2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Günaydın, çok geçmiş olsun canım, üzme hiç kendini cana gelmesin de, ne yapacaksın asap bozucu gerçekten ama sağlık olsun. Benim de geçen sene iş yerinde cüzdanımdan 1000 tl alınmıştı, odama girerken koridorda kamera var ama odamın içerisinde yoktu, gün içerisinde odama giren çıkan insan sayısının da haddi hesabı yok, polis filan geldi ama hiçbir şey çıkmadı, zaten işyerinde eldivenle çalışıyoruz tüm gün, yapan da parmak izi filan bırakmamış tabii ki insanın sinirleri bozuluyor, gelmiş geçmiş olsun, bebişini düşün, sakın üzülme.

Amin canım inşallah, sağlıkla, huzurla büyüsünler odalarında, çok teşekkür ederim

sinemnur canım maşallah oğluşuna da sana da, sağlıkla gelsin hepsini giysin eskitsin inşallah bu işleri bitirmek icin de darısı bizim basımıza diyim
Teşekkür ederim kuzum, amin inşallah sağlıkla mutlulukla kullansınlar eşyalarını, darısı sizlerin başına olsun canım, amin.

Tatlişkom teşekkür ederim, darısı, daha güzelleri senin minik paşana olsun senin şimdi ilk bebişten hazırlıkların var tabii, beşiktir, arabadır, salıncaktır....demirbaşların vardır, rahatsın tabiiilk heves, ilk heyecana annesinin alışveriş tutkusu üstüne bir de bebiş kıyafetlerinin cazibesi de eklenince sonuç kaçınılmazdı güzel günler görsün miniklerimiz inşallah. bu arada iyisiniz değil mi canım, sağlıkla kal, öperim

Ben kiminle konuştuysam doğum suyu böyle foşşş diye iniyor, tutmana filan imkan yok diyor, sancıları da hep adet sancısı gibi ve düzenli olarak tarif etmişler, hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah.

Teşekkür ederim tatlım, çok naziksinnn prenses de mutlu, sağlıklı günlerde kullansın tüm cicilerini inşallah. Odası geldi mi sizin, yerleştiyse foto bekliyorummmm kız odası nasıl güzel olurrrr Kolay gelsin canım sana da, hazırlıklar bitince kafa rahatlıyor biraz da olsa, bakalım önce hangi bebiş gelecek, benim sata göre 19 eylüldü, 16 eylüle geldi, son kontrolde 8 eylül dedi, ağustosa doğru geliyoruz herhalde.

Tatilden döneyim çekerim hemen resim canım. Ağustos mu, ayy ya 2 ay kaldı sadece çok çok heyecanlı

Merhaba Burka , hoşgeldin, sen sık sık uğra teşekkür ederim, çok sağolll canım...Madame cocodan 4-5 boy dolap düzenleme için çamaşır kutusu aldım, ama hala boş onlar, ne koyacağımı bilemedim, oyuncak, krem, şampuan, çorap vs koyarım dedim, ama yıkama ütüleme bitince, çekmecelerde düzenlice dursun diye yerleştirdim, bu ilk hali, dediğin doğru, kullandıkça, elim alıştıkça, kolayıma gelen düzeni bulacaktır dolap da, ben oldum olası dolabı düzenli bir insanımdır, ablamın bir bluz alır dolap dağılır, ben her alışımda alır düzeltirim, biraz simetrik biraz septiğim bu konularda, bebekle nasıl oluru tecrübe etmedim tabii, tüm dengem 180 derece değişebilir, daha manyak bir halde alabilirim, göreceğiz:)
Kıyafet çok konusunda da ben de aylara göre dağıttığımda her 3 aylık dilime maksimum 10-15 parça düşüyor ki günde kıyafet değişim rakamlarını duyunca çok gelmiyor, ilk aşama için çok görünse de uzun vadede ben de çok değil diye düşünüyorum, bebiş hakkını vere vere kirletsin artık napalım:) olmadı mecbur 2. çocuk yaparız Bez konusunda da teşekkür ederim, numuneleri de dene belki onu sevecek, ben prima kullandım iyi gelmedi huggies iyi geldi diyen vardı, kafama takıldı, içime de sinmedi değiştirmek. çantaya da bez torbalarla koymak iyidir diyorsun, çok sağollll

Evet canım bizim demirbaşlar var sadece kıyafet gibi şeyler alınacak. Sağlıklı dogsunlar inşallah diğerleri olur gider ramazandan sonra alıcam bizde.

Canım ben pek iyi değilim sağ ayağım şişti doktor ultrason istedi damarların bugün gittik doktora kalp ritim bozukluğu çıktı. Bundan sonra kadın doğum ve kardiyoloji beraber takip etcek doğumada kardiyoloji gircek. Zaten kardiyalogda feyza hanımın eşiymiş. Allahtan herşeyin hayırlısı en başta sağlık allah bütün hastalara şifa versin bizide sağ salim kavuştursun yavrularımıza. Amin ecmain.

