- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.541
Teşekkür ederim canım, çok sağolll, hepimizin kuzucukları güzel günlerde kullansın inşallahcanim cok cok guzel olmus herseyi. saglikla kullanmak nasib olsun insallah
Günaydın, çok geçmiş olsun canım, üzme hiç kendini cana gelmesin de, ne yapacaksın asap bozucu gerçekten ama sağlık olsun. Benim de geçen sene iş yerinde cüzdanımdan 1000 tl alınmıştı, odama girerken koridorda kamera var ama odamın içerisinde yoktu, gün içerisinde odama giren çıkan insan sayısının da haddi hesabı yok, polis filan geldi ama hiçbir şey çıkmadı, zaten işyerinde eldivenle çalışıyoruz tüm gün, yapan da parmak izi filan bırakmamış tabii kigünaydın
sabah sabah nerdeyse erken doğuracaktım. işe gitmek için evden çıktım ne göreyim arabanın lastiklerini çalmışlar. bir an şok oldum karnıma sancı girdi. babamı çağırdım polis falan bakalım bişey çıkacak mı. hala hafif kasılmalarım var ama daha iyiyim.
sinemnur bayıldım odana , hızına ve enerjine. sağsalim kavuş bebene ve mutlu mutlu kullan bu cicileri.
Teşekkür ederim kuzum, amin inşallah sağlıkla mutlulukla kullansınlar eşyalarını, darısı sizlerin başına olsun canım, amin.sinemnur canım maşallah oğluşuna da sana da, sağlıkla gelsin hepsini giysin eskitsin inşallah bu işleri bitirmek icin de darısı bizim basımıza diyim
Tatlişkom teşekkür ederim, darısı, daha güzelleri senin minik paşana olsunTatlım çok beğendim yatağını senin düzenini şanslı bi paşa geliyor. Zevkin sade ve şık güle güle kullanın inşallah canım. Not: ( kıyafet alışverişini fazla kaçırmışsın bir paşa daha büyür bunlarla) maşallah herşeyiyle paşamıza
Ben kiminle konuştuysam doğum suyu böyle foşşş diye iniyor, tutmana filan imkan yok diyor, sancıları da hep adet sancısı gibi ve düzenli olarak tarif etmişler, hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah.Onun eşi sakinmiş benim eşim olsa orda kalp krizi geçirir. Ya bideo var gelen sıvının su olup olmadığını anlama. Sancının doğum sancısı olup olmadığını anlama. Ya daha ne kadar zor Günlerimiz var. Umarim sağlıkla mutlu kucağımiza aliriz
Teşekkür ederim tatlım, çok naziksinnnsinemnur Bayıldım canım odasına, düzenine, kıyafetlerine, minik çoraplarına her şeyine güzel günlerde giysin yakışıklı. Bende aldım odasını kızımın. 0-3 aylık kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Bayram sonrası biraz aldığım 3-6 ve 6-9 kıyafetlerim var onlarıda yıkar ütülerim. Battaniyeleri, uyku seti, benim hastane geceliklerimi derken temmuz sonu bizde hastahane cantamiz hazır bir şekilde oluruz. Aramızda 1 gün var ve ikimizinde bebişinin gelişimi önde bakalım kim önce doğum yapacak tatlım
Tatilden döneyim çekerim hemen resim canım. Ağustos mu, ayy ya 2 ay kaldı sadece çok çok heyecanlıTeşekkür ederim tatlım, çok naziksinnnprenses de mutlu, sağlıklı günlerde kullansın tüm cicilerini inşallah. Odası geldi mi sizin, yerleştiyse foto bekliyorummmm kız odası nasıl güzel olurrrr Kolay gelsin canım sana da, hazırlıklar bitince kafa rahatlıyor biraz da olsa, bakalım önce hangi bebiş gelecek, benim sata göre 19 eylüldü, 16 eylüle geldi, son kontrolde 8 eylül dedi, ağustosa doğru geliyoruz herhalde.
Merhabamerhabasinemnur yine ben
Çok çok güzel olmuş odan ellerine sağlık
Ama karışmadam duramadım yine kusura bakma :)
Body ve tulumlar enn altta çok zor onları alması
Helesezeryan olursa imkansız gibi birşey
Onları daha boyuna yakın yerlere yerleştirsen
Çorap, eldiven vs içinde küçük kutular oluyor çekmece için onlar da dursa daha iyiolur
Böyle birşeyi alırken tüm çekmece karışır.
Şöyle dene tek elinde 4-5 kilobir ağırlıkla tek elle nekadar rahat giysileri alıp çıkartabiliyorsun.
Herzaman yanında biri olmayacak tek başına kucagığında bebekle yapacağını düşün
Çok çok güzeller güle güle giysin paşan.
Kıyafet çok konusununda mesela benim oğlumun da şimdi ki dolabını görenler ooo ne çok atleti ,tshirti var diyorlar
Ama oğlum çok aşırı terliyen bir çocuk ve sürekli üstünü batırıyor, günde 7-8 kez üst değiştirmeye devam ediyorum. Sabahkalkınca, kahvaltıdansonra, öğlenyemeğindensonra,öğlenuykusundansonra,dışardangelince,akşamyemeğindensonra,akşamyatarken kesin, arada başka şeylerde olursa 10 -12 kere :)
Kuzenimin kızı ( şimdi 3,5 yaşında) bir damla lekeyapmaz, terlemez, kusmaz hiiiç üstünü batırmaz annesi 24 saatte bir canı isteyince üstünü değiştirirdi bebekken hala da öyle.
