2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Aynen canım benimde öyle mağazaların verdikleri var ama dolapta düzgün görünmüyorlar. Tecrübeliler görünce yazarlar galiba
Kızlar aynı dertten ben de muzdaribim, gittigidiyordan 30 adet sipariş verdim, beyaz renkte, adeti 0,8 tl idi, çok matah bşr şey değil ama beyaz düz, üstünde minik hayvan karakterleri var, patikli altlar için düzgün ahşap mandallı alayım dedim, 10 tanesi 27,90 du, 20 adet gg den sipaüriş verdim, onlar da çok geniş çıktı, kendi kıyafetlerime kullanacağım artık, bizimkiler de mağazalarınkilerle karışık şimdilik.

Bende n11 den sipariş verdim 20 adeti 40 tl bakalım nasıl gelecek

Yatağı hazırlanınca, kıyafetleri yıkaması dert değil, yıkanmış olur, bir ütüsü kalır, ona da yardım edecek varmış zaten canım, senin ki bitti hazır diyorum ben artık aksesuarlar en zevkli kısımlar, lambalar, abajurlar, perdeler, heyecanlanıyorum böyle düşündükçe. Eşimin anneannesi 2,5 yıldır bebek yapmayınca biz, üstü kapalı mesaj göndermişti geçen yıl, bebek kıyafetleri hediye almış, çoğu da pembeydi, geçen gün kıyafetlerle onları da yıkadım, ütüledim, eşim pembiş pembiş görünce şok oldu, oğluma mı giydireceksin diyor, çimde kalmasın valla giydireceğim dedim:))) kız odalarını sabırsızlıkla bekliyorum)))
Eşim bu gece yurt dışından geliyor tatlım, yarın tatile çıkarız muhtemelen, sepet beşiğimiz bayramdan sonraya kaldı.

Ooo hadi şimdiden gözün aydın iyi tatiller demek tatil planları yapılmış yolculuk nereye? Bol bol tadını çıkart, sanırım bir aya pek yerimizden kıpırdayamayacağız Allah ikincide inş bir kız evlat nasip eder onunda tadına bakmış olursun pembişleri de onda da kullanırsın.

Kızlar ben de tatile gidiyorum da acaba hastane çantamı hazırlayıp arabaya koysam mı dedim yol hali şimdi ayy panik oldum

çok güzel bi takım canım güle güle kullanın sade ve şık.hazır almamıştın sanrm yaptırdn .ne kadar fiyatı .biz dün dolaştk fiyatlatlar epey uçuk sanırım meltemden alıcaz gözümüze de en sağlamı o geldi

sinemnur , Tour Guide , tubisimben çok saolun kızlar. Bir kere alınacak birşey olduğu için çok düşünüyor insan. Biz de pazar günü siparişi vereceğiz inş. Doğuma kadar kokusu geçsin diye dua ediyorum.
Bir de korkulukları asansörlü yaptırmasam mı acaba diyorum. Yurtdışında bazı yerlerde yasakmış filan. Acaba sadece 6 ay mı kullanılıyor. Öyleyse idare ederim belki asansörsüz.

Canım çok güzeller. Güle güle kullansın prenses. Şeffaf askıları nerden aldın?

Teşekkür ederim canım. Hazır sayılır burada ki bir bebek mağazası. Üzerinde bir kaç değişiklik yaptırmıştım sadece. Normal fiyatı bize 4000 dediler biz peşin ödeme yaptığımız için 3750 ye ancak indiler. Fiyatlar gerçekten çok pahalı 5000 den sonra en ucuz diyatlı ve mdf ve lake boyama olan ancak bu fiyata bulduk. Ben melteme hiç bakmadım ama güzel modelleri var sana fiyat ne söylediler

Canım diğer arkadaşların ne kadar sürede boya kokusı geçti bilmiyorum ama benim geldiğinde bile çok fazla boya kokusu yoktu. Bize bir arkadaş tavsiye etmişti boyası akzo nobel olsun diye bizde mobilyacıya o boyadan boyatmıştık, ondan mıdır bilmiyorum bugün sildim dolapları neredeyse hiç koku kalmadı. Beşiğin korkulukları asansörlü şimdilik yatağı gelmediği için beşiğin içine eğilmek çok zor oldu yatak gelse ne kadar yükselir bilmiyorum korkulukları yarıya indirince gayet güzel oldu. Yurtdışında niçin yasakmış pek anlamadım

Ben de o boyayı söyleyeyim. Sıkışma riski vs var diye okumuştum. Şimdi bulamadım okuduğum yeri, bulursam tekrar link atarım. Eğilmek çok zor olur gerçekten. Bir de ben komidinlerin altına girecek yatak düşünüyorum, iyice alçak olacak. Mobilyacımla bir konuşayım bakalım.

Anladım canm ama ben bile kenardaki halkaları oradan zor kaldırıyorum, öyle kolay bişey değil zaten. Sen hazır mobilya satan bir yerde inceledin mi bilmiyorum ama ordan bakabilirsin. Ya da mobilyacına da sorabilirsin. Senin dediğin gibi yatak aslında daha iyi sonradan tekrar yatak alma derdin olmaz bende sormuştum öyle yapmıyorlarmış bende ısrar etmedim

Kızlar askı konusu geçmiş hemen olaya el atayım
Epeyce arandım. 1 fasıl a101de gördüm aldım ama yetmedi. Bu plastik ıvır zıvır satan milyoncularda varmış arkadaşım söyledi bir koşu gittim. 6 tanesi 3 liraya aldım doldurdum dolabı
Askılar küçük olduğu için 0-3 aylıkları bile asabildim aklınızda olsun

Bizde bakalım o zaman o milyonculara o zaman aklıma gelmişti öyle bir yer ama o kadar küçük askı olmaz galiba demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…