- 20 Temmuz 2015
- 1.974
- 4.524
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.381
Ben Tiny Love 3'ü 1 arada alacağım. Doğumdan sonraya bırakılabilir. Şu an gerçi indirim var o üründe. Her an aklımdan çıksın diye de alabilirim. Düşünüp duruyorumKızlar bu arada ev tipi anakucağı konusunda hala kararsızım bebek doğmadan alıcak mısınız ya da bi huyuna suyuna bakıp ona göre mi bişey almak gerekir bilemedim
Ya aynı ben de öyleyim ebebekte mi var canım indirim en son 399 tlydi galiba bi de tek renk kalmış sanırım en azından nette öyle gözüküyo sanki tek elsiğim oymuş gibi taktım anakucağınaBen Tiny Love 3'ü 1 arada alacağım. Doğumdan sonraya bırakılabilir. Şu an gerçi indirim var o üründe. Her an aklımdan çıksın diye de alabilirim. Düşünüp duruyorum
Çok mantıklı canım çikolata çok riskliKızlar bu hastanede dağıtılacak çikolata olayında kararsız kaldım ben. Hava çok sıcak ve perti çıkar çikolataların. Evdede verilecek. Böyle birşey yaptırayım diye düşündüm nasıl olur mu dersiniz?
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-lokumu.html
Görüntü olarakda şık görünüyor, hastane için bunu kullananilirsin evede istersen çikolata alırsın sonradan görmeye gelenlere dağıtabilirsin, ben daha o aşamalara gelemediğim için henüz araştırmadım, fiyatlar nasıl canım sen araştırmışsındırKızlar bu hastanede dağıtılacak çikolata olayında kararsız kaldım ben. Hava çok sıcak ve perti çıkar çikolataların. Evdede verilecek. Böyle birşey yaptırayım diye düşündüm nasıl olur mu dersiniz?
Ben şimdilik almayı düşünmüyorum doğduğu zaman ihtiyaca göre alırım diye düşündüm, sevip sevmeyeceğini bilemiyorum ayrıca uzun süreli de kullanılmıyor çok kararsızımKızlar bu arada ev tipi anakucağı konusunda hala kararsızım bebek doğmadan alıcak mısınız ya da bi huyuna suyuna bakıp ona göre mi bişey almak gerekir bilemedim
Gördüklerimin çoğu h&m denEki Görüntüle 1850443 Eki Görüntüle 1850446 Eki Görüntüle 1850448 Eki Görüntüle 1850449 Eki Görüntüle 1850450 Eki Görüntüle 1850456 yükledim
hepsi 0-3 ay , son ayda bebeğin kilosuna göre hastahanede fotoğraf fln çekeriz diye 2 takım şık kıyafet alacağım.
bunlara ek olarak kova, maşrapa ve birde chicco next 2 me beşiğimiz var.
gördüğünüz gibi çooook eksiğim var
evt cnm mothercare 3lü zıbınları kendinden eldivenli olanlar. bende beğeniyorum ama yeni doğmuş haline kıyamıyorum. sade yumuşak ve göbeğini rahatsız etmeyecek ürünler seçmeye çalıştım. küçük adam kostümleri için biraz büyüsün istiyorum.ana yüreğiGördüklerimin çoğu h&m denbende seviyorum onun ürünlerini ama erkek bebekler için daha güzel ürünler var. Paketlerdekiler tam olarak ne anlayamadım zıbın mı onlar?
geçen de lokum derken bunu kastetmiştim canım. benim de beğendiğim bi üründü, bence iyi düşünmüşsün.Kızlar bu hastanede dağıtılacak çikolata olayında kararsız kaldım ben. Hava çok sıcak ve perti çıkar çikolataların. Evdede verilecek. Böyle birşey yaptırayım diye düşündüm nasıl olur mu dersiniz?