Yani sayı olarak çok gibi durabilir ama kullanacak olan biz değiliz asıl kullanıcıların
Neler yapacağı önemli. :)
Bez konusunda 4-5 aylık olana kadar kumaş torbada taşıdım
İlk kullanacağın bez neyse onla devam et numeleri hiç kullanma bence
Evet canım bizim demirbaşlar var sadece kıyafet gibi şeyler alınacak. Sağlıklı dogsunlar inşallah diğerleri olur gider ramazandan sonra alıcam bizde.Tatlişkom teşekkür ederim, darısı, daha güzelleri senin minik paşana olsunsenin şimdi ilk bebişten hazırlıkların var tabii, beşiktir, arabadır, salıncaktır....demirbaşların vardır, rahatsın tabii ilk heves, ilk heyecana annesinin alışveriş tutkusu üstüne bir de bebiş kıyafetlerinin cazibesi de eklenince sonuç kaçınılmazdı güzel günler görsün miniklerimiz inşallah. bu arada iyisiniz değil mi canım, sağlıkla kal, öperim
Allah hepimizin doğumlarını kolaylıkla atlatmayı sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım, hepimizinki inşallah, ben yine önden önden gidiyorum, 41. Haftada hala doğurmazsam çok gülmeyin bana şimdiden anlaşalım da:)))
günaydın
sabah sabah nerdeyse erken doğuracaktım. işe gitmek için evden çıktım ne göreyim arabanın lastiklerini çalmışlar. bir an şok oldum karnıma sancı girdi. babamı çağırdım polis falan bakalım bişey çıkacak mı. hala hafif kasılmalarım var ama daha iyiyim.
sinemnur bayıldım odana , hızına ve enerjine. sağsalim kavuş bebene ve mutlu mutlu kullan bu cicileri.
Ben sanırım bu alttaki renkli olanı sormuştum takım olduğunu bilmiyordumtşk edermm
Amin canım inşallah. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, evet Feyza hanım bahsediyordu eşinden, beraber çok gezdik ,en son Ankaradan beraber geldik diye, inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız süreci, Allah şifa versin, ilaç filan bir şey başladı mı peki?Evet canım bizim demirbaşlar var sadece kıyafet gibi şeyler alınacak. Sağlıklı dogsunlar inşallah diğerleri olur gider ramazandan sonra alıcam bizde.
Canım ben pek iyi değilim sağ ayağım şişti doktor ultrason istedi damarların bugün gittik doktora kalp ritim bozukluğu çıktı. Bundan sonra kadın doğum ve kardiyoloji beraber takip etcek doğumada kardiyoloji gircek. Zaten kardiyalogda feyza hanımın eşiymiş. Allahtan herşeyin hayırlısı en başta sağlık allah bütün hastalara şifa versin bizide sağ salim kavuştursun yavrularımıza. Amin ecmain.
Hadi yaaa, neyse bitince dalin alırsın artık, çok mu kötüüüBu unibaby sıvı deterjanın kokusu ne kadar tuhaf
Hiç sevmedim desem yeridir.Çıkıp dalin almaya niyetlendim ama israf etmekte istemiyorum
Benim gibi yapmayın koklayıp alın
Hoşgeldin canım, yoktun ortalarda 2-3 gündür, tatile erken kaçtı diye düşünüyordumKızlar merhaba bayadır giremedim, çok yoğundum, şimdi fırsat buldum bakayım dedim neler olmuş burdasinemnur seni kıskandım ne güzel bitirmişsin herşey harika görünüyor , ellerine sağlık oğluşun sağlıkla güzel günlerde kullansın odasını kıyafetlerini Herkes bu aralar eksikleri alma telaşında eh sona yaklaşıyoruz. Bende henüz değişiklik yok odamızı boşalttık yeni mobilyalarımızı bekliyoruz.
Yok canım ne tatili bilgisayar başında çalışmaya çalışıyorum, uzun süre ayaklarımı sarkıtsam ayaklarım şişiyor, kucağımda çalışsam sıcağından durulmuyor, öyle böyle yazdım, perşembede sunum yaparsam çok rahatlayacağım.Hoşgeldin canım, yoktun ortalarda 2-3 gündür, tatile erken kaçtı diye düşünüyordumTeşekkür ederim tatlım, çok şükür bitti hazırlıklar, en önemlisi puset seti geldi, Allahım ne büyük yükmüş, kurtuldum bayrama kadar gelecekti mobilyalarınız,tarih belli mi? ben şimdi sıfırdan oda kuracakların fotolarını bekliyorum hevesle, hele bir de kız bebişse, tadından yenmez o odalar
Sağol canım. Şuan holter takıldı kalp ritmimi 2 gün dinliceklermiş sonra ilaça başlayıp başlamama kararı verecekler. Feyza hanım şuan yıllık izinde dönünce görüşcez artık.Amin canım inşallah. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, evet Feyza hanım bahsediyordu eşinden, beraber çok gezdik ,en son Ankaradan beraber geldik diye, inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız süreci, Allah şifa versin, ilaç filan bir şey başladı mı peki?
Aynen pamuk olduğundan oluyor. Benimde dikkatimi çekti o. Bazılarını 2 defa yıkadım bu yüzdenHadi yaaa, neyse bitince dalin alırsın artık, çok mu kötüüüUnibabay yenidoğan mendillerini aldım ben de, çok beğeniliyor diye, o da mı kötü kokuyor ki, ben de ona hiç bakmadım.
Benim de dikkatimi çeken kıyafetleri yıkadım, çift durulama yaptırdım, askıdaki kıyafetlerden bildiğin incecik tüy döökülüyor dolap içerisine, bebek kıyafetleri % 100 pamuk olduğu için mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?