- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.561
Hadi gözün aydın şimdiden, bitmiş sayılır artık, perşembeye de bol şans kuzum,kolay gelsin sana.Yok canım ne tatili bilgisayar başında çalışmaya çalışıyorum, uzun süre ayaklarımı sarkıtsam ayaklarım şişiyor, kucağımda çalışsam sıcağından durulmuyor, öyle böyle yazdım, perşembede sunum yaparsam çok rahatlayacağım.
Puseti aradan çıkmış hadi gözün aydın, denemeler yaptın mı evde, çok eğlenceli.Bende mobilyacıdan haber bekliyorum, henüz haber yok olmadı ben arayacağım bütün eşyalarını giyinme odasına doldurduk, orası da tıkış tıkış oldu gelse de yerleştirsem keşke
Bu arada canım madam cocodan kutu aldım demiştin nasıl bir kutu? Bende burada ikea olmadığı için internetten sipariş verdim bakalım nasıl bişey gelecek, sen fırsat bulduğunda fotolar mısın?
Çok geçmiş olsun canım, inşallah ilaca gerek kalmaz, genetik olarak var mı yatkınlık peki? Allah acil şifa versin, dikkat et kendine de bebişe de.Sağol canım. Şuan holter takıldı kalp ritmimi 2 gün dinliceklermiş sonra ilaça başlayıp başlamama kararı verecekler. Feyza hanım şuan yıllık izinde dönünce görüşcez artık.
Aynı şeyi sen de tecrübe ettin değil mii?İlk eşim ütüledi bebişin kıyafetlerini, ütü masası hatta yer bile incecik beyaz toz oldu, acaba deterjan kalıntısı vs mi diye tereddüt ettim ama hayır bildiğin tüy, hav gibi, kaldı ki çift durulama yaptırdım hepsine, sonra baktım ki dolabın içinde de var, pamuk yoğunluğundan demek ki, alerjik durum yaratmasın da derdim o, birkaç yıkamayla dengelenir herhalde, dolabını da sürekli siliyorum, kıyafetleri de çırpıştırıyorum ,dökülsün diye.Aynen pamuk olduğundan oluyor. Benimde dikkatimi çekti o. Bazılarını 2 defa yıkadım bu yüzden
Islak mendilini bende aldım ama hiç koklamadım
Acı acı kokuyor deterjanı, millet hep yıkayınca yazıyordu bebek koktu evin içi diye benim baya arap sabunu gibi kokuyorbelkide ben hassasım kokulara ondan
Ayrıca pişik kremi almıştım unibaby, kendim azıcık pişik oldum
Dedim deneyeyim bari ön kullanım olur. Sürünce yandımkesinlikle bebeğe kullanmayı düşünmüyorum hametanı çok önerdiler ondan alıcam artık ben 32 yaşında kazık kadar kadınım beni nasıl yaktı bir bilsen sözde bebek için yani
canım benim sudocrem en iyisi benim ablam bebişine bez kullandığı boyunca kullandı bir kere bile pişik olmadı. bende kesinlikle ondan şaşmıcam. ama ilk ay küçük kıyamam temizleme pamuğuyla ılık suyla silip havluyla kurutacağım. baktın hafiften pişik olmaya başlıcak ılık su ve yumuşak havlu hayat kurtarıcı denenmiş test edilmiştirAynı şeyi sen de tecrübe ettin değil mii?İlk eşim ütüledi bebişin kıyafetlerini, ütü masası hatta yer bile incecik beyaz toz oldu, acaba deterjan kalıntısı vs mi diye tereddüt ettim ama hayır bildiğin tüy, hav gibi, kaldı ki çift durulama yaptırdım hepsine, sonra baktım ki dolabın içinde de var, pamuk yoğunluğundan demek ki, alerjik durum yaratmasın da derdim o, birkaç yıkamayla dengelenir herhalde, dolabını da sürekli siliyorum, kıyafetleri de çırpıştırıyorum ,dökülsün diye.
