- 21 Mart 2016
- 265
- 711
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.281
En iyisi sanirim dogduktan sonra almak. Oyun halisi icin ne dusunuyorsun canim? Fisher Price, tekmele oyna aklimda ona bakacagim.[/QUOTE]Ben bir ara tiny love 3 mü aldam diye çok baktım, kullananlarda kimisi kullanmıyor yatmıyor boşuna almışım diyor kimisi çok işime yaradı diyor bende doğduktan sonra almaya karar verdim, bi arkadaşım oyun halısında yatırdı, hareketli bir bebekti düşme riski de olmadığında güvenle o halıda oynarken oda işini yapabildi ama her bebek o halıda kendi başına oynar mı bilmiyorum tabi
Çok şıkmduruyor canım zaten ilk doğduğunda 48-52 cm oluyorlar diye biliyorum zamanında doğanlar tabi, bence küçük gelmezEki Görüntüle 1847970 Hastahanede fotograf cekimi icimi icin carters'lar renkli geldi diye sade bir sey alayim diyordum ve avm'de gezerken Mayoral diye bir ispanyol markasi buldum. Azıcık pahalı ama güzel şeyler var. 55cm aldım, umarım çekmez ya da benim kız ondan uzun doğmaz. 60cm de vardı ama özellikle çekim için istediğimden tam üstüne göre olsun dedim. 55cm yeterli olur dimi kızlar?
Bu arada tulumun yakası saten, üst kısmı çok kibar dantel gibi el işi.
Bence yeterli olur. Kızlar 48-52 arası oluyormuş genelde. Mayoralı jokerden mi aldın?Eki Görüntüle 1847970 Hastahanede fotograf cekimi icimi icin carters'lar renkli geldi diye sade bir sey alayim diyordum ve avm'de gezerken Mayoral diye bir ispanyol markasi buldum. Azıcık pahalı ama güzel şeyler var. 55cm aldım, umarım çekmez ya da benim kız ondan uzun doğmaz. 60cm de vardı ama özellikle çekim için istediğimden tam üstüne göre olsun dedim. 55cm yeterli olur dimi kızlar?
Hayır canım. Marmara Forum'da magzasi var, oradan aldim.Bence yeterli olur. Kızlar 48-52 arası oluyormuş genelde. Mayoralı jokerden mi aldın?
Bilmiyorumki karnımın altına baya baskı yapıyor epey rahatsız oluyorum ben, aşağılarda fazla takılıyo heralde benimkiBende sling aldım ilk altı ay için kullanırım diye sonrasında bende momfort almayı düşünüyorum ergonomik olması önemliymiş sırt ve bel ağrısı yapmıyormuş özellikle kot renginde olanı çok beğendim ama bebişim doğduktan sonra alacağım şimdilik ihtiyaç olmayacak nasılsa
Kemer niye rahatsız ediyorki ben hemen alt kemeri göneğimin altına koyuyorum üstü zaten sıkmıyor beni ama arkadaşlarım son aylarında çok rahatsız olduklarını söylemişlerdi bilmiyorum nasıl olacak, bende son 3 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum ki sonraya kalsın 5 haftam bebeğimle daha çok vakit geçirmek için o zamana kadar da süreceğim mecburen araba
Geçen gün ebebek mağazasına gittim biz casual cadillac almıştık, internette kendi sitesinde oto koltuğunun üç kademede yatma özelliği olduğunu gördüm, acaba nasıl yatıyor diye ordaki elemana sordum meğerse yokmuş sadece bu özellik concord larda varmış oda tek fiyatı 1000tl civarındaymış, eğer düşünürsen bakabilirsin
Ben ıslak mendil için değil ama bany&me markanın temizleme pamuklarından aldım sonuçta pamuk ve suyla ıslatıp kullanacağız bence bunun bir sakıncası olmaz. Ama ıslak mendil kullanmayı düşünüyorsan unibaby olabilir, gerçi benim arkadaşım ilk birkaç aydan sonra ıslak mendile geçtiğinde baby& me kullanmıştı gayet memnun kaldığını söyledi, tercih meselesi
Evet öyle tabiki de canım sürekli elimizde telefonla dolaşıyoruz ne kadar uzak tutmaya çalışsakta olmuyor, benim modem salonda bir de salona kaktüs aldım radyasonu çekiyormuş artık ne kadar işe yararsa
Ben bir ara tiny love 3 mü aldam diye çok baktım, kullananlarda kimisi kullanmıyor yatmıyor boşuna almışım diyor kimisi çok işime yaradı diyor bende doğduktan sonra almaya karar verdim, bi arkadaşım oyun halısında yatırdı, hareketli bir bebekti düşme riski de olmadığında güvenle o halıda oynarken oda işini yapabildi ama her bebek o halıda kendi başına oynar mı bilmiyorum tabi
