- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.641
Geldi canm az önce kurdular gittiler henüz nasıl odaya yerleştirsem karar veremedim oda dikdörtgen olunca şekil vermek zor size şimdilik boş haliyle resmini atayım. Bugün bide bayram öncesi diye mutfak dolaplarınıda temizlemeye çalıştım çok yoruldum benden bugünlük bu kadar.tubisimben ya evet teyzesi pek minnoşlar ama çok feci uğraştırıo senin yakında gelmiycekmiydi mobilyalar az daha sabır annesi sonra zaten kısa sürüo bi günde halledersin ama oturarak dinlenerek ve ara vererek mutlaka yoksa yorgunluk beter oluo...yanına al 1 litre su hem yap hem iç bazen kendimi içkiye vermiş gibi hissediorum su konusunda şişe şişe içip bide elimde dolanıorum şişeyle komik bi görüntü
Odanın önünden her geçtiğimde baktıkça bakasım geliyor. Birde içi dolsa hiç çıkmayacağım galiba odadanHadi gözünüz aydın geldi mi mobilyalarbundan sonrası bir hızla biter artık
Eki Görüntüle 1854798 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807 Eki Görüntüle 1854808 Eki Görüntüle 1854800 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807
Bizde kıyafetlerimi yıkadık ütüledik. Tabii daha battaniyelerimiz, uyku setimiz ve benim gecelikler duruyor. Onlarıda bayram dönüşü yapıp, hastahane çantamızı hazırlarız. İyi ki erken yapmışım diyorum şimdi bile öldüm yaparken. Dura dura yaptım ama cidden yoruldum. Ağırlaşmışım farkında olmadan. Resim çektim sizin için ama katlı olduğu için kıyafetler pek belli değil. Yeni doğan, 0-3, 3-6 ve 6-9 eşyalar var. Carters ve morhercare genelde. 1'er takım H&M ve Mayoral var. Genelde hepsinden memnun kaldım. Bir tek Carters örme %100 pamuklu hırkamız kendini saldı. Bu arada ben deterjan olarak Yeşil Anne kullandım. Tavsiye ederim. Kokusu olmayan organik bir ürün. Kendi ev temizlik ürünlerimide yavaş yavaş Yeşil Anne'ye dönüştüreceğim. Uyku seti ve cibinliği yıkadıktan sonra oda resimlerini paylaşırım arkadaşlar.
2li,3 lü,5 li takımların üstleri uzun kollu değil mi canım onlar yeterli gelir bence, içine kolsuz çıtçıtlı body giydirirsin gerekirse üstüne de takımların uzun kollusunu, ya da ilk duruma göre bakarsın.
BayıldımGeldi canm az önce kurdular gittiler henüz nasıl odaya yerleştirsem karar veremedim oda dikdörtgen olunca şekil vermek zor size şimdilik boş haliyle resmini atayım. Bugün bide bayram öncesi diye mutfak dolaplarınıda temizlemeye çalıştım çok yoruldum benden bugünlük bu kadar.Geri kalanıda yavaş yavaş yaparım artık. Senin gibi bende sürekli elimde şişeyle dolaşıyorum kahvaltı yapmaya vaktim olmadı ama baya bi su içtim.
Teşekkür ederim canm dolabı koyacağım yer kapının kenarı olacak ama şifonyeri tam olarak nereye koyacağıma karar veremedim.
Bayıldım
Dolabı olabildiğince pencerelerden uzak bir yere koyki ışığı azaltmasın odada canım. Ayy içleride dolunca ne güzel olacak.
Kolay gelsin sana canım. Kapı süsü de çok güzel son halini bekliyoruzKizlar bir ise giristim ama bu sicakta nasil olacak bakalim. Bebis icin kapi susu yapmaya basladim. Kalip filan bulamadim kendimce cikardim birseyler. Bakalim sonuc nasil olacak. Yapmayi amacladigim susu ekleyim simdi. Bitince ikisini birden yine eklerim bakalim sizin yorumlariniz nasil olacak o zaman
Teşekkür ederim canım. Bu havalarda sürekli ter döktüğümüz için bol suya ihtiyacımız var zaten. İçici olmaya devamSüper güzel gözüküo valla hem cok sade hem cok şık maşallahgüle güle kullanın tubisimben odaya dönüp dönüp bakmak kadar güzel hissettiren bişey daha yok huzur doluo insanın içi.suya devam havalar çok sıcak ben yemekden bile daha öncelik veriorum suya
Geldi canm az önce kurdular gittiler henüz nasıl odaya yerleştirsem karar veremedim oda dikdörtgen olunca şekil vermek zor size şimdilik boş haliyle resmini atayım. Bugün bide bayram öncesi diye mutfak dolaplarınıda temizlemeye çalıştım çok yoruldum benden bugünlük bu kadar.Geri kalanıda yavaş yavaş yaparım artık. Senin gibi bende sürekli elimde şişeyle dolaşıyorum kahvaltı yapmaya vaktim olmadı ama baya bi su içtim.
