2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

masallah cok ciciler..

yalniz degilsin benim bebisin de kiyafetlerinin cogu bayramdan sonra gelecek :)) erken dogup da acikta kalmasin diye iki takim bisi aldirdim babanneye :)) onun disinda ciplagiz henuz

Sağol canım :) bizimde eksiğimiz çok babamız uzakta olduğu için odamızı alamadık henüz bende bari kıyafet işini halledeyim dedim.

Fotoğrafta baya baya pudra duruyor, internet alışverişinin de bu sürprizi zor oluyor işte Teşekkür ederim canım, eşim pazar gecesi dönüyor inşallah, bu seferki 9-10 günlük bir ayrılıktı, birşeylerle de oyalanınca çabuk geçti çok şükür. Şekerlemelerin kutularını hallettim, ağız kurdelalarını bağlamadım, şekerleri koyunca bağlarım diye, etiketlerini de yapıştırmadım, hepsi bitince fotolarım
Şortları da lcw dan aldım, ben de işyerinde giyemem, zaten penye, eşofman tarzında yumuşak emici kumaşlardan aldım, deniz kenarında, tatilde, ya da evde giymelik...

Senin de büyük kısmı halloldu canım, geride bir şey kalmadı pekbebeğe şimdi deneyerek alamıyoruz ama kendimize aldıklarımızı aslına bakarsan mağazada deneyip almak en güzeli. gecelik, pijama kısmı biraz zor oluyor, kına gecemde de bindallı bulmam aynı zorlukta olmuştu, afaki abartılı şeyler oluyor, lohusa takımı deyince de o tarz şeyler çıkartıyorlar, daha sade daha sade demekten gına gelmişti çarşıya bakarken...

Aynen öyle canım, seçim belli olunca, siparişi vermesi kolay, işte erken gelmesinin avantajı, evde bir hazırlıkları kontrol edince eksikleri net görüyorsun.Ben de o yüzden ağustos ayında bitsin istiyorum.
Oysho burada yok, trendyolda zaman zaman indirime giriyordu, pijamalarını hiç bilmiyorum ama chakranın modellerini hep beğenmişimdir , inşallah gönlünce zevkince bulursun tatlım

Carters'tan örme yelek aldım. %100 pamuk. Hadi makinaya atmayım elimde yıkayım dedim. Bir saldı kendini, uzadı kolları resmen. 6 aylıktı oldu sana resmen 1 yaş. Kuruyunca toplar mı acep kendini

Carters'tan örme yelek aldım. %100 pamuk. Hadi makinaya atmayım elimde yıkayım dedim. Bir saldı kendini, uzadı kolları resmen. 6 aylıktı oldu sana resmen 1 yaş. Kuruyunca toplar mı acep kendini
Allah Allah, elde suyu da sıcak gelmemiştir, etiketinde ne yazıyor yıkama talimatında, düzelmezse git iade et canım, geçmiş olsun.

Hastane çantasını hazırlarken büyük 2 eksik farkettim
1 uzun kollu çıtçıtlı body sadece 1 tane alıp hepsini kısa kollu almışım
2 uzun kollu üst body hiç almamışım
0-3 ay
Hep takım almışım
Nasıl yarım yamalak olmuş anlatamam
Hep 3lü 5li takım almışım.

Bende uzun süredir yazamıyordun kızlar ailem geldi odamızı boyadık,mobilyalarımızı kurduk ütümüzü yaptık,son kez kızım olmadan yapcağım tatile doğru şuan yolculuk ediyorum,eşimide arkada bırakmayı hiç sevmiyorum ama izmirde havalar hep serin geçicek die bi genelleme mümkün deil ne yazıkki,bayramda gelicek ne de olsa.2 forumuda valla atlamadan okudum herkes benzer dertlerden yakınıyor,hepsinin can sıkmıycak boyutlarda seyretmesi dileğiyle... sinemnur herşey süper olmuş canım gönlünüzce kullanın oğlunla inşallah.evden çıkarken siz aklıma gelince 2 tane foto çekip cıktım ama herşeyi anca döndükden sonra çekebilcem sanırım