İçine sinmediyse başka deterjan al diyeceğim ama yıkadıysan hepsini, kokusu uçar gider zaten bir süre sonra, buradan bir arkadaş unibabay kokladım güzel geldi demişti, astım, alerjik durum gibi bir sıkıntısı da vardı sanırım, tabii koku güzelliği çok özgün bir şey, tarifi de yok ki, ben hep fresh, beyaz sabun, ağaç, çiçek, odun, deniz kokularını sevdiğimden bana dalan roxy 2 çeşidi de güzel geldi, eşim de mis gibi bebek pudrası gibi kokuyor diye beğendi, unibaby hiç bakmadım kokusuna.
Pişik kremi de sudokrem öyle çok tavsiye ettiler ki, çok da uzun ömürlüymüş, 60 g olan en küçük ambalajdan aldım, hem anne hem bebek için kurtarıcı diyorlar. Hametanı da hep çok sevmişimdir, cilt bakımı yaparken bile kullanırdım kendime, unibaby yenidoğan mendili çok tavsiye edildi diye aldım, 2 ürün hakkında da senden olumsuz yorum duyunca ıslak mendile de bir tereddütlü bakmadım değil.
Aa Can'ım Başkent'te mi doğum yapacaksın? Ben de Başkent'te doğum yaptım, Emel hanımdı doktorumÇok geçmiş olsun canım, inşallah ilaca gerek kalmaz, genetik olarak var mı yatkınlık peki? Allah acil şifa versin, dikkat et kendine de bebişe de.Feyza hanımla randevumuz 12 temmuzda, daha 2 hafta var yani bizim de randevumuza, en son kontrol üzerinden 5 hafta geçmiş olacak, çoğu özel kurum para almak için 3 haftada bir çağırır, bizimki 5 haftaya çıkardı
Aynı şeyi sen de tecrübe ettin değil mii?İlk eşim ütüledi bebişin kıyafetlerini, ütü masası hatta yer bile incecik beyaz toz oldu, acaba deterjan kalıntısı vs mi diye tereddüt ettim ama hayır bildiğin tüy, hav gibi, kaldı ki çift durulama yaptırdım hepsine, sonra baktım ki dolabın içinde de var, pamuk yoğunluğundan demek ki, alerjik durum yaratmasın da derdim o, birkaç yıkamayla dengelenir herhalde, dolabını da sürekli siliyorum, kıyafetleri de çırpıştırıyorum ,dökülsün diye.
İçine sinmediyse başka deterjan al diyeceğim ama yıkadıysan hepsini, kokusu uçar gider zaten bir süre sonra, buradan bir arkadaş unibabay kokladım güzel geldi demişti, astım, alerjik durum gibi bir sıkıntısı da vardı sanırım, tabii koku güzelliği çok özgün bir şey, tarifi de yok ki, ben hep fresh, beyaz sabun, ağaç, çiçek, odun, deniz kokularını sevdiğimden bana dalan roxy 2 çeşidi de güzel geldi, eşim de mis gibi bebek pudrası gibi kokuyor diye beğendi, unibaby hiç bakmadım kokusuna.
Pişik kremi de sudokrem öyle çok tavsiye ettiler ki, çok da uzun ömürlüymüş, 60 g olan en küçük ambalajdan aldım, hem anne hem bebek için kurtarıcı diyorlar. Hametanı da hep çok sevmişimdir, cilt bakımı yaparken bile kullanırdım kendime, unibaby yenidoğan mendili çok tavsiye edildi diye aldım, 2 ürün hakkında da senden olumsuz yorum duyunca ıslak mendile de bir tereddütlü bakmadım değil.
günaydın hanımlaraar...
dün aksiyon dolu bir güne başladım devamı da geldi. kamera görüntülerinden lastikleri söküp giden araç tespit edildi çalışmalar devam ediyor.
bugün yeni yaptığımız parkın açılışı var ve sabah 9 dan gece 1 e kadar bizzat ayakta aktif olarak şantiyenin temizliğini denetledim son rötuşları yaptırdım. şu an yine işteyim.
