- 20 Ocak 2016
- 451
- 607
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.301
Ahaa haklısın valla annesi serin yer bulup yerleşemiyor ki kızı bulsunOyu kıyamam ben kuzuya sıcaklarda o ne yapsın bacaklarını atacak serin yer arıyordur
Benim aldıklarımda göğüs kısmı alttan ve ortadan dikişli olur ya o şekilde , ped koyma yeri derken onu mu kastettin?Emzirme atleti alanlar, atletin içinde ped koyma yeri var mı?
Arkadaşım dernek çalışanı, onun vasıtasıyla mailleştim yetkiliyle. İstersen adresini özelden gönderebilirim canım.Cok guzel bir dusunce canim. Tebrikler. Nasil irtibata geciyorsun peki?
Hahaha bu kadar olur, ben de profiline bakmıştım, seninle ilk mesajlaşmalara başlayınca yengeç misin diye, sonra akrep olduğunu görmüştüm, sorma hiç ben de direkt çekim alanına giriyorum.genel olarak kadın olmak zor iş galiba, her şeyi düşünmek zorundayız, bir ara nette dolaşan bir yazı vardı, kadın ve erkek salonda oturuyor, kadın yatmaya diye kalkıyor, yatağa gidene kadar bir dolu iş yapıyor, çamaşırı atıyor, ortalığa dağılan bir şeyleri topluyor vs vs. en son eşiyle beraber yatağa giriyor... Eşler ne kadar anlayışlı, yardımcı olsalar da durum hep böyle sanırım. Eşim sabahalrı benden 30 dk sonra kalkıyor, malum bizim hazırlıklar uzun sürüyor, saç makyaj vs "eskiden çok hızlı hazırlanırdın, şimdi çok uzun sürüyor, bebişten mi" diyor erkeklere göre çok düz her şey... sabah kalkıyorum, çamaşır makinasını çalıştırıyorum, çalıştıysa onları asıyorum ya da kurutmaya atıyorum, sahurdan kalan eşimin yarım yamalak topladığı mutfağı toparlıyorum(ya ekmek sepeti açıktır, ya da yemeklerin ağzı... masayı güya silmiştir, sandalyesi kırıklarla doludur vs. oturma odasında laptop bir taraftadır, uzatma fişi bir yerde, kumandalar bir yerde, giyinme odasında denediği çıkardığı bir tişört ortalıktadır vs. vs. Ortalığı toplayalaım dediğinde yardım eder kesinlikle, kayınvalidem öyle alıştırmıştır ama normal rutini dağınıktır.... hal böyle olunca bir tarafın sürekli düzenci, hesapçı, kontrolcü olması kaçınılmaz oluyor.
gerçekten çok güzel fikirKızlar merhaba. Size fikir olması açısından bir şey paylaşmak istiyorum. Ben bebek şekerlerini kanserli çocuklara umut vakfına yaptıracağım. Bir süredir lösev ve tema vakfıyla görüşüyordum. Onların da güzel çalışmaları var. Geçtiğimiz haftalarda arkadaşımın nikah magnetleri kaçuv tarafından hazırlanmıştı ve çok beğenmiştim. Biz de bu dernekle çalışmaya karar verdik. Başka hiçbir şey hazırlamayacağım bebek şekeri olarak. Sadece ziyarete gelenlere ek olarak lokum ve şerbet servisinde bulunacağım. Örnek şablonları gönderdiler bana. Ekte yolluyorum. Fiyatlar taş magnetler için 3,20+kdv olacak şekilde. Bence bir çok süslü püslü hediyelikten daha cuzi fiyatta. Siz de farklı ve anlamlı bir hediyelik arayışındaysanız ilgilenebilirsiniz.
Öyle canım gerçekten sıcaklıklar da git gide artıyor. Allah yardımcımız olsunAhaa haklısın valla annesi serin yer bulup yerleşemiyor ki kızı bulsun
Canım sen hangi beseni aldın ben burdan baktım ama hep B cup var ama ben normalde bile C cup takan biriyim bana küçük gelir diye düşündüm. S M L bedenleri olanlarda da karar veremiyorum emzirme sütyeni olduğu için normalden büyük mü yapıyorlar yoksa normalde ki bedenler gibi mi yani L mi M mi alsam karar beremiyorum onlarda daBenim aldıklarımda göğüs kısmı alttan ve ortadan dikişli olur ya o şekilde , ped koyma yeri derken onu mu kastettin?
http://www.lohusasepeti.com/tres-7701-emzirme-atleti
http://www.lohusasepeti.com/anil-8527-emzirme-atleti
bu ikisinden almıştım krem ve bej renkli.
