2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Hastaneye ailem geleceği için en iyisi evde ve mevlutte kullanmak annem de gerek yok diyor. Model olarak en iyisi o bebek paketli olanlar gibime geliyor.
Bence de paketli madlenler daha iyi canim. Diger biblolularin cikolatasini yiyip kucucuk bisey deyip atarlar bence. Bosuna o kadar masrafa gerek yok. Eminim fiyat olarak digerini 5 e katliyordur biblolular. Ben carsida sormustum tanesine 3.5tldediler. Paketliler kilosu 75tl ve kiloda nerdeyse 100-120 tane filan oluyor

Kızlar bugün gittim ebebeğe gözümü kararttım tiny love ı alıcaktım kafayı taktım çünkü yaa geçen de öyle olmuştu yorumları okuyunca heralde dedim benim göremediğim bişey var ama yine görünce beğenmedim chicconun balloonu falan daha hoşuma gitti yumuşak yumuşak elim boş çıktım ama neyse bu krizi atlattım kızlar doğumdan sonra bakarız bi sonraki madde için fikrinize danışabilirim küvet işini naptınız

Küveti english homedan aldım ben. 50 tl geldi bana. Filesine kadar koymuşlardı. Sırf rengine öldüm diye oradan aldım

Bende ebebekten aldım, english home da ben alırken kalmamıştı, bilmiyorum şimdi varmıdır? Benim aldığım normal bir küvet giderli , üzerine köpüklü filelerden ona uygunda kova ve maşraba aldım ana kucağı alma düşüncemden vazgeçme nedenlerimden biri de senin gibi tiny love alayım dedim ama gidince beğenmemiştim

Anakucaginda karasiz kaldiysan yurutec bakabilirsin :))erken ama bunu sevmeyen cocuk yok
Teşekkür ederim canım, yürüteç konusunda da bir sürü farklı görüş, düşünce var, özellikle erkek çocukları için tavsiye edilmiyor diye biliyorum ama sen tecrübe ettin mi hiç ya da sordun mu doktoruna falan, yürüteçleri kapsamlı hiç araştırmadım çünkü ben.

Şaka gibi canım ya salı akşamı gittik e-bebeğe görevli çocuk kampanya devam edecek daha ama pazara da bırakmayın cmtsi geçince hızlı bitiyor dedi, çarşamba ankaradaydık, perşembe geliriz dedik, dün akşam gittik chicco kampanyası bitmiş, sadece % 10 indirimi var, 1849 tlden 1650 tl'ye geliyor, baktık o fiyata başka seçenek de var, almadık hepsiburadadan baktım 2182 tl, ben bu fiyat dengesizliğini anlamadım, istediğim rengini 999 tl ye başka bir satıcıdan buldum, 150 tl de indirim çeki veriyor, temmuz ve ağustosta kullanmak üzere, ona da telsiz ve bir parça daha bir şey alırım artık, senin motorolanın tam modeli neydi tubişim, ne kadar çok model varmış bu arada e bebek uçak bileti kampanyası 20 temmuza kadar devam ediyor.

evlenirken ağlaya ağlaya geliyoruz ama sonra da kendi evimizden başka yerde rahat edemiyoruz değil mi?
Doğum iznine ne zaman ayrılacaksın canım, bayramda da evinde olacaksan o süreçte de çoğu hallolur biter bile

Üzüldüm çabuk bitmiş kampanya neyse artık başka yerden bulmuşsun aynı fiyata, senden kaçar mı sana aldığım kameralı telsizin fotosunu yolluyorum sağ altta modeli yazıyor. Bende aldım ama henüz incelemeden koydum kenara bu aralar sıcaktan bişey yapasım gelmiyor bebek odası yapacağımız odadaki kitaplığı yeğenlerim geldi onlara taşıttım, ben bişey yapmadan ter döktüm

Heralde ben de öyle yapıcam canım baby jem takım yapıcak gibi duruyorum

İyi bari canım yine bulmuşsun çok dengesiz cidden fiyatlar insan her an kazıklamıyomuş gibi hissediyo netten nerlerden alışveriş yapıyosunuz kızlar güvendiğiniz yerler neresi

Ben oglumda kullandim dr.kisa sureli 10dk. Kullanabilirsin demisti ama buyudukce bu sure uzadi biraz :))
Benim cok isime yaramisti :))oglumda cok egleniyordu :)) kullanmadan buyuyen cocuk cok azdir herhalde

