- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.661
Eki Görüntüle 1854979
Kıslarr sonunda kızımla kendimi takımladımsuwende %50 indirim vardı lohusa gecelik pijamalarında penyeleri de çok güzel bi bakın isterseniz bi de bu bebek kıyafeti için askıları nerden buldunuz ikeanın askıları büyük gibi geldi bana
Evet bende bakıyorum bebek askılarına basit ama sadece üst kısmı olanlardan istiyorum bulamadım. Birde kaç tane lazım olur kiikeadan askı almıştım ama dediğin gibi en küçük olanları bile en az 1 yaştan sonrakiler için kullanılır
Herşeyi askılıyım takım takım dursun dolapta dedim tek altlarla üstleri katlıyım sadece diye düşünmüştüm ama zaten kollar küçücük ikeanın askılara takınca yayılıp gittiler20 tane yeter şimdilik gibi geldi aslında bebek mağazalarından askı verdiler ama Ben hepsi aynı olsun istiyorum
Kızlar aynı dertten ben de muzdaribim, gittigidiyordan 30 adet sipariş verdim, beyaz renkte, adeti 0,8 tl idi, çok matah bşr şey değil ama beyaz düz, üstünde minik hayvan karakterleri var, patikli altlar için düzgün ahşap mandallı alayım dedim, 10 tanesi 27,90 du, 20 adet gg den sipaüriş verdim, onlar da çok geniş çıktı, kendi kıyafetlerime kullanacağım artık, bizimkiler de mağazalarınkilerle karışık şimdilik.Aynen canım benimde öyle mağazaların verdikleri var ama dolapta düzgün görünmüyorlar. Tecrübeliler görünce yazarlar galiba
Bende n11 den sipariş verdim 20 adeti 40 tl bakalım nasıl gelecekKızlar aynı dertten ben de muzdaribim, gittigidiyordan 30 adet sipariş verdim, beyaz renkte, adeti 0,8 tl idi, çok matah bşr şey değil ama beyaz düz, üstünde minik hayvan karakterleri var, patikli altlar için düzgün ahşap mandallı alayım dedim, 10 tanesi 27,90 du, 20 adet gg den sipaüriş verdim, onlar da çok geniş çıktı, kendi kıyafetlerime kullanacağım artık, bizimkiler de mağazalarınkilerle karışık şimdilik.
Yatağı hazırlanınca, kıyafetleri yıkaması dert değil, yıkanmış olur, bir ütüsü kalır, ona da yardım edecek varmış zaten canım, senin ki bitti hazır diyorum ben artıkÇok teşekkür ederim canmyatak siparişi verdik oda gelsin en azından uyku setinini yıkayıp beşiğini yerleştirebilirim. Kıyafetler biraz daha sonraya kalacak sanırım ablam annem yardım edecek, ütü kısmı bu sıcakta gözümde büyüdüğü için biz yardım ederiz sen uğraşma dediler dün akşam halı baktık sade bir halı baktım pembe tonların baktığım yerde yoktu aramaya devam lambasına da karar verdim onu internetten sipariş vereceğim abajurle beraber, perdesini zaten çok önceden karar vermiştim sadece mobilya gelsin öyle sipariş vereyim diye düşünmüştüm. Neyseki bu konuda kafamda herşey yerli yerinde sen ne durumdasın yatak odası için sepet beşiğin geldi mi?
Güle güle kullanın canım, çok sevimli görünüyor cicişleri, Rabbim içini sağlıkla doldursun.ebebek te bayrama özel üç al bir öde kampanyası var fiyatlar gayet uygun yalnız çok kalabalıktı bir kaç birşey alıp çıkmak zorunda kaldım.
