- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.421
Çok güzelmiş canım, güle güle kullansın prenses...masallah herseyler cok cici gorunuyor. saglikla kullansin kuzulariniz..
biz de dun ilk kez kizim icin kiyafet aldik. babannesi gelmisti tasinma icin yardima donmeden hediyelerini almak istedi. oglumda ciddi sorun cikmisti aldiklari kiyafetler konusunda. sadece sekle odaklanip kumasina boyasina hic bakmadan alinan seylerden sonra bu kez birlikte yapalim dedi saolsun. ben de c&a`ya biraktim annemi :)) cesidi az buldu ama her boyda giyebilecegi sekilde kiyafeti olmus oldu bannesinden.
Lansinoh 2li otomatik aldım ben.Çalışan anneler hangi pompayı almıştınız?
Canım çok hoşmuş sabun hediyeniz. Bizim de sabun ve kese modelimiz belli ama isim ve tarih tam olarak kesinleşmediği için etiket kısmıyla da ayrıca uğraşmamak için temmuz ağustosa bıraktım siparişi, sen etiket kısmını nasıl hallettin?Eki Görüntüle 1850845
Kızlar dayısı böyle bişeyler yaptırdı hastanede dağıtmak için sabundan bi de lokum dağıtırız oh mis onun dışında ben odayı evi falan hiç süslemicem mevlütte süslü bi sepet beşiği var ona koyarız süslü yatak örtüsü o kadar
Teşekkür ederim canım, daha salı günü pamidora baktım ama göremedim, bu model yoktu sanırım, netten de baktım yok, her mağazada yok mu acaba?Teşekkür ederim canımonu da pamidordan aldım hem de 100 tl üzeri %50 indirime giriyodu
Kızlar ben de ev tipi anakucağını doğumdan sonraya ertelemiştim, ebebkte 1 ay içeriisnde 1500 tl alışveriş yapana 7 farklı ülke için 2 kişilik uçak bileti hediyesi var, seneye tatilde kullanırız diye fırsatı değerlendirelim dedik, chippolino nina travel bebek arabası beğenmiştim ama e bebekte chicco trio sprint travel sitem 1849 tlden 999 tlye düşmüş, port bebe özelliği onda da var, sanırım bu puset setini alacağız, 1500 tlye tamamlamak için de ev tip ana kucağını da alabiliriz, tiny love indirimdeydi ama fiyatına bakmadım, ev tipi ana kucağını sevmedi diyen yorumlar çok fazla, onu alamzsam başka bir şeyler bulmam lazım, alışverişimiz de bitti ki:)
Bende lansinoh 2'li aldım canım elektrikli, çevremdeki çalışan annelein tavsiyesi üzerineÇalışan anneler hangi pompayı almıştınız?
Ben Avent elektirikli aldim. Madela onerende olmustu. Umarim Avent'imi severek kullanirim.Çalışan anneler hangi pompayı almıştınız?
anneanne, babaanne,teyze hepsi de çok zevkli maşallahteşekkür ederiz teyzesi
içime sinmeyen bişeyler var bu kadarla kaldı alışveriş devamı gelmiyor o enerjiyi içimde bulamıyorum birtürlüiçlerinden sadece carters yeşil takımı ben aldım diğerleri anneanne , babanne ve teyzenin hediyesi. senin enerjinden istiyorum birazcık banada yollaa...
Ben aldığımda tek kalmıştı canım sürekli indirimler oluyo ya bitmiş olabilir mağazadakilere bi söylesen belki diğer mağazanın stoklarını görüyorlarsa getirtebilirlerTeşekkür ederim canım, daha salı günü pamidora baktım ama göremedim, bu model yoktu sanırım, netten de baktım yok, her mağazada yok mu acaba?
Akşam bebek arabası almaya gideceğiz ebebekten, yanyana mağazaları, sorayım canım, çok sağolBen aldığımda tek kalmıştı canım sürekli indirimler oluyo ya bitmiş olabilir mağazadakilere bi söylesen belki diğer mağazanın stoklarını görüyorlarsa getirtebilirler
Sağol canım valla hamilelik boyunca en çok isim konusu beni üzdü sıktı.Canım çok hoşmuş sabun hediyeniz. Bizim de sabun ve kese modelimiz belli ama isim ve tarih tam olarak kesinleşmediği için etiket kısmıyla da ayrıca uğraşmamak için temmuz ağustosa bıraktım siparişi, sen etiket kısmını nasıl hallettin?
