- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.621
Teşekkür ederim kuzucummm, senin de ailenin de bayramınız mübarek olsun, biz de seni çok özlemiştikbanu86 sinemnur saolun canlar hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun.burdan uzak kalınca valla özlemişim hepinizi,okuyup yazmayınca eksiklik oldu herşey bi yana yıkayıp ütülemiş arkadaşların tüm yakınmaları doğruymuş ne zor işmiş bitmek bilmedi valla hele sinem sen nasıl başettin onca çamaşırla inan anlamadım Allah sabır verio sanırım.birde bi kaç gündür sanırım ilk kez hamileliğin tadını yeni çıkarmaya başladım hatta dedimki sen bu günleri kesin özliyceksin yalnız kuzunun kuzusu daha kıymetli oluomus annemler ne özendiler valla torunlarına kıskanmadım deil
Ayyy hepsi nasıl tatlıııı, çok güzel olmuşşş,renkler cıvıl cıvıl, bayıldımmm, güle güle kullanın, bitmiş halini bekliyoruzEki Görüntüle 1854798 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807 Eki Görüntüle 1854808 Eki Görüntüle 1854800 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807
Bizde kıyafetlerimi yıkadık ütüledik. Tabii daha battaniyelerimiz, uyku setimiz ve benim gecelikler duruyor. Onlarıda bayram dönüşü yapıp, hastahane çantamızı hazırlarız. İyi ki erken yapmışım diyorum şimdi bile öldüm yaparken. Dura dura yaptım ama cidden yoruldum. Ağırlaşmışım farkında olmadan. Resim çektim sizin için ama katlı olduğu için kıyafetler pek belli değil. Yeni doğan, 0-3, 3-6 ve 6-9 eşyalar var. Carters ve morhercare genelde. 1'er takım H&M ve Mayoral var. Genelde hepsinden memnun kaldım. Bir tek Carters örme %100 pamuklu hırkamız kendini saldı. Bu arada ben deterjan olarak Yeşil Anne kullandım. Tavsiye ederim. Kokusu olmayan organik bir ürün. Kendi ev temizlik ürünlerimide yavaş yavaş Yeşil Anne'ye dönüştüreceğim. Uyku seti ve cibinliği yıkadıktan sonra oda resimlerini paylaşırım arkadaşlar.
Hazırlıkları bitenler öldüm, bittim diye geliyor teker tekerEki Görüntüle 1854798 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807 Eki Görüntüle 1854808 Eki Görüntüle 1854800 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807
Bizde kıyafetlerimi yıkadık ütüledik. Tabii daha battaniyelerimiz, uyku setimiz ve benim gecelikler duruyor. Onlarıda bayram dönüşü yapıp, hastahane çantamızı hazırlarız. İyi ki erken yapmışım diyorum şimdi bile öldüm yaparken. Dura dura yaptım ama cidden yoruldum. Ağırlaşmışım farkında olmadan. Resim çektim sizin için ama katlı olduğu için kıyafetler pek belli değil. Yeni doğan, 0-3, 3-6 ve 6-9 eşyalar var. Carters ve morhercare genelde. 1'er takım H&M ve Mayoral var. Genelde hepsinden memnun kaldım. Bir tek Carters örme %100 pamuklu hırkamız kendini saldı. Bu arada ben deterjan olarak Yeşil Anne kullandım. Tavsiye ederim. Kokusu olmayan organik bir ürün. Kendi ev temizlik ürünlerimide yavaş yavaş Yeşil Anne'ye dönüştüreceğim. Uyku seti ve cibinliği yıkadıktan sonra oda resimlerini paylaşırım arkadaşlar.
Aynen canım bir ara buharlaşıcam sandım. Ben bunları yaparkende küçük cadı halay çekiyor içimdeHazırlıkları bitenler öldüm, bittim diye geliyor teker tekerşaka bir tarafa sıcaklar da artınca ütü daha çekilmez oluyor ve gerçekten ağırlaşmışız, eğilip kalkarken nefesim zorlanıyor artık.
