- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.521
Teşekkür ederim, inşallah vaktinde sağlıkla gelsinler canım, sen ağustos başı görünüyorsun, 4 hafta öncesinde 36. Haftada doğumlar başlayabiliyor, önümüzde rahatça hazırlanabileceğimiz temmuz ayı var bence, onun da yarısı tatil bayram, o yüzden ufak ufak kendimizi sıkıntıya sokmadan bitirmekte fayda var. Bana da 8 eylül dedi son kotrolde, 12 temmuzda kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktorumuzevet canım çoğunu halletim. birkaç eksik kaldı yarın yıkmaya ütülemeye başlayacağım nolur nolmaz diye. ki umarım olmaz . sana xeyirli olsun tekrar canım benim sağlıklı nice günlerde giysinn
Eline sağlık canım çok güzel olmuş Allah odanın içini doldursun bebeğinle sağlıkla mutlulukla ne çok kıyafet bodysi çorabı varmış ama beni alışverişe teşvik ediyosunKızlar oda hazırlıklarımız bitti, daha önce de söylediğim gibi giyinme odamızı revize ettiğimiz için çok cicili bicili bir bebek odamız olmadı, mevcut düzene uyan bir şekilde büyüyen beşiği odaya koyduk, bir de mevcut giyinme dolabının sağına soluna (kurutma makinasını kapatmak için özellikle)dolaplar yaptırdık, bu işler bile beni yordu, her şeyi askıyla yerleştireyim istiyordum ama, bodyleri katlayıp çekmeceye merdivenli şekilde yerleştirdim, bizim odamızın ilk hali bu şekilde, sepet beşiğimiz de yatak odamızda olacak , henüz gelmedi ,gelince onu da fotolarım...
fotoları kırpmaktan bir hal oldular ama idare edin...
Sıfırdan oda kuracaklara kolaylıklar diliyorum...
ayyy sen böyle deyince çok heyecan yaptım. benim bugünden sonra kontrolüm ta 25 temmuzda. ama dediğin gibi erken bitirmek te fayda var. senin kontrolün benden önce.ne diyecekler çok merak ediyorumTeşekkür ederim, inşallah vaktinde sağlıkla gelsinler canım, sen ağustos başı görünüyorsun, 4 hafta öncesinde 36. Haftada doğumlar başlayabiliyor, önümüzde rahatça hazırlanabileceğimiz temmuz ayı var bence, onun da yarısı tatil bayram, o yüzden ufak ufak kendimizi sıkıntıya sokmadan bitirmekte fayda var. Bana da 8 eylül dedi son kotrolde, 12 temmuzda kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktorumuz
Amin canım güzel duan için, bebişin hayaliyle açıp kapatıyorum kaç gündür kapısını, fotoğraflara sığmayan mis gibi bebek deterjanı kokuyor odası, inşallah bebişlerimizin melek kokularıyla dolsun evlerimiz. 0-3, 3-6, 6-9,9-12 şeklinde her aralık için 6-7adet alt, bir o kadar üst, geçiş mevsimi olunca yarım kolu, uzun kolu, kolsuzu, hırkası, yeleği, kozmonotu derken görüntü bu çıktı, kendimi kocama izah ede ede ezberimi yaptım:))))Eline sağlık canım çok güzel olmuş Allah odanın içini doldursun bebeğinle sağlıkla mutlulukla ne çok kıyafet bodysi çorabı varmış ama beni alışverişe teşvik ediyosuneşim şimdiden küçücük bebeğin nekadar çok kıyafeti var diyo yarın bu fotoları bi gösteriyim diyorum sağlıkla giysin canım hepsini inşallah hadi geçmiş olsun
Chicco eldiven di mi o, gece gece bela okutacak bana, 2 gündür az saymadım kendilerine cicim,4 tane filan chicco eldiven almışım,2 tane koton sadece 2 marka yapmış bu işi, diğer marka eldivenlerde çıkmadı, chicconunki dediğin gibi eşşek kadar hem de:))) ben şapka, eldiven, önlük,mendil, sırt bezi, müslin kumaş, bornoz, havlu, battaniye gibi bedensiz ürünlerdeki etiketleri kestim kuşum, ama diğer bedenli ürünleri boylarına göre dizdim ama yerlerinde azıcık gözüm alışsın diye onların bedenlerini henüz kesmedim, dolap ayracı falan alayım dedim, onu da yapmadım, artık kıyafetlerini giydireceğim zaman keseceğim, sırası geldikçe de bedenlerini öğrenmiş olurum, bir yıllık stok yaparsan olacağı bu:))))Ay kızlar iyi kontrol edin cicileri.sinemnur sen bakmışsındır ama özellikle eldiven içlerine iyi bakın.
Küçücük eldivenin iç kısmında kocaman etiket vardı.
