- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Ne kadar ince bir davranış çokta güzellerYeleklerimiz :)
Bugun okulda yan sinifin ogretmeni hediye etti, kendisi ormus :)Eki Görüntüle 1820885
Çok da güzellermiş iyi güzel günlerde giydir meleğineYeleklerimiz :)
Bugun okulda yan sinifin ogretmeni hediye etti, kendisi ormus :)Eki Görüntüle 1820885
Gule gule kullansin canim cok tatliymis cicileri.Eki Görüntüle 1820795 Eki Görüntüle 1820797 Eki Görüntüle 1820798 Eki Görüntüle 1820799 Eki Görüntüle 1820800 Eki Görüntüle 1820801 Eki Görüntüle 1820802 Eki Görüntüle 1820803 Eki Görüntüle 1820804 Eki Görüntüle 1820805 Eki Görüntüle 1820794 Eki Görüntüle 1820792 Eki Görüntüle 1820791 Eki Görüntüle 1820790 Eki Görüntüle 1820788 Eki Görüntüle 1820787 Eki Görüntüle 1820786 Eki Görüntüle 1820785 Eki Görüntüle 1820784 Eki Görüntüle 1820782 Eki Görüntüle 1820781 Eki Görüntüle 1820779 Eki Görüntüle 1820780 Eki Görüntüle 1820783 Eki Görüntüle 1820779 Eki Görüntüle 1820780 Bunlarda benim kızımın cicileri
Guzel gunlerde kullanin canim. Misil misil uyusun bebisin besiginde insallah.Eki Görüntüle 1820965 kızımın beşiği :)
Aslinda ben de deneyimli annislere danismak istiyordum. Ogrendigim kadariyla en azindan bir yasina kadar uyku tulumu oneriliyor bebislerin uykularinda guvende olmalari acisindan.ben de o yuzden uyku tulumu almistim 2tane. Onun disinda 3tane lastikli carsaf aldim.tabi bi de alez aldim yatagina. Ama sonra bi kampanya gordum dayanamadim uyku seti de aldim.artik 1yasindan sonra kullanirim diyorum yada gunduz benim gozetimimde ortebilirim ustunu diye dusundum.yorgan pamuk olmaliymis.fazla kalin olmamaliymis diye duydum.yastik da 1yasina kadar kullanilmamaliymis.yani simdilik carsaf ve uyku tulumu yeterli gibi gozukuyor.deneyimli anneler bize fikir verirse cok iyi olur gercekten. annemlere de danismiyorum bu konuyu cunku eskiden uyku tulumu diye bisi kullanilmiyordu.Sagolun kizlar.
Nevresim takiminfln ben hic bakmadim daha. Alirken dikkat etmemiz gereken ne var?
Inşallah cnm benimGuzel gunlerde kullanin canim. Misil misil uyusun bebisin besiginde insallah.
Evet onlar uyku tulumunu goz onune alarak oneri de bulunmuyorlar ben de kararsizim uyku tulumu konusunda.. biraz arastirip okumam lazim avantajlari dezavantajlari neler vs.Aslinda ben de deneyimli annislere danismak istiyordum. Ogrendigim kadariyla en azindan bir yasina kadar uyku tulumu oneriliyor bebislerin uykularinda guvende olmalari acisindan.ben de o yuzden uyku tulumu almistim 2tane. Onun disinda 3tane lastikli carsaf aldim.tabi bi de alez aldim yatagina. Ama sonra bi kampanya gordum dayanamadim uyku seti de aldim.artik 1yasindan sonra kullanirim diyorum yada gunduz benim gozetimimde ortebilirim ustunu diye dusundum.yorgan pamuk olmaliymis.fazla kalin olmamaliymis diye duydum.yastik da 1yasina kadar kullanilmamaliymis.yani simdilik carsaf ve uyku tulumu yeterli gibi gozukuyor.deneyimli anneler bize fikir verirse cok iyi olur gercekten. annemlere de danismiyorum bu konuyu cunku eskiden uyku tulumu diye bisi kullanilmiyordu.
Reflu sikintisi olursa egimli yastik o zaman alirim diye dusundum.yan yatis icin havlu koyun diyolar oyle dusundum simdilik. Yun alerjiden oturu onerilmiyordu ama pamuk bi yorgan yastik lazim galiba. Kisin usumezmi diye arastirdim, odanin isisini ayarlarsiniz ve uyku tulumu yeter diyolar.denemeden bilemicez tabi.neyseki bizim bura sicak iklim. Onemli bi konu bu, en cok arastirdigim sey hatta.Evet onlar uyku tulumunu goz onune alarak oneri de bulunmuyorlar ben de kararsizim uyku tulumu konusunda.. biraz arastirip okumam lazim avantajlari dezavantajlari neler vs.
