2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Benimde kafam karisik valla travel sistemlerin yeni dogdugunda kullanilan parcasi iste. Tek olarak almistik onu simdi de bu bastonu aldik

Kızlar bu lohusa sepeti denen siteyi şiddetle tavsiye ediyorum. Bir ürün aldım eksik göndermiş tedarikçi firması, birde bedende olmayınca sıkıntı oldu. Değişim istedim kendilerinden, saolsunlar hiç beni yormadılar. Ertesi gün istediğim beden takımım kapıya kadar geldi. Olmayan ve eksik gelen ürünüde kapıdan teslim ettim bu sıcakta yormadılar beni. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Bu arada aklımda kaldığı için bu takımı aldım. Mavisinin bedeni kalmadığı için pembe aldım.
Yumuş yumuş çok beğendim.
Birde sezercik olacağından kanama çok olabiliyormuş. Tek takım olmasın dedi arkadaşım. Hoş ben suyunu çıkarıp 3 takım almış oldum

hayır canm suyunu çıkarmamışssın sezercik için 3 takım iyidir bence..bende bu lohusa sepetinden alcam herkes çok memnun yahuuu resmen müşteri memnuniyetiyle gözüme girdiler benimde.tedarik süresi nasl ben biraz doğum şeklim belli olunca alyım diyorum yada çok mu geç bilemedim şimdi herkes aldı

Valla canım gerçekten memnuniyete önem veriyorlar. Siparişi sabah verirsen ertesi gün geliyor. Değişim için 4 de aramıştım saat 6 ya yetiştirip kargolamışlar. Ertesi öğlen elimdeydi.

Bende ordan alışveriş yaptım canm,değişimde yaptım. Arkadaşın dediği gibi herşey hızlıca halledildi.geleen ürünlerde kaliteli.

An itibariyle bebek ütüsü bittti, tabii bu sıcakta ben de bittim, dolaba ilk düzeniyle yerleştirdim ama alıp koydukça tam yerlerini bulurlar herhalde. Zormuş bu hazırlık işleri, oğluşum karnıma güm güm geçiriyor tekmeleri, "hazırlıklar bittiyse bu sıcakta içeride sıkıldım mı" diyor ne diyor anlamıyorum," 2 ay daha bekle minik kuzucum" diye sohbet ede ede yerleştirdim eşyalarını. Çocuklar için sosyete şekeri, draje, marshmallow için şeker kutuları almıştım, temmuzda da yavaştan onları hazırlasam erken mi olur, drajeler, şekerlemeler kutularda bayatlar mı bir ayda kızlar?

canım öncelikle xayırlı uğurlu olsun iyi günlerde sağlıklı günlerde giysin. ben sonunda popomu kaldırıp yarın alışverişe çıkacam . ama ne alacam hiç bi fikrim yok. sabahtan beri buraya bakıyom bura da karışık. en basiti sıfır üç ay zıbın kısa kol sıfır kol mu aldınız ? pijama takımları tulum şeklinde mi yoksa alt üst ayrı mı. ilk üç ay giyim birşey bilmiyorum. sonrası kolay

]canım öncelikle xayırlı uğurlu olsun iyi günlerde sağlıklı günlerde giysin. ben sonunda popomu kaldırıp yarın alışverişe çıkacam . ama ne alacam hiç bi fikrim yok. sabahtan beri buraya bakıyom bura da karışık. en basiti sıfır üç ay zıbın kısa kol sıfır kol mu aldınız ? pijama takımları tulum şeklinde mi yoksa alt üst ayrı mı. ilk üç ay giyim birşey bilmiyorum. sonrası kolay [/QUOTE]
Uzun kollu daha cok kullaniliyor ama kisa kolluda birsure uzun kol gibi oluyor :))yani begendigin olursa vazgecme
Tulum cok kisa sure giyiliyor(en kucugu) ayda 4-5cm uzayip yaklasik 1kg aliyorlar :))
en kullanisli ayakli alt ust takim ve hava serinse uzerine giyecegi ayaksiz altlar ve takimlar
penye yelek kullaniliyor ben oglumda cok kullanmistim
eldiven ve corap alabilirsin
penye kundak ve en az 1Tane orme gibi kalin battaniye alabilirsin
citcitli badilerde cok kullaniliyor kakalari sivi oldugu icin bazen belden taşabiliyor:)) birkac beden alabilirsin
varya bu bebislerin ihtiyaci hiiiic bitmiyor okadar hizli buyuyorlarki :)) her alinan kisa sure kullaniliyor :/

