- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.361
Bende acaba doğarken kanaldan geçerken canı yanacak mı doğum anında neler hissediyor filan gibi komik düşünceler içindeyimBenimki de aynı karnımı severken, "özledik artık gelsin" diyor, gelince göreceğiz bakalım2. doz aşımı vurulurken, hemşire 3. doz için aralıkta bebişle gelirsiniz dedi, eşimin içi sızladı, "minicik koluna nasıl iğne vurdurayım oğlumun" diyor, herhalde en zor kısımları da bebişler için aşılamalar
HahahaOhhh ne güzel bir ihtiyaç kalemi daha aradan çıktı, tam da yeni konuştuk, üzerine olmuş
Eşim annesiyle çok uğraşır, kayınvalidem de eşime takılmak için " anne olunca anlarsın "der, eşim şimdi bana söylüyor sürekli, gerçekten bambaşka bir his, dün arkadaşım "şimdi yaşadığın bir şey değil, bir kucağınıza alın ilk, o zaman göreceksiniz" diyor da, içim titriyor.Bende acaba doğarken kanaldan geçerken canı yanacak mı doğum anında neler hissediyor filan gibi komik düşünceler içindeyimsanırım anne olmak böyle birşey babalarda doğduğu zaman çok hassaslaşıyormuş, şimdiden nasıl aşı vurunacağını düşünüyoruz, ancak bebeklere çok ince uçlu iğnelerden kullanıyorlarmış canı çok yanmasın diye
Sırayı bozmazsak sen benden öncesin anlatırsın artık nasıl bir his olduğunuEşim annesiyle çok uğraşır, kayınvalidem de eşime takılmak için " anne olunca anlarsın "der, eşim şimdi bana söylüyor sürekli, gerçekten bambaşka bir his, dün arkadaşım "şimdi yaşadığın bir şey değil, bir kucağınıza alın ilk, o zaman göreceksiniz" diyor da, içim titriyor.
Diğer topiklerde doğum hikayeleri anlatılıyor, okuyunca ağlıyorum ben, doğum videolarını da izlerken ağlıyorum, bakalım biz de ilk doğum hikayesi kimden gelecek, topiğin ilk bebişi geldi gerçi, güzel haberini duymayı da öyle çok istiyorum ki minik yavrunun.Sırayı bozmazsak sen benden öncesin anlatırsın artık nasıl bir his olduğunuçok garip birşey doktora ilk gittiğimiz zamanı hatırlıyorum karnım yattığımda içine çöküyordu şimdi kocaman bir göbek olmuş ama en önemlisi o minicik nokta şimdi kıpır kıpır yerinde duramayan bir can, bir birey, bir mucize Allahım gösterirse daha neler göreceğiz
ya sinemcim bende doğum videolarına ağlıyorum şu merve özkaynağınkide çok güzelDiğer topiklerde doğum hikayeleri anlatılıyor, okuyunca ağlıyorum ben, doğum videolarını da izlerken ağlıyorum, bakalım biz de ilk doğum hikayesi kimden gelecek, topiğin ilk bebişi geldi gerçi, güzel haberini duymayı da öyle çok istiyorum ki minik yavrunun.
Günaydın canım, benimde şimdilik alışverişe mola verdim alınacaklar bitti zaten odamızın gelmesini bekliyorum sonrasında halı perde avize gibi şeyleri alacağız, yatak odasında duracak sepeti süsleyeceğiz, bunları yapmak bizimde bayram sonrasına ancak olur. Yeni alışveriş yapanlar yokmugünaydın
ben annemde kalıyorum o nedenle alışverişi bayram tatiline bıraktım. alışveriş yapan anneler cicilerin fotoğraflarını paylaşın da topik şenlensin lütfen.
Canım hepsi birbirinden güzeller sağlıkla kullansın miniğin, bunları görünce içim açılıyorEki Görüntüle 1850416
Bu bornozun takımı var alt açması baş havlusu önlüğü bi de iki takım 10 lu hastane çıkışımız var el örgüsü yelekler zıbınlar atletler çoraplar onları çekmedim kızlar hep aynı şeyler zaten
Sağol canım valla benim de öyle kıyafetleri bile gözüm görmüyo bu ev de müsait oda yapmak için ben de nolursa olsun yapıcam oda hevesimi almak istiyorum ama işte ahşap beşik falan almadım park yatak aldık bi de küçük sepet beşiklerden ikeadan şifonyer gardrop alıcam yeni eve montessori yapıyım diyorum bakalımCanım hepsi birbirinden güzeller sağlıkla kullansın miniğin, bunları görünce içim açılıyorsanada kolay gelsin, ben bebek odası yapacağım odada bir kitaplık var onu taşıyacağım başka odaya gözümde büyüyor sana Allah kolaylık versin
Yeni eve ne zaman taşınacağınız belli mi? Bende oda yapmayı düşünüyorum arkadaşım montessori yapsana demişti ama sanki biraz daha büyüyüp oyun çağına geldiğinde daha etkili olur gibi geldi bana. Bende 2 yıl sonra taşınacağım iş dolayısıyla o zamana kadar bebeğimin odası olmasını istiyorum. Bu konuda fikir ayrılıkları var kimisi 2 yaşına kadar aynı odada büyüsün güven duygusu gelişsin diyor kisimi erkenden odayı ayırdığında sonrasına göre daha kolay olacağını söylüyor. Bakalım artık bizde ilk altı ay yanımızda sonra kendi odasında uyumasından yanayız.Sağol canım valla benim de öyle kıyafetleri bile gözüm görmüyo bu ev de müsait oda yapmak için ben de nolursa olsun yapıcam oda hevesimi almak istiyorum ama işte ahşap beşik falan almadım park yatak aldık bi de küçük sepet beşiklerden ikeadan şifonyer gardrop alıcam yeni eve montessori yapıyım diyorum bakalım
Sonunda bebişlerin cicileri paylaşılıyorEki Görüntüle 1850427 Eki Görüntüle 1850428 Eki Görüntüle 1850429 Eki Görüntüle 1850430 Eki Görüntüle 1850431 kendim için çekmiştim fotoğrafları neler aldığımı unutmamak için. pakatlerini açıp sizin için özel çekecektim ama dayanamadım sizinle paylaşıyorum.
O bile belli değil kafayı yicemYeni eve ne zaman taşınacağınız belli mi? Bende oda yapmayı düşünüyorum arkadaşım montessori yapsana demişti ama sanki biraz daha büyüyüp oyun çağına geldiğinde daha etkili olur gibi geldi bana. Bende 2 yıl sonra taşınacağım iş dolayısıyla o zamana kadar bebeğimin odası olmasını istiyorum. Bu konuda fikir ayrılıkları var kimisi 2 yaşına kadar aynı odada büyüsün güven duygusu gelişsin diyor kisimi erkenden odayı ayırdığında sonrasına göre daha kolay olacağını söylüyor. Bakalım artık bizde ilk altı ay yanımızda sonra kendi odasında uyumasından yanayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?