2 saattir etiket biçiyorum
Eki Görüntüle 1852998
Tatlım çok beğendim yatağını senin düzenini şanslı bi paşa geliyor. Zevkin sade ve şık güle güle kullanın inşallah canım. Not: ( kıyafet alışverişini fazla kaçırmışsın bir paşa daha büyür bunlarla) maşallah herşeyiyle paşamızaKızlar oda hazırlıklarımız bitti, daha önce de söylediğim gibi giyinme odamızı revize ettiğimiz için çok cicili bicili bir bebek odamız olmadı, mevcut düzene uyan bir şekilde büyüyen beşiği odaya koyduk, bir de mevcut giyinme dolabının sağına soluna (kurutma makinasını kapatmak için özellikle)dolaplar yaptırdık, bu işler bile beni yordu, her şeyi askıyla yerleştireyim istiyordum ama, bodyleri katlayıp çekmeceye merdivenli şekilde yerleştirdim, bizim odamızın ilk hali bu şekilde, sepet beşiğimiz de yatak odamızda olacak , henüz gelmedi ,gelince onu da fotolarım...
Onun eşi sakinmiş benim eşim olsa orda kalp krizi geçirir. Ya bideo var gelen sıvının su olup olmadığını anlama. Sancının doğum sancısı olup olmadığını anlama. Ya daha ne kadar zor Günlerimiz var. Umarim sağlıkla mutlu kucağımiza alirizYok yok sakın panik olma kuşum:))ben panik için değil, tedbir maksatlı hazır olalım diyorum. Geçen instagramda vardı, kız eşini arıyor, "suyum geldi, çabuk gel doğuruyorum" diye, eşi de altına yapmışsındır,anlamamışsındır, daha erken" diyor, kız sinirleniyor,"kaç kere doğurdun, suyum geldi diyorum" diyor, neyse kalkıp gidiyorlar, ne sancı var ne su, doktor "idrarınızı kaçırmışsınızdır " diyor, kız "rezil olduğuma mı yanayım, doğuruyorum diye yanımıza aldığımız 3 valiz eşyayı eşimin asansörsüz evin en üst katına indirdiği gibi çıkardığına"demiş, çok güldük eşimle, eşim sürekli tembihlior, "çok az eşya alalım, gerekli olanları alalım aşkım, lazım olursa, ben gelir alırım"diye:))))
Önceki gün de hastane hazırlıkları tamam diye paylaşım vardı istagramda, ben kızı evi taşıyo sandım,3 koli, 2 valiz, 3-4 tane de kocaman poşetler... hastan süsleri, ikramlar filan demiş, neyseki hastanede o işlere kalkışmayacağım, kendimiz yetişsek yeter:))
Ah allahim cok gecmis olsun canim. Doktorunla konustun mu? Aman birsey olmasin size. İns bulunur hirsizgünaydın
sabah sabah nerdeyse erken doğuracaktım. işe gitmek için evden çıktım ne göreyim arabanın lastiklerini çalmışlar. bir an şok oldum karnıma sancı girdi. babamı çağırdım polis falan bakalım bişey çıkacak mı. hala hafif kasılmalarım var ama daha iyiyim.
sinemnur bayıldım odana , hızına ve enerjine. sağsalim kavuş bebene ve mutlu mutlu kullan bu cicileri.
amin cnm kamera görüntüsü bulundu.Ah allahim cok gecmis olsun canim. Doktorunla konustun mu? Aman birsey olmasin size. İns bulunur hirsiz
Ben sanırım bu alttaki renkli olanı sormuştum takım olduğunu bilmiyordumYa kızlar biriniz benim bu takımı sormuştu ama kimdi hatırlayamadım.
Dün pamidorda gördüm aynısından. Kız için olanıda vardı.
Eki Görüntüle 1852948
Kızlar oda hazırlıklarımız bitti, daha önce de söylediğim gibi giyinme odamızı revize ettiğimiz için çok cicili bicili bir bebek odamız olmadı, mevcut düzene uyan bir şekilde büyüyen beşiği odaya koyduk, bir de mevcut giyinme dolabının sağına soluna (kurutma makinasını kapatmak için özellikle)dolaplar yaptırdık, bu işler bile beni yordu, her şeyi askıyla yerleştireyim istiyordum ama, bodyleri katlayıp çekmeceye merdivenli şekilde yerleştirdim, bizim odamızın ilk hali bu şekilde, sepet beşiğimiz de yatak odamızda olacak , henüz gelmedi ,gelince onu da fotolarım...
günaydın
sabah sabah nerdeyse erken doğuracaktım. işe gitmek için evden çıktım ne göreyim arabanın lastiklerini çalmışlar. bir an şok oldum karnıma sancı girdi. babamı çağırdım polis falan bakalım bişey çıkacak mı. hala hafif kasılmalarım var ama daha iyiyim.
sinemnur bayıldım odana , hızına ve enerjine. sağsalim kavuş bebene ve mutlu mutlu kullan bu cicileri.
canm çok geçmiş olsun empati yaptım şok olurdum heralde bende.insanlara bak yaa daha neler yaşıycazz,hırsızlık diz boyugünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?