2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Sagolun kizlar.
Nevresim takiminfln ben hic bakmadim daha. Alirken dikkat etmemiz gereken ne var?

Sagolun kizlar.
Nevresim takiminfln ben hic bakmadim daha. Alirken dikkat etmemiz gereken ne var?
Aslinda ben de deneyimli annislere danismak istiyordum. Ogrendigim kadariyla en azindan bir yasina kadar uyku tulumu oneriliyor bebislerin uykularinda guvende olmalari acisindan.ben de o yuzden uyku tulumu almistim 2tane. Onun disinda 3tane lastikli carsaf aldim.tabi bi de alez aldim yatagina. Ama sonra bi kampanya gordum dayanamadim uyku seti de aldim.artik 1yasindan sonra kullanirim diyorum yada gunduz benim gozetimimde ortebilirim ustunu diye dusundum.yorgan pamuk olmaliymis.fazla kalin olmamaliymis diye duydum.yastik da 1yasina kadar kullanilmamaliymis.yani simdilik carsaf ve uyku tulumu yeterli gibi gozukuyor.deneyimli anneler bize fikir verirse cok iyi olur gercekten. annemlere de danismiyorum bu konuyu cunku eskiden uyku tulumu diye bisi kullanilmiyordu.

Evet onlar uyku tulumunu goz onune alarak oneri de bulunmuyorlar ben de kararsizim uyku tulumu konusunda.. biraz arastirip okumam lazim avantajlari dezavantajlari neler vs.
Benim kayinvalidem de dedi ona incecik cok guzel 1 pamuk 1 yun yorgan yapicam diye. Nevresim takimi da alincak mi hic bilmiyorum kafam karisik. Ben egimli yastik ya da yan yatis takımı gibi bir sey de dusunuyorum. Ustunu hic mi ortmiycez sonbahar bebekleri olcaklar .. sonrasi da kis..

Reflu sikintisi olursa egimli yastik o zaman alirim diye dusundum.yan yatis icin havlu koyun diyolar oyle dusundum simdilik. Yun alerjiden oturu onerilmiyordu ama pamuk bi yorgan yastik lazim galiba. Kisin usumezmi diye arastirdim, odanin isisini ayarlarsiniz ve uyku tulumu yeter diyolar.denemeden bilemicez tabi.neyseki bizim bura sicak iklim. Onemli bi konu bu, en cok arastirdigim sey hatta.

Uyku tulumunda ustunu acti kapatti derdi yok aslinda cok mantikli
Acaba cocuk gelisimi icin ne diyorlar gerci kundak gibi degil ama .. ne biliyim. Belki de çocuk daha rahat eder anne karnindaki ortami belki hatirlar

Uyku tulumunda ustunu acti kapatti derdi yok aslinda cok mantikli
Acaba cocuk gelisimi icin ne diyorlar gerci kundak gibi degil ama .. ne biliyim. Belki de çocuk daha rahat eder anne karnindaki ortami belki hatirlar
Alt kismini genisce yapiyolar canim bedenine gore alinca sorun olmuyormus.ustunu acma ya da basini ortup nefessiz kalma gibi bisi olmadigi icin tavsiye ediyorlar evet haklisin. Kundak bol olmak sartiyla arasira oneriliyomus ilk ay filan dedigin sebepten.eskisi gibi kundaklanmayacak sadece gevsek bicimde sarmalancakmis. ben ilk tulumunu bacak kismi butun sonrakini bacakli aldim ki bazı bebekler kimildamalari artinca bunaliyomus butun olanlardan.

betuld canim Bir de gece uykusu sirasinda altini degistirmek cok kolay oluyo bebek de isi degisimi olmadigi icin uykusu kacmiyor diyolar.hakikaten aldigim tuluma bakinca hak verdim cok guzel dusunmusler.

betuld canim Bir de gece uykusu sirasinda altini degistirmek cok kolay oluyo bebek de isi degisimi olmadigi icin uykusu kacmiyor diyolar.hakikaten aldigim tuluma bakinca hak verdim cok guzel dusunmusler.

Netten biraz okudum emzirmek zor oluyor uyurken cikaramiyorsun oyle emzirince de cok terliyor fln.
Ama dedigin gibi ilk zamanlar alti butun daha sonra bebek donmeye baslayinca bacakli kullanin yazmislar senin gibi

Canm bende uyku tulumu almayı düşünüyorum senin ki nasıl nereden aldın fotosunu yüklermisin. Bende birkaç yerde okudum ilk başlarda uyku tulumunun bebeğin uykusunu çok bölmediğini ve dediğin gibi altını değiştirmek daha kolay olduğunu.

english home'dan aldım canım, o sıra kampanya vardı. hem üstten çıtçıtlı hem yandan aşağıya kadar komple fermuarlı. kalınlığı, kumaşı hoşuma gitti. sırf uyku tulumu üreten markalarda var, muhtemelen onlar daha da kalitelidir. ayaklı olan ise şu linkteki ürün: http://urun.n11.com/uyku-tulumu/uyku-tulumu-donino-301-turkuaz-P103816821
bunu 6 aylık aldım ama büyük geldi gözüme, herhalde sonraki kış kullanırız 1 yaşından sonra. bi tane de küçük bedeni var benzerinin, arkadaşımdan geldi bana. kullanışlılığına göre karar verip bebekten sonra gerekirse başka da alırım diye düşündüm.
bu arada lcwaikikide kız bebişlere uygun bişi gördüm tam baharda filan dışarda giymelik, erkek versiyonu olmadığına üzüldüm, böyle bişi düşünen kız bebiş annelerine söyleyeyim dedim, indirimdeymiş: http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum/2472051/491244

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…