2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Kizlar dun aksam besik bakmaya gidip bebek arabasi alip ciktik travel sistem yada buyuk bir araba almak istemedik. Zaten bebisle ilk aylarda pek disari cikamayiz diye dusunduk o yuzden baston almaya karar verdik ve bunda karar kildik

Eklentiler

• IMG-20160625-WA0002.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 114
Kizlar dun aksam besik bakmaya gidip bebek arabasi alip ciktik travel sistem yada buyuk bir araba almak istemedik. Zaten bebisle ilk aylarda pek disari cikamayiz diye dusunduk o yuzden baston almaya karar verdik ve bunda karar kildik
çok güzel güle güle kullansn bebiş rengide hoş.travel sistemler gerçekten çok ağır ama ben puseti çok kullanırız diye düşünüyorum bizde travel bakyoruz

çok güzel güle güle kullansn bebiş rengide hoş.travel sistemler gerçekten çok ağır ama ben puseti çok kullanırız diye düşünüyorum bizde travel bakyoruz
Aslinda biz bir dahaki yaza kadar bebek arabasi almayi dusunmuyorduk. O yuzden baska bir markanin pusetini almistik ama isler degisti .napalim ayri ayri kullacaz artik

Biz dün yenidoğan alışverişi yaptık Eminönü'nde, Nasıl yorulmuşsam dönüşte kaynanamın evinde uyuyup kalmışım, görümcem aldıklarımızı sermiş foto çekmiş çok düzenli olmamışlar diye kendim evimde serip çekerim dedim, az önce sermeye başladım ama baktım altından kalkamiycam dünya kadar şey var görümcemin çektiklerinden yükleyeyim hem görmüş olursunuz
Bunu ben şimdi çektim ama hepsini sermeye gözüm yemedi

Bu hastane çıkışımız, ilk doğduğunda bunu giyecek inşallah miniğim

Bu arada iki takım pijama takımı aldım biri 50 diğeri 60 liraydı, indirime girmişlerdi kumaşları harikaydı çok beğendim. Bir takım gecelik sabahlık takım aldım, o da 130 liraydı. Onları kaynanamda unutmuşum aldığımda foto çekerim
Bir yan yatış taştığı, emzirme minderi bir de deterjan ve banyo bakım ürünleri eksiğimiz kaldı onları da aldık mı rahat bir nefes alabilirim inşallah

bu arada Bebek arabalarına da baktık, eşim casual cadillac air travel sistem i tuttu bırakmıyo. Sanırım onu alıcaz zor ikna ettim bırak şimdi almayalım diye. Adam taktı mı takıyor yahu. E Bebek de indirime girer yada hediye Çek'i kampanyası olur diye diye zor vazgeçirdim

çok güzeller cnm güle güle kullansın kızçen

Hepsi birbirinden guzel bayildim :))iyi gunlerde saglikla kullanin insallah

Kızlar bugün saat 10 da evden çıktık ve suan yeni adım attık,kuzumuzun tül perdesini hallettik adını bannerlara yazdırdık gelenler için tabak aldık daha önce gösterdiğim lavanta keselerinin yanına iliştirmek için pembe nazar boncuğu aldım.Ama bugün yaptığım en güzel şey kendime güzel bi mayo almaktı decatlondan 40 tl üstelik üstelik süper rahat denize gidiceklere duyurulur.

sinemnur canım yan yatış yastığı ve alt değiştirme minderi nerden aldın tavsiyen var mı
Yan yatış yastığı mycey aldım canım, alt açmayı da nohut desenli olanlardan set halinde aldım n11den yine, ayıcıklı, tavşanlı desenliler var ama ben sade olsun istedim, düz beyaz renkte almıştım.

Pek güzelmiş bu yahu. Güzel günlerde kullanmak nasip olur İnşallah

Aslinda biz bir dahaki yaza kadar bebek arabasi almayi dusunmuyorduk. O yuzden baska bir markanin pusetini almistik ama isler degisti .napalim ayri ayri kullacaz artik
Güle güle kullanın canım, çok güzelmiş, sanırım bir kavram karmaşası var bu konuda, fotosunu paylaştığın puset zaten, başka marka puset dediğin anakucağı mı acaba? İlk aylarda puset(bebek arabası)hiç kullanılmayacaksa, uyumlu olmasına gerek yok tabii, biz de baston olabilen travel set aldık, en zor karardı, tez yazarken bu kadar araştırma yapmamışımdır

Ohh bitirmişsin rahatlamışsındır
Ay orda pembiş kulaklı bişi gördüm
Kozmonot tulum mu o
Sağlıkla giydirmek nasip olsun canım

Güle güle giysin prenses, hepsi birbirinden güzel, sen de büyük oranda halletmişsin alışverişi, gözün aydınartık minnoşları bekleyeceğiz heyecanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…