- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.401
Mevlütte tesbih ve tülbent dağıtacağım zaten bir de ikramlik birşeyler dusunuyorum bu çikolata ve kurabiye var aklmda beni kıyafet alışverişi yormadi ama susleme işi gerçekten zorluyor bir de ben herseyde emeğim olsun diyorum tesbihleri kendim susledim tülbentler kendim seçip ananeme oya yaptırdım geriye ufak tefek susleme kaldı ama sıkıldım açıkçasıÜstte sol baştakiyle sağ baştaki güzel bence hastaneye kimse gelmicekse boşuna taşıma derim çünkü alınca yenir belki hastaneye kendiniz için daha basit olanını yaptırırsın eliniz boş olmasın diye belli olmaz belki bi gelen olur mevlüt için daha süslüsünü yaptırabilirsin bence hiiçç karışığa girme yok ben ondan almadım diye yaşlı teyzeler tutturuyo kalabalıkta laf da anlatamıyosun
Ben hızlı davrandım annemde kalacağım için bir oglusumun beşiği gelmedi 1 ay sonra gelcek oda süsleri hariç diğer herşeyi tamam yoksa sıcakta hiç bir şey yapamazdım. Aslında iyi fikir lokum. Ben çikolata olsun istiyorum Allahtan kaynım varOoofbelinayidil ben daha elimi atmadım o işlere
Kıyafet mobilya çok keyifli ama şu süs püs dağıtılacaklar falan acaip gözümde büyüyor. Radikal karar alıp hastane ve eve gelenlere sadece lokum vereceğim. Aynı bu bebek çikolataları gibi görünüyor. Açıkcası dolaba koyunca beyaz beyaz oluyor çikolata bu yüzden lokum olsun dedim. Kese vs yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Daha geçen gün 1 poşet nikah bebek şekeri ıvır zıvırı attım.Sadece mevlüt için tespih düşünüyorum ekstradan. Lokum şerbet ve tesbih şeklinde.
Halamların tuhafiye dükkanı vardı küçükken, oradan hediyeler getirirdi halam bir de kuzenlerimin arasında da en küçük bendim, halamın kızlarının küçülen elbiselerini de bana getirirlerdi, nasıl mutlu olurdumkullanılabilir durumda olanların geri dönüşümünü bir şekilde sağlamak güzel oluyor, eş,dost akraba, ihtiyaç sahibi, illa bulunuyor.
Doktorlar 2. ayını doldurduktan sonra izin veriyorlar genelde oyun halısı ve dönence için canım. Bende kameralı telsiz, ev tipi ana kucağını doğumdan sonrasına bırakacağım. Dönence işinide çoğu kişi alma diyor. Gereksiz olduğunu söyleyip duruyorlar. Onuda artık doktoru önerirse düşüneceğim.
Aynen katiliyorum yazdiklarina. Doktorlarda zaten aylik kontrollerinde yavas yavas onermeye basliyor bunlari ve benimde bildigim genelde 3. ayina girince kullanilmaya baslaniyor oyun halisi, donence v.s.aslinda doktorlarin uyarisi erken donemde allah korusun otizmi tetikledigi yonundeki calismalara dayaniyor. surekli donen, isiklari yanip sonen, ses cikaran oyuncaklardan kacinmak gerekiyor. bebegin incelemesine uzun uzun izlemesine zaman tanimak lazim. zaten minicik algilarini yormadan cok renge bogmadan sakin bi ortamda daha huzurlu buyuyor cocuklar.
oglumun yataginin tepesinden kirmizi- siyah 2 kurdele sallandi aylarca. onlarin ruzgarda hareketini izledi, sonra yakalamaya calisti vs. algilari iyice acilinca oyun halisi vs aldik. onda da tek tek taktik oyuncaklari hep. mesela donence alirken de alinacaksa kesfetmesine olanak saglayan donenceler var. sesiyle devreye giren falan. oyle bisi alinip etkisine tepki veren bi oyuncagi kesfetmesi saglanabilir gibi geliyor aklima
Eki Görüntüle 1850397
Hastane terliği tacı minnağımın kokoş tek kıyafeti
Eki Görüntüle 1850443 Eki Görüntüle 1850446 Eki Görüntüle 1850448 Eki Görüntüle 1850449 Eki Görüntüle 1850450 Eki Görüntüle 1850456 yükledim
hepsi 0-3 ay , son ayda bebeğin kilosuna göre hastahanede fotoğraf fln çekeriz diye 2 takım şık kıyafet alacağım.
bunlara ek olarak kova, maşrapa ve birde chicco next 2 me beşiğimiz var.
gördüğünüz gibi çooook eksiğim var
Oyyy çok güzel Allah içini doldursun canımmasallah herseyler cok cici gorunuyor. saglikla kullansin kuzulariniz..
biz de dun ilk kez kizim icin kiyafet aldik. babannesi gelmisti tasinma icin yardima donmeden hediyelerini almak istedi. oglumda ciddi sorun cikmisti aldiklari kiyafetler konusunda. sadece sekle odaklanip kumasina boyasina hic bakmadan alinan seylerden sonra bu kez birlikte yapalim dedi saolsun. ben de c&a`ya biraktim annemi :)) cesidi az buldu ama her boyda giyebilecegi sekilde kiyafeti olmus oldu bannesinden.
