- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.581
Pudra pembesi benim rengimdir, bayılırım bu pembeye, tüm sülale bilir, sinem pembesi derler:) güle güle kullan canım çok şekeerrrResmi atmayı unutmuşum hep bu b12 eksikliği
Cocoda hala vardı canım, faklı deswnleri de vardı, netten bakarsın zaten.Çok güzelmiş küçük küçük bende buna benzer şeyler bakıyorum, bebişlerin eşyaları o kadar küçük oluyorki bunların içine koymak mantıklı olacak. Herşey halledilmiş şekerlerre geçilmiş süpersinbenimde ikeadan aldığım kutular bugün geldi resmini atıyorum ben de bunları oyuncak, bez gibi şeyleri koymak için aldım.
Bende akşamları sahile yürüyüşe gidiyorum pantolon giymek bile bunaltıyor şort almayı düşünüyordum, şöyle rahat rahat serin serin giyeceğim. Bakalım istediğim gibi bulabilecek miyim?
günaydın canım inşallah tatilde gezmekten fırsat bulabilirim kurulum içinHem tamamlanan proje için, hem bebişin eşyaları için hayırlı olsun canım, kurulumdan sonra foto bekliyoruz artık
Şimdi ofisteyim akşam evde ölçüp yazarım.büyüyen beşiği gelen anneler, üstteki komidinlerin genişliği kaç cm ölçebilir misiniz? özel yaptırmam gerekecek de ölçüye ihtiyacım var.
arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
günaydın canım inşallah tatilde gezmekten fırsat bulabilirim kurulum için
tatil için planım lohusa gecelik işini de halletmek bakalım başarabilecekmiyim.
bu arada doğum yapan bir arkadaşımla konuştum sezeryan sonrası odaya çıkarken sadece pijama üstü giydirmişler. altı açıkmış ve gecelik giydirirsek arkada toplanır fotoğraflarda güzel çıkmaz demişler. akşam yürüme zamanı geldiğinde üstünü çıkarıp geceliği giydirmişler. henüz doğum şeklim belli değil ama hem gecelik hemde pijama almakta fayda var sanırım. sen ne yaptın bu işleri fotoğraflarda yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
Evet canım ben memnun kaldım Emel hanımdan, ama dediğin gibi biraz soğuk bi bayan:)Evet canım takibim başkentte yapılıyor, en başta emel hanım çok soğuk, fazla akademik bu da onu fazla mesafeli yapıyor yorumlarını çok duyunca, eltim de feyza hanımda doğum yapmış, memnundu, ona gittik ilk, devam ediyoruz, sen memnun muydun emel hanımdan?
MERiN_ Arta kalan zamanlarda halledersin bir şekilde
Ben 3 tane lohusa pijama takımı aldım, ikisi pembe biri ekru rengi, sadece ekru rengi olanı sabahlıklı diğer ikisi sabahlıklı değil, english homedan da bir gecelik bir sabahlık aldım, kendimin de 2-3 tane sabahlığım vardı, 3 tane de lohusa tacı aldım, defactodan da eve çıkınca giymek için spor tarzda 3-4 tane pijama takımı aldım, ilk günler evde hep pijamayla olunur diye biraz fazla aldım, esnek emzirme atletlerinden aldım, 2 tane ev tipi balensiz emzirme sütyeni aldım, dışarısı için balenli olanlardan alacağım bir de terlik eksiğim kaldı. Foto çekince atarım onları da.
Senden sonra hemen baktım resimde pudra gibi duruyor ama altında taş rengi diyor anlamadım onun için fırsat bulduğumda mağazasına gidip bakacağım, zaten hala mobilyalar gelmedi gelsin ona göre dekore edeyim diyorum. Ayyy canım yaa Allah kavuştursun, tek olunca oyalanacak şeyler iyi oluyor zaman çabuk geçiyor, bittiğinde foto yüklersin artık.Cocoda hala vardı canım, faklı deswnleri de vardı, netten bakarsın zaten.
Şekerler bayatlamasın diye almadım ama kutularını hazırlayayım dedim kuşum ya, eşim de yok, akşamları canım sıkılıyor
Ayy sahil dedin içimi erittinnn... pantolon bana da gına getirdi artık, lcwdan aldığım hamile kot pantolonlarını giyiyorum işyerinde, lastik kısmı ne kadar esnek, sürekli düşüyor,bıktım gerçekten, 4 tane şort aldım, yarın geliyor bakalım, nasıl çıkacaklar.
