2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

biz ateş ölçer ve kamerayı aldık ordan 2 haftada geldi ama ürüne göre değişiyo kargo tarihi veriyo ve o tarihte geliyo
Bayramdan önce internetten siparişler vermiştim içinde askı da vardı önce onlar bi gelsin bakayım nasıl? Bu gidişle askı koleksiyonu yapacam istediğim gibi askı bulana kadar

Kızlar bebek bakım ürünleri olarak neler aldınız marka olarak sormuyorum. şampuan, pişik kremi aldım başka ne almak lazım?

Diğer konuya atmıştım burayada atayım

Bu bizim hastane çantamız. Bir çok malzemeyi kilitli buzdolabı poşetine koydum. Bazı eksikler var ama genel olarak tamamladım sayılır.

Bebek için;

3 adet 5li takım
2 adet çıtçıtlı body
2 adet alt
4 adet ince iç penye
4 adet ağız mendili
1 adet müslin bez
2 adet penye battaniye
1 adet nohut battaniye
1 paket alt silme pamuğu
1 paket yeni doğan ıslak mendil
3 adet kullan at alt açma pedi
1 adet Biberon
4 çeşit emzik (garanticiyim)
Emzik kutusu
Pişik kremi
Bebek bezi (daha almadım)

Kendim için;

3 pijama takımı
Terlik
1 adet göğüs ucu çıkarma aparatı
Göğüs kalkanı
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Emzirme atleti (daha almadım)
Depend orta boy
Lohusa tacı

Kızlar bebek bakım ürünleri olarak neler aldınız marka olarak sormuyorum. şampuan, pişik kremi aldım başka ne almak lazım?
burun aspiratörü almıştım onun için serum fizyolojik aldım. bebek temizleme pamuğu, ıslak mendil, bebek bezi, alt açması vs. bebe yağı bi ürünün hediyesi olarak geldi. onun dışında bişi almadım sanırım. biçok yerde okudum, kremler yağlar o kadar da tavsiye edilmiyor. pişik kremi yerine bile ısıtılıp asiditesi azaltılmış saf zeytinyağı kullanın diyen var. ben de denemeyi düşünüyorum. masaj yaparken ilerki aylarda bebe yağını kullanabilirim sanırım. burun aspiratörünü de tavsiye etmeyen doktorlar oluyormuş ama ben öğrendiğimde almıştım bile. çok gerekirse kullanırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…