İnanamıyorum cesarete bak. Hani patlattırlar desen neysede baya baya lastikleri söküp götürmüşler şok oldum
Geçmiş olsun canım

Ben sanırım bu alttaki renkli olanı sormuştum takım olduğunu bilmiyordum tşk edermm

Evet takımdı bu, pamidorda görünce aklıma geldi rica ederim

Bu unibaby sıvı deterjanın kokusu ne kadar tuhaf
Hiç sevmedim desem yeridir. Çıkıp dalin almaya niyetlendim ama israf etmekte istemiyorum
Benim gibi yapmayın koklayıp alın

Kızlar merhaba bayadır giremedim, çok yoğundum, şimdi fırsat buldum bakayım dedim neler olmuş burda sinemnur seni kıskandım ne güzel bitirmişsin herşey harika görünüyor , ellerine sağlık oğluşun sağlıkla güzel günlerde kullansın odasını kıyafetlerini Herkes bu aralar eksikleri alma telaşında eh sona yaklaşıyoruz. Bende henüz değişiklik yok odamızı boşalttık yeni mobilyalarımızı bekliyoruz.

Amin canım inşallah. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, evet Feyza hanım bahsediyordu eşinden, beraber çok gezdik ,en son Ankaradan beraber geldik diye, inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız süreci, Allah şifa versin, ilaç filan bir şey başladı mı peki?

Bu unibaby sıvı deterjanın kokusu ne kadar tuhaf
Hiç sevmedim desem yeridir. Çıkıp dalin almaya niyetlendim ama israf etmekte istemiyorum
Benim gibi yapmayın koklayıp alın
Hadi yaaa, neyse bitince dalin alırsın artık, çok mu kötüüü Unibabay yenidoğan mendillerini aldım ben de, çok beğeniliyor diye, o da mı kötü kokuyor ki, ben de ona hiç bakmadım.
Benim de dikkatimi çeken kıyafetleri yıkadım, çift durulama yaptırdım, askıdaki kıyafetlerden bildiğin incecik tüy döökülüyor dolap içerisine, bebek kıyafetleri % 100 pamuk olduğu için mi acaba?

Hoşgeldin canım, yoktun ortalarda 2-3 gündür, tatile erken kaçtı diye düşünüyordum Teşekkür ederim tatlım, çok şükür bitti hazırlıklar, en önemlisi puset seti geldi, Allahım ne büyük yükmüş, kurtuldumbayrama kadar gelecekti mobilyalarınız,tarih belli mi? ben şimdi sıfırdan oda kuracakların fotolarını bekliyorum hevesle, hele bir de kız bebişse, tadından yenmez o odalar

Yok canım ne tatili bilgisayar başında çalışmaya çalışıyorum, uzun süre ayaklarımı sarkıtsam ayaklarım şişiyor, kucağımda çalışsam sıcağından durulmuyor, öyle böyle yazdım, perşembede sunum yaparsam çok rahatlayacağım.
Puseti aradan çıkmış hadi gözün aydın, denemeler yaptın mı evde, çok eğlenceli. Bende mobilyacıdan haber bekliyorum, henüz haber yok olmadı ben arayacağım bütün eşyalarını giyinme odasına doldurduk, orası da tıkış tıkış oldu gelse de yerleştirsem keşke
Bu arada canım madam cocodan kutu aldım demiştin nasıl bir kutu? Bende burada ikea olmadığı için internetten sipariş verdim bakalım nasıl bişey gelecek, sen fırsat bulduğunda fotolar mısın?

Sağol canım. Şuan holter takıldı kalp ritmimi 2 gün dinliceklermiş sonra ilaça başlayıp başlamama kararı verecekler. Feyza hanım şuan yıllık izinde dönünce görüşcez artık.

Aynen pamuk olduğundan oluyor. Benimde dikkatimi çekti o. Bazılarını 2 defa yıkadım bu yüzden
Islak mendilini bende aldım ama hiç koklamadım
Acı acı kokuyor deterjanı, millet hep yıkayınca yazıyordu bebek koktu evin içi diye benim baya arap sabunu gibi kokuyor belkide ben hassasım kokulara ondan
Ayrıca pişik kremi almıştım unibaby, kendim azıcık pişik oldum
Dedim deneyeyim bari ön kullanım olur. Sürünce yandım kesinlikle bebeğe kullanmayı düşünmüyorum hametanı çok önerdiler ondan alıcam artık ben 32 yaşında kazık kadar kadınım beni nasıl yaktı bir bilsen sözde bebek için yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…