Canım hepsi çok güzel, çok zevkli. Güle güle kullansın prenses. Üstteki yelek ve yanındaki hırka nerden?
Teşekkür ederim canımCanım hepsi çok güzel, çok zevkli. Güle güle kullansın prenses. Üstteki yelek ve yanındaki hırka nerden?
Kesinlikle katılıyorum, bu yaşta hala kendi arkadaşıma giymediğim kıyafetlerimi veriyorum, üzerinde görünce de mutlu oluyorum, ne o gocunur ne ben, ihtiyaç değil olay, boşa dolap bekleyeceğine ya da çöp olacağına işe yaraması çok güzel bir his.sadece ihtiyac icin degil, ozellikle bebek esyasi gibi yipranmaya firsati olmayan seylerin bi kerelik kullanilmasina cok karsiyim. benim oglumun kiyafetlerini sirayla 2 kizkardesimin cocuklari giydi hala tas gibi. ki biri amerikada yasiyor, tum markalara erisimi benden daha ucuz ve alim gucu de benden cok daha iyi. ama bakis acimiz ayni oldugundan birinin eskisi diye bakmiyor olaya. o acidan kiyafetin cok alinmasindan ziyade surekli donusumde olup olmayacagi daha onemli benim gozumde.
he bu arada bizim kiyafetler 4. tur yine kizima da donece. mothercare bildiin eskimiyor :)) disarda cici kiz kiyafetlerini giyer yine ama ekgidaya geciste seftali lekesi falan hic cikmiyor o alistirma doneminde evde cok is gorecekler bizim minis erkek kiyafetleri
Evet kuzum yaaa yine izledim yine ağladımmm, izledikçe kendimi hayal ediyorum, ikim gözüm iki çeşme olurum herhalde,"ingaaa, ingaaaa" ne tatlı ağlıyor minik prenses de...ya sinemcim bende doğum videolarına ağlıyorum şu merve özkaynağınkide çok güzel
Canım güle güle kullanın hepsi çok güzel cicilerinEki Görüntüle 1850416
Bu bornozun takımı var alt açması baş havlusu önlüğü bi de iki takım 10 lu hastane çıkışımız var el örgüsü yelekler zıbınlar atletler çoraplar onları çekmedim kızlar hep aynı şeyler zaten
Güle güle kullansın canım minik prensin, hepsi çok zevkli gerçektenEki Görüntüle 1850427 Eki Görüntüle 1850428 Eki Görüntüle 1850429 Eki Görüntüle 1850430 Eki Görüntüle 1850431 kendim için çekmiştim fotoğrafları neler aldığımı unutmamak için. pakatlerini açıp sizin için özel çekecektim ama dayanamadım sizinle paylaşıyorum.
Kızlar bu arada ev tipi anakucağı konusunda hala kararsızım bebek doğmadan alıcak mısınız ya da bi huyuna suyuna bakıp ona göre mi bişey almak gerekir bilemedim
Ben Tiny Love 3'ü 1 arada alacağım. Doğumdan sonraya bırakılabilir. Şu an gerçi indirim var o üründe. Her an aklımdan çıksın diye de alabilirim. Düşünüp duruyorum
Ya aynı ben de öyleyim ebebekte mi var canım indirim en son 399 tlydi galiba bi de tek renk kalmış sanırım en azından nette öyle gözüküyo sanki tek elsiğim oymuş gibi taktım anakucağına
teşekkür ederiz teyzesiGüle güle kullansın canım minik prensin, hepsi çok zevkli gerçekten
Teşekkür ederim canımCanım güle güle kullanın hepsi çok güzel cicilerinbabydoll amrka hazır kundağı nereden aldığını öğrenebilir miyim, hazır kundak 2 defa sipariş vermeme rağmen tedarik edemediler.
Benim de listemdeki ürün bu canım, hacışeriften bir bu lokumu, bir de bunun çikolatası var, onu alacağım.Kızlar bu hastanede dağıtılacak çikolata olayında kararsız kaldım ben. Hava çok sıcak ve perti çıkar çikolataların. Evdede verilecek. Böyle birşey yaptırayım diye düşündüm nasıl olur mu dersiniz?
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-lokumu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?