Benim kayinvalidem de dedi ona incecik cok guzel 1 pamuk 1 yun yorgan yapicam diye. Nevresim takimi da alincak mi hic bilmiyorum kafam karisik. Ben egimli yastik ya da yan yatis takımı gibi bir sey de dusunuyorum. Ustunu hic mi ortmiycez sonbahar bebekleri olcaklar .. sonrasi da kis..
Uyku tulumunda ustunu acti kapatti derdi yok aslinda cok mantikliReflu sikintisi olursa egimli yastik o zaman alirim diye dusundum.yan yatis icin havlu koyun diyolar oyle dusundum simdilik. Yun alerjiden oturu onerilmiyordu ama pamuk bi yorgan yastik lazim galiba. Kisin usumezmi diye arastirdim, odanin isisini ayarlarsiniz ve uyku tulumu yeter diyolar.denemeden bilemicez tabi.neyseki bizim bura sicak iklim. Onemli bi konu bu, en cok arastirdigim sey hatta.
Alt kismini genisce yapiyolar canim bedenine gore alinca sorun olmuyormus.ustunu acma ya da basini ortup nefessiz kalma gibi bisi olmadigi icin tavsiye ediyorlar evet haklisin. Kundak bol olmak sartiyla arasira oneriliyomus ilk ay filan dedigin sebepten.eskisi gibi kundaklanmayacak sadece gevsek bicimde sarmalancakmis. ben ilk tulumunu bacak kismi butun sonrakini bacakli aldim ki bazı bebekler kimildamalari artinca bunaliyomus butun olanlardan.Uyku tulumunda ustunu acti kapatti derdi yok aslinda cok mantikli
Acaba cocuk gelisimi icin ne diyorlar gerci kundak gibi degil ama .. ne biliyim. Belki de çocuk daha rahat eder anne karnindaki ortami belki hatirlar
Bizim ciciler de tamam canım, fotoları toparlayıp yükleyeceğim inşallah:)Teşekkür ederim, senin bebişin cicilerinide merakla bekliyorum, hatırladığım kadarıyla sende kıyafetlerini almıştın
Alt kismini genisce yapiyolar canim bedenine gore alinca sorun olmuyormus.ustunu acma ya da basini ortup nefessiz kalma gibi bisi olmadigi icin tavsiye ediyorlar evet haklisin. Kundak bol olmak sartiyla arasira oneriliyomus ilk ay filan dedigin sebepten.eskisi gibi kundaklanmayacak sadece gevsek bicimde sarmalancakmis. ben ilk tulumunu bacak kismi butun sonrakini bacakli aldim ki bazı bebekler kimildamalari artinca bunaliyomus butun olanlardan.
betuld canim Bir de gece uykusu sirasinda altini degistirmek cok kolay oluyo bebek de isi degisimi olmadigi icin uykusu kacmiyor diyolar.hakikaten aldigim tuluma bakinca hak verdim cok guzel dusunmusler.
Canm bende uyku tulumu almayı düşünüyorum senin ki nasıl nereden aldın fotosunu yüklermisin. Bende birkaç yerde okudum ilk başlarda uyku tulumunun bebeğin uykusunu çok bölmediğini ve dediğin gibi altını değiştirmek daha kolay olduğunu.betuld canim Bir de gece uykusu sirasinda altini degistirmek cok kolay oluyo bebek de isi degisimi olmadigi icin uykusu kacmiyor diyolar.hakikaten aldigim tuluma bakinca hak verdim cok guzel dusunmusler.
ay ayy ay maşallah, bu ne süslü kız böylee annesiiEki Görüntüle 1820795 Eki Görüntüle 1820797 Eki Görüntüle 1820798 Eki Görüntüle 1820799 Eki Görüntüle 1820800 Eki Görüntüle 1820801 Eki Görüntüle 1820802 Eki Görüntüle 1820803 Eki Görüntüle 1820804 Eki Görüntüle 1820805 Eki Görüntüle 1820794 Eki Görüntüle 1820792 Eki Görüntüle 1820791 Eki Görüntüle 1820790 Eki Görüntüle 1820788 Eki Görüntüle 1820787 Eki Görüntüle 1820786 Eki Görüntüle 1820785 Eki Görüntüle 1820784 Eki Görüntüle 1820782 Eki Görüntüle 1820781 Eki Görüntüle 1820779 Eki Görüntüle 1820780 Eki Görüntüle 1820783 Eki Görüntüle 1820779 Eki Görüntüle 1820780 Bunlarda benim kızımın cicileri
Canm bende uyku tulumu almayı düşünüyorum senin ki nasıl nereden aldın fotosunu yüklermisin. Bende birkaç yerde okudum ilk başlarda uyku tulumunun bebeğin uykusunu çok bölmediğini ve dediğin gibi altını değiştirmek daha kolay olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?