Oyu kıyamam ben kuzuya sıcaklarda o ne yapsın bacaklarını atacak serin yer arıyordurBilmiyorumki karnımın altına baya baskı yapıyor epey rahatsız oluyorum ben, aşağılarda fazla takılıyo heralde benimki
Yengeç burcuyum değince düğüm çözüldü değil mitam yengeçsin desene aceleci telaşlı,şimdi anladım seni....@sinemnur(eşim fazlasıyla meraklıdır yeni bişeyler öğrenmeye çocuklarla arası cok fazla iyi ama fazla yufka yürekli bizde iyi polis o kötü polis ben olcam şimdiden roller hazır)canım tuzlama bildiğin çocugu 2/3 dak tuzla temizliosun ki eskiler şöle der kokmasın sonrada oturup taze kuzuyu yiyiosun yok işin şakası muhtemelen eskiler hem kokmasın hemde tuz bi cok mikropdan arındırır derler teyzem bütün torunlarına yapmış annemde eşimde bebekken tuzlanmış,hemen ardından zaten suyla temizlenio,ter ve ayak kokusu olmaz diolar görcez ben şahsen tuzlanmamısım öle bi şikayetm yok ama annemle kocam feci kafaya takmıs durumlara bende serberist bıraktım gitti onları naparlarsa yapsınlar valla
Zevkler aynıBende sling aldım ilk altı ay için kullanırım diye sonrasında bende momfort almayı düşünüyorum ergonomik olması önemliymiş sırt ve bel ağrısı yapmıyormuş özellikle kot renginde olanı çok beğendim ama bebişim doğduktan sonra alacağım şimdilik ihtiyaç olmayacak nasılsa
Kemer niye rahatsız ediyorki ben hemen alt kemeri göneğimin altına koyuyorum üstü zaten sıkmıyor beni ama arkadaşlarım son aylarında çok rahatsız olduklarını söylemişlerdi bilmiyorum nasıl olacak, bende son 3 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum ki sonraya kalsın 5 haftam bebeğimle daha çok vakit geçirmek için o zamana kadar da süreceğim mecburen araba
Geçen gün ebebek mağazasına gittim biz casual cadillac almıştık, internette kendi sitesinde oto koltuğunun üç kademede yatma özelliği olduğunu gördüm, acaba nasıl yatıyor diye ordaki elemana sordum meğerse yokmuş sadece bu özellik concord larda varmış oda tek fiyatı 1000tl civarındaymış, eğer düşünürsen bakabilirsin
Ben ıslak mendil için değil ama bany&me markanın temizleme pamuklarından aldım sonuçta pamuk ve suyla ıslatıp kullanacağız bence bunun bir sakıncası olmaz. Ama ıslak mendil kullanmayı düşünüyorsan unibaby olabilir, gerçi benim arkadaşım ilk birkaç aydan sonra ıslak mendile geçtiğinde baby& me kullanmıştı gayet memnun kaldığını söyledi, tercih meselesi
Evet öyle tabiki de canım sürekli elimizde telefonla dolaşıyoruz ne kadar uzak tutmaya çalışsakta olmuyor, benim modem salonda bir de salona kaktüs aldım radyasonu çekiyormuş artık ne kadar işe yararsa
Ben bir ara tiny love 3 mü aldam diye çok baktım, kullananlarda kimisi kullanmıyor yatmıyor boşuna almışım diyor kimisi çok işime yaradı diyor bende doğduktan sonra almaya karar verdim, bi arkadaşım oyun halısında yatırdı, hareketli bir bebekti düşme riski de olmadığında güvenle o halıda oynarken oda işini yapabildi ama her bebek o halıda kendi başına oynar mı bilmiyorum tabi
Çok şekermiş çok beğendim ben, mayoralın tek eşofman altı, pijamalarından aldım ben de oğluma, kumaşları güzel gerçekten, benim yıkama işi tamamen bitti ve alışverişimi karma yaptığım için markaları yorumlamak gerekirse, en güzel kumaşlar us polo ve mother care bence. chicco, zara, hm, mayoral hepsi güzel ama us polo ve mother care daha yumuş yumuşEki Görüntüle 1847970 Hastahanede fotograf cekimi icimi icin carters'lar renkli geldi diye sade bir sey alayim diyordum ve avm'de gezerken Mayoral diye bir ispanyol markasi buldum. Azıcık pahalı ama güzel şeyler var. 55cm aldım, umarım çekmez ya da benim kız ondan uzun doğmaz. 60cm de vardı ama özellikle çekim için istediğimden tam üstüne göre olsun dedim. 55cm yeterli olur dimi kızlar?