güzel günlerde kullansın kuzucuğun annesi,ohh ne güzel sende bitirdin yaa erteledikçe zorlaşacak bu işler yeni bi scak hava dalgas geliyomuş biz ütüleri klimaya nazır yapıcaz bu gidişleEki Görüntüle 1854798 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807 Eki Görüntüle 1854808 Eki Görüntüle 1854800 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807
Hepsi çok güzel görünüyorEki Görüntüle 1854798 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807 Eki Görüntüle 1854808 Eki Görüntüle 1854800 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807
Ne güzel sizleri gördükçe bende bi gaza gelip yıkamaya başlayayım diyorum sonra mobilya gelmeden olmasın diye geri çekiliyorum. Bende artık bugünden sonra yavaş yavaş başlarım. Minnoş kıyafetlerine bakmak acayip mutlu ediyor beni güle güle kullansın annesiBende uzun süredir yazamıyordun kızlar ailem geldi odamızı boyadık,mobilyalarımızı kurduk ütümüzü yaptık,son kez kızım olmadan yapcağım tatile doğru şuan yolculuk ediyorum,eşimide arkada bırakmayı hiç sevmiyorum ama izmirde havalar hep serin geçicek die bi genelleme mümkün deil ne yazıkki,bayramda gelicek ne de olsa.2 forumuda valla atlamadan okudum herkes benzer dertlerden yakınıyor,hepsinin can sıkmıycak boyutlarda seyretmesi dileğiyle...sinemnur herşey süper olmuş canım gönlünüzce kullanın oğlunla inşallah.evden çıkarken siz aklıma gelince 2 tane foto çekip cıktım ama herşeyi anca döndükden sonra çekebilcem sanırım
Eki Görüntüle 1854798 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807 Eki Görüntüle 1854808 Eki Görüntüle 1854800 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807
Alerjik olmasından korktuğum icin yenidoğan ve 0-3 aylık olanlara kullanmadım ama 6 ve 9 aylık olanlara kullandım canım. Kullandığım yumuşatıcı Yeşil Anne'den kokusuz bir ürün, buna özellikle dikkat ettim.arkadaşlar yumuşatıcı kullandınız mı çamaşrlarda
Oda geldiğine göre zor kısım bitmiş. Bayram sonrasına kadar kokusuda hafifler mobilyanın. Bizimkinin konusu 1 ayda anca geçti. Resim bekliyor olacağız miniğin mobilyasınınHepsi çok güzel görünüyorsende neredeyse tamamlayanlardansın ne güzel bizimde şimdi mobilya kuruluyor daha çok işi var monilyaları temizlenecek çamaşırları yıkanacak ütülenip yerleşecek, henüz yatağını almadık onu da almak lazım artık oda geldiğine gör artık büyük kısmı bayramdan sonraya kalacak bu arada bende deterjanlarını yeşil anneden aldım henüz kullanmamıştım tavsiyen iyi oldu. Benimde organik ve kokusuz olmasından dolayı tercih ettiğim bir ürün oldu
Çok teşekkür ederim canım. Ben biraz abartmış olabilirim. DayanamadımAy çok tatlış hepsi güle güle kullansın bebişiniz0-3 aylık kaç takım aldınız acaba bazıları fazla almayın bebekler çabuk büyüyor diyor arkadaşım da çabuk kirleniyor fazla al diyor kafam karıştı
Tatlım yumoş extra sensitive hipoalerjenik almıştım, yarım kapak koydum, dolapta bekleyecek diye.arkadaşlar yumuşatıcı kullandınız mı çamaşrlarda
Hadi gözünüz aydın geldi mi mobilyalarHepsi çok güzel görünüyorsende neredeyse tamamlayanlardansın ne güzel bizimde şimdi mobilya kuruluyor daha çok işi var monilyaları temizlenecek çamaşırları yıkanacak ütülenip yerleşecek, henüz yatağını almadık onu da almak lazım artık oda geldiğine gör artık büyük kısmı bayramdan sonraya kalacak bu arada bende deterjanlarını yeşil anneden aldım henüz kullanmamıştım tavsiyen iyi oldu. Benimde organik ve kokusuz olmasından dolayı tercih ettiğim bir ürün oldu
Çok teşekkür ederim canım. Ben biraz abartmış olabilirim. Dayanamadım
Toplamda 6 tane uzun kollu çıtçıtlı body, 10 tane kısa kollu çıtçıtlı body, 5 ayaksız tayt, 2 ayaklı tayt, 3 tulum var benim 0-3 aylık. Ayrıca 2 tane 3'lü set olarak yenidoğanda mevcut. Sanırım benimkiler biraz fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?