2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Geldi canm az önce kurdular gittiler henüz nasıl odaya yerleştirsem karar veremedim oda dikdörtgen olunca şekil vermek zor size şimdilik boş haliyle resmini atayım. Bugün bide bayram öncesi diye mutfak dolaplarınıda temizlemeye çalıştım çok yoruldum benden bugünlük bu kadar. Geri kalanıda yavaş yavaş yaparım artık. Senin gibi bende sürekli elimde şişeyle dolaşıyorum kahvaltı yapmaya vaktim olmadı ama baya bi su içtim.

Eklentiler

• image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 152
  • image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 140
Hadi gözünüz aydın geldi mi mobilyalar bundan sonrası bir hızla biter artık
Odanın önünden her geçtiğimde baktıkça bakasım geliyor. Birde içi dolsa hiç çıkmayacağım galiba odadan bu akşam iftardan sonra yatak bakmaya gideceğiz, sanırım bayram sonrasına kadar bekleyemeyeceğim. Sonrada yıkama işlerine geçerim artık. Bende sizi takipteyim

Sağlıkla giysin minnoş. Bu sıcaklarda en mantıklısı erkenden çözmek olayı. Eğilip ayağa kalkmak bile zor geliyor artık. Odayıda bekliyoruuum

Aynen canım baya çok takımı var. Artık yetmezse aldırırım 3-5 parça çıtçıtlı zıbın. Alıp kullanamamakta var işin ucunda.

Bayıldım
Dolabı olabildiğince pencerelerden uzak bir yere koyki ışığı azaltmasın odada canım. Ayy içleride dolunca ne güzel olacak.

Bayıldım
Dolabı olabildiğince pencerelerden uzak bir yere koyki ışığı azaltmasın odada canım. Ayy içleride dolunca ne güzel olacak.
Teşekkür ederim canm dolabı koyacağım yer kapının kenarı olacak ama şifonyeri tam olarak nereye koyacağıma karar veremedim. Sıra sende seninkileri bekliyoruz artık

Süper güzel gözüküo valla hem cok sade hem cok şık maşallah güle güle kullanın tubisimben odaya dönüp dönüp bakmak kadar güzel hissettiren bişey daha yok huzur doluo insanın içi.suya devam havalar çok sıcak ben yemekden bile daha öncelik veriorum suya

Kizlar bir ise giristim ama bu sicakta nasil olacak bakalim. Bebis icin kapi susu yapmaya basladim. Kalip filan bulamadim kendimce cikardim birseyler. Bakalim sonuc nasil olacak. Yapmayi amacladigim susu ekleyim simdi. Bitince ikisini birden yine eklerim bakalim sizin yorumlariniz nasil olacak o zaman

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-22-23-33-01.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 122
Kolay gelsin sana canım. Kapı süsü de çok güzel son halini bekliyoruz

Teşekkür ederim canım. Bu havalarda sürekli ter döktüğümüz için bol suya ihtiyacımız var zaten. İçici olmaya devam

Canımmm nasıl güzel görünüyorrr, perdesi, uyku seti, halısı, lambası derken müthiş olacak şimdiden heyecanla bekliyorum, şahane ama tercihine bayıldım, güle güle kullanın tatlım

Maşallah canım ya, çevremdekiler bana der, bunca enerjiyi nereden bulıyorsun, ev iş, gezme, tatil,alışveriş hepsine zaman ayırıyorsun diye, ama bu el işçiliklerine ortaokuldan sonra çok uzak kldım hiç yaklaşamıyorum, cesaretim yok, sen ne güzel kendi emeğinle yapıyorsun, tebrik ediyorum, bitmiş halini bekliyoruz

Çok güzel görünüyor.bende böyle bir işe coştum, kalıpları da resme bakarak aynısını çizmeye çalışarak çıkardım.

Evet bende bakıyorum bebek askılarına basit ama sadece üst kısmı olanlardan istiyorum bulamadım. Birde kaç tane lazım olur ki ikeadan askı almıştım ama dediğin gibi en küçük olanları bile en az 1 yaştan sonrakiler için kullanılır

Herşeyi askılıyım takım takım dursun dolapta dedim tek altlarla üstleri katlıyım sadece diye düşünmüştüm ama zaten kollar küçücük ikeanın askılara takınca yayılıp gittiler 20 tane yeter şimdilik gibi geldi aslında bebek mağazalarından askı verdiler ama Ben hepsi aynı olsun istiyorum

Aynen canım benimde öyle mağazaların verdikleri var ama dolapta düzgün görünmüyorlar. Tecrübeliler görünce yazarlar galiba

Canımmm nasıl güzel görünüyorrr, perdesi, uyku seti, halısı, lambası derken müthiş olacak şimdiden heyecanla bekliyorum, şahane ama tercihine bayıldım, güle güle kullanın tatlım
Çok teşekkür ederim canm yatak siparişi verdik oda gelsin en azından uyku setinini yıkayıp beşiğini yerleştirebilirim. Kıyafetler biraz daha sonraya kalacak sanırım ablam annem yardım edecek, ütü kısmı bu sıcakta gözümde büyüdüğü için biz yardım ederiz sen uğraşma dediler dün akşam halı baktık sade bir halı baktım pembe tonların baktığım yerde yoktu aramaya devam lambasına da karar verdim onu internetten sipariş vereceğim abajurle beraber, perdesini zaten çok önceden karar vermiştim sadece mobilya gelsin öyle sipariş vereyim diye düşünmüştüm. Neyseki bu konuda kafamda herşey yerli yerinde sen ne durumdasın yatak odası için sepet beşiğin geldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…