- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.461
Skip hopunkini gördüm ben. Baya güzel birşeye benziyor.Slilonlu maşrapayı nerden aldınız, bende öylealmak istiyorum denk gelemedim henüz.
Babyjem var internette de görüyorum zaman zaman bazı bebek mağazalarında da oluyoSlilonlu maşrapayı nerden aldınız, bende öylealmak istiyorum denk gelemedim henüz.
Rinse cup marka aldım ben, beyaz renk sadece o markada bulabildim,fiyatı da daha uygundu n11den almıştım, babymall mağazasında da var. Babyjem markada var ama çok renkli plastikler.Slilonlu maşrapayı nerden aldınız, bende öylealmak istiyorum denk gelemedim henüz.
çok güzel güle güle kullansn bebiş rengide hoş.travel sistemler gerçekten çok ağır ama ben puseti çok kullanırız diye düşünüyorum bizde travel bakyoruzKizlar dun aksam besik bakmaya gidip bebek arabasi alip ciktiktravel sistem yada buyuk bir araba almak istemedik. Zaten bebisle ilk aylarda pek disari cikamayiz diye dusunduk o yuzden baston almaya karar verdik ve bunda karar kildik
Aslinda biz bir dahaki yaza kadar bebek arabasi almayi dusunmuyorduk. O yuzden baska bir markanin pusetini almistik ama isler degisti .napalim ayri ayri kullacaz artikçok güzel güle güle kullansn bebiş rengide hoş.travel sistemler gerçekten çok ağır ama ben puseti çok kullanırız diye düşünüyorum bizde travel bakyoruz
çok güzeller cnm güle güle kullansın kızçenBiz dün yenidoğan alışverişi yaptık Eminönü'nde, Nasıl yorulmuşsam dönüşte kaynanamın evinde uyuyup kalmışım, görümcem aldıklarımızı sermiş foto çekmiş çok düzenli olmamışlar diye kendim evimde serip çekerim dedim, az önce sermeye başladım ama baktım altından kalkamiycam dünya kadar şey var görümcemin çektiklerinden yükleyeyim hem görmüş olursunuz
Eki Görüntüle 1851730 Bunu ben şimdi çektim ama hepsini sermeye gözüm yemedi
Eki Görüntüle 1851731
Eki Görüntüle 1851732 Bu hastane çıkışımız, ilk doğduğunda bunu giyecek inşallah miniğim
Eki Görüntüle 1851733
Eki Görüntüle 1851734
Bu arada iki takım pijama takımı aldım biri 50 diğeri 60 liraydı, indirime girmişlerdi kumaşları harikaydı çok beğendim. Bir takım gecelik sabahlık takım aldım, o da 130 liraydı. Onları kaynanamda unutmuşum aldığımda foto çekerim
Bir yan yatış taştığı, emzirme minderi bir de deterjan ve banyo bakım ürünleri eksiğimiz kaldı onları da aldık mı rahat bir nefes alabilirim inşallah
Hepsi birbirinden guzel bayildim :))iyi gunlerde saglikla kullanin insallahBiz dün yenidoğan alışverişi yaptık Eminönü'nde, Nasıl yorulmuşsam dönüşte kaynanamın evinde uyuyup kalmışım, görümcem aldıklarımızı sermiş foto çekmiş çok düzenli olmamışlar diye kendim evimde serip çekerim dedim, az önce sermeye başladım ama baktım altından kalkamiycam dünya kadar şey var görümcemin çektiklerinden yükleyeyim hem görmüş olursunuz
Eki Görüntüle 1851731
Eki Görüntüle 1851732 Bu hastane çıkışımız, ilk doğduğunda bunu giyecek inşallah miniğim
Eki Görüntüle 1851733
Eki Görüntüle 1851734
Bu arada iki takım pijama takımı aldım biri 50 diğeri 60 liraydı, indirime girmişlerdi kumaşları harikaydı çok beğendim. Bir takım gecelik sabahlık takım aldım, o da 130 liraydı. Onları kaynanamda unutmuşum aldığımda foto çekerim
Bir yan yatış taştığı, emzirme minderi bir de deterjan ve banyo bakım ürünleri eksiğimiz kaldı onları da aldık mı rahat bir nefes alabilirim inşallah
Yan yatış yastığı mycey aldım canım, alt açmayı da nohut desenli olanlardan set halinde aldım n11den yine, ayıcıklı, tavşanlı desenliler var ama ben sade olsun istedim, düz beyaz renkte almıştım.sinemnur canım yan yatış yastığı ve alt değiştirme minderi nerden aldın tavsiyen var mı
Kizlar dun aksam besik bakmaya gidip bebek arabasi alip ciktiktravel sistem yada buyuk bir araba almak istemedik. Zaten bebisle ilk aylarda pek disari cikamayiz diye dusunduk o yuzden baston almaya karar verdik ve bunda karar kildik
Güle güle kullanın canım, çok güzelmiş, sanırım bir kavram karmaşası var bu konuda, fotosunu paylaştığın puset zaten, başka marka puset dediğin anakucağı mı acaba? İlk aylarda puset(bebek arabası)hiç kullanılmayacaksa, uyumlu olmasına gerek yok tabii, biz de baston olabilen travel set aldık, en zor karardı, tez yazarken bu kadar araştırma yapmamışımdırAslinda biz bir dahaki yaza kadar bebek arabasi almayi dusunmuyorduk. O yuzden baska bir markanin pusetini almistik ama isler degisti .napalim ayri ayri kullacaz artik
Ohh bitirmişsin rahatlamışsındırBiz dün yenidoğan alışverişi yaptık Eminönü'nde, Nasıl yorulmuşsam dönüşte kaynanamın evinde uyuyup kalmışım, görümcem aldıklarımızı sermiş foto çekmiş çok düzenli olmamışlar diye kendim evimde serip çekerim dedim, az önce sermeye başladım ama baktım altından kalkamiycam dünya kadar şey var görümcemin çektiklerinden yükleyeyim hem görmüş olursunuz
Eki Görüntüle 1851731
Eki Görüntüle 1851733
Eki Görüntüle 1851734
Eki Görüntüle 1851738 Eki Görüntüle 1851740 bizde bunu aldık tokyo markası henüz çok keşfedilmemiş ama çok kaliteli bi arabaymış baya araştırdık sonunda aldık
Güle güle giysin prenses, hepsi birbirinden güzel, sen de büyük oranda halletmişsin alışverişi, gözün aydınBiz dün yenidoğan alışverişi yaptık Eminönü'nde, Nasıl yorulmuşsam dönüşte kaynanamın evinde uyuyup kalmışım, görümcem aldıklarımızı sermiş foto çekmiş çok düzenli olmamışlar diye kendim evimde serip çekerim dedim, az önce sermeye başladım ama baktım altından kalkamiycam dünya kadar şey var görümcemin çektiklerinden yükleyeyim hem görmüş olursunuz
Eki Görüntüle 1851731
Eki Görüntüle 1851733
Eki Görüntüle 1851734
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?