2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Teşekkür ederim beybi, ben de baby shower filan yapmayacağım nasılsa, içimde de kalmasın diye diye aldım, uzun uzadıya çok araştırmadım aslında, parti havasında bir ortam olmayacağı için, ikramlık gerekli olanları aldım ama zaman alıyor işte detay işler, bayatlamasın diye şekerlemeleri almadım henüz, ağustos ayında alıp paketleyeceğim inşallah, mecburiyetten sona kalan işler de kafada yük yapıyor, sepet beşiği 2 defa aldık iade ettik, en son civilimden aldık, mağazadan baktık, istediğimiz uyku seti yokmuş, internetten verin dediler, verdik yanlış geldi, üstelik artık o uyku setinin üretimi yok dediler, bir sepet beşik maceramız 1 ay sürdü, bugün gidip çarşıdan göre göre alacağız inşallah
bazen kontrol kaçıyor gibi hissettiğim oldu benim de, 3 parça şey alıyorsun 100 tlden aşağıya çıkamıyorsun, süt saklama kapları, otribebe nazal burun aspiratörü , yedek uç filan alayım dedim, 100 tl, bayramda birkaç parça hoşuma giden şey aldım 100 tl, kendime ortopodik terlik, çatlak önleyici jel, scholl topuk bakım aleti aldım 250 tl derken derken 500 tl hooop gitmiş oluyor.... alışverişin sonu yok hakikaten...

Tam bir sepet beşik mağduru olmuşsunuz, en iyi gidip beğenip almak olacak bende senin gibi al al bitmiyor bugünde eve ebebekten termos almıştım o geldi artık eşim gülmeye başladı apartman görevlisine hergün soruyor bugün kargo varmı diye alıştı artık hele kargo görevlileri okadar alıştılar ki telefon açıyorlar apartman görevlisini bulamadık şuraya bırakalım mı diye bizde de durum vahim yani feda olsun yavruşlarımıza yani bize
Bende baby shower yapmayı düşünmüyorum ama foto çekinmek istiyorum, onu halledebilirsem ne mutlu bana çikolata badem, şekerleme gibi şeyleri daha sonra erteledim bende inşallah altından kalkarız

Kızlar ben de resmini gönderdiğim sepetlerden alicam ( eminonunde 10lu paketleri 15 liraydı ) icerisinde ufak citcitli posetlerde pembeli beyazlı karisik badem şekeri koyucam bide haciseriften aldigim lokumlardan koyucam. Bide seker hamurlu kurabiye yapip süsleyip ondan dağıticam. Seker hamurlu kurabiyeyi hastaneye gelenlere vereyim diyorum diger sepetleri de mevlüt için yapayim. Simdilik fikrim böyle ama bakalım degisik biseyler görürsem yaptiririm :) bide yakin olanlara miknatisli çerçeve alip bebisin resmini koyarım dedim ama bu cok yakinlara herkeste bebegin resmi olmasin

Eklentiler

• 67129418648713708253.webp
    15 KB · Görüntüleme: 109
  • bebek-mevlut-lokumu-kiz.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 120
  • DSCN2724.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 112
Evet canım ya tam mağduruz sepet beşik konusunda, markayı da karalamak istemem ama bebekonfor sepet beşikleri de tam anlamıyla facia kalite açısından, boya filan berbat...
Kargo konusunda ben de işyerinde fişlendim, hem patronlar gülüyor hem personel, "size çocuk olmak varmış şu dünyada" diyorlar, kargocular artık TC noya kadar ezberlediler, imza filan istemiyorlar, hallettik biz diyorlar
Kalkarız inşallah canım ya altından, çok az kaldı şunun şurasında, bir kavuşsaydık.

Kaçar tane yaptırıyorsun?, o şeker hamurundan olan kurabiyeleri ben daha önceden denemiştim baya yorucu bir iş yaptırsam diyorum baya para istiyorlar zaten çoğu yemiyor sonrada çöpe gidiyor diye acaba cupcake mi yapsam dedim yani ablama yaptırsam o kısa zamanda ben yapamam ama yapması daha kolay olur diye böyle birşey düşündüm

Öyle gerçekten size çocuk olmak varmış beşiğinizide en kısa zamanda alırsınızda bizde görürüz artık

O da olur canım ben kendim yapicam bir kere denedim fazla yapmiycam zaten bizim cok gelen misafirimiz olmaz esimin ailesi akrabalari hepsi bursada ben istanbulda dogum yapicam o yuzden ortalama hepsinden 30-40 tane düşünüyorum.

çok güzeller canım, bayıldım doğrusu, ellerine sağlık..

Çok tatlı olmuşlar canım, ellerine sağlık, ne ara aldın kavonozları süs malzemelerini, çok zevkli seçimler, çok beğendim

Çok tatlı olmuşlar canım, ellerine sağlık, ne ara aldın kavonozları süs malzemelerini, çok zevkli seçimler, çok beğendim
İki hafta önce almıştım gittigidiyordan süslerinide geçen hafta almıştım, dünde etiketlerini tasarlayıp internette sipariş verdim aklıma geldikçe bişeyler alıyorum, teşekkürler canm internetten bakıp yapmaya çalışıyorum

tubisimben yeteneklisin vesselam valla çok güzel olmuşlar,ticarete dökebilirsin hiç hayal gücüm yeteneğim yok hep hazır hep hazırama senle gurur duydum meslektaşın olarak
Teşekkürler canm aslında öncelerden böyle şeyleri yapmayı çok severdim sonraları vakit darlığı derken uğraşacak zaman bulamadım, şimdi bebiş için içimdeki yetenek tekrar canladı, sende mi akademisyensin bilmiyordum

hayır canım ben fizik öğretmeniyim o yönden meslektaşız

Hiçbir hazırlığa el atmadım ben hastane için ya
Neden bilmiyorum ama içimden gelmiyor
Hepiniz ne güzel hazırlanmışsınız

Gideyim bebişimi doğurayım evime geleyim istiyorum sadece.
Hatta mümkünse 15-20 gün kimsede gelmesin evime
Dikiş makinası aldım belki kese vs yaparım diyordum ama ı ıh içimden gelmiyor
Gelen bana hediye getirsin ben yapmayacağım kafasına iyice girdim sanırım
Sadece hacı şeriften lokum sipariş edeceğim galiba, tabi onlarada ben yumulmazsam misafirlere ikram edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…