Uzun kollu daha cok kullaniliyor ama kisa kolluda birsure uzun kol gibi oluyor :))yani begendigin olursa vazgecme
Tulum cok kisa sure giyiliyor(en kucugu) ayda 4-5cm uzayip yaklasik 1kg aliyorlar :))
en kullanisli ayakli alt ust takim ve hava serinse uzerine giyecegi ayaksiz altlar ve takimlar
penye yelek kullaniliyor ben oglumda cok kullanmistim
eldiven ve corap alabilirsin
penye kundak ve en az 1Tane orme gibi kalin battaniye alabilirsin
citcitli badilerde cok kullaniliyor kakalari sivi oldugu icin bazen belden taşabiliyor:)) birkac beden alabilirsin
varya bu bebislerin ihtiyaci hiiiic bitmiyor okadar hizli buyuyorlarki :)) her alinan kisa sure kullaniliyor :/[/QUOTE]
ay canım benim tşk ettim emek verip yazmışsın sağolasın. çeşit o kadar çok ki insan bilmiyor .küçük bi defter yaptım dediklerini not aldım. sağlıkla ve mutlu kal

ay canım benim tşk ettim emek verip yazmışsın sağolasın. çeşit o kadar çok ki insan bilmiyor .küçük bi defter yaptım dediklerini not aldım. sağlıkla ve mutlu kal[/QUOTE]
Sana yazdim ama benim daha eksiklerim var :))gerci benimkiler sampuan emzik vs. Ama kiyafet olarakta bir kac tane penye ama esofman tarzi yada kadife bir kac takim almam.lazim hep pijama tarzi seylerle olmaz :))
Tulum bir kactane almayi dusunursen ayaksizda al,boyu uzarken hareketletini engellemez

ay canım benim tşk ettim emek verip yazmışsın sağolasın. çeşit o kadar çok ki insan bilmiyor .küçük bi defter yaptım dediklerini not aldım. sağlıkla ve mutlu kal
Sana yazdim ama benim daha eksiklerim var :))gerci benimkiler sampuan emzik vs. Ama kiyafet olarakta bir kac tane penye ama esofman tarzi yada kadife bir kac takim almam.lazim hep pijama tarzi seylerle olmaz :))
Tulum bir kactane almayi dusunursen ayaksizda al,boyu uzarken hareketletini engellemez[/QUOTE]
tamam canım evet ya benim ki bide kız böyle süslü püslü giydirmek istiyorum. tabi 3 aydan sonra daha rahat olur. ayaksız tulum da tamam kaydettim tşkler

çok güzeller cnm güle güle kullansın kızçen

Teşekkür ederim canım inşallah

Hepsi birbirinden guzel bayildim :))iyi gunlerde saglikla kullanin insallah

İnşallah canım
Ohh bitirmişsin rahatlamışsındır
Ay orda pembiş kulaklı bişi gördüm
Kozmonot tulum mu o
Sağlıkla giydirmek nasip olsun canım

O pembiş kulaklı olan hem kozmonot gibi hemde değil gibi, görünce kullanışlı geldi önü fermuarlı altı da çıtçıtlı kıyafetin üstüne rahatca giyer diye aldım
İnşallah sağlıkla gelsinler giysin eskitsinler canım sağol

Güle güle giysin prenses, hepsi birbirinden güzel, sen de büyük oranda halletmişsin alışverişi, gözün aydınartık minnoşları bekleyeceğiz heyecanla..

artık kıyafet ihtiyacı yok çok şükür, 3-6 aylık hatta 6-9, 9-12 aylık giyeceği şeyler bile var ufak ufak. Rahatladım gerçekten üstümde bir yüktü. Ufak ufak kalan eksiklerle odayı da tamamladık mı süper olurum teşekkür ederiz canım

