2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Kızlar mothercare den alışveriş yapanınız var mı hangi bedenleri tercih ettiniz? 0-1 ve 0-3 aylıklardan oluşan epey birşey aldım ama eve gelince inceleyebildim acaba hiç 0-1 almasamıydım 0-3 ile aralarında sadece boy farkı var 4 parmak kadar falan eni 1cm anca büyük

Ben zıbın gibi şeyler pek almadım, ama arkadaşlarımdan duyduğum mothercare kıyafetleri biraz küçük oluyormuş bir büyük bedenini alıyorum diyorlardı

Ben zıbın gibi şeyler pek almadım, ama arkadaşlarımdan duyduğum mothercare kıyafetleri biraz küçük oluyormuş bir büyük bedenini alıyorum diyorlardı
Hımm carters küçük onu biliyorum da bunu bilmiyordum. Zıbın değil de alt üst aldım bende çoğunlukla eve gelince inceledim ama kafama takıldı işte, amaaan artık canım olan oldu hergün makina çalıştırmamış olurum napim

Mothercarein tipi biraz farkli. Mesela carters ince uzun ama mc kisa kalin :) o yuzden citcitlilar ve tulumlar boydan cabuk kuculuyor bebis minyon degilse. Eni zaten tombalak ingilis bebislerine gore yapilmis herhalde benim ciroz oglum icini hicbir zaman dolduramadi :)

0-1 ay olanlari en sona birakmak lazim bence. 3,5 kilo falan olursa hic gerek yok. Ama ben ogluma tiny baby baslamistim kilodan dolayi. Sonra new baby kullanmistik 2 ay civari 0-3 aylara gecebilmistik. Kucuk bedenleri iyice doguma yakin zamana birakmani onerebilirim o yuzden

Teşekkür ederim canım ya almadan sorsaymışım bu mağazadan bu kadar çok almazmışım, artık ilk bebek tecrübesizliklerin hepsini adım adım uygulicam ben

Kizlar bunlar bizim yeni cicilerimiz. Siseler mevlutte dagitilacak. Keseyede lokum badem sekerini posetleyip koyacagim ve hastane ziyaretine gelenlere verilecek. Haftasonu siselerin malzemesini alip esimle kendimiz yaptik. Nasil olmus sizce? Mevlutte birde havlu verilecekmis. Kayinvalidem oyle diyor. Kendisi alacakmis onlari. Bu adetide ilk bursada gordum vallahi

Eklentiler

• IMG-20160711-WA0006.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20160711-WA0008.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 104
Çok hüzeller canm, benimde kuzenim bursada oda bebeği doğduğunda havlu hediye etmişti bursanın havlusu çok yaa ondan demekkiaslında güzel birşey sonradan kullanılır

Kızlar ben karar veremedim hastaneye ziyarete gelenler için sizler hediyelik neler yaptırıp vereceksiniz.çok şükür yıkama ütüleme işini eşimle hallettik.çanta hazırlama kaldı.kendim için ve kızım için ayrı çanta hazırlamayı düşünüyorum.büyük bir valiz götürmek istemiyorum.çantaya kendim için bir gecelik bir pijama takimi,emzirme sütyeni ,emzirme atleti düşünmüyorum. çünkü mersin sıcak bir şehir gerek yok diye düşünüyorum.göğüs pedi,hasta bezi,terlik,lohusa tacı,kızım içinde 1 tane 10lu hastane çıkışı,1 tane de alt üst yedek yeni doğan takimi, 2 adet yedek zıbın,4 adet ağız mendili,2 adet emzik,1 adet biberon,ıslak mendil,bebek bezi,şimdilik aklımda olanlar bunlar.daha koymam gereken şeyler varsa fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.bu arada fazla 0-3 ay almadık.doktorumuz 0-3 ay almayın 3-6 ay alin dedi.kızımız iri olacakmış.0-3 ay olmaz dedi.

Gule gule kullanin insallah. Ben halınızı begendim.merak ettim. Hangi marka ve model soyleyebilir misiniz. Birde ebat ve fiyat
Teşekkür ederim, inşallah. Halılarımızı Konyaya ilk geldiğimizde almıştık, komple evin tüm halılarını almıştık, fiyatını toplu olduğundan hatırlamıyorum hiç, festival ve atlantik marka karışıktı halılarım, etiketine bakayım akşam,ölçü model no yazarım size.

Kızlar bebek bakım ürünleri olarak neler aldınız marka olarak sormuyorum. şampuan, pişik kremi aldım başka ne almak lazım?
Ben mustelanın setini almıştım biliyorsun tatlım, içinde şampuan, pişik kremi, barrier kremi ve masaj yağı vardı. Extradan bir de sudokrem aldım başka ürün almadım.

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah, kendi eşyalarınla, bebişinkileri aynı valize mi koydun, ayrı mı?

Bu ana kucağından alan var mı ya da kullanan tanıdığı olan ? Bundan almayı düşünüyorum ama ???

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-28-20-16-56.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 97
Ben mustelanın setini almıştım biliyorsun tatlım, içinde şampuan, pişik kremi, barrier kremi ve masaj yağı vardı. Extradan bir de sudokrem aldım başka ürün almadım.
Teşekkür ederim canm bende pişik kremi ve şampuan aldım sadece başka ne alsam emin olamadım, masaj yağı olabilir aslında

Canlar kapi susumuz bitti sayilir. Sadece ismi kaldi yazilacak. Sizce orjinaline benzemis mi ustteki orjinal olan alttaki benim yaptigim
Canim seninki daha bile guzel gorunuyor eline saglik cok sirin olmus. Keceden degil mi? Kirtasiyeden mi aldin yoksa netten mi keceleri? Ben de kendim yaparim diye dusunuyorum cunku. Bu kadar becerikli degilim ama basit bisiler yapabilirim belki.

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah, kendi eşyalarınla, bebişinkileri aynı valize mi koydun, ayrı mı?
Saol canım. Aynı valizde ama valiz 2 ayrı bölmeli. Arada fermuarlı bir bölme koymuşlar acaip işime yaradı. 2 ye ayrılıyor valiz. Bebişin eşyaları bana göre daha fazla zaten. Birde elde minik bir çanta daha olacak. Depend, havlu, bebek bezi vs onun içinde.

Canim seninki daha bile guzel gorunuyor eline saglik cok sirin olmus. Keceden degil mi? Kirtasiyeden mi aldin yoksa netten mi keceleri? Ben de kendim yaparim diye dusunuyorum cunku. Bu kadar becerikli degilim ama basit bisiler yapabilirim belki.
Canim tuhafiyecilerden aldim. Bursa da bir pasaj var bu tarz urunler cok oluyor. Netten pek alisveris yapmiyorum. Isteyip inaninca hersey oluyor canim. Eminim senden de guzel birseyler ortaya cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…