Bende senin gönderdiğin modeldeki casual ın renginde alacaktım ama ebebekte 150 tlye 50 tl hediye çeki kampanyası var diye ordan alalım dedik bu sefer de o renk kalmamış eşimde siyah iyidir siyah alalım diyince bişey diyemedim aklım o renkte kalmıştı sende benim gibi açık renkleri seviyorsun, model çok güzel bencede alın derim fiyatta iyiymiş.Zevkler aynıtubisimben chippolino nina alacağız biz de , sizin casual cadillaca ne kadar benziyor, chippolino tam yatıp port bebe de oluyor, hem de tipi mima xari travel sete en çok benzeyen travel set bu diye tercih ettim, onu çok beğenmiştim, çok pahalı o kadar vermek istemedim)
http://www.hepsiburada.com/casual-cadillac-air-travel-sistem-bebek-arabasi-pure-p-AILEMINA18735?magaza=Ado Bilişim&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CJCer9fOrs0CFdZAGwod1I0Jgg
http://www.bebekcarsi.com/chipolino...in-1-deri-konsept-anne-bakim-cantasi-hediyeli
mocca rengini beğendim, sanırım kararımız bu, bunu alacağız.
https://www.e-minico.com/chipolino-nina-travel-sistem-bebek-arabasi-2-in-1-krem--u-25308.html
Siz de güle güle kullanın canım,
Yengeç burcuyum değince düğüm çözüldü değil mi, klasik yengecim, yükselenim de terazi, nerede yengeç ve terazi burcu görsem, en fazla 30 dk sohbetten sonra çözüyorum eşim de bana diyor, bebeğim çekindiği dominant, disiplinli taraf sen olursun diye, ben de yufka yürekliyim ama eşim kendini bana göre daha ılımlı daha gevşek beni daha kuralcı ve daha disiplinli görüyor, mesela dolap yaptıracağımız zaman, dolabın kaç çekmecesi, kaç rafı, kaç askısı olacak ve yükseklikleri, boyları, raf aralıkları kaç olacağa kadar hesapladım, çünkü dolapların içine girecek nesneler belli ,eşimle abisi çok güldüler bana, " standart yapalım işte, elbette kullanılır" diyorlar, dolabın içine 100x60 cm bir valiz , 70x60 cm sepet koyacaksam , her rafını 60x60 yapıp, nesneleri de dolabın içine değil üstüne yük gibi yığarsam, dolap yaptırmaktaki mantık ne dedim, "bu kadar ince düşünürsen , erken yaşlanırsın" diyorlar, haklılar sanırım, biraz fazla kuralcı, detaycıyım, fazla yaşamam sanırım
Eşimin de oğlumuzla ilgili hain planları var, peluş yeleklerini kurutma telinde gördü, "bunu giydirip halının üzerine dört ayak bırakalım sonra kuzuyu yakalayıp haaammmm" diyortuzlamayı hiç duymamışım ben, tuzlu kuzu diyorsun ha
Okurken çok güldüm bende evlenirken eve ekstradan dolap yaptırdım, dediğin gibi herşeyinin ölçüsünü vererek çizdim öyle verdim mobilyacıya ee sonuçta ne kadar raf kullanacağımı ne kadar askı asacağımı ben biliyorum ona göre ayarlamak lazım dimi ama. Bu arada yengeç burcu olduğunu görünce yine yanılmamışım dedim bende akrep burcuyu nerde yengeç görsem çekiyorum ya da çekiliyorum, sanırım su gruplarıyla ayrı bir samimiyet kuruyorum farkında olmadan
Siyah araba için iyidir canım bence de , güneş vs çeker mi bilmiyorum ama, sonuçta güneşliği, tentesi var, samsunda da aşırı dert değil güneş faktörü nasılsa ,güzel günlerde kullanılsın inşallah, 150 tlye 50 tl fırsatıyla da çok iyi olmuştur. Biz de bugünlerde alacağız inşallah.Bende senin gönderdiğin modeldeki casual ın renginde alacaktım ama ebebekte 150 tlye 50 tl hediye çeki kampanyası var diye ordan alalım dedik bu sefer de o renk kalmamış eşimde siyah iyidir siyah alalım diyince bişey diyemedim aklım o renkte kalmıştı sende benim gibi açık renkleri seviyorsun, model çok güzel bencede alın derim fiyatta iyiymiş.