Canım seninle boy kilo aynı, vücut proporsiyonları da aynı mı bilmiyorum ama, ben de B cup takıyorum normalde, L beden aldım, rahat oldu, M olsaydı da olurdu belki ama göğüslerin daha da dolgunlaşacağını daha da kilo alacağımızı düşünerek L daha iyi bence.Canım sen hangi beseni aldın ben burdan baktım ama hep B cup var ama ben normalde bile C cup takan biriyim bana küçük gelir diye düşündüm. S M L bedenleri olanlarda da karar veremiyorum emzirme sütyeni olduğu için normalden büyük mü yapıyorlar yoksa normalde ki bedenler gibi mi yani L mi M mi alsam karar beremiyorum onlarda da
Memnun olurum canimArkadaşım dernek çalışanı, onun vasıtasıyla mailleştim yetkiliyle. İstersen adresini özelden gönderebilirim canım.
Teşekkür ederim canm benim gögüsler sana göre daha büyük olabilir bende L alayım ozaman arkadaşım doğuma yakın çok daha büyümüştü demişti, benimki daha ne kadar büyüyecek bilmiyorumCanım seninle boy kilo aynı, vücut proporsiyonları da aynı mı bilmiyorum ama, ben de B cup takıyorum normalde, L beden aldım, rahat oldu, M olsaydı da olurdu belki ama göğüslerin daha da dolgunlaşacağını daha da kilo alacağımızı düşünerek L daha iyi bence.
Cok iyi ozetlemissin canim teşekkür ederim bnimde ikilemde kaldgm.nokta buydu işte farklı model bakicaz artik :)safari oglumun odasiydi. kahverengi bolumleri koyunca adini natura yapmislar. ilk hevestir saygi duyarim ama tavsiyem kendi isteyecek anlayacak yasa gelene kadar temali bi oda yapma derim ben. oglum 3,5 yasinda arabali yatak istedi alalim gonlune gore olsun dedik odaya uymadi. tum takimi biturboyla degistirmek gerekti. halbuki duz bisi olsaydi bi kac kulp degisimi sticker vs ekleyerek genc odasi yasi ya da kardesle ranzada yatmak isteme yasi gelene kadar idare edilebilirdi.
cilegin kaitesine hicbir lafim yok her iki takimdan da cok ama cok memnun kalarak kullandik kullaniyoruz. ama simdiki aklim biraz daha uzun vadeli gidebilecek birsey bak diyor :) yine de ilk heves tabi gonlun cok cok isindiysa gonlunu kirma :)
Bende sadeligi severjm de eşim çok hevesli ilk ya odası olsun dio sonuçta kendi evimz fln ama bn kararszmmHalledersin canım sen de, olup gidiyor bir şekilde hepsi
Ben evde renkli şeyleri hiç kullanmayan birisi olarak benim için gayet renkli bir seçimbunu olumsuz olarak söylemiyorum kesinlikle, halısı perdesi her şeyi uyumlu olduğunda çok güzel oluyor, ki zaten çocuklar renkli şeyler seviyor hep. Benim evimin her yeri neredeyse beyaz, krem, bej renklerde, giyinme odasına bebeğin eşyaları için mevcut gardroba uygun düz beyaz lake şeklinde dolaplar yaptırdık, beşiği de büyüyen düz beyaz lake beşik , beşiğin üzerinde 5 tane sarı, turuncu, kırmızı, yeşil,mavi filan çekmece dolap kulpları vardı, ben onları bile söktürdüm, başka model kulp taktırdım, o denli renk sevmiyorum ortamda pastel renkleri çok seviyorum, canlı renkleri de objelerde seviyorum, düz beyaz bir ortamda, turuncu renkli bir fil oyuncak çok hoşuma gider mesela ama mümkünse yatağında, halısında karmaşa yaratacak renkleri sevemiyorum., 3-4 yaşına kadar eşya zevki olmayacak bebeğin, şimdi oturduğumuz ev de kiralık, o yüzden şimdiki tercihimiz belki de bencilce oldu ama bebeğin zevki değil, benim göz zevkime göre oldu, kendi tercihleri oluştuğu dönemde ona göre bir oda yaparız inşallah kendi evimizde. Bebek tercihleri ne zaman oluşur, bulunduğu ortamın psikolojik gelişimine etkisi ne zaman başlar vs konusunda fikrim yok, cahilce de atıp tutmak istemem, çok öğreneceğimiz şey var çooookkkk
Bebeğin fotoğraflarında da hatıra kalıyor bebek odası diyenler var, içinden hevesle ne geliyorsa, imkanlar da el veriyorsa, gönlünün istediğini yap bence.
