2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

evet canım çoğunu halletim. birkaç eksik kaldı yarın yıkmaya ütülemeye başlayacağım nolur nolmaz diye. ki umarım olmaz . sana xeyirli olsun tekrar canım benim sağlıklı nice günlerde giysinn
Teşekkür ederim, inşallah vaktinde sağlıkla gelsinler canım, sen ağustos başı görünüyorsun, 4 hafta öncesinde 36. Haftada doğumlar başlayabiliyor, önümüzde rahatça hazırlanabileceğimiz temmuz ayı var bence, onun da yarısı tatil bayram, o yüzden ufak ufak kendimizi sıkıntıya sokmadan bitirmekte fayda var. Bana da 8 eylül dedi son kotrolde, 12 temmuzda kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktorumuz

Eline sağlık canım çok güzel olmuş Allah odanın içini doldursun bebeğinle sağlıkla mutlulukla ne çok kıyafet bodysi çorabı varmış ama beni alışverişe teşvik ediyosun eşim şimdiden küçücük bebeğin nekadar çok kıyafeti var diyo yarın bu fotoları bi gösteriyim diyorum sağlıkla giysin canım hepsini inşallah hadi geçmiş olsun

ayyy sen böyle deyince çok heyecan yaptım. benim bugünden sonra kontrolüm ta 25 temmuzda. ama dediğin gibi erken bitirmek te fayda var. senin kontrolün benden önce.ne diyecekler çok merak ediyorum

Kızlar hiç anne bebek çantası alanınız oldu mu, foto paylaşım hatırlayamadım da, mustela orta boy bir çanta hediye gönderdi, lansinoh süt sağma makinası yine orta-normal boyutta bir çanta hediyeliydi, chicco travel set yine epey büyük bir çanta hediye gönderdi, zaten ben h&mden filan büyük boy krndi tarzımda bir çantayı alıp kullanmayı düşünüyordum ki, evde de 2 tane o amaçla kullanabileceğim çantam var, hal böyleyken çanta almak çok gereksiz olacak.
Bir de tecrübeli annelere sorum;sleepy, huggies gibi markalar abonelik hediyeleri göndermişlerdi,
Soru 1: bezler kapaklı karton kutu içerisindeydi ama öyle aşırı korunaklı değil, bezlerin dış kısmının steril olması gibi bir durum söz konusu mu, bu bezleri çantamıza da koyarken, bir kese, poşet bir şeye mi koyup yanımıza almalı?
Soru 2: prima premium care aldım,bebeğin cildinin vereceği reaksiyonu bilmek mümkün değil ama hediye gelen bezleri (10-15adet kadar) ilk başta kullanıp aradan çıkartsam, bebeğin cildinin adaptasyonunu bozmuş olur muyum?

Amin canım güzel duan için, bebişin hayaliyle açıp kapatıyorum kaç gündür kapısını, fotoğraflara sığmayan mis gibi bebek deterjanı kokuyor odası, inşallah bebişlerimizin melek kokularıyla dolsun evlerimiz. 0-3, 3-6, 6-9,9-12 şeklinde her aralık için 6-7adet alt, bir o kadar üst, geçiş mevsimi olunca yarım kolu, uzun kolu, kolsuzu, hırkası, yeleği, kozmonotu derken görüntü bu çıktı, kendimi kocama izah ede ede ezberimi yaptım:))))

Chicco eldiven di mi o, gece gece bela okutacak bana, 2 gündür az saymadım kendilerine cicim,4 tane filan chicco eldiven almışım,2 tane koton sadece 2 marka yapmış bu işi, diğer marka eldivenlerde çıkmadı, chicconunki dediğin gibi eşşek kadar hem de:))) ben şapka, eldiven, önlük,mendil, sırt bezi, müslin kumaş, bornoz, havlu, battaniye gibi bedensiz ürünlerdeki etiketleri kestim kuşum, ama diğer bedenli ürünleri boylarına göre dizdim ama yerlerinde azıcık gözüm alışsın diye onların bedenlerini henüz kesmedim, dolap ayracı falan alayım dedim, onu da yapmadım, artık kıyafetlerini giydireceğim zaman keseceğim, sırası geldikçe de bedenlerini öğrenmiş olurum, bir yıllık stok yaparsan olacağı bu:))))

Tatlım çok beğendim yatağını senin düzenini şanslı bi paşa geliyor. Zevkin sade ve şık güle güle kullanın inşallah canım. Not: ( kıyafet alışverişini fazla kaçırmışsın bir paşa daha büyür bunlarla) maşallah herşeyiyle paşamıza