Bi babyninin organik ürünü
Eki Görüntüle 1855114
Eki Görüntüle 1855115 Eki Görüntüle 1855116
Ooo hadi şimdiden gözün aydınYatağı hazırlanınca, kıyafetleri yıkaması dert değil, yıkanmış olur, bir ütüsü kalır, ona da yardım edecek varmış zaten canım, senin ki bitti hazır diyorum ben artıkaksesuarlar en zevkli kısımlar, lambalar, abajurlar, perdeler, heyecanlanıyorum böyle düşündükçe. Eşimin anneannesi 2,5 yıldır bebek yapmayınca biz, üstü kapalı mesaj göndermişti geçen yıl, bebek kıyafetleri hediye almış, çoğu da pembeydi, geçen gün kıyafetlerle onları da yıkadım, ütüledim, eşim pembiş pembiş görünce şok oldu, oğluma mı giydireceksin diyor, çimde kalmasın valla giydireceğim dedim:))) kız odalarını sabırsızlıkla bekliyorum )))
Eşim bu gece yurt dışından geliyor tatlım, yarın tatile çıkarız muhtemelen, sepet beşiğimiz bayramdan sonraya kaldı.
çok güzel bi takım canım güle güle kullanın sade ve şık.hazır almamıştın sanrm yaptırdn .ne kadar fiyatı .biz dün dolaştk fiyatlatlar epey uçuk sanırım meltemden alıcaz gözümüze de en sağlamı o geldiGeldi canm az önce kurdular gittiler henüz nasıl odaya yerleştirsem karar veremedim oda dikdörtgen olunca şekil vermek zor size şimdilik boş haliyle resmini atayım. Bugün bide bayram öncesi diye mutfak dolaplarınıda temizlemeye çalıştım çok yoruldum benden bugünlük bu kadar.Geri kalanıda yavaş yavaş yaparım artık. Senin gibi bende sürekli elimde şişeyle dolaşıyorum kahvaltı yapmaya vaktim olmadı ama baya bi su içtim.
Canım çok güzeller. Güle güle kullansın prenses. Şeffaf askıları nerden aldın?Eki Görüntüle 1854798 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807 Eki Görüntüle 1854808 Eki Görüntüle 1854800 Eki Görüntüle 1854801 Eki Görüntüle 1854802 Eki Görüntüle 1854803 Eki Görüntüle 1854805 Eki Görüntüle 1854806 Eki Görüntüle 1854807
Bizde kıyafetlerimi yıkadık ütüledik. Tabii daha battaniyelerimiz, uyku setimiz ve benim gecelikler duruyor. Onlarıda bayram dönüşü yapıp, hastahane çantamızı hazırlarız. İyi ki erken yapmışım diyorum şimdi bile öldüm yaparken. Dura dura yaptım ama cidden yoruldum. Ağırlaşmışım farkında olmadan. Resim çektim sizin için ama katlı olduğu için kıyafetler pek belli değil. Yeni doğan, 0-3, 3-6 ve 6-9 eşyalar var. Carters ve morhercare genelde. 1'er takım H&M ve Mayoral var. Genelde hepsinden memnun kaldım. Bir tek Carters örme %100 pamuklu hırkamız kendini saldı. Bu arada ben deterjan olarak Yeşil Anne kullandım. Tavsiye ederim. Kokusu olmayan organik bir ürün. Kendi ev temizlik ürünlerimide yavaş yavaş Yeşil Anne'ye dönüştüreceğim. Uyku seti ve cibinliği yıkadıktan sonra oda resimlerini paylaşırım arkadaşlar.
Cani. 3 al 1 ode mi 3 al 2 ode mi. Genelde 3 al 2 ode yapiyorlar ya. Magazaya ona gore gideyimebebek te bayrama özel üç al bir öde kampanyası var fiyatlar gayet uygun yalnız çok kalabalıktı bir kaç birşey alıp çıkmak zorunda kaldım.
