2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Çok sağol canım. Madem içinde zararlı birşey varmış, artık gönül rahatlığıyla unibaby alabilirim

safari oglumun odasiydi. kahverengi bolumleri koyunca adini natura yapmislar. ilk hevestir saygi duyarim ama tavsiyem kendi isteyecek anlayacak yasa gelene kadar temali bi oda yapma derim ben. oglum 3,5 yasinda arabali yatak istedi alalim gonlune gore olsun dedik odaya uymadi. tum takimi biturboyla degistirmek gerekti. halbuki duz bisi olsaydi bi kac kulp degisimi sticker vs ekleyerek genc odasi yasi ya da kardesle ranzada yatmak isteme yasi gelene kadar idare edilebilirdi.

cilegin kaitesine hicbir lafim yok her iki takimdan da cok ama cok memnun kalarak kullandik kullaniyoruz. ama simdiki aklim biraz daha uzun vadeli gidebilecek birsey bak diyor :) yine de ilk heves tabi gonlun cok cok isindiysa gonlunu kirma :)

canim sen wifi olanini almasan da su an oglumun odasinda telefonumun buldugu 11 ayri wifi var. hangisinden koruyabilirsin ki.

biz o isi telleri ucak moduna alip yapiyorduk ilk bir kac hafta. hatta telsizi alma sebebimiz odur bile diyebilirim. surekli acik bi ekran olunca insan manyaga baglayip ha bire izliyo. ama sesle tikirtiyla devreye giren bisi olunca kapaliyken ekran icin de rahat oluyo. istedigin zaman acip bakiyosun o ayri ama her dakika pur dikkat izlemen gerekmiyor. biz resmen sohbeti muhabbeti birakip yanyana gecip ooole skypetan ufakligi izliyoduk :))

canim allah sabir versin. tez zamanda hayrli evlatlar nasib olsun insallah

ajenjo

canim arkadasimiz iyi niyetle tavsiyede bulunmustur ama maydanozu sade tuketme yerken de sakin abartma. odem giderir ama adet sokucu etkisi nedeniyle gebelikte dikkatli kullanilmasi gereken bi yiyecek.

olbey evet canim bunu duymustum ben de cok az tuketiyorum.tesekkur ederim. Ananas hakkinda da buna benzer bilgiler vardi. Bunun gibi bazi yiyeceklere dikkat etmek lazım. Mesela karabugday da bazi acilardan sakincaliymis. Simdi aklima bunlar geldi ama daha da liste uzundu.

Günaydın kızlar. Ne zamandır aklımda, ev tipi ana kucağı alacak mısınız? Ben bayağ düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. İlk başta 4 moms mamaroo istiyordum ama şu an o kadar para harcamak içimden gelmiyor. Gözüme çarpan diğer üründe tiny love 3'ü bir arada. Taşıma kapasitesi için 18kg diyorlar. Hatta bazı kişiler altına ek birşeyler koyup ilk zamanlar yatak olarak bile kullanıyormuş. Benim öyle birşeye ihtiyacım yok, yatak odası içinde yatak aldık biz. Bazılarıda böyle şeyleri bebek doğduktan sonra alın diyor, bebekler sevmeyebiliyormuş. İnanın karar veremiyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?

EV TİPİ ANA KUCAĞI NASIL OLUYOR CANIM :)

Biri bizi gözetliyorrrr Tahminimce ilk zamanlar ben zaten manyağa bağlayıp bebeğin başından ayrılamam herhalde, kameradan değil de böyle canlı canlı gözetler dururum

Evde en son sözü erkekler söyler o da "Peki hanımdır" diyorsun yani Ben de hiç farkında değilim ama yıllarca kendi işimi kendim görmeye alıştığımdan pek danışma huyum yok sanırım, etrafımdakiler, eşim dahil dominant olduğumu söylüyor, yengeç burcuyum , normalde sevecen, munis bir yapım vardır ama kendi doğrumdan emin olunca pek dış fikirleri alsam da ben de uygulamıyorum sanırım. Eşin çok hevesliyse ilgilenecek, yardımcı olacaktır.
Bir de bebeği tuzluyacağız demişsin ya, anlayamadım canım ya, o neden ve nasıl oluyor?

Malum aylardan ramazan, ben de hurmadan erken aylarda uzak durmak gerekiyor diye biliyorum, içerisinde oksitosin(hormon) içeriyordu sanırım, son günlerde doğum kolaylaştırıcı olarak tavsiye ediliyor.

tam yengeçsin desene aceleci telaşlı,şimdi anladım seni....@sinemnur(eşim fazlasıyla meraklıdır yeni bişeyler öğrenmeye çocuklarla arası cok fazla iyi ama fazla yufka yürekli bizde iyi polis o kötü polis ben olcam şimdiden roller hazır) canım tuzlama bildiğin çocugu 2/3 dak tuzla temizliosun ki eskiler şöle der kokmasın sonrada oturup taze kuzuyu yiyiosun yok işin şakası muhtemelen eskiler hem kokmasın hemde tuz bi cok mikropdan arındırır derler teyzem bütün torunlarına yapmış annemde eşimde bebekken tuzlanmış,hemen ardından zaten suyla temizlenio,ter ve ayak kokusu olmaz diolar görcez ben şahsen tuzlanmamısım öle bi şikayetm yok ama annemle kocam feci kafaya takmıs durumlara bende serberist bıraktım gitti onları naparlarsa yapsınlar valla

