- 20 Ocak 2016
- 451
- 607
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.741
Ben zıbın gibi şeyler pek almadım, ama arkadaşlarımdan duyduğum mothercare kıyafetleri biraz küçük oluyormuş bir büyük bedenini alıyorum diyorlardıKızlar mothercare den alışveriş yapanınız var mı hangi bedenleri tercih ettiniz? 0-1 ve 0-3 aylıklardan oluşan epey birşey aldım ama eve gelince inceleyebildim acaba hiç 0-1 almasamıydım 0-3 ile aralarında sadece boy farkı var 4 parmak kadar falan eni 1cm anca büyük
Hımm carters küçük onu biliyorum da bunu bilmiyordum. Zıbın değil de alt üst aldım bende çoğunlukla eve gelince inceledim ama kafama takıldı işte, amaaan artık canım olan oldu hergün makina çalıştırmamış olurum napimBen zıbın gibi şeyler pek almadım, ama arkadaşlarımdan duyduğum mothercare kıyafetleri biraz küçük oluyormuş bir büyük bedenini alıyorum diyorlardı
Kızlar mothercare den alışveriş yapanınız var mı hangi bedenleri tercih ettiniz? 0-1 ve 0-3 aylıklardan oluşan epey birşey aldım ama eve gelince inceleyebildim acaba hiç 0-1 almasamıydım 0-3 ile aralarında sadece boy farkı var 4 parmak kadar falan eni 1cm anca büyük
Teşekkür ederim canım ya almadan sorsaymışım bu mağazadan bu kadar çok almazmışım, artık ilk bebek tecrübesizliklerin hepsini adım adım uygulicam benMothercarein tipi biraz farkli. Mesela carters ince uzun ama mc kisa kalin :) o yuzden citcitlilar ve tulumlar boydan cabuk kuculuyor bebis minyon degilse. Eni zaten tombalak ingilis bebislerine gore yapilmis herhalde benim ciroz oglum icini hicbir zaman dolduramadi :)
0-1 ay olanlari en sona birakmak lazim bence. 3,5 kilo falan olursa hic gerek yok. Ama ben ogluma tiny baby baslamistim kilodan dolayi. Sonra new baby kullanmistik 2 ay civari 0-3 aylara gecebilmistik. Kucuk bedenleri iyice doguma yakin zamana birakmani onerebilirim o yuzden
Çok hüzeller canm, benimde kuzenim bursada oda bebeği doğduğunda havlu hediye etmiştiKizlar bunlar bizim yeni cicilerimiz. Siseler mevlutte dagitilacak. Keseyede lokum badem sekerini posetleyip koyacagim ve hastane ziyaretine gelenlere verilecek. Haftasonu siselerin malzemesini alip esimle kendimiz yaptik. Nasil olmus sizce? Mevlutte birde havlu verilecekmis. Kayinvalidem oyle diyor. Kendisi alacakmis onlari. Bu adetide ilk bursada gordum vallahi
Teşekkür ederim, inşallah. Halılarımızı Konyaya ilk geldiğimizde almıştık, komple evin tüm halılarını almıştık, fiyatını toplu olduğundan hatırlamıyorum hiç, festival ve atlantik marka karışıktı halılarım, etiketine bakayım akşam,ölçü model no yazarım size.
Gule gule kullanin insallah. Ben halınızı begendim.merak ettim. Hangi marka ve model soyleyebilir misiniz. Birde ebat ve fiyat
Ben mustelanın setini almıştım biliyorsun tatlım, içinde şampuan, pişik kremi, barrier kremi ve masaj yağı vardı. Extradan bir de sudokrem aldım başka ürün almadım.Kızlar bebek bakım ürünleri olarak neler aldınız marka olarak sormuyorum. şampuan, pişik kremi aldım başka ne almak lazım?
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah, kendi eşyalarınla, bebişinkileri aynı valize mi koydun, ayrı mı?Diğer konuya atmıştım burayada atayım
Bu bizim hastane çantamız. Bir çok malzemeyi kilitli buzdolabı poşetine koydum. Bazı eksikler var ama genel olarak tamamladım sayılır.
Bebek için;
3 adet 5li takım
2 adet çıtçıtlı body
2 adet alt
4 adet ince iç penye
4 adet ağız mendili
1 adet müslin bez
2 adet penye battaniye
1 adet nohut battaniye
1 paket alt silme pamuğu
1 paket yeni doğan ıslak mendil
3 adet kullan at alt açma pedi
1 adet Biberon
4 çeşit emzik(garanticiyim)
Emzik kutusu
Pişik kremi
Bebek bezi (daha almadım)
Kendim için;
3 pijama takımı
Terlik
1 adet göğüs ucu çıkarma aparatı
Göğüs kalkanı
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Emzirme atleti (daha almadım)
Depend orta boy
Lohusa tacı
Eki Görüntüle 1856694
Teşekkür ederim canm bende pişik kremi ve şampuan aldım sadece başka ne alsam emin olamadım, masaj yağı olabilir aslındaBen mustelanın setini almıştım biliyorsun tatlım, içinde şampuan, pişik kremi, barrier kremi ve masaj yağı vardı. Extradan bir de sudokrem aldım başka ürün almadım.
Bu ana kucağından alan var mı ya da kullanan tanıdığı olan ? Bundan almayı düşünüyorum ama ???
Çok daha güzeli olmuş canm ellerine sağlık, renkler daha canlı duruyor maşallah sanCanlar kapi susumuz bitti sayilir. Sadece ismi kaldi yazilacak. Sizce orjinaline benzemis miustteki orjinal olan alttaki benim yaptigim
Canim seninki daha bile guzel gorunuyor eline saglik cok sirin olmus. Keceden degil mi? Kirtasiyeden mi aldin yoksa netten mi keceleri? Ben de kendim yaparim diye dusunuyorum cunku. Bu kadar becerikli degilim ama basit bisiler yapabilirim belki.Canlar kapi susumuz bitti sayilir. Sadece ismi kaldi yazilacak. Sizce orjinaline benzemis miustteki orjinal olan alttaki benim yaptigim
Saol canım. Aynı valizde ama valiz 2 ayrı bölmeli. Arada fermuarlı bir bölme koymuşlar acaip işime yaradı. 2 ye ayrılıyor valiz. Bebişin eşyaları bana göre daha fazla zaten. Birde elde minik bir çanta daha olacak. Depend, havlu, bebek bezi vs onun içinde.Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah, kendi eşyalarınla, bebişinkileri aynı valize mi koydun, ayrı mı?
Canlar kapi susumuz bitti sayilir. Sadece ismi kaldi yazilacak. Sizce orjinaline benzemis miustteki orjinal olan alttaki benim yaptigim
Canim tuhafiyecilerden aldim. Bursa da bir pasaj var bu tarz urunler cok oluyor. Netten pek alisveris yapmiyorum. Isteyip inaninca hersey oluyor canim. Eminim senden de guzel birseyler ortaya cikacakCanim seninki daha bile guzel gorunuyor eline saglik cok sirin olmus. Keceden degil mi? Kirtasiyeden mi aldin yoksa netten mi keceleri? Ben de kendim yaparim diye dusunuyorum cunku. Bu kadar becerikli degilim ama basit bisiler yapabilirim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?