hem çok yoruldum hemde stresli bir gün geçirdim. gece eve geldiğimde annemle babam hadi beğendiğin dolapları alalım dediler veeeeeeeeeee ikea dolapları sipariş verdim annane ve dede hediyesi oldular.30 yaşımdayım ama annemle babamın gözünde hala çocuğum demek ki ayyy bizde mi böyle olacağız bebişlerimize karşı
teşekkür ederimcok kolay gelsin yorucu bir gun olmus ama sonu cok keyifli olmus anlasilan. hayirli olsun bebisin yeni cicileri :)) ananesi ve dedesi saolsun :)
teşekkür ederim
deneyimli anne olarak size sorum var. dolapları havalandırıp temizliyoruz tamam. kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirdik 2 ayda kıyafetlerde dolap kokusu olmaz mı??? sonuçta yumuşatıcı vb. kokulu ürünler kullanmayacağız. antalya çok nemli eminim kapalı dolaptaki kıyafetlerin kokusu değişir. bu konuda ne önerirsiniz??
çamaşır deterjanı ve bebek şampuanını hangi marka kullanıyorsunuz??
benim sorular çok oldu galiba
teşekkür ederim tatlımHadi gözün aydın şimdiden, bitmiş sayılır artık, perşembeye de bol şans kuzum,kolay gelsin sana.
Pusetle evde gezdik dün, bir yandan sürüyorum bir yandan kendime gülüyorumbugün yarın gelir o zaman mobilyaları, sunumun bitince yıkarsın, ütü zor oluyor ama mesai gibi başına oturunca 2 günde bitiyor o da
ikea burada da yok, netten bakmıştım, dolap içi hasır sepetleri hoşuma gitmişti, büyük ebat kalmamış, bir de yıkama alışkanlığım var nesneleri, hasırlar çok ömürlü olmuyor yıkayınca malum,, o yüzden vazgeçip, kumaş olanlardan aldım cocodan, aldıklarımı akşam fotolarım canım, şimdi ofisteyim.
teşekkür ederim.ben esyalari hurclara yerlestirmistim o sekilde bekletmistim hastane cantasina girecekleri dolapta. bir de kendi cekmecelerime raflarima falan da minik sabunlar koyarim, ona da ayni sekilde sabunlar koymustum dolap kokusu falan sinmemisti sukur.
oglumda dalan roxy kullanmistim bunda henuz yikama islerine baslamadim ama yine roxy kullanabilirim gibi geliyor :)
Canım genetik olarak anneannem kalp ameliyati oldu ama annemlerde yoktu. Hayırlısı artık Allah böyle dilemiş daha kötüsünden esirgesin şifa versin benimle birlikte tüm ihtiyacı olanlara.Çok geçmiş olsun canım, inşallah ilaca gerek kalmaz, genetik olarak var mı yatkınlık peki? Allah acil şifa versin, dikkat et kendine de bebişe de.Feyza hanımla randevumuz 12 temmuzda, daha 2 hafta var yani bizim de randevumuza, en son kontrol üzerinden 5 hafta geçmiş olacak, çoğu özel kurum para almak için 3 haftada bir çağırır, bizimki 5 haftaya çıkardı
Amin canım, acil şifalar diliyorum, sıkıntısız dertsiz atlatırsınız inşallah ,hiç de stres yapma. Feyza hanımın ilgili davranmasına da sevindim, iyi bakın kendinize, öperimCanım genetik olarak anneannem kalp ameliyati oldu ama annemlerde yoktu. Hayırlısı artık Allah böyle dilemiş daha kötüsünden esirgesin şifa versin benimle birlikte tüm ihtiyacı olanlara.
Bende 4 haftada bir gidiyorum ama bu sefer 6 hafta olcak 36 haftaya kadar bi sıkıntı yoksa uzatılabilir muayeneler demişti. Ama çok ilgilendi allah razı olsun tatil demedi aradı sordu dün.rapotlarını gönder eşim bi baksın inşallah tedavi gerektirecek bişey değildir korkma 100 kişiden birinde ritim bozukluğu olur bilemezler bile diye moral verdi. Doğumu sağlıklı atlatıyım gerisini okadar düşünmüyorum zaten şuan allah bebeğimi korusun.
teşekkür ederim tatlımbenimde ikeadan sipariş verdiğim kutular bezdi hasır bende istemedim, hatta rengini de toz pembe istedim, ancak iki kutu aldım başka da almak istiyorum, madam cocoya hiç bakmadım onlar nasıl diye merak ettim. Bu sıcaklarda çarşıya gitmeyi hiç istemiyorum, bide bayram öncesi çok kalabalıktır heryer gözümde pek bir büyüyor.