Her magzanin stoklarina gore degisiyor sanirim canim renk durumu. Evet hala 399tl. Ebebek, Joker ikisinde de ayni fiyat suan. Bugun bakarken Joker calisani Prego olanini onerdi daha iyi sallaniyor diye ama oda 9kg tasiyor diye vazgeciyorum. Tiny Love en azindan 18kg tasiyor.Ya aynı ben de öyleyim ebebekte mi var canım indirim en son 399 tlydi galiba bi de tek renk kalmış sanırım en azından nette öyle gözüküyo sanki tek elsiğim oymuş gibi taktım anakucağına
Çok mantıklı canım çikolata çok riskli
Görüntü olarakda şık görünüyor, hastane için bunu kullananilirsin evede istersen çikolata alırsın sonradan görmeye gelenlere dağıtabilirsin, ben daha o aşamalara gelemediğim için henüz araştırmadım, fiyatlar nasıl canım sen araştırmışsındır
geçen de lokum derken bunu kastetmiştim canım. benim de beğendiğim bi üründü, bence iyi düşünmüşsün.
Arkadaşlar benim kaynım pastaneci örnekleri getirmiş ben karar veremedim çıkolatalari hastanede mi dagitsam yoksa mevlütte mi? Hastaneye gelecek kimse yok annem babam kayinvalidem ve kaynbabam gelicek bir de karışık model mi yapsam tek çeşit mi çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
Aslında hem hastanede hem de mevlütte dağıtılıyor amaArkadaşlar benim kaynım pastaneci örnekleri getirmiş ben karar veremedim çıkolatalari hastanede mi dagitsam yoksa mevlütte mi? Hastaneye gelecek kimse yok annem babam kayinvalidem ve kaynbabam gelicek bir de karışık model mi yapsam tek çeşit mi çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
Bence de ne kadar oturucakları belli değil ama hiç değilse hakkını versinHer magzanin stoklarina gore degisiyor sanirim canim renk durumu. Evet hala 399tl. Ebebek, Joker ikisinde de ayni fiyat suan. Bugun bakarken Joker calisani Prego olanini onerdi daha iyi sallaniyor diye ama oda 9kg tasiyor diye vazgeciyorum. Tiny Love en azindan 18kg tasiyor.
Üstte sol baştakiyle sağ baştaki güzel bence hastaneye kimse gelmicekse boşuna taşıma derim çünkü alınca yenir belki hastaneye kendiniz için daha basit olanını yaptırırsın eliniz boş olmasın diye belli olmaz belki bi gelen olur mevlüt için daha süslüsünü yaptırabilirsin bence hiiçç karışığa girme yok ben ondan almadım diye yaşlı teyzeler tutturuyo kalabalıkta laf da anlatamıyosunArkadaşlar benim kaynım pastaneci örnekleri getirmiş ben karar veremedim çıkolatalari hastanede mi dagitsam yoksa mevlütte mi? Hastaneye gelecek kimse yok annem babam kayinvalidem ve kaynbabam gelicek bir de karışık model mi yapsam tek çeşit mi çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
Hastaneye ailem geleceği için en iyisi evde ve mevlutte kullanmak annem de gerek yok diyor. Model olarak en iyisi o bebek paketli olanlar gibime geliyor.Hem mevlüt hemde eve hayırlı olsuna gelenlere dağıtmalık güzel olur bunlar. Hastaneyede bir kaç tanesini alıp götürürsün ne olur ne olmaz. Model olarak bilemedim canım.
Erime ihtimalini hiç düşünmemiştim canım gerce oda da buzdolabı var ona koyarim da baya karıştı kafamAslında hem hastanede hem de mevlütte dağıtılıyor amaDIPTISDIPTIS ın dediği gibi bu sıcaklarda hastanede erime ihtimali var, onun için bişey diyemeyeceğim. Model olarak da öndeki modeller daha iyi üzerinde çocuk figürlü olanlara gerek yok ya da ben sade modelleri sevdiğim için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?