2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bende acaba doğarken kanaldan geçerken canı yanacak mı doğum anında neler hissediyor filan gibi komik düşünceler içindeyim sanırım anne olmak böyle birşey babalarda doğduğu zaman çok hassaslaşıyormuş, şimdiden nasıl aşı vurunacağını düşünüyoruz, ancak bebeklere çok ince uçlu iğnelerden kullanıyorlarmış canı çok yanmasın diye

Eşim annesiyle çok uğraşır, kayınvalidem de eşime takılmak için " anne olunca anlarsın "der, eşim şimdi bana söylüyor sürekli, gerçekten bambaşka bir his, dün arkadaşım "şimdi yaşadığın bir şey değil, bir kucağınıza alın ilk, o zaman göreceksiniz" diyor da, içim titriyor.

Sırayı bozmazsak sen benden öncesin anlatırsın artık nasıl bir his olduğunu çok garip birşey doktora ilk gittiğimiz zamanı hatırlıyorum karnım yattığımda içine çöküyordu şimdi kocaman bir göbek olmuş ama en önemlisi o minicik nokta şimdi kıpır kıpır yerinde duramayan bir can, bir birey, bir mucize Allahım gösterirse daha neler göreceğiz

Diğer topiklerde doğum hikayeleri anlatılıyor, okuyunca ağlıyorum ben, doğum videolarını da izlerken ağlıyorum, bakalım biz de ilk doğum hikayesi kimden gelecek, topiğin ilk bebişi geldi gerçi, güzel haberini duymayı da öyle çok istiyorum ki minik yavrunun.

ya sinemcim bende doğum videolarına ağlıyorum şu merve özkaynağınkide çok güzel

günaydın
ben annemde kalıyorum o nedenle alışverişi bayram tatiline bıraktım. alışveriş yapan anneler cicilerin fotoğraflarını paylaşın da topik şenlensin lütfen.

günaydın
ben annemde kalıyorum o nedenle alışverişi bayram tatiline bıraktım. alışveriş yapan anneler cicilerin fotoğraflarını paylaşın da topik şenlensin lütfen.
Günaydın canım, benimde şimdilik alışverişe mola verdim alınacaklar bitti zaten odamızın gelmesini bekliyorum sonrasında halı perde avize gibi şeyleri alacağız, yatak odasında duracak sepeti süsleyeceğiz, bunları yapmak bizimde bayram sonrasına ancak olur. Yeni alışveriş yapanlar yokmu bu sıcaklarda kimse evden çıkmıyor galiba

Canım hepsi birbirinden güzeller sağlıkla kullansın miniğin, bunları görünce içim açılıyor sanada kolay gelsin, ben bebek odası yapacağım odada bir kitaplık var onu taşıyacağım başka odaya gözümde büyüyor sana Allah kolaylık versin

Sağol canım valla benim de öyle kıyafetleri bile gözüm görmüyo bu ev de müsait oda yapmak için ben de nolursa olsun yapıcam oda hevesimi almak istiyorum ama işte ahşap beşik falan almadım park yatak aldık bi de küçük sepet beşiklerden ikeadan şifonyer gardrop alıcam yeni eve montessori yapıyım diyorum bakalım

Yeni eve ne zaman taşınacağınız belli mi? Bende oda yapmayı düşünüyorum arkadaşım montessori yapsana demişti ama sanki biraz daha büyüyüp oyun çağına geldiğinde daha etkili olur gibi geldi bana. Bende 2 yıl sonra taşınacağım iş dolayısıyla o zamana kadar bebeğimin odası olmasını istiyorum. Bu konuda fikir ayrılıkları var kimisi 2 yaşına kadar aynı odada büyüsün güven duygusu gelişsin diyor kisimi erkenden odayı ayırdığında sonrasına göre daha kolay olacağını söylüyor. Bakalım artık bizde ilk altı ay yanımızda sonra kendi odasında uyumasından yanayız.

O bile belli değil kafayı yicem mutfak dolapları takılıyo şu an bi merdiven korkulukları kalıyo ama işte ramazanda ustalar çalışmıyo söz verdikleri vakitte gelmiyolar ben de zaten bebek benim için yeni bi süreç o telaşeyle uğraşmak istemiyorum eşim de hırs yaptı buraya aldıklarımı koyiyim diyorum altı ay zaten yanımda yatırmayı düşünüyorum sonra park yatağı odasına geçiririm orda yatar iki yaşı sanki geç gibi geldi bana oda ayırmak için ama yeni eve ben de anca iki yaşında yapabilirim montessoriyi heralde diyorum da ama iki yaşına gelinceye kadar ne görüşler teoriler çıkıcak kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…