- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.601
Herkes kıyafetleri tamamladı galiba biz hala kıyafet alışverişindeyiz
Hastane çıkışımız 
Eki Görüntüle 1854319
Bunlarda diğer takımlarımız
Eki Görüntüle 1854320
Eki Görüntüle 1854321
masallah cok ciciler..
yalniz degilsin benim bebisin de kiyafetlerinin cogu bayramdan sonra gelecek :)) erken dogup da acikta kalmasin diye iki takim bisi aldirdim babanneye :)) onun disinda ciplagiz henuz
Fotoğrafta baya baya pudra duruyor, internet alışverişinin de bu sürprizi zor oluyor işteSenden sonra hemen baktım resimde pudra gibi duruyor ama altında taş rengi diyor anlamadım onun için fırsat bulduğumda mağazasına gidip bakacağım, zaten hala mobilyalar gelmedi gelsin ona göre dekore edeyim diyorum. Ayyy canım yaa Allah kavuştursun, tek olunca oyalanacak şeyler iyi oluyor zaman çabuk geçiyor, bittiğinde foto yüklersin artık.
Şortlarınıda lcw dan mı aldın, ben işte giyemem ama dışarı gezmeye gittikçe giymek için iyi olur.
Senin de büyük kısmı halloldu canım, geride bir şey kalmadı pekNe güzel planlamışsın herşeyi, benim en zorlandığım kısım plan kısmı onu kafamda oturtabilsem gerisi para ve zamana bakıyor halledilebilecek şeyler. Ben daha kendime ait şeyleri pek almadım, sadece emzirme sütyeni ve atleti aldım, geceliği ve pijamayı mağazada beden için deneme yapmak istiyorum ve modelleri çok klasik buluyorum, belki kafama göre bişey görürüm diye diye bu zaman oldu.
Aynen öyle canım, seçim belli olunca, siparişi vermesi kolay, işte erken gelmesinin avantajı, evde bir hazırlıkları kontrol edince eksikleri net görüyorsun.Ben de o yüzden ağustos ayında bitsin istiyorum.sinemnur benim ve eşimin tüm kuzenlerimiz akrabalarımız bayramda antalya'ya gelecek. eylüde bebeğin gelişimine göre doğum günü ve şekli belli olunca ikramlıkları sipariş vereceğim. bayramdan önce doğarsa hastahaneye az kişi gelir evde ikram edeceklerime ağırlık veririm ama bayram gibi gelirse bebek hastahaneye çok gelen olur o zaman ona göre hastahane ikramlığının sayısını artırırım. daha fazla ağırlaşmadan seçimimi yapayım da sayıları duruma göre ayarlaması kolay.
ben de oysho, chakra ve antalya da şadan diye bi yer var bu üçüne bakacağım öncelikle . umarım zevkime ve bedenime göre gecelik-sabahlık bulurum.
senin fotoğrafları da bekliyorum
Canım komidin tarafı 40 cm eninde. Yatağını 70x130 boyutunda aldık biz.sinemnur ve @tubisimben teşekkür ederim. Henüz veremedim siparişi. Ölçülerinizi bekliyorum. Bir de yatakları büyük boya göre mi aldınız?
Çok güzeller canım, güle güle giysin prenses, maşallah ne kadar sevimli hepsi deHerkes kıyafetleri tamamladı galiba biz hala kıyafet alışverişindeyiz
Hastane çıkışımız 
Eki Görüntüle 1854319
Bunlarda diğer takımlarımız
Eki Görüntüle 1854320
Eki Görüntüle 1854321
Allah Allah, elde suyu da sıcak gelmemiştir, etiketinde ne yazıyor yıkama talimatında, düzelmezse git iade et canım, geçmiş olsun.Carters'tan örme yelek aldım. %100 pamuk. Hadi makinaya atmayım elimde yıkayım dedim. Bir saldı kendini, uzadı kolları resmen. 6 aylıktı oldu sana resmen 1 yaş. Kuruyunca toplar mı acep kendini
40 derecede yıkama yapılır yazıyor. Birde makinada yıkasam ne olucakti acep. Aynen kurusun bir duzelmezse gidip iade edecegim canimAllah Allah, elde suyu da sıcak gelmemiştir, etiketinde ne yazıyor yıkama talimatında, düzelmezse git iade et canım, geçmiş olsun.