Bi babyninin organik ürünü
Eki Görüntüle 1855114
Eki Görüntüle 1855115 Eki Görüntüle 1855116
Teşekkür ederim canım. Hazır sayılır burada ki bir bebek mağazası. Üzerinde bir kaç değişiklik yaptırmıştım sadece. Normal fiyatı bize 4000 dediler biz peşin ödeme yaptığımız için 3750 ye ancak indiler. Fiyatlar gerçekten çok pahalı 5000 den sonra en ucuz diyatlı ve mdf ve lake boyama olan ancak bu fiyata bulduk. Ben melteme hiç bakmadım ama güzel modelleri var sana fiyat ne söyledilerçok güzel bi takım canım güle güle kullanın sade ve şık.hazır almamıştın sanrm yaptırdn .ne kadar fiyatı .biz dün dolaştk fiyatlatlar epey uçuk sanırım meltemden alıcaz gözümüze de en sağlamı o geldi
Canım diğer arkadaşların ne kadar sürede boya kokusı geçti bilmiyorum ama benim geldiğinde bile çok fazla boya kokusu yoktu. Bize bir arkadaş tavsiye etmişti boyası akzo nobel olsun diye bizde mobilyacıya o boyadan boyatmıştık, ondan mıdır bilmiyorum bugün sildim dolapları neredeyse hiç koku kalmadı. Beşiğin korkulukları asansörlü şimdilik yatağı gelmediği için beşiğin içine eğilmek çok zor oldu yatak gelse ne kadar yükselir bilmiyorum korkulukları yarıya indirince gayet güzel oldu. Yurtdışında niçin yasakmış pek anlamadımsinemnur , Tour Guide , tubisimben çok saolun kızlar. Bir kere alınacak birşey olduğu için çok düşünüyor insan. Biz de pazar günü siparişi vereceğiz inş. Doğuma kadar kokusu geçsin diye dua ediyorum.
Bir de korkulukları asansörlü yaptırmasam mı acaba diyorum. Yurtdışında bazı yerlerde yasakmış filan. Acaba sadece 6 ay mı kullanılıyor. Öyleyse idare ederim belki asansörsüz.
Cani. 3 al 1 ode mi 3 al 2 ode mi. Genelde 3 al 2 ode yapiyorlar ya. Magazaya ona gore gideyim
A101'den canımCanım çok güzeller. Güle güle kullansın prenses. Şeffaf askıları nerden aldın?
Aa hala var mı acaba? Çocuk boy di mi bunlar?A101'den canım
Ben de o boyayı söyleyeyim. Sıkışma riski vs var diye okumuştum. Şimdi bulamadım okuduğum yeri, bulursam tekrar link atarım. Eğilmek çok zor olur gerçekten. Bir de ben komidinlerin altına girecek yatak düşünüyorum, iyice alçak olacak. Mobilyacımla bir konuşayım bakalım.Canım diğer arkadaşların ne kadar sürede boya kokusı geçti bilmiyorum ama benim geldiğinde bile çok fazla boya kokusu yoktu. Bize bir arkadaş tavsiye etmişti boyası akzo nobel olsun diye bizde mobilyacıya o boyadan boyatmıştık, ondan mıdır bilmiyorum bugün sildim dolapları neredeyse hiç koku kalmadı. Beşiğin korkulukları asansörlü şimdilik yatağı gelmediği için beşiğin içine eğilmek çok zor oldu yatak gelse ne kadar yükselir bilmiyorum korkulukları yarıya indirince gayet güzel oldu. Yurtdışında niçin yasakmış pek anlamadım
Anladım canm ama ben bile kenardaki halkaları oradan zor kaldırıyorum, öyle kolay bişey değil zaten. Sen hazır mobilya satan bir yerde inceledin mi bilmiyorum ama ordan bakabilirsin. Ya da mobilyacına da sorabilirsin. Senin dediğin gibi yatak aslında daha iyi sonradan tekrar yatak alma derdin olmaz bende sormuştum öyle yapmıyorlarmış bende ısrar etmedimBen de o boyayı söyleyeyim. Sıkışma riski vs var diye okumuştum. Şimdi bulamadım okuduğum yeri, bulursam tekrar link atarım. Eğilmek çok zor olur gerçekten. Bir de ben komidinlerin altına girecek yatak düşünüyorum, iyice alçak olacak. Mobilyacımla bir konuşayım bakalım.
Evet canım çocuk boy. Bak bakalım var mı, ben bunları 2 3 ay öncesi almıştım. Hala varmıdır bilemedim.Aa hala var mı acaba? Çocuk boy di mi bunlar?
Bizde bakalım o zaman o milyonculara o zamanKızlar askı konusu geçmiş hemen olaya el atayım
Epeyce arandım. 1 fasıl a101de gördüm aldım ama yetmedi. Bu plastik ıvır zıvır satan milyoncularda varmış arkadaşım söyledi bir koşu gittim. 6 tanesi 3 liraya aldım doldurdum dolabı
Askılar küçük olduğu için 0-3 aylıkları bile asabildimaklınızda olsun
Eki Görüntüle 1855279
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?