Evet tubişim ana kucağı, telsiz ve oyun halısı kaldı, süpersinHerşeyi almak da böyle birşey, sanırım almadıkların ana kucağı, oyun halısı ve kameralı telsiz bunları da sonraya bırakmıştın. Ya ileriki ayları için kullanacağı şeylerden alabilirsin ya da bunlardan birini alabilirsin. Ben şimdilik ana kucağından nerdeyse vazgeçtim ama kameralı telsizi aldım kullanacağımı düşündüğüm bir ürün özellikle odasını ayırdığın zamanlarda daha çok kullanacağını düşünüyorum
Bende lansinoh 2'li aldım canım elektrikli, çevremdeki çalışan annelein tavsiyesi üzerine
Bu gidişle bizimki de öyle olacakSağol canım valla hamilelik boyunca en çok isim konusu beni üzdü sıktı.
Etikete isim bastırıyım mı dedi kardeşim bi düşündüm yok dedimsabunları yaptırdım etiketlerinde sadece hoşgeldin bebeğim yazıyo
gönder canım teşekkür ederimanneanne, babaanne,teyze hepsi de çok zevkli maşallah
dün sabahın beşinde çıktık yola, ankara'ya gittik, akşam 9 da evdeydik, çok yorulmuşuz sıcakta, duş alınca iyi geldi, bebek odasının kapısının tülünü süsleyeyim diye giriştim,eşim durdurdu
ben de bazen enerji patlaması yaşıyorum bazen de pelte gibi yığılıyorum kuzum ya olur öyle arada, sen hangi şehirdeydin, çok sıcak mı oralar? temmuz ayı içerisinde akşamları her gün biraz hazırlık tamamlasan biter gidercmtsi sabah eşim seyahate gidiyor, yalnız kalıyorum ben de, haftasonu ütüyü tamamlayacağım ben de, enerjimden bir demet gönderiyorum sana da umarım işe yarar
ortapedik yatak alman daha iyi olur aslında yün yatak rahatsız olabilir sağlık açsından ve tabi temizliği çok zor olur bebekle.biz işbirden alcaz daha almadkKızlar aranıza geç katıldığım için kaçırmış olabilirim yatak konusuna nasıl karar verdiniz kayınvalidem yün yatak doldurdu ama yün allerjen bi de diyelim yatağını pislettik tamam yatak koruyucular var ama o yün yatağı ben nasıl temizlicem bunlar gözümde çok büyüyo
Bende kaynatmayı düşünüyorum, biraz da eski yöntemleri kullanmak lazımEvet tubişim ana kucağı, telsiz ve oyun halısı kaldı, süpersinmama koltuğu filan saymıyorum, biberon sterilizatörü filan da almadım, biberonları ve emziklerini kaynatmayı düşünüyorum ama o konuda da biraz araştırma yapmam gerekiyor. ana kucağı almak benim de hiç içime sinmiyor, telsiz de ilk 6 ay yanımızda diye bir beklesin dedik, oyun halısını da aynı mantıkla bekletiyoruz, sanırım birini seçeceğiz artık.
Ben onu sordum yarı ortopedik yatak olması gerekiyormuş bebeklere, visko yada ortopedik değil. Ama yün yataklar için bir fikrim yok , sadece yatakların daha sert olması gerekiyor diye biliyorumKızlar aranıza geç katıldığım için kaçırmış olabilirim yatak konusuna nasıl karar verdiniz kayınvalidem yün yatak doldurdu ama yün allerjen bi de diyelim yatağını pislettik tamam yatak koruyucular var ama o yün yatağı ben nasıl temizlicem bunlar gözümde çok büyüyo
Anakucaginda karasiz kaldiysan yurutec bakabilirsin :))erken ama bunu sevmeyen cocuk yokKızlar ben de ev tipi anakucağını doğumdan sonraya ertelemiştim, ebebkte 1 ay içeriisnde 1500 tl alışveriş yapana 7 farklı ülke için 2 kişilik uçak bileti hediyesi var, seneye tatilde kullanırız diye fırsatı değerlendirelim dedik, chippolino nina travel bebek arabası beğenmiştim ama e bebekte chicco trio sprint travel sitem 1849 tlden 999 tlye düşmüş, port bebe özelliği onda da var, sanırım bu puset setini alacağız, 1500 tlye tamamlamak için de ev tip ana kucağını da alabiliriz, tiny love indirimdeydi ama fiyatına bakmadım, ev tipi ana kucağını sevmedi diyen yorumlar çok fazla, onu alamzsam başka bir şeyler bulmam lazım, alışverişimiz de bitti ki:)
yürüteçler sakıncalıymış amerika ve kanada da kullanımı yasaklanmş bende heveslenmiştim ama hem sağlık açısndan hemde oluşabilecek kazaların hasarları açısından yasakmışAnakucaginda karasiz kaldiysan yurutec bakabilirsin :))erken ama bunu sevmeyen cocuk yok
aaa bak bunu yeni öğrendim yarı ortopedik olmalıymış demek teşekkürler tubişBen onu sordum yarı ortopedik yatak olması gerekiyormuş bebeklere, visko yada ortopedik değil. Ama yün yataklar için bir fikrim yok , sadece yatakların daha sert olması gerekiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?