canım özlettin kendini yoktun,ama yokluğunda bir sürü işi hallettmişssin sağlıkla güzel günlerde kullansın güzel kzın inşallah diğer fotolarıda bekliyoruz.. iyi tatillerrr iyi bayramlarrBende uzun süredir yazamıyordun kızlar ailem geldi odamızı boyadık,mobilyalarımızı kurduk ütümüzü yaptık,son kez kızım olmadan yapcağım tatile doğru şuan yolculuk ediyorum,eşimide arkada bırakmayı hiç sevmiyorum ama izmirde havalar hep serin geçicek die bi genelleme mümkün deil ne yazıkki,bayramda gelicek ne de olsa.2 forumuda valla atlamadan okudum herkes benzer dertlerden yakınıyor,hepsinin can sıkmıycak boyutlarda seyretmesi dileğiyle...sinemnur herşey süper olmuş canım gönlünüzce kullanın oğlunla inşallah.evden çıkarken siz aklıma gelince 2 tane foto çekip cıktım ama herşeyi anca döndükden sonra çekebilcem sanırım
Bitti dediğin anda hazırlayıp, gözden geçirdikçe çıkıyor, daha neler çıkacak bakalımHastane çantasını hazırlarken büyük 2 eksik farkettim
1 uzun kollu çıtçıtlı body sadece 1 tane alıp hepsini kısa kollu almışım
2 uzun kollu üst body hiç almamışım
0-3 ay
Hep takım almışım
Nasıl yarım yamalak olmuş anlatamam
Hep 3lü 5li takım almışım.
Canımm yaaa, hem gözün aydın, hem güle güle kullanın, hem Allah kavuştursun, hem iyi tatiller, hem çok teşekkür ederimmmm:))) şimdiden heveslendim, çok tatlı duruyor, tüm fotoları bekliyoruzBende uzun süredir yazamıyordun kızlar ailem geldi odamızı boyadık,mobilyalarımızı kurduk ütümüzü yaptık,son kez kızım olmadan yapcağım tatile doğru şuan yolculuk ediyorum,eşimide arkada bırakmayı hiç sevmiyorum ama izmirde havalar hep serin geçicek die bi genelleme mümkün deil ne yazıkki,bayramda gelicek ne de olsa.2 forumuda valla atlamadan okudum herkes benzer dertlerden yakınıyor,hepsinin can sıkmıycak boyutlarda seyretmesi dileğiyle...sinemnur herşey süper olmuş canım gönlünüzce kullanın oğlunla inşallah.evden çıkarken siz aklıma gelince 2 tane foto çekip cıktım ama herşeyi anca döndükden sonra çekebilcem sanırım
Geçenlerde bir arkadaş daha sormuştu da, ismini hatırlayamadım, antalyadaydı o da, sıcak olunca iklim sizin oralarda uzun kola ihtiyaç duyulmuyor denmişti, kasım ayı 3. ayı dşye düşünelim, o havalarda da uzun kol giyilir sanırım,ya da hırka tarzı şeyler almış mıydın?Hastane çantasını hazırlarken büyük 2 eksik farkettim
1 uzun kollu çıtçıtlı body sadece 1 tane alıp hepsini kısa kollu almışım
2 uzun kollu üst body hiç almamışım
0-3 ay
Hep takım almışım
Nasıl yarım yamalak olmuş anlatamam
Hep 3lü 5li takım almışım.
Geçenlerde bir arkadaş daha sormuştu da, ismini hatırlayamadım, antalyadaydı o da, sıcak olunca iklim sizin oralarda uzun kola ihtiyaç duyulmuyor denmişti, kasım ayı 3. ayı dşye düşünelim, o havalarda da uzun kol giyilir sanırım,ya da hırka tarzı şeyler almış mıydın?
2li,3 lü,5 li takımların üstleri uzun kollu değil mi canım onlar yeterli gelir bence, içine kolsuz çıtçıtlı body giydirirsin gerekirse üstüne de takımların uzun kollusunu, ya da ilk duruma göre bakarsın.Aldım canımda izmirde ağustos-ekim arası klimasız durmak imkansız. Odayı belli aralıkta soğutmam lazım. Kısa kolluyla üşür diye düşündüm. Bilemedimde ya
Çok fazla 2li 3lü 5li takımıda var aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?