- 4 Ağustos 2011
- 559
- 1.690
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.701
Sağol canım teşekkürlerçok sade çok hoş olmuş oda güle güle kullansın bebiş..perdeleri çok beğendim bende bir de şifonyer nerden
Sağol canım daha iyileri sizin olsuntiphareth , gözüm gönlüm açıldı bebişinin odasını görünce, ellerine sağlık şahane gözüküyor her şey. Güle güle kullanın.
Çok güzel olmuş odanız. Huzurlu uykular uyusun güzel güzel oyunlar oynasın içinde. :)
Amin canım teşekkür ederim ne güzel dileklerÇok güzel olmuş odanız. Huzurlu uykular uyusun güzel güzel oyunlar oynasın içinde. :)
Tek renk miydi canm şeffaf rengi var mıydı?
Tek renk miydi canm şeffaf rengi var mıydı?
Teşekkürler canm baktım şimdi güzelmiş fiyat olarak da uygun amazondan hiç almadım ne kadar sürede geliyor acaba??tubisimben https://www.amazon.com/Closet-Complete-Ultra-Velvet-Hangers/dp/B0037KMSVE/ref=pd_sim_201_4?ie=UTF8&dpID=517m1+WAkPL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR148,160_&psc=1&refRID=SJGS4SQWP5XM8NV2K6P0 burdada var ben burdan alcam bulamazsan burayada bak cnm
biz ateş ölçer ve kamerayı aldık ordan 2 haftada geldi ama ürüne göre değişiyo kargo tarihi veriyo ve o tarihte geliyoTeşekkürler canm baktım şimdi güzelmiş fiyat olarak da uygun amazondan hiç almadım ne kadar sürede geliyor acaba??
Bayramdan önce internetten siparişler vermiştim içinde askı da vardı önce onlar bi gelsin bakayım nasıl? Bu gidişle askı koleksiyonu yapacambiz ateş ölçer ve kamerayı aldık ordan 2 haftada geldi ama ürüne göre değişiyo kargo tarihi veriyo ve o tarihte geliyo
Onları da amazondan mı vereceksin? Bende kirli sepetini koçtaştan sipariş verdim, diğerlerini ebebekten almıştım.şimdide kirli sepeti ,emzirme yastığı,tırnak bakım seti gibi şeyler kaldı onlar sipariş vericemtubisimben
evet amazondan alıyorum,şampuan pişik kremi bebe yağı var başka lazım mı ki?Onları da amazondan mı vereceksin? Bende kirli sepetini koçtaştan sipariş verdim, diğerlerini ebebekten almıştım.
burun aspiratörü almıştım onun için serum fizyolojik aldım. bebek temizleme pamuğu, ıslak mendil, bebek bezi, alt açması vs. bebe yağı bi ürünün hediyesi olarak geldi. onun dışında bişi almadım sanırım. biçok yerde okudum, kremler yağlar o kadar da tavsiye edilmiyor. pişik kremi yerine bile ısıtılıp asiditesi azaltılmış saf zeytinyağı kullanın diyen var. ben de denemeyi düşünüyorum. masaj yaparken ilerki aylarda bebe yağını kullanabilirim sanırım. burun aspiratörünü de tavsiye etmeyen doktorlar oluyormuş ama ben öğrendiğimde almıştım bile. çok gerekirse kullanırım artık.Kızlar bebek bakım ürünleri olarak neler aldınız marka olarak sormuyorum. şampuan, pişik kremi aldım başka ne almak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?