2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

ayyy canım benim bi doğsalardı. beni stres sarmaya başladı valla ha. hele bugün kontrole gittim millet karnı burnunda ter bastı beni sağlıkla mutlu kall
En son acile gittiğimde bayanı acil sezaryene alıyorlardı, bebek kakasını yapmış diye, doktoru da normal doğum bekliyordum, acil sezaryen oldu filan diye yorum yaptı, beni de bir telaş sardı o gün, 30-40 dk geçti sepetle bebek geldi, birebir gözümün önünde cereyan edince her şey ben de çok etkilendim, bir de her gidişimde nstye bağlanan hamileler oluyor, ben henüz hiç bağlanmadım nedense o cihaz da çok heyecanlandırıyor beni

Hepsi çok güzeller güle güle kullansın bebişiniz :) biz hala oda konusunda kararsısız boş odamız var tam bebek odasına uygun fakat bebeğin annenin yanında yatmasından yanayım bir yandan da böyle güzel odaları görünce hevesleniyorum :)

Ayy sinemnurrr harikasın yine yaa ellerine sağlık ne güzel olmuş düzenli düzenli..bitirdin valla işleri.durdukça insanın gözünde büyüyo zaten.ama çok hoş olmuş cnm güle güle kullansın herbirini oğluşun

Hepdi birbirinden guzel saglikla iyi gunlerde kullanmak nasip olsun insallah
Bebek giyim magazasina iyi bir rakip olur bu oda :))) yok yok masallah

canım xeyirli uğurlu olsun güle güle sağlıklı günlerde kullansınn. senin aldıklarını görünce ben hiçbişi almamışım diyorum. bu arada eşime gösterdim diyor mağazalar da bile bu kadar çeşit yok. dedim bu anne adayı kaç aydır bir sürü yerden aldı olacak o kadar

Hepsi çok güzeller iyi ve sağlıklı günlerde kullanır inşallah. Biz de hazırlıkları yavaş yavaş yapıyoruz. Odasını henüz almadık Bayram'dan sonra alacağız İnşallah.

Masallah yaa. 10 bebek buyutecek kadar kiyafet almissin. Allah saglikli guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin

Hepdi birbirinden guzel saglikla iyi gunlerde kullanmak nasip olsun insallah
Bebek giyim magazasina iyi bir rakip olur bu oda :))) yok yok masallah

sinemnur hepsi şahane olmuş. Gözün aydın işleri bitirmişsin vallahi. Ütü kısmı en zoru geliyor bana. Birde ne dicem, o çekmecedekilerin hepsi çorap mı?
Kaç çift var orda

Bende gorunce once bi sasirdim
Sonra dedim bu sinemnur sasirmamak lazim
Teşekkür ederim kızlar hepinize, daha güzelleri sizlerin bebişlerinin olsun inşallah. Kıyafetler dolaba yerleşince, bir hafifledim gerçekten, kullanmadan önce yine sterlize ederim tabii de, kokusu gitsin diye, banyo tarağı, fırçası, biberonları, emzikleri,ilaç kaşığı, süt sağma makinasının aparatları filan onları da bir yıkadım kaynattım, plastiği, silikonu vs. oldum olası sevmem, bpasız olsa da kokuyor gibi geliyor, sırada sunumlar,ikramlıklar için hazırlıklar var, bir de doğum çantalarını artık hazırlayıp kapatmalı. Başladım mı da hiç bitmiyor, acaba yumurta kapıya dayanınca tekniği daha mı iyi olurdu diyorum ama bu halimle bile nefes nefese kalıyorum.
Chicco trio sprint travel setimiz de geldi bugün, evde tur attık biraz:) DIPTISDIPTIS , fatihpepe çok güldürdünüz beni, 1,5 sırası çorap, yarım sırası eldiven, son sıra ev ayakkabısı gibi oluyor ya ondan:)))bebek çorabına zaafım var kabul, çok tatlılar gördükçe dayanamamıştım, kurutma teline bile asılamadılar, öyle minicikler kiii, yerim ben o ayakları

ayyy sorma ya nts bağlansam sancın başlamış ya da açılman var derse kalp krizi geçiririm. bugün eşim Dr a diyor nazlanır ağrım çok derse sakın sezeryana almayın diye. Dr ne dese anne riske girmiyorsa çocuk ters dönmediyse sezeryan mümkün değil. illa normal yaptırırız dedi. Türkiye de olsam çok zorlansam kendimi sezeryana atardım burda o şansım da yok. kendime bakıyom bikini bölgeme bakıyom nasıl çıkacak diyoru

teşekkür ederim kuşum, hepimizinki inşallah, ilk ihtiyaçları halletmiş miydin sen, eksiğin var mı hala? eşim duymasın eşinin yorumunu yoksa başlar

Teşekkür ederim canım, çok sağol, miniklerimizin hepsi güzel günlerde kullansın inşallah tüm cicilerini, sizinde mi ilk bebiş olacak?

Evet canım bizimde ilk bebişimiz İlk başlarda hevesle kıyafet falan aldık sonra çok almayın giymeden büyüyorlar falan dedi kıyafet alışverişini bıraktık. Odası ve beşiği içinde acele etmedik daha önce kötü deneyimlerimiz olduğu için.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım, Rabbim acılarını göstermesin, çok çükür son 2 ay artık, bayramdı tatildi derken temmmuzun ortasını buluruz zaten, gerisi de sayılı gün artık, ağustosta topikten teker teker doğum hikayeleri gelir gibime geliyor, şimdiden heyecanlanıyorum, minik kuzucukların fotolarını bekliyorum hevesle.

Çok sağol tatlım. Bebiş kaç ay yanınızda yatacak ki, biz maksimum 6 ay yatıracağız yanımızda, sonra büyük beşiğine geçecek, hatta gündüzleri de büyük beşiğinde uyusun diye düşünüyorum. Ne güzel boş odanız da varmış, ileride mi yapmayı düşünüyorsun odasını?

Son kararımız şöyle oldu odasını yapacağız ama beşiğini yatak odamıza alacağız bir süre yanımızda olsun sonra odasına geçireceğiz :)

Hepsi çok güzeller sağlıklı güzel günlerde kullanır inşallah

teşekkür ederim kuşum, hepimizinki inşallah, ilk ihtiyaçları halletmiş miydin sen, eksiğin var mı hala? eşim duymasın eşinin yorumunu yoksa başlar
evet canım çoğunu halletim. birkaç eksik kaldı yarın yıkmaya ütülemeye başlayacağım nolur nolmaz diye. ki umarım olmaz . sana xeyirli olsun tekrar canım benim sağlıklı nice günlerde giysinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…