2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Çok güzelmiş canım, güle güle kullansın prenses...
Kayınvalideyle zevkler, düşünceler aynı olmayıp, fark ettirmeden, kırmadan söylemesi de zor oluyor, aynı sınavı biz de atlattık

Canım çok hoşmuş sabun hediyeniz. Bizim de sabun ve kese modelimiz belli ama isim ve tarih tam olarak kesinleşmediği için etiket kısmıyla da ayrıca uğraşmamak için temmuz ağustosa bıraktım siparişi, sen etiket kısmını nasıl hallettin?

Herşeyi almak da böyle birşey, sanırım almadıkların ana kucağı, oyun halısı ve kameralı telsiz bunları da sonraya bırakmıştın. Ya ileriki ayları için kullanacağı şeylerden alabilirsin ya da bunlardan birini alabilirsin. Ben şimdilik ana kucağından nerdeyse vazgeçtim ama kameralı telsizi aldım kullanacağımı düşündüğüm bir ürün özellikle odasını ayırdığın zamanlarda daha çok kullanacağını düşünüyorum

Çalışan anneler hangi pompayı almıştınız?
Bende lansinoh 2'li aldım canım elektrikli, çevremdeki çalışan annelein tavsiyesi üzerine

anneanne, babaanne,teyze hepsi de çok zevkli maşallah
dün sabahın beşinde çıktık yola, ankara'ya gittik, akşam 9 da evdeydik, çok yorulmuşuz sıcakta, duş alınca iyi geldi, bebek odasının kapısının tülünü süsleyeyim diye giriştim,eşim durdurdu
ben de bazen enerji patlaması yaşıyorum bazen de pelte gibi yığılıyorum kuzum ya olur öyle arada, sen hangi şehirdeydin, çok sıcak mı oralar? temmuz ayı içerisinde akşamları her gün biraz hazırlık tamamlasan biter gider cmtsi sabah eşim seyahate gidiyor, yalnız kalıyorum ben de, haftasonu ütüyü tamamlayacağım ben de, enerjimden bir demet gönderiyorum sana da umarım işe yarar

Teşekkür ederim canım, daha salı günü pamidora baktım ama göremedim, bu model yoktu sanırım, netten de baktım yok, her mağazada yok mu acaba?
Ben aldığımda tek kalmıştı canım sürekli indirimler oluyo ya bitmiş olabilir mağazadakilere bi söylesen belki diğer mağazanın stoklarını görüyorlarsa getirtebilirler

Sağol canım valla hamilelik boyunca en çok isim konusu beni üzdü sıktı.
Etikete isim bastırıyım mı dedi kardeşim bi düşündüm yok dedim sabunları yaptırdım etiketlerinde sadece hoşgeldin bebeğim yazıyo

Evet tubişim ana kucağı, telsiz ve oyun halısı kaldı, süpersin mama koltuğu filan saymıyorum, biberon sterilizatörü filan da almadım, biberonları ve emziklerini kaynatmayı düşünüyorum ama o konuda da biraz araştırma yapmam gerekiyor. ana kucağı almak benim de hiç içime sinmiyor, telsiz de ilk 6 ay yanımızda diye bir beklesin dedik, oyun halısını da aynı mantıkla bekletiyoruz, sanırım birini seçeceğiz artık.

gönder canım teşekkür ederim
antalya'dayım ben sıcaklar felaket. evim işe uzak olduğu için annemde kalıyorum işe 5 dk ulaşıyorum ama evimden uzak olunca enerjim hevesim kaçtı
9 günlük bayram tatili ilaç gibi gelecek umuyorum tüm alışverişi halledeceğim

Kızlar aranıza geç katıldığım için kaçırmış olabilirim yatak konusuna nasıl karar verdiniz kayınvalidem yün yatak doldurdu ama yün allerjen bi de diyelim yatağını pislettik tamam yatak koruyucular var ama o yün yatağı ben nasıl temizlicem bunlar gözümde çok büyüyo

ortapedik yatak alman daha iyi olur aslında yün yatak rahatsız olabilir sağlık açsından ve tabi temizliği çok zor olur bebekle.biz işbirden alcaz daha almadk

Bende kaynatmayı düşünüyorum, biraz da eski yöntemleri kullanmak lazım mama koltuğu gibi şeyleri bende 6 aydan sonra kullanılacağı için sonra alacağım. Bende e bebekte o kampanyayı gördüm, düşündüm düşündüm o kadarlık bir eksik çıkmaz diye hiç zorlamaya gerek görmedim eksikleri erkenden bitirince bul bulabilirsen kampanya ne kadar sürecekmiş bilgin var mı?

Ben onu sordum yarı ortopedik yatak olması gerekiyormuş bebeklere, visko yada ortopedik değil. Ama yün yataklar için bir fikrim yok , sadece yatakların daha sert olması gerekiyor diye biliyorum

Anakucaginda karasiz kaldiysan yurutec bakabilirsin :))erken ama bunu sevmeyen cocuk yok

Ben onu sordum yarı ortopedik yatak olması gerekiyormuş bebeklere, visko yada ortopedik değil. Ama yün yataklar için bir fikrim yok , sadece yatakların daha sert olması gerekiyor diye biliyorum
aaa bak bunu yeni öğrendim yarı ortopedik olmalıymış demek teşekkürler tubiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…