2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Mevlütte tesbih ve tülbent dağıtacağım zaten bir de ikramlik birşeyler dusunuyorum bu çikolata ve kurabiye var aklmda beni kıyafet alışverişi yormadi ama susleme işi gerçekten zorluyor bir de ben herseyde emeğim olsun diyorum tesbihleri kendim susledim tülbentler kendim seçip ananeme oya yaptırdım geriye ufak tefek susleme kaldı ama sıkıldım açıkçası

Ooof belinayidil ben daha elimi atmadım o işlere
Kıyafet mobilya çok keyifli ama şu süs püs dağıtılacaklar falan acaip gözümde büyüyor. Radikal karar alıp hastane ve eve gelenlere sadece lokum vereceğim. Aynı bu bebek çikolataları gibi görünüyor. Açıkcası dolaba koyunca beyaz beyaz oluyor çikolata bu yüzden lokum olsun dedim. Kese vs yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Daha geçen gün 1 poşet nikah bebek şekeri ıvır zıvırı attım. Sadece mevlüt için tespih düşünüyorum ekstradan. Lokum şerbet ve tesbih şeklinde.

Ben hızlı davrandım annemde kalacağım için bir oglusumun beşiği gelmedi 1 ay sonra gelcek oda süsleri hariç diğer herşeyi tamam yoksa sıcakta hiç bir şey yapamazdım. Aslında iyi fikir lokum. Ben çikolata olsun istiyorum Allahtan kaynım var

sadece ihtiyac icin degil, ozellikle bebek esyasi gibi yipranmaya firsati olmayan seylerin bi kerelik kullanilmasina cok karsiyim. benim oglumun kiyafetlerini sirayla 2 kizkardesimin cocuklari giydi hala tas gibi. ki biri amerikada yasiyor, tum markalara erisimi benden daha ucuz ve alim gucu de benden cok daha iyi. ama bakis acimiz ayni oldugundan birinin eskisi diye bakmiyor olaya. o acidan kiyafetin cok alinmasindan ziyade surekli donusumde olup olmayacagi daha onemli benim gozumde.

he bu arada bizim kiyafetler 4. tur yine kizima da donece. mothercare bildiin eskimiyor :)) disarda cici kiz kiyafetlerini giyer yine ama ekgidaya geciste seftali lekesi falan hic cikmiyor o alistirma doneminde evde cok is gorecekler bizim minis erkek kiyafetleri

aslinda doktorlarin uyarisi erken donemde allah korusun otizmi tetikledigi yonundeki calismalara dayaniyor. surekli donen, isiklari yanip sonen, ses cikaran oyuncaklardan kacinmak gerekiyor. bebegin incelemesine uzun uzun izlemesine zaman tanimak lazim. zaten minicik algilarini yormadan cok renge bogmadan sakin bi ortamda daha huzurlu buyuyor cocuklar.

oglumun yataginin tepesinden kirmizi- siyah 2 kurdele sallandi aylarca. onlarin ruzgarda hareketini izledi, sonra yakalamaya calisti vs. algilari iyice acilinca oyun halisi vs aldik. onda da tek tek taktik oyuncaklari hep. mesela donence alirken de alinacaksa kesfetmesine olanak saglayan donenceler var. sesiyle devreye giren falan. oyle bisi alinip etkisine tepki veren bi oyuncagi kesfetmesi saglanabilir gibi geliyor aklima

Aynen katiliyorum yazdiklarina. Doktorlarda zaten aylik kontrollerinde yavas yavas onermeye basliyor bunlari ve benimde bildigim genelde 3. ayina girince kullanilmaya baslaniyor oyun halisi, donence v.s.

Eki Görüntüle 1850397
Hastane terliği tacı minnağımın kokoş tek kıyafeti

masallah herseyler cok cici gorunuyor. saglikla kullansin kuzulariniz..

biz de dun ilk kez kizim icin kiyafet aldik. babannesi gelmisti tasinma icin yardima donmeden hediyelerini almak istedi. oglumda ciddi sorun cikmisti aldiklari kiyafetler konusunda. sadece sekle odaklanip kumasina boyasina hic bakmadan alinan seylerden sonra bu kez birlikte yapalim dedi saolsun. ben de c&a`ya biraktim annemi :)) cesidi az buldu ama her boyda giyebilecegi sekilde kiyafeti olmus oldu bannesinden.

