları çoğaldı polihidroamnioz teşhisi konuldu o yuzden erken doğum oldu ama prof bile 38. Haftaları görürsün ikizlerde normal bu demişti ilaç kullanmana bile gerek yok demişti.kader işte.
İnşallah amin hepimiz güzel bi doğum yapalım,alalım kollarımıza bıcırıkları öpelim koklayalım nasıl istiorum anlatamam...aynen bünye ve yaş meselesi bunlar hep...sabahları birazcık maydanoz yersen belki o ödemi atar kuzum normal diette etkili ama sen gene bi doktoruna sor elbet...ajenjo
Günaydın kızlar. Ne zamandır aklımda, ev tipi ana kucağı alacak mısınız? Ben bayağ düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. İlk başta 4 moms mamaroo istiyordum ama şu an o kadar para harcamak içimden gelmiyor. Gözüme çarpan diğer üründe tiny love 3'ü bir arada. Taşıma kapasitesi için 18kg diyorlar. Hatta bazı kişiler altına ek birşeyler koyup ilk zamanlar yatak olarak bile kullanıyormuş. Benim öyle birşeye ihtiyacım yok, yatak odası içinde yatak aldık biz. Bazılarıda böyle şeyleri bebek doğduktan sonra alın diyor, bebekler sevmeyebiliyormuş. İnanın karar veremiyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?
Biri bizi gözetliyorrrrbiz o isi telleri ucak moduna alip yapiyorduk ilk bir kac hafta. hatta telsizi alma sebebimiz odur bile diyebilirim. surekli acik bi ekran olunca insan manyaga baglayip ha bire izliyo. ama sesle tikirtiyla devreye giren bisi olunca kapaliyken ekran icin de rahat oluyo. istedigin zaman acip bakiyosun o ayri ama her dakika pur dikkat izlemen gerekmiyor. biz resmen sohbeti muhabbeti birakip yanyana gecip ooole skypetan ufakligi izliyoduk :))
Evde en son sözü erkekler söyler o da "Peki hanımdır" diyorsun yanisinemnur Kesinlikle öle canım fikir elbette alırım herkesden ama uygulayıp uygulamama kesinlikle benim ve babasının son sözü olmalı,hatta çoğu zaman sadece benim biz bebişimizi mesela tuzlıycaz annem istio die gelenekselci bi hatun deildir aslında ama torununa bişey yapmal istio die mesela ses çıkarmıorum... Emzirmek harici her şey hakkında kocama şimdiden resmen bilgi aşılıorumki yapsın hepsini,kafamın etini 4 senedir yiyiodu bebek istiorum die nasıl bişey oldugunu yaşayarak anlasın dimi ama
Malum aylardan ramazan, ben de hurmadan erken aylarda uzak durmak gerekiyor diye biliyorum, içerisinde oksitosin(hormon) içeriyordu sanırım, son günlerde doğum kolaylaştırıcı olarak tavsiye ediliyor.olbey evet canim bunu duymustum ben de cok az tuketiyorum.tesekkur ederim. Ananas hakkinda da buna benzer bilgiler vardi. Bunun gibi bazi yiyeceklere dikkat etmek lazım. Mesela karabugday da bazi acilardan sakincaliymis. Simdi aklima bunlar geldi ama daha da liste uzundu.
Günaydın kızlar. Ne zamandır aklımda, ev tipi ana kucağı alacak mısınız? Ben bayağ düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. İlk başta 4 moms mamaroo istiyordum ama şu an o kadar para harcamak içimden gelmiyor. Gözüme çarpan diğer üründe tiny love 3'ü bir arada. Taşıma kapasitesi için 18kg diyorlar. Hatta bazı kişiler altına ek birşeyler koyup ilk zamanlar yatak olarak bile kullanıyormuş. Benim öyle birşeye ihtiyacım yok, yatak odası içinde yatak aldık biz. Bazılarıda böyle şeyleri bebek doğduktan sonra alın diyor, bebekler sevmeyebiliyormuş. İnanın karar veremiyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?