Sade bir odası olacak bizim minik prensin, duvar rafıyla filan, oyuncaklarıyla filan süsleyeceğiz artık.
Benim hayalimde hani çıkabilir destekli sütyenlerde yarım cep gibi birşey oluyor ya, öyle birşey. Oraya pedi koyacağım sözde:)Benim aldıklarımda göğüs kısmı alttan ve ortadan dikişli olur ya o şekilde , ped koyma yeri derken onu mu kastettin?
http://www.lohusasepeti.com/tres-7701-emzirme-atleti
http://www.lohusasepeti.com/anil-8527-emzirme-atleti
bu ikisinden almıştım krem ve bej renkli.
:):) Öyle hiç görmedim canım ya belki vardır ama olsa iyi olur yaniBenim hayalimde hani çıkabilir destekli sütyenlerde yarım cep gibi birşey oluyor ya, öyle birşey. Oraya pedi koyacağım sözde:)
Kararsızken adım atmak da iyi olmuyor, sonuçtan memnun da olabilirsin pişman da... Bence sen de "tam budur işte" diyemiyorsun daha, başka alternatifiniz yok mu elinizde?Bende sadeligi severjm de eşim çok hevesli ilk ya odası olsun dio sonuçta kendi evimz fln ama bn kararszmm
https://www.trendyol.com/Beyaz-Emzirme-Atleti-SEMA493/UrunDetay/48060/19875607Benim hayalimde hani çıkabilir destekli sütyenlerde yarım cep gibi birşey oluyor ya, öyle birşey. Oraya pedi koyacağım sözde:)
Evet canım teşekkürler, bu o işi görebilir:)https://www.trendyol.com/Beyaz-Emzirme-Atleti-SEMA493/UrunDetay/48060/19875607
Bu tarzda olanlar da varmış bak işini görürse, benim için askının inmesi önemli, askı inince göğüsü tekrar saran pencere ne işe yarayacak bilmiyorum ama dediğin gibi belki pedi tutabilir kaymasın diye:)
Ooo gözünüz aydın canım, kurulur kurulmaz foto gönder lütfenİyi akşamlar güzel anneler biz bugün bişeyler daha aldık minnoşuma, pek alınacak bişey kalmadı sanırım anneye alınacakları saymazsakfisher price ın dönencesini aldık bir tane ekstra alez ve lastikli çarşaf aldık. Ayrıca e bebekte motorolada kampanya varken kameralı telsizi de alalım dedik. Vee bebişin odası bayrama kadar gelecekmiş inanılmaz heyecanlıyım
Ne güzel, bende o minicik kıyafetlerine bakmaya doyamıyorum, aldığım herşey bir yere dağıldı evde bende odası gelse de yıkayıp yerleştirmeye başladam artıkOoo gözünüz aydın canım, kurulur kurulmaz foto gönder lütfengüle güle kullanın canım, bizim son alışveriş kalemleri temmuza kaldı, birkaç kalemi de doğum sonrası ihtiyaç durumuna göre almaya karar verdim. Primanın yatak koruma pedlerinden aldım ben de, extra alez ve lastikli çarşaf almadım, zaten ilk 6 ay sepette yatacak, onlara da alez filan olmuyor.Bugün de ütüleri yapılıyor ufaklığın, her parçasında eşimle aşk yaşıyoruz, miniş miniş çok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?