Eklentiler

• IMG_6024.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 127
Oyyy çok güzel Allah içini doldursun canım

Canım hepsi çok güzel, çok zevkli. Güle güle kullansın prenses. Üstteki yelek ve yanındaki hırka nerden?
Teşekkür ederim canım Yeleğin markası minidamla pamidordan almıştım hırka da sevil yazıyo etiketinde ama kayınvalidem bi işhanındaki dükkandan almış

Kesinlikle katılıyorum, bu yaşta hala kendi arkadaşıma giymediğim kıyafetlerimi veriyorum, üzerinde görünce de mutlu oluyorum, ne o gocunur ne ben, ihtiyaç değil olay, boşa dolap bekleyeceğine ya da çöp olacağına işe yaraması çok güzel bir his.
Mothercare gerçekten çok kaliteli duruyor, henüz yıllanmış kullanım tecrübemiz yok ama yıkayıp asarken bile kendisini belli ediyor ürün. Bebek videolarını izliyorum da, salça, domates soslu spaghettiyi parmaklarıyla yiyen bebişler var, tabii çoğunu tişörtüne yedirmiş salça, meyve lekesine bulanmış tişörtlerin mavi mi pembe mi olduğunun çok önemi olmasa gerek

Canım güle güle kullanın hepsi çok güzel cicilerin babydoll amrka hazır kundağı nereden aldığını öğrenebilir miyim, hazır kundak 2 defa sipariş vermeme rağmen tedarik edemediler.

Kızlar bu arada ev tipi anakucağı konusunda hala kararsızım bebek doğmadan alıcak mısınız ya da bi huyuna suyuna bakıp ona göre mi bişey almak gerekir bilemedim

Ben Tiny Love 3'ü 1 arada alacağım. Doğumdan sonraya bırakılabilir. Şu an gerçi indirim var o üründe. Her an aklımdan çıksın diye de alabilirim. Düşünüp duruyorum

Ya aynı ben de öyleyim ebebekte mi var canım indirim en son 399 tlydi galiba bi de tek renk kalmış sanırım en azından nette öyle gözüküyo sanki tek elsiğim oymuş gibi taktım anakucağına

Kızlar ben de ev tipi anakucağını doğumdan sonraya ertelemiştim, ebebkte 1 ay içeriisnde 1500 tl alışveriş yapana 7 farklı ülke için 2 kişilik uçak bileti hediyesi var, seneye tatilde kullanırız diye fırsatı değerlendirelim dedik, chippolino nina travel bebek arabası beğenmiştim ama e bebekte chicco trio sprint travel sitem 1849 tlden 999 tlye düşmüş, port bebe özelliği onda da var, sanırım bu puset setini alacağız, 1500 tlye tamamlamak için de ev tip ana kucağını da alabiliriz, tiny love indirimdeydi ama fiyatına bakmadım, ev tipi ana kucağını sevmedi diyen yorumlar çok fazla, onu alamzsam başka bir şeyler bulmam lazım, alışverişimiz de bitti ki:)

Güle güle kullansın canım minik prensin, hepsi çok zevkli gerçekten
teşekkür ederiz teyzesi
içime sinmeyen bişeyler var bu kadarla kaldı alışveriş devamı gelmiyor o enerjiyi içimde bulamıyorum birtürlü içlerinden sadece carters yeşil takımı ben aldım diğerleri anneanne , babanne ve teyzenin hediyesi. senin enerjinden istiyorum birazcık banada yollaa...

Canım güle güle kullanın hepsi çok güzel cicilerin babydoll amrka hazır kundağı nereden aldığını öğrenebilir miyim, hazır kundak 2 defa sipariş vermeme rağmen tedarik edemediler.
Teşekkür ederim canım onu da pamidordan aldım hem de 100 tl üzeri %50 indirime giriyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…