Mobilya için bugün arayacağız bakalım ne diyecekler? Artık yıkama ütüleme işini temmuzun son iki haftası izin alacağım o zamana bıraktım. Sonra 32. haftaya gireceğim 37 ye kadar çalışmam gerekiyor 5 haftayı doğumdan sonraya bırakmak için. Ağustosta full çalışacağım artıkO zamana kadar herşeyi bitireyim istiyorum
Teşekkür ederim kuzucum, sudocrem mucize yorumlarını ben de çok okudum, hatta alnımda doğum kontrol haplarından oluşan hafif bir lekem var, doğum lekelerine, cilt lekelerine bile iyi geldiğin yazmışlar, bakalım doğumdan sonra başlayacağım ben de hem kendime hem bebişe:) mustelanın da barrier kremi var setin içerisinde, ikisiyle inşallah pişiksiz popişle atlatırız. ilk aylar için ben de temizleme pamuğu aldım, ılık su pamuk tekniği bakalım uygulayabilirsem benim de içime sinen o şimdilik.canım benim sudocrem en iyisi benim ablam bebişine bez kullandığı boyunca kullandı bir kere bile pişik olmadı. bende kesinlikle ondan şaşmıcam. ama ilk ay küçük kıyamam temizleme pamuğuyla ılık suyla silip havluyla kurutacağım. baktın hafiften pişik olmaya başlıcak ılık su ve yumuşak havlu hayat kurtarıcı denenmiş test edilmiştir
Çok güzelmiş küçük küçük bende buna benzer şeyler bakıyorum, bebişlerin eşyaları o kadar küçük oluyorki bunların içine koymak mantıklı olacak. Herşey halledilmiş şekerlerre geçilmiş süpersinSorma tatlım ya, klima altında bile dayanılmıyor sıcağa, alışverişe çıkmak benim de gözümde büyüyor, tatil için hamile şortu, tişörtü alayım dedim, gözüm kesmedi, internetten geçtim siparişi ben de. Temmuzun son 2 haftası evdeysen, rahat rahat biter hazırlıkların, ben de 37. haftaya kadar çalışacağım, ağustos ayı içerisinde de sabun kese siparişleriyle ilgileneceğim, 2-3 gündür akşamları şekerleme,draje kutularını pressli göndermişlerdi, onları hallediyorum, bir şeylerle uğraşınca vakit çabuk geçiyor. Kutuların fotosunu atıyorum, açık kahve tonlarında dolap düzenleme kutusu canım, yine öyle cicili bicili bebiş şeysi değil
Evet canım takibim başkentte yapılıyor, en başta emel hanım çok soğuk, fazla akademik bu da onu fazla mesafeli yapıyor yorumlarını çok duyunca, eltim de feyza hanımda doğum yapmış, memnundu, ona gittik ilk, devam ediyoruz, sen memnun muydun emel hanımdan?Aa Can'ım Başkent'te mi doğum yapacaksın? Ben de Başkent'te doğum yaptım, Emel hanımdı doktorum
Hem tamamlanan proje için, hem bebişin eşyaları için hayırlı olsun canım, kurulumdan sonra foto bekliyoruz artıkgünaydın hanımlaraar...
dün aksiyon dolu bir güne başladım devamı da geldi. kamera görüntülerinden lastikleri söküp giden araç tespit edildi çalışmalar devam ediyor.
bugün yeni yaptığımız parkın açılışı var ve sabah 9 dan gece 1 e kadar bizzat ayakta aktif olarak şantiyenin temizliğini denetledim son rötuşları yaptırdım. şu an yine işteyim.
hem çok yoruldum hemde stresli bir gün geçirdim. gece eve geldiğimde annemle babam hadi beğendiğin dolapları alalım dediler veeeeeeeeeee ikea dolapları sipariş verdim annane ve dede hediyesi oldular.30 yaşımdayım ama annemle babamın gözünde hala çocuğum demek ki ayyy bizde mi böyle olacağız bebişlerimize karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?