2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Evet canım çocuk boy. Bak bakalım var mı, ben bunları 2 3 ay öncesi almıştım. Hala varmıdır bilemedim.
Gittim, maalesef yoktu. Migros'ta baktım, çok adiydi. Her yerinde çıkıntılar vardı, çamaşırlardan ip çeker. DIPTISDIPTIS ın dediği tarz yerlere bakayım bir de.

Teşekkür ederim canımm, daha plan da yok inan, bir günlüğüne ankaraya el öpmeye gideceğiz, sonra da 4 günlüğüne alanyaya gidiyoruz, toplamda 1500 km yol yapacağız, dura dura gider geliriz ama inşallah hayırlısıyla geçsin herkesin tatili.

Rica ederiz canım. Bizimki asansörlü ama ne denli kullanılır hiç bilmiyorum.

Aaa hem de şeffaf askılsr, süpermiş fiyatı da, ben de bakayım, teşekkürler.

3bin-5bin arası takm fiyatları.birkaç model arasında kararsızım bugün açksa karar verip alcaz artık 3 haftaya kadar gelicek çünkü

Sana da iyi bayramlar canm odada çok güzel olmuş perdesi bile hazır ne güzel, kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip mi yerleştirdin ben öylesine koydum da dolaplara bayram sonrasına yapılacak o işler
Sağol canım yıkadım ütüledim bi de annem hem içi hem dışı ütülenir bebek kıyafetlerinin dedi bıdık bıdık neyse ki çok eşyası yok duvar kağıdı duvarlara dekoratif süsler de çok istiyodum ama hala ne zaman taşınıcağımız belli değil yeni eve inşallah internetten bebek bezi ıslak mendil bi de yatağı sipariş verilicek bitmez zannediyodum işler valla bitiyomuş

Taşınma işiniz tahminen bebek doğduktan önce mi sonra mı? Bende 2 yıl sonra taşınacağım onun için duvar kağıdı yaptırmadım. Olsun zaten odası minnoş minnoş kendisi de odaya girdiğinde herşey daha da güzelleşecek bende öyle diyordum ne kadar çok alınacak şeyler var ne zaman biter diye ama bizimde sadece perde avize kaldı bezi ıslak pamuğunu, kirli sepetini sipariş verdim bayramdan sonra gelecekler, dün de kendime lohusa pijaması geceliğini aldım. Geriye artık doğduğunda dağıtacağımız şeyler kalıyor onlarıda ya sipariş veririz ya da yavaş yavaş kendimiz yaparız

Bebekten sonraya erteledik yeni yıla kadar taşınmış oluruz heralde aynen canım çok güzel bi heyecan odası doldukça güzelleşiyo enerji saçıyo sanki şimdiden tüm eve çok şükür sağlığımız da yerinde yavaş yavaş tamamlarız artık son eksikleri

Çok beğendim ne kadar düzenli duruyor sağlıkla kullanmak nasip olsun
Halının aynısından maviş aldım ama daha açamadım ben, beğendin mi dokusunu?
Teşekkür ederim canım amin hepimize inşallah ilk açtığımda bi gözümü korkuttu ama hav bırakıyo gibi geldi hemen fırçaladım iki kez süpürünce de hiç bi sıkıntı kalmadı çok güzel ikea halıların kendinden kaydırmazı oluyo ya o çok iyi Allah korusun kucağımızda bebek kayarız falan çok yumuşak da değil sert de değil güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…