2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Aynen canım bende sabah kaltığımda işe gitmeden ilk işim yumurta haşlamak ( her zaman çoo sevmişim şimdi ayrı bir önemi var tabi yumurtanın) sonra eşimin sahurdan kalan dağınıklığını toplamak oluyor demekki bayanlar genel olark böyle oluyor, benim eşimde bana ne kadar yardımcı olsada arkasından şöyle bir geçmek gerekiyor işimin en güzel tarafı sabah erkenden ders yoksa çok erken gitmeme gerek olmuyor o kısmı evde hızlı bir gözden geçirmeyle geçiriyorum ama çok doğru sanki biraz daha geç hazırlanıyoruz. Ben sabahları duş almayı çok severim ama artık evden çıktığımda sanki çok iş yapmışta yorulmuş olarak çıkıyorum eh kolay değil artık göbüşümüzde 1,5-2 kilo arasında bir dünya taşıyoruz kolay değil tabi

gerçekten çok güzel fikir teşekkür ederim bende değerlendirmeye alayım

Canım sen hangi beseni aldın ben burdan baktım ama hep B cup var ama ben normalde bile C cup takan biriyim bana küçük gelir diye düşündüm. S M L bedenleri olanlarda da karar veremiyorum emzirme sütyeni olduğu için normalden büyük mü yapıyorlar yoksa normalde ki bedenler gibi mi yani L mi M mi alsam karar beremiyorum onlarda da

Canım seninle boy kilo aynı, vücut proporsiyonları da aynı mı bilmiyorum ama, ben de B cup takıyorum normalde, L beden aldım, rahat oldu, M olsaydı da olurdu belki ama göğüslerin daha da dolgunlaşacağını daha da kilo alacağımızı düşünerek L daha iyi bence.

Teşekkür ederim canm benim gögüsler sana göre daha büyük olabilir bende L alayım ozaman arkadaşım doğuma yakın çok daha büyümüştü demişti, benimki daha ne kadar büyüyecek bilmiyorum

Cok iyi ozetlemissin canim teşekkür ederim bnimde ikilemde kaldgm.nokta buydu işte farklı model bakicaz artik :)

Bende sadeligi severjm de eşim çok hevesli ilk ya odası olsun dio sonuçta kendi evimz fln ama bn kararszmm

İyi akşamlar güzel anneler biz bugün bişeyler daha aldık minnoşuma, pek alınacak bişey kalmadı sanırım anneye alınacakları saymazsak fisher price ın dönencesini aldık bir tane ekstra alez ve lastikli çarşaf aldık. Ayrıca e bebekte motorolada kampanya varken kameralı telsizi de alalım dedik. Vee bebişin odası bayrama kadar gelecekmiş inanılmaz heyecanlıyım

Ooo gözünüz aydın canım, kurulur kurulmaz foto gönder lütfen güle güle kullanın canım, bizim son alışveriş kalemleri temmuza kaldı, birkaç kalemi de doğum sonrası ihtiyaç durumuna göre almaya karar verdim. Primanın yatak koruma pedlerinden aldım ben de, extra alez ve lastikli çarşaf almadım, zaten ilk 6 ay sepette yatacak, onlara da alez filan olmuyor.Bugün de ütüleri yapılıyor ufaklığın, her parçasında eşimle aşk yaşıyoruz, miniş miniş çok tatlılar

Ne güzel, bende o minicik kıyafetlerine bakmaya doyamıyorum, aldığım herşey bir yere dağıldı evde bende odası gelse de yıkayıp yerleştirmeye başladam artık benim de başta sepette kalacak aslında bende alayım pedlerden iyi olur, artık geri kalan bazı şeyler var onları da temmuza bıraktım tabi birde dağıtılacak şeyler var onlara da karar vermem lazım. Kafam karışıyor bilmediğim için hastane odasına neler götürecez bu dağıtılacak şeyler orda mı olacak lohusa şerbeti orada mı dağıtılıyor, çok abartmak istemiyorum ama çok sade de olsun istemiyorum, bilen yapan birileri barsa kafasındaki planı açıklasa belki bize de bir yol olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…