Eklentiler

• image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 143
  • image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 133
canım özlettin kendini yoktun,ama yokluğunda bir sürü işi hallettmişssin sağlıkla güzel günlerde kullansın güzel kzın inşallah diğer fotolarıda bekliyoruz.. iyi tatillerrr iyi bayramlarr

Bitti dediğin anda hazırlayıp, gözden geçirdikçe çıkıyor, daha neler çıkacak bakalım

Canımm yaaa, hem gözün aydın, hem güle güle kullanın, hem Allah kavuştursun, hem iyi tatiller, hem çok teşekkür ederimmmm:))) şimdiden heveslendim, çok tatlı duruyor, tüm fotoları bekliyoruz bayrama bir şey kalmadı şurada, bebişinle dinlen güzelce bugünleri bebiş ve kendin için güzel geçirmeye çalış, çok öperim

Geçenlerde bir arkadaş daha sormuştu da, ismini hatırlayamadım, antalyadaydı o da, sıcak olunca iklim sizin oralarda uzun kola ihtiyaç duyulmuyor denmişti, kasım ayı 3. ayı dşye düşünelim, o havalarda da uzun kol giyilir sanırım,ya da hırka tarzı şeyler almış mıydın?

Aldım canımda izmirde ağustos-ekim arası klimasız durmak imkansız. Odayı belli aralıkta soğutmam lazım. Kısa kolluyla üşür diye düşündüm. Bilemedimde ya
Çok fazla 2li 3lü 5li takımıda var aslında.

banu86 sinemnur saolun canlar hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun.burdan uzak kalınca valla özlemişim hepinizi,okuyup yazmayınca eksiklik oldu herşey bi yana yıkayıp ütülemiş arkadaşların tüm yakınmaları doğruymuş ne zor işmiş bitmek bilmedi valla hele sinem sen nasıl başettin onca çamaşırla inan anlamadım Allah sabır verio sanırım.birde bi kaç gündür sanırım ilk kez hamileliğin tadını yeni çıkarmaya başladım hatta dedimki sen bu günleri kesin özliyceksin yalnız kuzunun kuzusu daha kıymetli oluomus annemler ne özendiler valla torunlarına kıskanmadım deil

Eki Görüntüle 1854800
Bizde kıyafetlerimi yıkadık ütüledik. Tabii daha battaniyelerimiz, uyku setimiz ve benim gecelikler duruyor. Onlarıda bayram dönüşü yapıp, hastahane çantamızı hazırlarız. İyi ki erken yapmışım diyorum şimdi bile öldüm yaparken. Dura dura yaptım ama cidden yoruldum. Ağırlaşmışım farkında olmadan. Resim çektim sizin için ama katlı olduğu için kıyafetler pek belli değil. Yeni doğan, 0-3, 3-6 ve 6-9 eşyalar var. Carters ve morhercare genelde. 1'er takım H&M ve Mayoral var. Genelde hepsinden memnun kaldım. Bir tek Carters örme %100 pamuklu hırkamız kendini saldı. Bu arada ben deterjan olarak Yeşil Anne kullandım. Tavsiye ederim. Kokusu olmayan organik bir ürün. Kendi ev temizlik ürünlerimide yavaş yavaş Yeşil Anne'ye dönüştüreceğim. Uyku seti ve cibinliği yıkadıktan sonra oda resimlerini paylaşırım arkadaşlar.

Son düzenleme:
2li,3 lü,5 li takımların üstleri uzun kollu değil mi canım onlar yeterli gelir bence, içine kolsuz çıtçıtlı body giydirirsin gerekirse üstüne de takımların uzun kollusunu, ya da ilk duruma göre bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…