Teşekkür ederim canım, çok sağol sana da kolay gelsin ben ilk aylar için 3 adet 10 lu hastane çıkışı aldım, üst body olarak da yarım kol, uzun kol, kolsuz karışık aldım, çünkü tam geçiş mevsimi, 2. 3. ay ekim kasım ayları ki burası soğuk olabilir, havalar iyi giderse de eylül ayı gayet sıcak olur o yüzden karışık aldım, alt olarak da patikli patiksiz karışık aldım, birkaç tane de tulum da aldım, yelek aldım bir de, serin olursa ince gelirse üstü yelek kurtarıcı olur diye.

ayyy canım benim bi doğsalardı. beni stres sarmaya başladı valla ha. hele bugün kontrole gittim millet karnı burnunda ter bastı beni sağlıkla mutlu kall

Kızlar oda hazırlıklarımız bitti, daha önce de söylediğim gibi giyinme odamızı revize ettiğimiz için çok cicili bicili bir bebek odamız olmadı, mevcut düzene uyan bir şekilde büyüyen beşiği odaya koyduk, bir de mevcut giyinme dolabının sağına soluna (kurutma makinasını kapatmak için özellikle)dolaplar yaptırdık, bu işler bile beni yordu, her şeyi askıyla yerleştireyim istiyordum ama, bodyleri katlayıp çekmeceye merdivenli şekilde yerleştirdim, bizim odamızın ilk hali bu şekilde, sepet beşiğimiz de yatak odamızda olacak , henüz gelmedi ,gelince onu da fotolarım...
fotoları kırpmaktan bir hal oldular ama idare edin...
Sıfırdan oda kuracaklara kolaylıklar diliyorum...

Eklentiler

• Adsız.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 193
  • Adsız1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 162
  • Adsız2.webp
    7 KB · Görüntüleme: 169
  • Adsız3.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 162
  • Adsız4.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 161
  • Adsız5.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 156
  • Adsız6.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 157
  • Adsız7.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 161
  • Adsız8.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 182
  • Adsız9.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 160
  • Adsız10.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 186
  • Adsız11.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 179
  • Adsız12.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 160
  • Adsız13.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 186
  • Adsız14.webp
    18 KB · Görüntüleme: 178
  • Adsız15.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 162
  • Adsız16.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 180
  • Adsız17.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 184
  • Adsız18.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 190
Hepsi çok güzeller iyi ve sağlıklı günlerde kullanır inşallah. Biz de hazırlıkları yavaş yavaş yapıyoruz. Odasını henüz almadık Bayram'dan sonra alacağız İnşallah.

Masallah yaa. 10 bebek buyutecek kadar kiyafet almissin. Allah saglikli guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin

Hepsi çok güzeller iyi ve sağlıklı günlerde kullanır inşallah. Biz de hazırlıkları yavaş yavaş yapıyoruz. Odasını henüz almadık Bayram'dan sonra alacağız İnşallah.
Teşekkür ederim canım, çok sağol, miniklerimizin hepsi güzel günlerde kullansın inşallah tüm cicilerini, sizinde mi ilk bebiş olacak?

Masallah yaa. 10 bebek buyutecek kadar kiyafet almissin. Allah saglikli guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin
Kıyafetlerin hakkını vermek için bundan sonra mütemadiyen çocuk yapacağız mecbur amin canım inşallah, hepimizin yavruları güzel günlerde kullansın.
Her parçayı severek, beğenerek güzel indirimlerle aldım, pişman da değilim ama hepsini yıkamak, ütülemek ve yerleştirmek kısmında epey zorlandım, içerisinde 12-18 ay kıyafeti bile var( 3 al 2 öde kampanyalarında, mecburen bir ksımını büyük beden seçmiştim), hal böyle olunca büyüyen beşiğin 4 çekmecesi bir dolabı, yeni yaptırdığımız dolabın 2 göz dolabı ve bizim gardrobumuzun büyük bir gözü ancak aldı eşyalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…