Ben mamaroo aldım canım. Ama tabi kıyamadım parasına ikinci el aldım:)Günaydın kızlar. Ne zamandır aklımda, ev tipi ana kucağı alacak mısınız? Ben bayağ düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. İlk başta 4 moms mamaroo istiyordum ama şu an o kadar para harcamak içimden gelmiyor. Gözüme çarpan diğer üründe tiny love 3'ü bir arada. Taşıma kapasitesi için 18kg diyorlar. Hatta bazı kişiler altına ek birşeyler koyup ilk zamanlar yatak olarak bile kullanıyormuş. Benim öyle birşeye ihtiyacım yok, yatak odası içinde yatak aldık biz. Bazılarıda böyle şeyleri bebek doğduktan sonra alın diyor, bebekler sevmeyebiliyormuş. İnanın karar veremiyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?
Bende sling aldım ilk altı ay için kullanırım diye sonrasında bende momfort almayı düşünüyorum ergonomik olması önemliymiş sırt ve bel ağrısı yapmıyormuş özellikle kot renginde olanı çok beğendim ama bebişim doğduktan sonra alacağım şimdilik ihtiyaç olmayacak nasılsa
Yaa ne güzel sıkıntı yaşamamışsın bak ben kullanamıyorum kemer çok rahatsız ediyor yanda otururken bile elim hep kemerde bollaştırıyorum sürekli
Ben de cybex irisi çok beğenmiştim, sonra tam yatmıyor diye vazgeçtim. Gerçi artık çoğu araba tam yatmıyor ama bende takıntı oldu sanırım.
Kızlar bugün mothercare e gittim, sezon indirimi başlamış. Ama her üründe yoktu. Bir %50de çok az ürün vardı. Bazı 3lü tulumlarda ve 5li bodylerde de %40 vardı. Outlet mağazasında çok daha uygun olduğu için bir paket tulum, 1 paket body, 2 de tekli tulum alıp çıktım. Bu arada outlet mağazasında şuan küçük bedenler yok. Ben 2-3 aydır bakıyorum, bir türlü gelmedi. Gelince haber veririm burdan. Başkası gidip görürse o da haber versin:)
Ayrıca yarın n11 de annebebek kategorisinde %11 indirim var, bakabiliriz.
Bir de ıslak mendil danışacağım size. Baby&me nin de pamuk ve sudan olan yenidoğan mendilleri var ve unibabynin yarı fiyatına. Acaba onun kadar iyi midir? Bir fikriniz var mı? Sonuçta poposunu silip atacağız:)
canim sen wifi olanini almasan da su an oglumun odasinda telefonumun buldugu 11 ayri wifi var. hangisinden koruyabilirsin ki.
Kodu ne canım? Bende kesinlikle motorola alacagim. Ben MBP36 dusunuyorum ama biraz daha arastiracagim.Kızlar dünden beri oda siparişi, iş filan derken yoğundum bir arada ebebeğe uğradım bir kaç eksiğimizi daha aldık, yan yatış minderi, biberon temizleme fırçası, emzirme yatsığı, oda termometresi vb gibi şeyler, gitmişken kameralı telsizleri sordum, weewel mi yoksa motorola mı diye özellikle weewell markanın fiyatı biraz daha düşük ama ses ve görüntüde dalgalanma olabiliyormuş, motorolanın iki modelini sordum özellikle biri kamera hareket edeni biraz pahalı tabi onu çok övdü, evde bakıcı olanlar her odasına koyuyorlarmış, ama bizim bakıcı olmayacak, ben ve eşim bakabiliriz bizim saatlerimiz birbiriyle uyumlu olduğu için. Diğer motorola ise biraz daha düşük fiyatlı ama hareketsiz ( be bunu tercih etmeyi düşünüyorum) zaten odasında onu göreceğimiz bir yere sabitleriz, odasında uyumaya başladığında her sesinde kalkmak yerine kameradan bakarız ona göre gideriz diye düşündük. Bu arada şuan da ebebekte iyi bir indirim var, ben daha almadım ama almayı düşünüyorum, weewellden vazgeçip motorola alacağız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?