Benim henüz gelmedi eğer hemen sipariş vermeyeceksen bayrama kadar gelecek o zaman söyleyebilirimbüyüyen beşiği gelen anneler, üstteki komidinlerin genişliği kaç cm ölçebilir misiniz? özel yaptırmam gerekecek de ölçüye ihtiyacım var.
Benimde demir ilacını düzenli olarak kullanmama rağmen alt sınırın hemen altında çıkmış çok düşük değil ama kullanmasan ne olurdu kim bilir, vitamin ise hiç kullanmadım doktorum herşeyi yediğim için gerek duymadı tabi bunu doktoruna danışmalısınarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Ne güzel planlamışsın herşeyi, benim en zorlandığım kısım plan kısmı onu kafamda oturtabilsem gerisi para ve zamana bakıyor halledilebilecek şeyler. Ben daha kendime ait şeyleri pek almadım, sadece emzirme sütyeni ve atleti aldım, geceliği ve pijamayı mağazada beden için deneme yapmak istiyorum ve modelleri çok klasik buluyorum, belki kafama göre bişey görürüm diye diye bu zaman oldu.Aklında ne alacağın belli olunca hiç zor olmuyor zaten alışveriş, lohusa gecelikleri esasında hiç tarzım değil, biraz kümülatif yapıya uydum burada, çok da abartı olmayan bir şeyler alayım, fotoğraf çekimlerinde düzgün olsun dedim, 2 adet pijama dünyasından, bir adet relax modedan aldım, daha önce de yazmıştım, relax modedan aldığım zar gibi, bildiğin altı transparan penyekalkınca sabahlıkla da kullanacak olsam hastaneye onu götürmeyi düşünmüyorum, evde yatarken tiril tiril giyerim, bel kısmındaki lastik ayarını da sevmedim, çok ince kumaş olduğu için çok potluk yapıyor. Pijama dünyasından aldığımın birinin kumaşını çok beğendim, diğeri yine çok olmasa da iç belli ediyor, idare edeceğiz artık onunla sabahlıkla filan, Lohusa sepetinden de lohusa tacı ve emzirme atletlerini almıştım, akşam fotolarım inşallah.
Çikolata ve lokumlar bizim de hacı şeriften, marshmallow, draje, jelibon, sosyete şekerleri de şekerdünyasından, keseleri hepsiburadadan ya da instagramdan seçmiştim, karar vereceğim, sabunları da n11 den.Günü gelince siparişi geçilecek, evdeki paketlerle paketleyip, gelenlere çantayla vereceğim, 1 adet kese, 1 adet sabun, 4 çeşit de şekerleme kutusu aldım, onlardan da 1-2 tane koyarım çantalarına. Evde de ikramlık kek, kurabiye gibi hazır bir şeylerle şerbet, lokum ve çikolata olur.
Günaydın canım ben yatağı büyük yaptırıyorum iki çeşit vardı biri 80-180 diğeri 90-190 dı ben açıldığında tam bir genç çocuğun yatacağı kadar olsun istemiştim. 90-190 olarak verdim siparişi. Beşiğin küçük halinde ise yatak boyutu 70-140 olacak. Burada bir arkadaş çilekten almıştı onun yatağı komidinlerinin altından geçtiği için büyük haline göre almıştı. Biz ise önce küçük yatak alacağız (70-140) büyüdüğünde ise 90-190 yatak alacağız. Ben komidinlerinin ölçüsünü istememiştim, onu gelince söyleyebilirim.sinemnur ve tubisimben teşekkür ederim. Henüz veremedim siparişi. Ölçülerinizi bekliyorum. Bir de yatakları büyük boya göre mi aldınız?
Canım ben Çilekten aldım mobilya'yı. Ölçüleri 43cm * 77cm. Resmini yüklüyorum, iki tane yan yana şekilde. Yatak komidinlerin altından geçmeli büyük yatak, ölçüsü 80cm * 180cm.büyüyen beşiği gelen anneler, üstteki komidinlerin genişliği kaç cm ölçebilir misiniz? özel yaptırmam gerekecek de ölçüye ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?