Odanın önünden her geçtiğimde baktıkça bakasım geliyor. Birde içi dolsa hiç çıkmayacağım galiba odadanbu akşam iftardan sonra yatak bakmaya gideceğiz, sanırım bayram sonrasına kadar bekleyemeyeceğim. Sonrada yıkama işlerine geçerim artık. Bende sizi takipteyim
Maşallah canım ya, çevremdekiler bana der, bunca enerjiyi nereden bulıyorsun, ev iş, gezme, tatil,alışveriş hepsine zaman ayırıyorsun diye, ama bu el işçiliklerine ortaokuldan sonra çok uzak kldım hiç yaklaşamıyorum, cesaretim yok, sen ne güzel kendi emeğinle yapıyorsun, tebrik ediyorum, bitmiş halini bekliyoruzKizlar bir ise giristim ama bu sicakta nasil olacak bakalim. Bebis icin kapi susu yapmaya basladim. Kalip filan bulamadim kendimce cikardim birseyler. Bakalim sonuc nasil olacak. Yapmayi amacladigim susu ekleyim simdi. Bitince ikisini birden yine eklerim bakalim sizin yorumlariniz nasil olacak o zaman
Çok güzel görünüyor.bende böyle bir işe coştum, kalıpları da resme bakarak aynısını çizmeye çalışarak çıkardım.Kizlar bir ise giristim ama bu sicakta nasil olacak bakalim. Bebis icin kapi susu yapmaya basladim. Kalip filan bulamadim kendimce cikardim birseyler. Bakalim sonuc nasil olacak. Yapmayi amacladigim susu ekleyim simdi. Bitince ikisini birden yine eklerim bakalim sizin yorumlariniz nasil olacak o zaman
Evet bende bakıyorum bebek askılarına basit ama sadece üst kısmı olanlardan istiyorum bulamadım. Birde kaç tane lazım olur kiEki Görüntüle 1854979
Kıslarr sonunda kızımla kendimi takımladımsuwende %50 indirim vardı lohusa gecelik pijamalarında penyeleri de çok güzel bi bakın isterseniz bi de bu bebek kıyafeti için askıları nerden buldunuz ikeanın askıları büyük gibi geldi bana
Herşeyi askılıyım takım takım dursun dolapta dedim tek altlarla üstleri katlıyım sadece diye düşünmüştüm ama zaten kollar küçücük ikeanın askılara takınca yayılıp gittilerEvet bende bakıyorum bebek askılarına basit ama sadece üst kısmı olanlardan istiyorum bulamadım. Birde kaç tane lazım olur kiikeadan askı almıştım ama dediğin gibi en küçük olanları bile en az 1 yaştan sonrakiler için kullanılır
Aynen canım benimde öyle mağazaların verdikleri var ama dolapta düzgün görünmüyorlar. Tecrübeliler görünce yazarlar galibaHerşeyi askılıyım takım takım dursun dolapta dedim tek altlarla üstleri katlıyım sadece diye düşünmüştüm ama zaten kollar küçücük ikeanın askılara takınca yayılıp gittiler20 tane yeter şimdilik gibi geldi aslında bebek mağazalarından askı verdiler ama Ben hepsi aynı olsun istiyorum
Çok teşekkür ederim canmCanımmm nasıl güzel görünüyorrr, perdesi, uyku seti, halısı, lambası derken müthiş olacak şimdiden heyecanla bekliyorum, şahane ama tercihine bayıldım, güle güle kullanın tatlım
Güle güle kullanın canım.ebebek te bayrama özel üç al bir öde kampanyası var fiyatlar gayet uygun yalnız çok kalabalıktı bir kaç birşey alıp çıkmak zorunda kaldım.
Bi babyninin organik ürünü
Eki Görüntüle 1855114
Eki Görüntüle 1855115 Eki Görüntüle 1855116
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?