- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.681
Gittim, maalesef yoktu. Migros'ta baktım, çok adiydi. Her yerinde çıkıntılar vardı, çamaşırlardan ip çeker.Evet canım çocuk boy. Bak bakalım var mı, ben bunları 2 3 ay öncesi almıştım. Hala varmıdır bilemedim.
Teşekkür ederim canımm, daha plan da yok inan, bir günlüğüne ankaraya el öpmeye gideceğiz, sonra da 4 günlüğüne alanyaya gidiyoruz, toplamda 1500 km yol yapacağız, dura dura gider geliriz ama inşallah hayırlısıyla geçsin herkesin tatili.Ooo hadi şimdiden gözün aydıniyi tatiller demek tatil planları yapılmış yolculuk nereye? Bol bol tadını çıkart, sanırım bir aya pek yerimizden kıpırdayamayacağız Allah ikincide inş bir kız evlat nasip eder onunda tadına bakmış olursun pembişleri de onda da kullanırsın.
Ay aman Allah korusun, ben hiç öyle bir tedbir almadım.Kızlar ben de tatile gidiyorum da acaba hastane çantamı hazırlayıp arabaya koysam mı dedim yol hali şimdi ayy panik oldum
Rica ederiz canım. Bizimki asansörlü ama ne denli kullanılır hiç bilmiyorum.sinemnur , @Tour Guide , tubisimben çok saolun kızlar. Bir kere alınacak birşey olduğu için çok düşünüyor insan. Biz de pazar günü siparişi vereceğiz inş. Doğuma kadar kokusu geçsin diye dua ediyorum.
Bir de korkulukları asansörlü yaptırmasam mı acaba diyorum. Yurtdışında bazı yerlerde yasakmış filan. Acaba sadece 6 ay mı kullanılıyor. Öyleyse idare ederim belki asansörsüz.
Aaa hem de şeffaf askılsr, süpermiş fiyatı da, ben de bakayım, teşekkürler.Kızlar askı konusu geçmiş hemen olaya el atayım
Epeyce arandım. 1 fasıl a101de gördüm aldım ama yetmedi. Bu plastik ıvır zıvır satan milyoncularda varmış arkadaşım söyledi bir koşu gittim. 6 tanesi 3 liraya aldım doldurdum dolabı
Askılar küçük olduğu için 0-3 aylıkları bile asabildimaklınızda olsun
Eki Görüntüle 1855279
3bin-5bin arası takm fiyatları.birkaç model arasında kararsızım bugün açksa karar verip alcaz artık 3 haftaya kadar gelicek çünküTeşekkür ederim canım. Hazır sayılır burada ki bir bebek mağazası. Üzerinde bir kaç değişiklik yaptırmıştım sadece. Normal fiyatı bize 4000 dediler biz peşin ödeme yaptığımız için 3750 ye ancak indiler. Fiyatlar gerçekten çok pahalı 5000 den sonra en ucuz diyatlı ve mdf ve lake boyama olan ancak bu fiyata bulduk. Ben melteme hiç bakmadım ama güzel modelleri var sana fiyat ne söylediler
DIPTISDIPTIS askılarda herhangi bir marka var mıydı? Netten buluruz belki. Seninkiler baya kaliteli duruyor.
Sana da iyi bayramlar canm odada çok güzel olmuş perdesi bile hazır ne güzel, kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip mi yerleştirdin
Sağol canımSana da iyi bayramlar canm odada çok güzel olmuş perdesi bile hazır ne güzel, kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip mi yerleştirdinben öylesine koydum da dolaplara bayram sonrasına yapılacak o işler
Taşınma işiniz tahminen bebek doğduktan önce mi sonra mı? Bende 2 yıl sonra taşınacağım onun için duvar kağıdı yaptırmadım. Olsun zaten odası minnoş minnoş kendisi de odaya girdiğinde herşey daha da güzelleşecekSağol canımyıkadım ütüledim bi de annem hem içi hem dışı ütülenir bebek kıyafetlerinin dedi bıdık bıdık neyse ki çok eşyası yok duvar kağıdı duvarlara dekoratif süsler de çok istiyodum ama hala ne zaman taşınıcağımız belli değil yeni eve inşallah internetten bebek bezi ıslak mendil bi de yatağı sipariş verilicek bitmez zannediyodum işler valla bitiyomuş
Bebekten sonraya erteledik yeni yıla kadar taşınmış oluruz heralde aynen canım çok güzel bi heyecan odası doldukça güzelleşiyo enerji saçıyo sanki şimdiden tüm eve çok şükür sağlığımız da yerinde yavaş yavaş tamamlarız artık son eksikleriTaşınma işiniz tahminen bebek doğduktan önce mi sonra mı? Bende 2 yıl sonra taşınacağım onun için duvar kağıdı yaptırmadım. Olsun zaten odası minnoş minnoş kendisi de odaya girdiğinde herşey daha da güzelleşecekbende öyle diyordum ne kadar çok alınacak şeyler var ne zaman biter diye ama bizimde sadece perde avize kaldı bezi ıslak pamuğunu, kirli sepetini sipariş verdim bayramdan sonra gelecekler, dün de kendime lohusa pijaması geceliğini aldım. Geriye artık doğduğunda dağıtacağımız şeyler kalıyor onlarıda ya sipariş veririz ya da yavaş yavaş kendimiz yaparız
çok sade çok hoş olmuş oda güle güle kullansın bebiş..perdeleri çok beğendim bende bir de şifonyer nerden
Teşekkür ederim canım amin hepimize inşallahÇok beğendim ne kadar düzenli duruyorsağlıkla kullanmak nasip olsun
Halının aynısından maviş aldım ama daha açamadım ben, beğendin mi dokusunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?