Yok yok sakın panik olma kuşum:))ben panik için değil, tedbir maksatlı hazır olalım diyorum. Geçen instagramda vardı, kız eşini arıyor, "suyum geldi, çabuk gel doğuruyorum" diye, eşi de altına yapmışsındır,anlamamışsındır, daha erken" diyor, kız sinirleniyor,"kaç kere doğurdun, suyum geldi diyorum" diyor, neyse kalkıp gidiyorlar, ne sancı var ne su, doktor "idrarınızı kaçırmışsınızdır " diyor, kız "rezil olduğuma mı yanayım, doğuruyorum diye yanımıza aldığımız 3 valiz eşyayı eşimin asansörsüz evin en üst katına indirdiği gibi çıkardığına"demiş, çok güldük eşimle, eşim sürekli tembihlior, "çok az eşya alalım, gerekli olanları alalım aşkım, lazım olursa, ben gelir alırım"diye:))))
Önceki gün de hastane hazırlıkları tamam diye paylaşım vardı istagramda, ben kızı evi taşıyo sandım,3 koli, 2 valiz, 3-4 tane de kocaman poşetler... hastan süsleri, ikramlar filan demiş, neyseki hastanede o işlere kalkışmayacağım, kendimiz yetişsek yeter:))

Onun eşi sakinmiş benim eşim olsa orda kalp krizi geçirir. Ya bideo var gelen sıvının su olup olmadığını anlama. Sancının doğum sancısı olup olmadığını anlama. Ya daha ne kadar zor Günlerimiz var. Umarim sağlıkla mutlu kucağımiza aliriz

sinemnur Bayıldım canım odasına, düzenine, kıyafetlerine, minik çoraplarına her şeyine güzel günlerde giysin yakışıklı. Bende aldım odasını kızımın. 0-3 aylık kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Bayram sonrası biraz aldığım 3-6 ve 6-9 kıyafetlerim var onlarıda yıkar ütülerim. Battaniyeleri, uyku seti, benim hastane geceliklerimi derken temmuz sonu bizde hastahane cantamiz hazır bir şekilde oluruz. Aramızda 1 gün var ve ikimizinde bebişinin gelişimi önde bakalım kim önce doğum yapacak tatlım

merhaba sinemnur yine ben

Çok çok güzel olmuş odan ellerine sağlık

Ama karışmadam duramadım yine kusura bakma :)

Body ve tulumlar enn altta çok zor onları alması

Helesezeryan olursa imkansız gibi birşey

Onları daha boyuna yakın yerlere yerleştirsen

Çorap, eldiven vs içinde küçük kutular oluyor çekmece için onlar da dursa daha iyiolur

Böyle birşeyi alırken tüm çekmece karışır.

Şöyle dene tek elinde 4-5 kilobir ağırlıkla tek elle nekadar rahat giysileri alıp çıkartabiliyorsun.

Herzaman yanında biri olmayacak tek başına kucagığında bebekle yapacağını düşün

Çok çok güzeller güle güle giysin paşan.

Kıyafet çok konusununda mesela benim oğlumun da şimdi ki dolabını görenler ooo ne çok atleti ,tshirti var diyorlar

Ama oğlum çok aşırı terliyen bir çocuk ve sürekli üstünü batırıyor, günde 7-8 kez üst değiştirmeye devam ediyorum. Sabahkalkınca, kahvaltıdansonra, öğlenyemeğindensonra,öğlenuykusundansonra,dışardangelince,akşamyemeğindensonra,akşamyatarken kesin, arada başka şeylerde olursa 10 -12 kere :)

Kuzenimin kızı ( şimdi 3,5 yaşında) bir damla lekeyapmaz, terlemez, kusmaz hiiiç üstünü batırmaz annesi 24 saatte bir canı isteyince üstünü değiştirirdi bebekken hala da öyle.
Yani sayı olarak çok gibi durabilir ama kullanacak olan biz değiliz asıl kullanıcıların
Neler yapacağı önemli. :)

Bez konusunda 4-5 aylık olana kadar kumaş torbada taşıdım
İlk kullanacağın bez neyse onla devam et numeleri hiç kullanma bence

günaydın
sabah sabah nerdeyse erken doğuracaktım. işe gitmek için evden çıktım ne göreyim arabanın lastiklerini çalmışlar. bir an şok oldum karnıma sancı girdi. babamı çağırdım polis falan bakalım bişey çıkacak mı. hala hafif kasılmalarım var ama daha iyiyim.
sinemnur bayıldım odana , hızına ve enerjine. sağsalim kavuş bebene ve mutlu mutlu kullan bu cicileri.

Ah allahim cok gecmis olsun canim. Doktorunla konustun mu? Aman birsey olmasin size. İns bulunur hirsiz

canim cok cok guzel olmus herseyi. saglikla kullanmak nasib olsun insallah

ah canim yaaa gecmis olsun cok.. nasil bi is hic anlamadim :/ sen kendine cok dikkat et..

canm çok geçmiş olsun empati yaptım şok olurdum heralde bende.insanlara bak yaa daha neler yaşıycazz,hırsızlık diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…