2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Kızlar bu arada ev tipi anakucağı konusunda hala kararsızım bebek doğmadan alıcak mısınız ya da bi huyuna suyuna bakıp ona göre mi bişey almak gerekir bilemedim

Kızlar bu arada ev tipi anakucağı konusunda hala kararsızım bebek doğmadan alıcak mısınız ya da bi huyuna suyuna bakıp ona göre mi bişey almak gerekir bilemedim
Ben Tiny Love 3'ü 1 arada alacağım. Doğumdan sonraya bırakılabilir. Şu an gerçi indirim var o üründe. Her an aklımdan çıksın diye de alabilirim. Düşünüp duruyorum

Ben Tiny Love 3'ü 1 arada alacağım. Doğumdan sonraya bırakılabilir. Şu an gerçi indirim var o üründe. Her an aklımdan çıksın diye de alabilirim. Düşünüp duruyorum
Ya aynı ben de öyleyim ebebekte mi var canım indirim en son 399 tlydi galiba bi de tek renk kalmış sanırım en azından nette öyle gözüküyo sanki tek elsiğim oymuş gibi taktım anakucağına

Görüntü olarakda şık görünüyor, hastane için bunu kullananilirsin evede istersen çikolata alırsın sonradan görmeye gelenlere dağıtabilirsin, ben daha o aşamalara gelemediğim için henüz araştırmadım, fiyatlar nasıl canım sen araştırmışsındır

Ben şimdilik almayı düşünmüyorum doğduğu zaman ihtiyaca göre alırım diye düşündüm, sevip sevmeyeceğini bilemiyorum ayrıca uzun süreli de kullanılmıyor çok kararsızım

Gördüklerimin çoğu h&m den bende seviyorum onun ürünlerini ama erkek bebekler için daha güzel ürünler var. Paketlerdekiler tam olarak ne anlayamadım zıbın mı onlar?

Gördüklerimin çoğu h&m den bende seviyorum onun ürünlerini ama erkek bebekler için daha güzel ürünler var. Paketlerdekiler tam olarak ne anlayamadım zıbın mı onlar?
evt cnm mothercare 3lü zıbınları kendinden eldivenli olanlar. bende beğeniyorum ama yeni doğmuş haline kıyamıyorum. sade yumuşak ve göbeğini rahatsız etmeyecek ürünler seçmeye çalıştım. küçük adam kostümleri için biraz büyüsün istiyorum.ana yüreği

Ya aynı ben de öyleyim ebebekte mi var canım indirim en son 399 tlydi galiba bi de tek renk kalmış sanırım en azından nette öyle gözüküyo sanki tek elsiğim oymuş gibi taktım anakucağına
Her magzanin stoklarina gore degisiyor sanirim canim renk durumu. Evet hala 399tl. Ebebek, Joker ikisinde de ayni fiyat suan. Bugun bakarken Joker calisani Prego olanini onerdi daha iyi sallaniyor diye ama oda 9kg tasiyor diye vazgeciyorum. Tiny Love en azindan 18kg tasiyor.

Arkadaşlar benim kaynım pastaneci örnekleri getirmiş ben karar veremedim çıkolatalari hastanede mi dagitsam yoksa mevlütte mi? Hastaneye gelecek kimse yok annem babam kayinvalidem ve kaynbabam gelicek bir de karışık model mi yapsam tek çeşit mi çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20160622_223456.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 92
Çok mantıklı canım çikolata çok riskli

Aynen erirse ekmek üstü vermek zorunda kalırız çikolatayı

Bu markanın çikolata lokum şekerlemeleri çok övülüyor. Fiyatlarını çok fazla araştırmadım. Aslında kemeraltındaki şekercilere gitsem eminim daha uyguna gelir ama bu sıcakta gezinemem. Birde eşimin iş yerinin yakında meşhur bir şekerlemeci var. Ondanda fiyat alalım dedim. 100 tane falan yaptırsam yeter diye düşünüyorum. Yetmezse yeniden sipariş veririm nasılsa.

geçen de lokum derken bunu kastetmiştim canım. benim de beğendiğim bi üründü, bence iyi düşünmüşsün.

Aynen çikolata riskli gelince lokuma döndü aklım. Hoş evde 2 lokum canavarıyız, gelenlere kalır mı bilmem çikolata yemem ama bu olaya dayanamıyorum

Hem mevlüt hemde eve hayırlı olsuna gelenlere dağıtmalık güzel olur bunlar. Hastaneyede bir kaç tanesini alıp götürürsün ne olur ne olmaz. Model olarak bilemedim canım.

Aslında hem hastanede hem de mevlütte dağıtılıyor ama DIPTISDIPTIS ın dediği gibi bu sıcaklarda hastanede erime ihtimali var, onun için bişey diyemeyeceğim. Model olarak da öndeki modeller daha iyi üzerinde çocuk figürlü olanlara gerek yok ya da ben sade modelleri sevdiğim için olabilir

Bence de ne kadar oturucakları belli değil ama hiç değilse hakkını versin

Üstte sol baştakiyle sağ baştaki güzel bence hastaneye kimse gelmicekse boşuna taşıma derim çünkü alınca yenir belki hastaneye kendiniz için daha basit olanını yaptırırsın eliniz boş olmasın diye belli olmaz belki bi gelen olur mevlüt için daha süslüsünü yaptırabilirsin bence hiiçç karışığa girme yok ben ondan almadım diye yaşlı teyzeler tutturuyo kalabalıkta laf da anlatamıyosun

Hem mevlüt hemde eve hayırlı olsuna gelenlere dağıtmalık güzel olur bunlar. Hastaneyede bir kaç tanesini alıp götürürsün ne olur ne olmaz. Model olarak bilemedim canım.
Hastaneye ailem geleceği için en iyisi evde ve mevlutte kullanmak annem de gerek yok diyor. Model olarak en iyisi o bebek paketli olanlar gibime geliyor.

Erime ihtimalini hiç düşünmemiştim canım gerce oda da buzdolabı var ona koyarim da baya karıştı kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…