2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Teşekkür ederim kuzucummm, senin de ailenin de bayramınız mübarek olsun, biz de seni çok özlemiştik alışveriş kısmı zevkli, yıkaması da neyse halloluyor ama ütülemesi, yerleştirmesi hakikaten yorucu işten arta kalan zamanlarda halledeyim dedim olmadı, fazladan bir cmtsi evde kalınca, 2 günde hallettim, kurtuldum, senin de bitti çok şükür, darısı diğer arkadaşlara inşallah. Bir de yorumlara bakarken ileriki dönem kıyafetlerini yıkamadım, vakti geldikçe yıkayacağım diyenler olmuştu, birazı temiz birazı kirli içime sinmedi, ne var ne yok yıkayayım ütüleyeyim, gözümün önünde dursun istedim, öyle olunca hakikaten fazla geldi. İşler bitince, tedirginlik de bitiyor, insan tadını çıkartıyor sürecin ben evin en küçüğüyüm, ilgi hep bendeydi, abimin ilk çocuğu olunca ilgi ona kaydı diye hafiften şakayla karışık problem çıkartıyordum hakikaten torunlar başka seviliyor. marmarise sevgiler

Ayyy hepsi nasıl tatlıııı, çok güzel olmuşşş,renkler cıvıl cıvıl, bayıldımmm, güle güle kullanın, bitmiş halini bekliyoruz

V vendetta42 , 3 lohusa pijama takımı alıp sadece birinden memnun kalmıştım ,sayende aradığım pijamayı buldum, chakrayı iyiki hatırlattın bana, dün öğleden sonra sipariş verdim, bugün elimde pijama takımım ve tam istediğim gibi, çok mersi cicim.

Hazırlıkları bitenler öldüm, bittim diye geliyor teker teker şaka bir tarafa sıcaklar da artınca ütü daha çekilmez oluyor ve gerçekten ağırlaşmışız, eğilip kalkarken nefesim zorlanıyor artık.

Aynen canım bir ara buharlaşıcam sandım. Ben bunları yaparkende küçük cadı halay çekiyor içimde

güzel günlerde kullansın kuzucuğun annesi,ohh ne güzel sende bitirdin yaa erteledikçe zorlaşacak bu işler yeni bi scak hava dalgas geliyomuş biz ütüleri klimaya nazır yapıcaz bu gidişle

Hepsi çok güzel görünüyor sende neredeyse tamamlayanlardansın ne güzel bizimde şimdi mobilya kuruluyor daha çok işi var monilyaları temizlenecek çamaşırları yıkanacak ütülenip yerleşecek, henüz yatağını almadık onu da almak lazım artık oda geldiğine gör artık büyük kısmı bayramdan sonraya kalacak bu arada bende deterjanlarını yeşil anneden aldım henüz kullanmamıştım tavsiyen iyi oldu. Benimde organik ve kokusuz olmasından dolayı tercih ettiğim bir ürün oldu

Ne güzel sizleri gördükçe bende bi gaza gelip yıkamaya başlayayım diyorum sonra mobilya gelmeden olmasın diye geri çekiliyorum. Bende artık bugünden sonra yavaş yavaş başlarım. Minnoş kıyafetlerine bakmak acayip mutlu ediyor beni güle güle kullansın annesi

Ay çok tatlış hepsi güle güle kullansın bebişiniz 0-3 aylık kaç takım aldınız acaba bazıları fazla almayın bebekler çabuk büyüyor diyor arkadaşım da çabuk kirleniyor fazla al diyor kafam karıştı

Canım benim çok saolasın tam bayram oldu benim içinde.bende ne var ne yoksa yıkadım öle bekletmek işime gelmedi sıcakda hemen kuruyu veriolar zaten ay bide sen çalışıosun gerçekden çok zor olmuşturbu zamana kadar iyiyiz halsizlik vs yok dedik ama o aşamalar yavaş yavaş geldi bende ilk kez 3 gün üst üste ayakda kalınca anladım dedim yok iflas etti bacaklar ayaklar davul gibi oldular uzatmam bile kar etmedi,seninde dediğin gibi valla üstümden öle bi yük kalktı ki kafa dinginliği neymiş hatırladım geriye sadece kendime almam gerekenler kaldı onlarda artık izmire dönünce yazlıkdaki tüm komşularla beraber lavanta keselerini hazırlıycaz annemde beşik kenarını dikcek sonra sen sağa ben selamet valla hani bi reklam vardı evdeki huzur işte mutluluk buduru yaşıycambu arada eşim telefonla bizim odada yaptıklarımızı çekmiş daha bitmedi ama güzel oldu anneanne baba anne yaptık dede pestil halde yatarken anneme diorum yoktu böle odam die eee devir deişti kıskanma boşuna dio tek çocuktum valla ne olcak bilmiorum bizde haberler böle önce senin sonra ailenin birde burdaki ailemizin bayramı mübarek olsun canım ....marmarisin cehennem sıcağından sevgiler

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 92
Oda geldiğine göre zor kısım bitmiş. Bayram sonrasına kadar kokusuda hafifler mobilyanın. Bizimkinin konusu 1 ayda anca geçti. Resim bekliyor olacağız miniğin mobilyasının

Çok teşekkür ederim canım. Ben biraz abartmış olabilirim. Dayanamadım
Toplamda 6 tane uzun kollu çıtçıtlı body, 10 tane kısa kollu çıtçıtlı body, 5 ayaksız tayt, 2 ayaklı tayt, 3 tulum var benim 0-3 aylık. Ayrıca 2 tane 3'lü set olarak yenidoğanda mevcut. Sanırım benimkiler biraz fazla.

tubisimben ya evet teyzesi pek minnoşlar ama çok feci uğraştırıo senin yakında gelmiycekmiydi mobilyalar az daha sabır annesi sonra zaten kısa sürüo bi günde halledersin ama oturarak dinlenerek ve ara vererek mutlaka yoksa yorgunluk beter oluo...yanına al 1 litre su hem yap hem iç bazen kendimi içkiye vermiş gibi hissediorum su konusunda şişe şişe içip bide elimde dolanıorum şişeyle komik bi görüntü

Hadi gözünüz aydın geldi mi mobilyalar bundan sonrası bir hızla biter artık

Benim durum da böyle, yarım kol ve kolsuz, hastane setlerinin için de var onun harici burası eylül 15 ten sonra serin oluyor, genelde hep uzun kollu.

Hastane çıkışı
3 adet 10 lu set
Alt olarak
12 adet penye ayaklı ,
1 adet penye ayaksız
2 adet kadife ayaklı ,
1 adet polar ayaksız,
Üst olarak
1 adet penye yarım kol body
6 adet penye uzun kollu zıbın
2 adet penye uzun kollu body
Takım olarak
3 adet penye ayaklı tulum
1 adet polar ayaklı takım
2 adet penye ayaksız tulum
2 adet penye ayaksız alt+üst takım
Yelek
1 adet penye yelek
Hırka olarak
2 adet penye kapüşonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…