İyi bari canım yine bulmuşsun çok dengesiz cidden fiyatlar insan her an kazıklamıyomuş gibi hissediyo netten nerlerden alışveriş yapıyosunuz kızlar güvendiğiniz yerler neresi
Teşekkür ederim canım, evet araştırmadan bakmadan denk gele, rast gele alsan 2 katı fiyatlar bile var, iyi bakmak lazım fiyatlara...
Ben gittigdiyor, hepsiburada, trendyol, markafoni, n11, ebebek buralardan üyelikli daimi olarak alıyorum , ama internet konusunda çok sınırlı davranmıyorum, özellikle bu bebek alışverişi esnasında çok farklı yerlerden de aldım, babymall, civilim,bebekcaddesi, 444emarket, lcw, kullanatmarket aradığım nerede uygunsa oradan geçtim siparişi...

Ben oglumda kullandim dr.kisa sureli 10dk. Kullanabilirsin demisti ama buyudukce bu sure uzadi biraz :))
Benim cok isime yaramisti :))oglumda cok egleniyordu :)) kullanmadan buyuyen cocuk cok azdir herhalde
:))) çok teşekkür ederim canım, 2 adet indirim çekim var, birini kamera telsizde kullanacağım ,birisi için de alternatifler mama koltuğu, yürüteç, ev tipi ana kucağı, oyun halısı bunlardan birisi olsun bari. Oğluşunu da öperim kaç yaşında şimdi?

:))oglum 6 yaşında,bu bebekte tam okul acilacagi haftaya denk gelecek galiba :// simdiden turlu dusunceler geciyor kafamdan

evlenirken ağlaya ağlaya geliyoruz ama sonra da kendi evimizden başka yerde rahat edemiyoruz değil mi?
Doğum iznine ne zaman ayrılacaksın canım, bayramda da evinde olacaksan o süreçte de çoğu hallolur biter bile
evet haklısın canım. evlendiğimizde eşim öğrenciydi vize final dönemi gidince annemde kalırdım. sınavlar gelse de anneme gidip rahat etsem derdim ama 5 sene geçince evim evim güzel evim diyorum
bayramda tatil yapmayı düşünüyorum antalya çevresinde küçük kaçamaklar şeklinde kafamıza neresi eserse.
bayramda akrabalar kuzenler gelecek hepsi senin beğendiğin bişeyleri alalım hediye olarak bizi bekle alışverişe dediler. onları bekleyeceğim tüm hediye işi bitince listeden eksik kalanları da kendim alacağım planım bu şekilde.
dolapları da alıp sonrası ütü ve yerleşme

Neyseki bulduk siparişi geçtik canım, sağsalim elimize ulaşır, içimize de sinerse puset seti maceramız da hayırlısıyla bitmiş olacak
Kamera kodunu mbp 40 diye okuyorum ama doğru sanırım. hbde 339 tl, siz ne kadara almıştınız kuşum.
hadi gözün aydın kitaplık gözünde büyüyordu, geçmiş olsun:)
:))oglum 6 yaşında,bu bebekte tam okul acilacagi haftaya denk gelecek galiba :// simdiden turlu dusunceler geciyor kafamdan
Olumsuz düşünme hiçbir şekilde,hallolacaktır, insana bir güç geliyor zorda kalınca üstesinden geliyor bir şekilde, Allah yardım eder.

Böylesi çok iyi olmuş canım, hediye kısmı bitip net ihtiyaç listesi kalınca elinde, masraf da küçülür, zaten gerisi bir hafta 10 günlük iş, hallolur bir şekilde, ağustosa kalmadan tamamlanması kafi bence, daha aceleci bebek çıkacak mı bakalımderken bile kendiminkinden korkuyorum:))))

Dün ebebekten eli boş çıkan bir ben değilmişim tiny love benim zevkime de hitap etmiyor, fonksiyon olarak hiç bilemiyorum tabii, 2 adet 300 tllik alışverişe 75 tl indirim çekim var, süreli olunca ziyan olsun istemiyorum, doğumdan sonraya bıraktığjm alışverişleri de sanırım erkenden yapacağım. Küvet olarak babyjem şeffaf banyo takımını aldım, extradan da silikonlu bir maşrapa daha aldım.

Slilonlu maşrapayı nerden aldınız, bende öylealmak istiyorum denk gelemedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…