Nuna Leaf diyorum başka da birşey diyemiyorum hatta şuan türkiyede olmayan yeni modeli nuna leaf curve harika. Ama Eşim ev tipi ana kucağına pek sıcak bakmıyor o yüzden bizde şuan askıda bu konu. Bu arada nuna nın en dikkat çekici özelliği 60 kilo taşıma kapasitesi olması. Yani o ana kucağı çocuğun odasına koltuk oluyor sonradan. Mutlaka bir bakın derim

Ben mamaroo aldım canım. Ama tabi kıyamadım parasına ikinci el aldım:)

Bende sling aldım ilk altı ay için kullanırım diye sonrasında bende momfort almayı düşünüyorum ergonomik olması önemliymiş sırt ve bel ağrısı yapmıyormuş özellikle kot renginde olanı çok beğendim ama bebişim doğduktan sonra alacağım şimdilik ihtiyaç olmayacak nasılsa

Yaa ne güzel sıkıntı yaşamamışsın bak ben kullanamıyorum kemer çok rahatsız ediyor yanda otururken bile elim hep kemerde bollaştırıyorum sürekli

Kemer niye rahatsız ediyorki ben hemen alt kemeri göneğimin altına koyuyorum üstü zaten sıkmıyor beni ama arkadaşlarım son aylarında çok rahatsız olduklarını söylemişlerdi bilmiyorum nasıl olacak, bende son 3 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum ki sonraya kalsın 5 haftam bebeğimle daha çok vakit geçirmek için o zamana kadar da süreceğim mecburen araba

Ben de cybex irisi çok beğenmiştim, sonra tam yatmıyor diye vazgeçtim. Gerçi artık çoğu araba tam yatmıyor ama bende takıntı oldu sanırım.

Geçen gün ebebek mağazasına gittim biz casual cadillac almıştık, internette kendi sitesinde oto koltuğunun üç kademede yatma özelliği olduğunu gördüm, acaba nasıl yatıyor diye ordaki elemana sordum meğerse yokmuş sadece bu özellik concord larda varmış oda tek fiyatı 1000tl civarındaymış, eğer düşünürsen bakabilirsin

Ben ıslak mendil için değil ama bany&me markanın temizleme pamuklarından aldım sonuçta pamuk ve suyla ıslatıp kullanacağız bence bunun bir sakıncası olmaz. Ama ıslak mendil kullanmayı düşünüyorsan unibaby olabilir, gerçi benim arkadaşım ilk birkaç aydan sonra ıslak mendile geçtiğinde baby& me kullanmıştı gayet memnun kaldığını söyledi, tercih meselesi

canim sen wifi olanini almasan da su an oglumun odasinda telefonumun buldugu 11 ayri wifi var. hangisinden koruyabilirsin ki.

Evet öyle tabiki de canım sürekli elimizde telefonla dolaşıyoruz ne kadar uzak tutmaya çalışsakta olmuyor, benim modem salonda bir de salona kaktüs aldım radyasonu çekiyormuş artık ne kadar işe yararsa

Ben bir ara tiny love 3 mü aldam diye çok baktım, kullananlarda kimisi kullanmıyor yatmıyor boşuna almışım diyor kimisi çok işime yaradı diyor bende doğduktan sonra almaya karar verdim, bi arkadaşım oyun halısında yatırdı, hareketli bir bebekti düşme riski de olmadığında güvenle o halıda oynarken oda işini yapabildi ama her bebek o halıda kendi başına oynar mı bilmiyorum tabi

Kızlar dünden beri oda siparişi, iş filan derken yoğundum bir arada ebebeğe uğradım bir kaç eksiğimizi daha aldık, yan yatış minderi, biberon temizleme fırçası, emzirme yatsığı, oda termometresi vb gibi şeyler, gitmişken kameralı telsizleri sordum, weewel mi yoksa motorola mı diye özellikle weewell markanın fiyatı biraz daha düşük ama ses ve görüntüde dalgalanma olabiliyormuş, motorolanın iki modelini sordum özellikle biri kamera hareket edeni biraz pahalı tabi onu çok övdü, evde bakıcı olanlar her odasına koyuyorlarmış, ama bizim bakıcı olmayacak, ben ve eşim bakabiliriz bizim saatlerimiz birbiriyle uyumlu olduğu için. Diğer motorola ise biraz daha düşük fiyatlı ama hareketsiz ( be bunu tercih etmeyi düşünüyorum) zaten odasında onu göreceğimiz bir yere sabitleriz, odasında uyumaya başladığında her sesinde kalkmak yerine kameradan bakarız ona göre gideriz diye düşündük. Bu arada şuan da ebebekte iyi bir indirim var, ben daha almadım ama almayı düşünüyorum, weewellden vazgeçip motorola alacağız galiba

Ben bir ara tiny love 3 mü aldam diye çok baktım, kullananlarda kimisi kullanmıyor yatmıyor boşuna almışım diyor kimisi çok işime yaradı diyor bende doğduktan sonra almaya karar verdim, bi arkadaşım oyun halısında yatırdı, hareketli bir bebekti düşme riski de olmadığında güvenle o halıda oynarken oda işini yapabildi ama her bebek o halıda kendi başına oynar mı bilmiyorum tabi[/QUOTE]
En iyisi sanirim dogduktan sonra almak. Oyun halisi icin ne dusunuyorsun canim? Fisher Price, tekmele oyna aklimda ona bakacagim.

Kodu ne canım? Bende kesinlikle motorola alacagim. Ben MBP36 dusunuyorum ama biraz daha arastiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…