Cok guzel bir dusunce canim. Tebrikler. Nasil irtibata geciyorsun peki?Kızlar merhaba. Size fikir olması açısından bir şey paylaşmak istiyorum. Ben bebek şekerlerini kanserli çocuklara umut vakfına yaptıracağım. Bir süredir lösev ve tema vakfıyla görüşüyordum. Onların da güzel çalışmaları var. Geçtiğimiz haftalarda arkadaşımın nikah magnetleri kaçuv tarafından hazırlanmıştı ve çok beğenmiştim. Biz de bu dernekle çalışmaya karar verdik. Başka hiçbir şey hazırlamayacağım bebek şekeri olarak. Sadece ziyarete gelenlere ek olarak lokum ve şerbet servisinde bulunacağım. Örnek şablonları gönderdiler bana. Ekte yolluyorum. Fiyatlar taş magnetler için 3,20+kdv olacak şekilde. Bence bir çok süslü püslü hediyelikten daha cuzi fiyatta. Siz de farklı ve anlamlı bir hediyelik arayışındaysanız ilgilenebilirsiniz.
Evet hem çok klasik bir yengeçim diyorum, ama bakıyorum teraziyi de epey epey yansıtıyorumsinemnur kuzum eşim terazi ve teraziyle/oğlak uyuşmazlığı dillere destan ama sana şunu söleyebilirim o herşeyi hesaplama huyun kesinlikle teraziden gelio kocamın bu yönüne nasıl hayranım anlatamam eline kagıt kalem veririm herseyin ölçümünü büyük titizlikle yapar rafmı asılcak 1 saat duvarı ölcer sağını ölcer durur.eşine çok şanslı olduğunu söle valla aranıpda bulunamayan özellikler hep bunlar,o yufka yüreğinde kesin teraziden yoksa yengeçler pek o kadar yufka deiller benimde hep yakın arkadaslarım yengeçtir...hiç biri eşim kadar merhametli değildir.ayrıca bence bi kadının dominant olması gayet bi ev için daha güzel çünkü zaten biz yönetioruz bi cok şeyi .... Bulmuşsunuz taze kuzu tabii yersiniz Çocuklara nasıl muamele yapcaz ya düşünüorum Allah yardımcıları olsun biz cok sıkıştırıp öpüp ısırcaz o konuda hiç şüphem yok
Hahaha bu kadar olur, ben de profiline bakmıştım, seninle ilk mesajlaşmalara başlayınca yengeç misin diye, sonra akrep olduğunu görmüştüm, sorma hiç ben de direkt çekim alanına giriyorum.Okurken çok güldüm bende evlenirken eve ekstradan dolap yaptırdım, dediğin gibi herşeyinin ölçüsünü vererek çizdim öyle verdim mobilyacıya ee sonuçta ne kadar raf kullanacağımı ne kadar askı asacağımı ben biliyorum ona göre ayarlamak lazım dimi ama. Bu arada yengeç burcu olduğunu görünce yine yanılmamışım dedim bende akrep burcuyu nerde yengeç görsem çekiyorum ya da çekiliyorum, sanırım su gruplarıyla ayrı bir samimiyet kuruyorum farkında olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?